Aseara TVR2 mi-a facut placuta surpriza sa transmita in direct meciul amical Ajax Amsterdam - VFL Wolsburg 1-0, disputat in Portugalia. Am avut ocazia sa urmaresc debutul in trupa alb-rosie a lui Ovidiu Petre si Vlad Munteanu.
Titulari nu au fost decat BogdanLobont si Ovidiu Petre, iar Chivu nejucand deloc.
Lobont a aparat binisor, avand 2 interventii foarte bune dar gresind la iesirile pe centrari, iar de la pauza a preluat chiar banderola de capitan al echipei, dupa inlocuirea lui Bergdolmo. In schimb, tot meciul s-a auzit numai gura lui, dand indicatii in romana, engleza si olandeza tuturor coechipierilor.
Ovidiu Petre a jucat tot meciul ca mijlocas la inchidere, purtand tricul cu nr 6, avand o prestatie in nota echipei, adica destul de bine, avand insa o mare ratare, in prima repriza, cand la o centrare in careu a luftat incredibil de la 1 m de linia portii, cu poarta goala...
La pauza a intrat pe postul de mijlocas stanga si Vladut, purtand un tricou faimos pentru Ajax, cel cu numarul 14 (al marelui Johan Crujff), fiind unul din ce mai buni lancieri de pe teren. Dupa un sut foarte periculos scos cu piciorul de Reitmaier, a avut cateva driblinguri frumoase, iar in min 88 a facut o cursa pe partea stanga incheiata cu o centrare perfecta in fata portii pentru Wamberto, care a marcat golul victoriei!
La nemti a intrat si Dorinel Munteanu prin min 75, dar nu cred ca a atins de 2 ori mingea...
Iar la sondaj am votat pentru toti 4; cel putin pana la vara...
4 Romani La Ajax?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eu unul as vrea k Vlad Munteanu sa ramana la Dinamo macar pana la vara.
P.S.Ce chestie ...au jucat intr-un amical shi deja le-au facut tricouri cu numele pe spate.In tzara nu exista asha ceva:(.Cat de mult poate sa coste sa faci un rand doua de echipamente cu numele celor din lot la care sa ma adaogi cand e cazu?
P.S.Ce chestie ...au jucat intr-un amical shi deja le-au facut tricouri cu numele pe spate.In tzara nu exista asha ceva:(.Cat de mult poate sa coste sa faci un rand doua de echipamente cu numele celor din lot la care sa ma adaogi cand e cazu?
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Pai n-a fost vorba de permis de munca,Sau cel putzin n-a fost numa asta.Se pare k Ajax vroia sa il imprumute pana in vara ptr 200.000$ shi Nationalu vroia sa il vanda definitiv cu 2.000.000$.Acuma cica discuta transferu definitiv.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International