Initial trimis de Oribilul Mosh
Oricum..daca te pricepi..spune-mi si mie ce mari jucatori are Mircea Lucescu la noua sa echipa ! Eu nu stiu pe nimeni de la Betsiktas !
Antonio Carlos (Zago) ex-Roma itzi spune ceva? Sau Oscar Cordoba ex-Boca Juniors?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Oricum..daca te pricepi..spune-mi si mie ce mari jucatori are Mircea Lucescu la noua sa echipa ! Eu nu stiu pe nimeni de la Betsiktas !
Initial trimis de Mirela
"Terim presedinte,Hai antrenor.Intoarce-te,Hagi!"
spune-mi si mie ce mari jucatori are Mircea Lucescu la noua sa echipa !
nu te puteai intelege cu cel de langa tine (nu era vb de limba ci de auz) o peluza intreaga intreba gen "cine e cel mai tare antrenor?" tribuna 2a raspundea : "lucescu" si asa mai departe. timp de 90 minute + pauza s-a scandat incontinuu. prima repriza cam slabuta din punct de vedere tehnic si fara faze clare. dominare besiktas si aparare supranumerica altay. s-a vazut lipsa omului de gol. repriza a 2a ceva mai activa cu faze mai clare de partea besikasului cu 2-3 ratari incredibile. eliminare discutabila a unui jucator de la altay si imediat la o faza "oarba" de atac un autogol al celor de la altay. s-a dezlantuit vacarmu cu ienicerii si spahii tipand frenetic. a venit si golul 2 si fluierul final. 2-0 pt besiktas care teoretic nu mai poate pierde campionatul. meciul din 25 mai besiktas vs galata fiind decisiv pt titlul de campioana a semilunei. ieri ,duminica si galata a invins cu 2-1 in deplasare la trabzon diferenta de 3 puncte ramanand intacta. m-au impresionat in mod deosebit fanii ,galeria care era de fapt intregul stadion cred ca am fost singurul "tacut" din tot stadionul (oricum n-aveam cum sa strig in turca decat poate "ioc para"
)Înapoi la Fotbal International
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator