Il Calcio pe micul ecran
112 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
pacat
Milan pierde la Udinese cu 1-0, dupa ce a jucat toata repriza a doua cu un om in plus... Si asa a ajuns Inter iar la egalitate de puncte (nu e asa grav), si Juve la 1 punct in spate (ceea ce e mult mai nashpa!).
Alta dezamagire este Lazio: mi-a fost mila de ei cum s-au chinuit acasa cu Regina si nu au putut nici macar sa egaleze...
Iar Roma e pe tobogan rau de tot: a ajuns si Como sa faca prima victorie din campionat pe spatele lor!
Alta dezamagire este Lazio: mi-a fost mila de ei cum s-au chinuit acasa cu Regina si nu au putut nici macar sa egaleze...
Iar Roma e pe tobogan rau de tot: a ajuns si Como sa faca prima victorie din campionat pe spatele lor!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Mda,LAZIO s-a chinuit cu Regina pe Olimpico shi a "reusit" sa piarda...Insa nici cu Milan nu mi-e rusine.De Roma ce sa mai zic?Inter(super Vieri) shi Juve par acum principalele favorite la titlu...iata shi clasamentul...
1.Inter 39p
2.Milan 39p
3.Juve 38p
4.LAZIO 36p
1.Inter 39p
2.Milan 39p
3.Juve 38p
4.LAZIO 36p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Duminica LAZIO a facut 1-1 cu Chievo.A inscris Simeone in min 89,cum altfel decat cu capu:).Lopez a ratat la greu shi Gianichedda a avut shi el o bara.Juve a facut tot 1-1 cu Atalanta in timp ce Milan shi Inter au batut.Incredil da a batut shi Roma:D
1.Inter 42p
2.Milan 42p
3.Juve 39
4.LAZIO 37p
1.Inter 42p
2.Milan 42p
3.Juve 39
4.LAZIO 37p
-
Cred ca ordinea la varf e un pic schimbata
1.MILAN
2.Inter

1.MILAN
2.Inter
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
La dracu... iar m-a dezamagit crunt Milan (0-1 la Perugia), nu atat prin scor ci prin maniera de joc... de-a dreptul enervant de impotenti mi s-au parut!
Iar Juve beneficiaza in continuare de bafta si de ajutorul arbitrului: 1-0 cu Empoli pe Dele Alpi, dintr-un penalty foarte usor acordat la un asa-zis hent al lui Cribari (nici dupa 5 reluari nu m-am convins ca nu avea mana lipita de corp fundasul lui Empoli).
Si o veste buna, Como-Parma 2-2, cu o dubla a lui Adi Mutu, ambele goluri din penalty, ultimul in min 89! Si asa a ajus la 11 goluri in clasamentul golgeterilor.
In clasament:
1. Inter 45 p.
2-3. Milan 42 p.
Juventus 42 p.
Iar Juve beneficiaza in continuare de bafta si de ajutorul arbitrului: 1-0 cu Empoli pe Dele Alpi, dintr-un penalty foarte usor acordat la un asa-zis hent al lui Cribari (nici dupa 5 reluari nu m-am convins ca nu avea mana lipita de corp fundasul lui Empoli).
Si o veste buna, Como-Parma 2-2, cu o dubla a lui Adi Mutu, ambele goluri din penalty, ultimul in min 89! Si asa a ajus la 11 goluri in clasamentul golgeterilor.
In clasament:
1. Inter 45 p.
2-3. Milan 42 p.
Juventus 42 p.
-
Mda,Juventus a avut noroc cu Empoli.Di Natale a ratat doua ocazii in ultimele minute de s-a mirat shi Buffon cat noroc are sa nu ia gol.LAZIO iar a facut un joc "mare" 1-1 cu Torino pe Olimpico(noroc cu Simeone iar k altfel poate lua bataie).clasamentul nu mai mai intereseaza in conditziile actuale...

-
Milan AC 2-2 Lazio
Doamne Dumnezeule..ce meci ! Demult nu am vazut asa ceva. Incredibil ! Incredibil ! Incredibil ! In repriza a II a nici nu am avut timp sa imi trag sufletul.
Superba prestatzia ambelor echipe. Merita Milan victoria. Asta o va recunoaste chiar si Mig. (Migule..ce meci aia avut tocmai de ziua ta
)
Superba prestatzia ambelor echipe. Merita Milan victoria. Asta o va recunoaste chiar si Mig. (Migule..ce meci aia avut tocmai de ziua ta

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sunt perfect de acord, a fost un meci extraordinar... Cel mai frumos pe care l-am vazut in ultimul an!
Dupa o prima repriza de senzatie a lui Lazio, cu presing sufocant si o aparare beton, au reusit sa marcheze 2 goluri si sa conduca meritat cu 2-0. Dar repriza a doua a fost ceva de vis: cel putin pentru mine, un fan al diavolului milanez. Doua goluri si vreo 10 ratari uriase, alte zeci de faze de asediu la poarta lui Peruzzi si o bara stinghera dar totusi bara a lui Stankovici.
Totusi, mi-a parut rau ca nu a castigat Milan, mai ales ca Juve a trecut de Parma cu 2-1 in deplasare (un gol si o bara Mutu, ambele din lovituri libere), si acum clasamentul arata asa:
1-2. Juve si Inter 45 p;
3. Milan 43 p.
(off-topic: La multi ani Mig!!!)
Dupa o prima repriza de senzatie a lui Lazio, cu presing sufocant si o aparare beton, au reusit sa marcheze 2 goluri si sa conduca meritat cu 2-0. Dar repriza a doua a fost ceva de vis: cel putin pentru mine, un fan al diavolului milanez. Doua goluri si vreo 10 ratari uriase, alte zeci de faze de asediu la poarta lui Peruzzi si o bara stinghera dar totusi bara a lui Stankovici.
Totusi, mi-a parut rau ca nu a castigat Milan, mai ales ca Juve a trecut de Parma cu 2-1 in deplasare (un gol si o bara Mutu, ambele din lovituri libere), si acum clasamentul arata asa:
1-2. Juve si Inter 45 p;
3. Milan 43 p.
(off-topic: La multi ani Mig!!!)
-
Perugia-Parma 1-2 !!! In fine o victorie in deplasare, si ce victorie, acolo unde au luat-o si Juve si Milan! Mutu - joc excelent ca de obicei, a avut si o bara... singurul aspect negativ a fost evolutia lui Frey. 3p foarte importante.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Alo, maestre ... asteapta meciu' de pe 29 martie, si mai vorbim dupa ... ( remember the discussion in your car on our way back to Bucharest? )
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
LAZIO -Atalanta 0-0 in poate cel mai urat meci pe care la-m vazut sezonu asta.Atalanta s-a aparat tot meciu shi Lazio s-a chinuit tot meciu.Lopez saracu a cam obosit,insa Lazetic ala promite.De ce nu o fi Chiesa titular?:(
-
Initial trimis de MiG29
LAZIO -Atalanta 0-0 in poate cel mai urat meci pe care la-m vazut sezonu asta.Atalanta s-a aparat tot meciu shi Lazio s-a chinuit tot meciu.Lopez saracu a cam obosit,insa Lazetic ala promite.De ce nu o fi Chiesa titular?:(
un meci de tot rahatu care m-a enervat de la cap la coada..chiar crezi ca ar mai avea vreo importanta daca ar fi chiesa titular?
-
b0mber - Junior Member
Am vazut Milan AC vs. Atalanta Bergamo 3-3 . Frumos meci. Dupa parerea mea Milanul merita victoria cu varf si indesat. Mare noroc au avut Atalanta aia....la toate golurile. Plus ca pe urma ..in afara de cele 3 goluri Milan a ratat in draci. Penaltiul prea finutz executat de Rivaldo s-a oprit in bara , mingea lui Manuel Rui Costa....de asemenea in bara....etc.
Acum , din pacate...eu trecut Juve pe primul loc. Nici nu am vazut asa -zisul derby cu Inter. Stiam ca nu are sa fie cine stie ce.
Milan astia..sunt in stare sa revina de la orice scor,din cate vad. Au fost condusi de Lazio cu 2-0..au facut 2-2. De astia cu 3-0.....au facut 3-3.
Pacat ca Rivaldo nu mai are sclipirile de alta data.
Acum , din pacate...eu trecut Juve pe primul loc. Nici nu am vazut asa -zisul derby cu Inter. Stiam ca nu are sa fie cine stie ce.
Milan astia..sunt in stare sa revina de la orice scor,din cate vad. Au fost condusi de Lazio cu 2-0..au facut 2-2. De astia cu 3-0.....au facut 3-3.
Pacat ca Rivaldo nu mai are sclipirile de alta data.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Las' ca am vazut eu meciul Juve-Inter 3-0... din pacate insa, meci fara istoric, cu o superechipa Juventus, si niste anonimi Batistuta, Recoba, Vieri si ceilalti interisti care s-au facut de rusine...
Spre ciuda mea, se pare ca tot Juve va fi campioana si anul asta... prea joaca bine, ca o echipa adevarata...
Spre ciuda mea, se pare ca tot Juve va fi campioana si anul asta... prea joaca bine, ca o echipa adevarata...
-
Eu zic k Milanu a avut bulan,k arbitru a tras tot meciu cu ei shi k golu de 3-3 a fost din ofsaid.Insa Juve chiar k joaca super,Nedved cred k e in cea mai buna forma a lui.LAZIO cred k au pierdut orice sansa la titlu dupa ce au facut 2-2 la Perugia.Urmeaza insa derby-u cu Roma...
-
Ce am vazut eu in direct pe micul ecran in acest week-end ? Pai frumosul gol al lui Mutu...din meciul Chievo - Parma 0-4. Astfel..Mutu il egaleaza pe Raducioiu ca romanul cu cele mai multe goluri intr-un sezon de Il Calcio.
Nici nu mai stiu cate are....12 sau 13.
Nu ma asteptam ca echipa din Verona,echipa care lupta pentru Champhions Legue sa cedeze intr-un asemenea hal. Oricum..ei raman pe locu 5.
Nici nu mai stiu cate are....12 sau 13.
Nu ma asteptam ca echipa din Verona,echipa care lupta pentru Champhions Legue sa cedeze intr-un asemenea hal. Oricum..ei raman pe locu 5.
-
Rezultatul dintre Chievo si Verona socheaza dar nu atat de mult pe cat clacarea Milanului din ultimul timp! A iesit din cursa pentru titlu... In schimb, doamne ajuta, sa puna cineva piedica Juventusului ca n-o mai suport si anul asta!!!!
as good as it gets
- csor73
- Junior Member
mdeah....cine crezi ca o sa le puna piedica?personal tin cu Lazio,insa nu cred ca Juventus o sa piarda titlul anul asta..pe mine ma intereseaza doar sa termine Lazio in primele patru.. 

I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
Milan-Juve 2-1
Un meci foarte frumos. Ce mari echipe sunt astea....de tin ca rezerve jucatori precum Rivaldo si Del Piero.
Del Piero cica era accidentat....dar nu s-ar zice. A facut o faza de mare spectacol pe la jumatatea reprizei a doua.
Dar cel mai bun om al meciului a fost cu sigurantza brazilianul Dida...ingerul pazitor din poarta diavolilor. Ce reflexe incredibile poate avea. Abia astept sa vad duelul sau cu Lobont din Champhions League.
Frumos de tot golul lui Inzaghi...care a strecurat mingea printre picioarele lui Buffon.
Ma bucur nespus ca Juve a luat bataie...iar lupta pentru Il Calcio Seria A se relanseaza. Sper ca Interul sa profite si sa invinga la Udinesse.
Del Piero cica era accidentat....dar nu s-ar zice. A facut o faza de mare spectacol pe la jumatatea reprizei a doua.
Dar cel mai bun om al meciului a fost cu sigurantza brazilianul Dida...ingerul pazitor din poarta diavolilor. Ce reflexe incredibile poate avea. Abia astept sa vad duelul sau cu Lobont din Champhions League.
Frumos de tot golul lui Inzaghi...care a strecurat mingea printre picioarele lui Buffon.
Ma bucur nespus ca Juve a luat bataie...iar lupta pentru Il Calcio Seria A se relanseaza. Sper ca Interul sa profite si sa invinga la Udinesse.
-
Dida a fost inger shi demon, pt k la primul gol a greshit flagrant. Oricum a fost un meci frumos de spectacol shi angajament. Cat despre rivaldo, mai bine k n-a jucat tzinand cont de forma prin care trece.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Nu este adevarat. Dida nu a gresit la golul torinez. A fost mingea deviata ..si in ultimu moment si-a dat seama...si nu a mai avut ce face.
Rivaldo...s-a odihnit ..pt. intalnirea cu Cristi Chivu de peste 2 saptamani si cateva zile. :p
O sa ma uit la Parma-Lazio...la 16....sa vad ce arata.
Rivaldo...s-a odihnit ..pt. intalnirea cu Cristi Chivu de peste 2 saptamani si cateva zile. :p
O sa ma uit la Parma-Lazio...la 16....sa vad ce arata.
-
Ba, ce prosti si Inter astia... cand aveau si ei sansa sa egaleze Juventusul ala nenorocit in clasament( Bravo Milan!!!), s-au poticnit la Udinese...
In schimb, o mare surpriza pentru mine e Parma, care au reusit sa bata Lazio (golul victoriei marcat de Adriano in min 92!) cu 2-1, si au stabilit doua performante deosebite:
1. prima victorie in campionatul acesta fara Adrian Mutu pe teren,
2. prima infrangere incasat de Lazio in deplasarile din Serie A in campionatul acesta.
Si au jucat foarte frumos, si era pacat sa rateze victoria, dupa cele 4-5 ocazii mari ratate...
In clasament, mai sunt doar 3 puncte intre Parma (locul 5) si Lazio (locul 4). Doamne-ajuta sa prind Liga Campionilor, ca daca nu se transfera Mutu in vara, sa se mai diversifice oferta de meciuri, sa mai vedem si altceva decat Ajax!
Etapa viitoare, din nou meci extrem de greu pentru parmegiani: Parma-Milan! (nici nu stiu cu cine sa tin...)
In schimb, o mare surpriza pentru mine e Parma, care au reusit sa bata Lazio (golul victoriei marcat de Adriano in min 92!) cu 2-1, si au stabilit doua performante deosebite:
1. prima victorie in campionatul acesta fara Adrian Mutu pe teren,
2. prima infrangere incasat de Lazio in deplasarile din Serie A in campionatul acesta.
Si au jucat foarte frumos, si era pacat sa rateze victoria, dupa cele 4-5 ocazii mari ratate...
In clasament, mai sunt doar 3 puncte intre Parma (locul 5) si Lazio (locul 4). Doamne-ajuta sa prind Liga Campionilor, ca daca nu se transfera Mutu in vara, sa se mai diversifice oferta de meciuri, sa mai vedem si altceva decat Ajax!
Etapa viitoare, din nou meci extrem de greu pentru parmegiani: Parma-Milan! (nici nu stiu cu cine sa tin...)
-
112 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Fotbal International