Fotbal international (vechiul subiect)

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Mirela » Mie Feb 27, 2002 8:01 pm

pa ce program(e) da SuperDEPO-juventus?
vezi...eu am teveu la mine in camera,da'n-am antena/cablu(ca n-am dinero),deci il pot folosi numa'pentru video....tough luck!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 27, 2002 8:03 pm

Pai de unde sa stiu eu cine transmite Champhion League in Irlanda ?????
La noi...in eterna si fascinanta Romanie...meciul este transmis de Pro Tv !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Feb 27, 2002 8:31 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Pai de unde sa stiu eu cine transmite Champhion League in Irlanda ?????

te-am intrebat eu de Irlanda?eu am zis la general....c-o fi proteveu',eurosportu',sky-ul etc etc....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 28, 2002 12:17 pm

Superb meci ! Si-a cam batut joc Super Depo de Juventus !
Mi-au placut mult Diego Tristan (chiar daca a ratat o preluare in momentul cand se afla singur cu portarul) si Jalminia. Cum ar zice betivii de la terasa din coltzul blocului meu : "astia e mari,nene ! "
M-am bucurat si ca tunarii i-au batut pe Leverkusen..si sper sa se califice si ei mai departe,alaturi de Depo.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Micutu' » Vin Mar 01, 2002 8:04 pm

Fratilor, in Romania lucrurile bune dureaza 3 zile: pana se destrama zvonul cu privire la ... x,y,z lucru. Cand eram eu mic, adica de 3 anisori, Steaua pierdea cu 0-4 in Ghencea in fata lu' FC Baia Mare. Astazi ce vad: Liberec-Lyon 4-1, dupa 1-1 la francezi. Acum 4 ani ce am vazut: Barcelona-Kiev 0-4 si Barca era umilita la propriu. Acum va intreb eu pe voi, mari mesteri ce sunteti: Nu vedeti ca est-europenii in forbalul continental nu conteaza decat o foarte scurta perioada? Nu vedeti ca nu suntem capabili sa rezistam la varf? Exceptie face azi Galatasaray, dar nici Kiev-ul nu a rezistat mai mult de 4 ani acolo sus cu rezultate notabile, deci ma indoiesc serios ca turcii vor face mare branza inca 2-3 ani de acum incolo. Cam asta e cu fotbalul de la noi, mari surprize de moment dupa care liniste: azi FC-ul face de rusine fotbalul din Romania mai mult decat Jenel, Romel, Gigel si alte fenomene, e in B si vinde un loc de A. Si va mai spun ceva: sezonul se incheie peste 3 luni ... si prapaditi cu pantalonii rupti in fund mai sunt destui prin "esalonul de elita". FORZA DINAMO!!!
Micutu'
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Mar 05, 2002 4:03 pm

clasamentul spaniol transmis de stirile de pe TV3 aseara...."Spanish results show that Zaragoza is still one behind Real Madrid,who is 4 ahead of Deportivo and there is still a chance for Barcelona after beating Malaga earlier today with 5-1"....ma lamureste si pe mine cineva cum stau lucrurile pana la urma???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 05, 2002 11:04 pm

Nu pot sa te lamuresc....pt. ca habar nu am despre ce e vorba !
Dar te anuntz ca maine (miercuri 5 martie) e finala Cupei Regelui..pe Santiago Bernabeu ! Finala ce se disputa intre Real Club de Madrid si Super Deportivo La Coruna ! Finala....este programata chiar in ziua in care Real implinesc 100 de ani de existentza !
Meciul este transmis LIVE in Romania de B1 TV !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Mar 06, 2002 3:42 pm

pai........astept comentarii asupra meciului.pe aici n-a rasuflat nimic despre meci.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 07, 2002 12:04 pm

Super Deportivo La Coruna le-a predat lectzii de fotbal madrilenilor de la Real,chiar de ziua centenarului !
In minutu 5...goollll Sergio ...printre picioarele portarului madrilena Cesar. O executzie de amre finetze.
Minutu 40....golllll Diego Tristian....printre picioarele lui Cesar ! :D De asemenea o executzie de mare finetze.
La pauza tabela de pe Santiago Bernabeu indica :
Real Club de Madrid - FC Deportivo La coruna 0-2

La pauza m-am culcat si eu..pt. ca mi-era somn..si meciul oricum era terminat. Am auzit ca dat si Raul un gol...in repriza a 2 a..si s-a terminat 1-2.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Vin Mar 08, 2002 1:22 am

Mie personal fotbalul din spania mi se pare ecl mai de kkt dintre anglia, italia,germania si spania...
In afar de cum jaoca Overmars, Cocu si Kluivert, nu-mi place de nimeni din Spania...poate si Makaay...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mar 08, 2002 1:49 am

Initial trimis de B-O-B-O
Mie personal fotbalul din spania mi se pare ecl mai de kkt dintre anglia, italia,germania si spania...
In afar de cum jaoca Overmars, Cocu si Kluivert, nu-mi place de nimeni din Spania...poate si Makaay...

Fotbalul din Spania e cel mai amarat????
Hello???? Il prefer Germaniei sau Italiei ( cateodata) de cele mai multe ori.

Cu Germania stiu ce ai ca esti fan Bayern dar totusi...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aragorn » Vin Mar 08, 2002 2:16 am

Initial trimis de Aliosha

Fotbalul din Spania e cel mai amarat????
Hello???? Il prefer Germaniei sau Italiei ( cateodata) de cele mai multe ori.

Cu Germania stiu ce ai ca esti fan Bayern dar totusi...

Bine sa zicem ca scot germania ca nu e asa mare campionatu, dar italia si anglia are much BETTER, dar again e parerea mea...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 08, 2002 3:31 am

Fotbalul din Spania....este cel frumos si spectaculos..desi eu prefer fotbalul britanic !
Echipele spaniole sunt de un real spectacol..iar campionatul este foarte echilibrat.
Si au si o serie de jucatori super spectacol...tin sa-i mentionez pe : Rivaldo,Tristan,Figo,Zidane,Jalminia si lista continua....
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Mar 08, 2002 4:06 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Fotbalul din Spania....este cel frumos si spectaculos..desi eu prefer fotbalul britanic !
Echipele spaniole sunt de un real spectacol..iar campionatul este foarte echilibrat.
Si au si o serie de jucatori super spectacol...tin sa-i mentionez pe : Rivaldo,Tristan,Figo,Zidane,Jalminia si lista continua....

subscriu la tot ceea ce a spus moshu.si adaug ca fotbalul spaniol e plin de fairplay,nu e nici un meci fara ceva aparte in el si....spaniolii au propriile lor reguli pe teren!!

apropo,tot se mai da cartonas galben daca'ti scoti tricoul pe teren in timpul meciului???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 08, 2002 6:26 pm

Da..cred ca se da ...galben pt. scoaterea tricoului...desi mi se pare o prostie.

MIrela...nici o parere despre Depo..care a castigat Copa de la Rey ???
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Vin Mar 08, 2002 10:08 pm

Da..cred ca se da ...galben pt. scoaterea tricoului...desi mi se pare o prostie.

Nu se mai da galbene pt scoaterea treicoului, cel putin asa s-a zis la tv si asa am vazut in emciurile din anglia si italia.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Mar 09, 2002 6:10 pm

Initial trimis de Anonim
isi va reveni

Ce s-ar fi intamplat daca romania se califica la mondiale?
Niculae nu ar fi jucat, iar romania nu ar fi avut vreun atacant bun :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Mar 09, 2002 9:12 pm

oricum,stiu ca in timpul cand s-a impus regula asta,aia din spania au ales sa o ignore.unul din presedintii asociatiei sportive spaniole a spus ca strica tot farmecul sportului,ca baietii trag tare pe teren si merita sa "sarbatoreasca" golul alaturi de suporteri.etc.mie mi s-a parut super nenea...

despre meci nici un comentariu,ca nu l-am vazut :(:(si nici na-u arata astia nimic...:mad:v'un link ceva sa vad si eu ce sa- intamplat??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 9:40 am

Mai Mirela..nu are rost sa itzi dau linkuri..meciul se vede la televizor sau la fatza locului.
Oricum...Deportivo ,cel putin in prima repriza,au fost 3 clase peste Real. Poate fac marea surpriza anul asta..si castiga UEFA Champhion League.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 11:23 am

..daca se califica Romania la mondiale...si nu ar fi jucat Niculae....l-ar fi convocat Iordanescu..pe marele Jean Vladoiu,de la FC Arges !

Iar in ultima instantza..daca tot nu gaseau ei un atacant de valaore...si-ar fi reluat activitatea Marius Lacatus...omu' de gol al Romaniei ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Moshu

Mesajde Mirela » Dum Mar 10, 2002 4:30 pm

Poate fac marea surpriza anul asta..si castiga UEFA Champhion League. [/B][/QUOTE]

zi mai tare,sa te-auda Doamne-Doamne si nenea Tristan :D

in alta ordine de idie,meciul de sferturi Arsenal-Newcastle care s-a terminat 1-1 o sa se rejoace cat de curand.in cine ti-ai pus sperantele??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Dum Mar 10, 2002 6:20 pm

..daca se califica Romania la mondiale...si nu ar fi jucat Niculae....l-ar fi convocat Iordanescu..pe marele Jean Vladoiu,de la FC Arges !

Iar in ultima instantza..daca tot nu gaseau ei un atacant de valaore...si-ar fi reluat activitatea Marius Lacatus...omu' de gol al Romaniei ! :D

LOL:D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 7:25 pm

In tunari ! :D
.....
Tzie de ce itzi place de Tristan..mai mult ca arata bine..sau ca e bun marcator !
Nu crezi ca Jalminia e mai bun ca el ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Mar 10, 2002 9:35 pm

Tzie de ce itzi place de Tristan..mai mult ca arata bine..sau ca e bun marcator !

sa spun drept,si ca joaca frumos si ca arata bine........totusi recunosc ca nu e cel mai biun jucator al lui SUPERDepo....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

pt. Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 11, 2002 10:08 am

Asa cum ti-am promis...cateva cuvinte despre meci :

Meci absolut superb,in fatza a peste 80 000 de spectatori platitori ! Lazio - AS Roma 1- 5 ! Un joc fenomenal al giallo-rossilor ! Montella ..4 goluri ..Totti 1 gol ! Pentru Laziali a punctat Stankovic. Toate golurile au fost superbe...3 dintre ele inscriindu-se de la mai multe de 25 metrii !
Atmosfera tipic italiana in tribune...carabinierii au folosit gazele lacrimogene..de plangeau pana si bietzii jucatori.
La 0-3...galeria lui Lazio cantau din tot sufletul !
Pe la mijlocul reprizei secunde...pe marginea terenului..rula o masina de pompieri (pe pista de atletism ce inconjoara terenul)....si se vedeu cateva focuri pe langa gardurile ce imprejmuiesc tribunele.
Oricum..meciul si-a respectat din plin blazonul demare derby !

Situatzia in Il Calcio Seria A....este mai mult decat fantastica..cu 8 etape inainte de caderea cortinei...pe primul loc..de afla Roma..urmata de Inter Milano..cu acelasi numar de puncte.
Va fii o lupta crancena..mai ales ca peste 2 saptamani..e Inter-Roma..pe San Siro.
Lupte crancena si pentru locul 4..ultimul calificand in Champhion League.....se bat pentru el..Bologna,Chievo Verona si AC Milan.
Sa nu-i uitam pe Juventus ..care inca mai pot obtine titlul.

Galatasaray tre' sa joace in ultimul meci din Champhion League cu AS ROMA !!!! In Cetatea Eterna ! Ce meci va fi !

Multumita de comentariul meciului ???
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: pt. Mirela

Mesajde Aragorn » Lun Mar 11, 2002 7:33 pm

.

Galatasaray tre' sa joace in ultimul meci din Champhion League cu AS ROMA !!!! In Cetatea Eterna ! Ce meci va fi !

Gresit joaca saptamana asta cu Galata... adika in penultimul meci...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 11, 2002 7:57 pm

Da...asa este..am gresit eu ! Acum joaca in Cetatea Eterna..iar in ultima etapa..cu Barcelona la Istambul !
Parerea mea...ca isi iau bataie acum..ca Barca bate Liverpool...si se califica mai departe Barca si Roma !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Mar 11, 2002 8:08 pm

Da...asa este..am gresit eu ! Acum joaca in Cetatea Eterna..iar in ultima etapa..cu Barcelona la Istambul !
Parerea mea...ca isi iau bataie acum..ca Barca bate Liverpool...si se califica mai departe Barca si Roma !

Pe eu n-as zice cu barcelona bate liverpool...pt ca liverpool e fosta castigatoare uefa iar barcelona sucks in ultima vreme...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 11, 2002 8:40 pm

Nu conteaza Bobo...nici un meci nu seamana cu altul ! Personal..cred ca Barca se va impune in fatza cormoranilor !
Dar...mai bine sa asteptam sa vedem ce se va intampla...presupusurile noastre ,prea putin conteaza.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 13, 2002 5:18 am

In Romania s-a transmis aseara....din UEFA Champhion League...Arsenal Londra - Deportivo La Coruna !
Un meci absolut incantator..facut de gruparea galita....care s-a impus clar cu 2-0 ! Goluri inscrise de Valeron si de marocanul Naybet.
O mare stiintza a jocului la spanioli....care chiar daca nu au super vedeta in formatzie....sunt o echipa foarte bine inchegata. Pasele la mijlocul terenului au mers exemplar..aceasta fiind cheia jocului ,dupa parerea mea. In anumit momente..Depor a incantat pur si simplu.
In repriza a 2 a ...Henry..a ratat un 11 m....de fapt..Molina a intuit traictoria balonului.
Depor..sunt 95 % calificatzi in sferturi ! Cred ca au destule sanse la castigarea trofeului....dupa cum i-am vazut jucand in aceasta seara....dar si acum 1 saptamana in finala Cupei Regelui !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal International