Fotbal international (vechiul subiect)

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde lupisor » Dum Apr 14, 2002 4:50 am

V-ati impacat deja?!?!?!?! :mad:

Nu puteti sa va mai certati putin...? Asa, inca vre-o saptamana... ;j :D :wazzup:
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

B-O-B-O vs.Moshu,Round One!

Mesajde Mirela » Dum Apr 14, 2002 8:33 pm

-in sabii sa ne taiem,in buzdugane sa ne lovim,sau in lupta sa ne luptam?
-ba in lupta,ca-i mai dreapta...:)

am invatat de-a lungul anilor...ca atunci cand 2 tipi se cearta pe tema fotbalului tot ce e nevoie e sa apara sugestia de face 2 face...."las'ca ne vedem noi la o bere si-ti arat eu"...atunci totul se trasforma intr-o discutie cat se poate de interesanta......asa ca daca va intalniti sa va "bateti in cunostinte"..va rog eu,pot sa va moderez??(sau sa va fiu arbitru,nah!)--doar de precautzie...daca decideti sa va spargeti capetele(sau,Doamne fereste!sa schimbati discutia :))
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: B-O-B-O vs.Moshu,Round One!

Mesajde lupisor » Dum Apr 14, 2002 8:41 pm

Initial trimis de Mirela
-in sabii sa ne taiem,in buzdugane sa ne lovim,sau in lupta sa ne luptam?
-ba in lupta,ca-i mai dreapta...:)

am invatat de-a lungul anilor...ca atunci cand 2 tipi se cearta pe tema fotbalului tot ce e nevoie e sa apara sugestia de face 2 face...."las'ca ne vedem noi la o bere si-ti arat eu"...atunci totul se trasforma intr-o discutie cat se poate de interesanta......asa ca daca va intalniti sa va "bateti in cunostinte"..va rog eu,pot sa va moderez??(sau sa va fiu arbitru,nah!)--doar de precautzie...daca decideti sa va spargeti capetele(sau,Doamne fereste!sa schimbati discutia :))

.... :o ... nu stiam ca femeile sunt asa de violente!!!!!

Oricum, daca este sa se bata, eu pariez 100 $ pe invingator !! :D
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Re: Re: B-O-B-O vs.Moshu,Round One!

Mesajde Mirela » Dum Apr 14, 2002 9:35 pm

bah....io nu's violenta,bah...io stau acolo tocmai sa impiedic posibila violenta...plus ca stau...sa-mi gadil auzul in fata unei beri si sa-mi umplu golurile in legatura cu subectul....

daca e sa pariem...io pun pariu pe conversatie :o
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde lupisor » Lun Apr 15, 2002 5:21 am

..... baieti, vedeti si voi ce indragostita de mine este Mirela?! ;r

Mirelo, suntem prea departe...stiu ca esti moarta dupa mine dar... ce sa fac eu... NU ESTE VINA MEA!!! :no:

Oricum, stiu ca daca am face un pariu, tu m-ai lasa sa inving eu, de dragoste... :S

:cow:
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 11:13 am

fostule anonim...mirela nu te mai iubeste de cand ai lasat-o singura pe forum(ma rog...in compania Moshului si a lui B-O-B-O)...sa stii ca nici macar dorul nu ti l-am dus :p....

eu rar ma las batuta doar pentru ca adversarul imi e cunoscut/simpatic...1.because i like the fight,2.because it's insulting the adversary...and you may say 3.because i like to win :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 15, 2002 6:04 pm

Mirela & Lupisor..terminatzi cu prostiile pe forumul de fotbal...ca va propun la avertisment !
Duceti-va pe generalitatzi....! Nu mai stricatzi sportul rege !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 15, 2002 7:04 pm

moshule...imi cer scuze(desi nu tu esti mod aici...)!!lupisor a inceput-o...

deci...se face concurs de cunostinte fotbalistice cu Mirela ca arbitru??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde lupisor » Mar Apr 16, 2002 2:41 am

Initial trimis de Mirela
moshule...imi cer scuze(desi nu tu esti mod aici...)!!lupisor a inceput-o...

deci...se face concurs de cunostinte fotbalistice cu Mirela ca arbitru??

si eu ca suporter si parior!!! :D

P.S. Mirela, am inteles... dragostea ta te face sa fii orgolioasa. Gata, nu mai zic nimica fiindca stiu ca inrosesti toata! Ssssssssssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;p
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Apr 16, 2002 4:03 am

Acu' vazusi si eu ca lupisor e fostu' adevarutul anonim sau cum zicea sopra advaratul idiot ;) (no offense, verifica mesaju cu mutu la juvu :D)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Apr 16, 2002 4:05 am

Initial trimis de B-O-B-O
Acu' vazusi si eu ca lupisor e fostu' adevarutul anonim sau cum zicea sopra advaratul idiot ;) (no offense, verifica mesaju cu mutu la juvu :D)

si ca sa nu ma iei repede in suturi iti dau si citatu: "Adevaratul anonim, mai bine te intitulai adevaratul idiot."

PS: eu nu te consider asa momentan :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde lupisor » Mar Apr 16, 2002 6:12 am

remarce de tipul asta nu ma supara. Dar nu am inteles de ce am fost chemat asa. Il cunosc mai bine pe Mutu ca jucator decat oricine.
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Apr 16, 2002 8:18 pm

Initial trimis de lupisor
remarce de tipul asta nu ma supara. Dar nu am inteles de ce am fost chemat asa. Il cunosc mai bine pe Mutu ca jucator decat oricine.

Pai intreaba-l pe administrator nu pe mine :)
Si ce te face sa crezi ca il cunosti pe mutu mai bine ca noi?
Esti cumva vreo rude de a lui de care noi nu stim :D ?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Sfantu` » Mar Apr 16, 2002 8:49 pm

Uai, v-a placut ce gheata si-a luat in figura Batistuta? Cica e mare bataie intre asistentele spitalului la care s-a internat asta pentru ca toate vor sa-l ingrijeasca :)
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
Sfantu`
Junior Member

Mesajde lupisor » Mar Apr 16, 2002 8:53 pm

Initial trimis de B-O-B-O

Pai intreaba-l pe administrator nu pe mine :)
Si ce te face sa crezi ca il cunosti pe mutu mai bine ca noi?
Esti cumva vreo rude de a lui de care noi nu stim :D ?

il urmaresc de doi ani de cand joaca in Italia. Stiu stilul lui, tehnica lui, pozitia care-i place. Stiu pana si pa ce plan psihic este. L-am vazut matamorfozandu-se sub ochii mei.

Batistuta a luat-o rau de tot, dar Cannavaro s-a scuzat imediat, era foarte speriat, in special fiindca nu vroia sa-l loveasca si fiindca l-a lovit foarte tare.
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 22, 2002 1:33 pm

asaaaaa..ultimele stiri din campionatul intern spaniol....
-> Barcelona si-a luat-o de la Celta cu 2-1,in acest meci accidentandu-se atat Rivaldo cat si Puyol(oopsie!!ce se fac Barcelona maine??)
->Real-Teneriife 4-1(moralul madrilenilor e se pare cat se poate de rdicat inainte de Semifinala Champions League)
->ca de obicei Duscher da cu stangu-n dreptu'si in minutul '69 si-a bagat gol in propria poarta...Valencia 1-Deportivo 0,asadar Valencia la un pas de Cupa anul asta!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 22, 2002 4:27 pm

....la un pas de campionat,nu de cupa !
Sa nu uitam ca...detinatorii cupei sunt Super Depor ,frumoasa echipa din Galitzia.

Intradevar..cu 3 etape inainte de final...Valencia are 1 punct avans fatza de Real Club de Madrid !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 22, 2002 9:24 pm

inca o data ai dreptate,Oribile...pardon!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 22, 2002 11:30 pm

Eu intodeauna am dreptate. Chiar si cand nu am dreptate...eu am dreptate ! :p
In sfarsit !

Totusi..la spaniola nu prea ma pricep ! Cum ii zice la cupa lor ? Copa de la rey ? Sau..Copa del rey ? Sau cum ??
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Apr 23, 2002 10:11 am

yap...La Copa del Rey ii zice...cupa regelui...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Sâm Mai 11, 2002 2:22 pm

Baaaahhhhh....
Deportino La Coruña-Real Madrid 3-0 aseara!!!
Asta inseamna ca SUPERDepor sunt pe locul 2 in liga anu' asta si ca daca Realu' nu ia Champions League anu' asta tre' sa joace de calificare la anu'...

Asa...si am si o intrebare.....ziceau ceva pe la stirile TVE aseara cum ca arbitrul brazilian Simon a facut blat la un meci pe undeva in Brazilia si s-ar putea sa se linga pe bot de arbitraj la mondiale...e adevarat??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 1:03 am

Nu cunosc despre arbitrul brazilian...dar prea putin conteaza !

Cine a punctat de la Depor ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Mai 12, 2002 4:15 pm

golurile lui Depor

Makaay,min.44 parca,FRan in 75' si Pandiani(90')
Tristan someaza zilele astea....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde SOD » Dum Iun 02, 2002 9:02 pm

domnul BOBO,
observ ca moderezi forumul asta cu aceeasi incelepciune cu care moderezi si forumul de sex.eu credeam ca threadurile astea sunt facute ca sa ne spunem parerile despre meciuri nu sa ne spargem in figuri si sa ne taiem unii pe altii.
lasa oamenii sa spuna ce au de spus!fiecare cu parerile lui si abia dupa ce se termina mondialul poti face o sinteza a ceea ce s-a discutat.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Aragorn » Lun Iun 03, 2002 2:21 am

LOL :D
Bine mai SOD, am uitat ca tu esti cel inteligent si atotstiitor. Scuza-ma ca am incrcat sa te contrazic si sa-ti zic si PAREREA mea...dar promit ca se va mai repeta atata timp cat tu nu scoti pe gura numai chestii intelepte (si aici si pe sex)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Iun 03, 2002 5:52 pm

pai bine bai bobo,eu vorbesc cu tine politicos si tu ma iei peste picior?din moment ce esti moderator,ar trebui sa stii ca parerea ta ar trebui sa fie un exemplu pentru ceilalti,dar atat timp cat tu te iei de oameni aiurea nu te astepta ca acesti oameni sa-ti respecte parerile.
se vede de la o posta ca esti incapabil sa moderezi corespunzator un forum.ce facem aici?vrei sa-mi fie frica sa postez o parere despre un meci,PENTRU CA ASA VAD EU LUCRURILE?sa-mi fie frica de tine sa postez ca ma faci prost sau idiot?
cer si parerea celuilalt moderator.moshule,e corect ca bobo s-a luat de costasliviu pentru simplu motiv ca si-a zis omul parerea despre fotbal?cum vine asta mai frate?intra omul pe fanclub,se duce la fotbal,zice o parere si vine moderatorul si-l face prost pe fata!pai ce mai bobo,e forum de fizica nucleara si raspunsul corect este unul singur?
daca ne bagi pumnul in gura nu te astepta sa te respectam.vezi ca noi,astia mici,suntem multi si putem lua atitudine.asa ca te rog sa-ti revizuiesti comportamentul si lasa-ne sa ne zicem parerile!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 03, 2002 6:01 pm

La Bobo..nu tre' sa te mire nimic. Gandeste-te ca el considera campionatul Spaniei unul foarte slab..iar nationala Angliei o considera o echipa de cacat !
Dar..poa' sa se ia de tine...cum si tu potzi sa te iei de el. Nu trebuie sa fim deacord unii cu ceilaltzi !
Vorba aia..daca am fi cu totzii de acord....nu am mai avea ce discuta..iar lumea ar fi mult mai saraca. Am fii practic niste robotzi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Iun 03, 2002 6:09 pm

da moshule,sunt de acord,da sa se ia cu argumente !la cum procedeaza el,toata lumea poate fi moderatoare!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 03, 2002 6:12 pm

Aici itzi da dreptate,bai SOD !

Bobo..argumenteaza-mi ca Anglia care a invins cu 5-1 Germania la Munchen..este o echipa de cacat !

edit : am mutat aici posturile de scandal..ca sa nu stricam subiectele despre Campionatul Mondial de Fotbal ...cu aceste certuri dintre SOD si Bobo .......... & Moshu si Bobo !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Iun 03, 2002 6:58 pm

vezi,domnu bobo ce inseamna sa moderezi?asta trebuia sa faci tu !parerea mea!
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal International