Fotbal international (vechiul subiect)

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 04, 2001 7:19 pm

Mirela..daca te uitati cu atentzie am facut special un subiect cu World Cup 2002....si mi-am spus acolo parera despre grupe !

Cat despre Andreas Escobar..RIP pt. el....iar tu mai intreaba-ma daca ai nelamuriri din lumea sportului ! :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Dec 05, 2001 4:05 pm

Blinkote...
Super Depor la o noua infrangere in liga...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 07, 2001 11:34 am

Super Depo(r) ajunge oricum in semifinale ! Ce daca i-au batut Leverkusen cu 3-0 ? Sa vezi ca o sa-i bata si ei pe El Riasol (iertati-ma daca am scris gresit numele stadionului ...dar nu ma pricep la spaniola) :)

............................................................

Mirela...ai iesit la pensie ? S-au ai probleme cu IRA ? Te astept la subiectul World-Cup 2002 (Korea-Japan) !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

SUNT COMPLET DE ACORD!!!!!!

Mesajde Vizitator » Vin Dec 07, 2001 1:20 pm

SUNT DE ACORD DAR POATE FI SHI ALTA!!!!!!!1
CE ZICETZI AR FI MIXSHTO DACA S-AR FACE UN TURNEU IN ROMANIA AL ECHIPELOR NECALIFICATE ROM...OLANDA...ALTELE
Vizitator

Mesajde Mirela » Vin Dec 07, 2001 6:29 pm

Mirela...ai iesit la pensie ?

nu inca!!!!!dar nu am timp sa intru pe toate paginile de pe forum(de-aia nu vazui ca la WC2002 scrisesi despre grupe)
ps:mp me if u got my message today
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 07, 2001 7:07 pm

Pai te rog sa fii mai atenta pe viitor ! Ca doar esti om de baza la forumul de fotbal ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Dec 12, 2001 2:49 pm

[quote]Initial trimis de Blink 1 82
[B]Pai te rog sa fii mai atenta pe viitor ! Ca doar esti om de baza la forumul de fotbal ! :)

mersi de incredere,dar nu cred ca ti-ai ales persoana cea mai potrivita drept secund.dar,ce sa-i faci?o sa incerc sa ma ridic la nivelul asteptarilor.....
Mirela

Eh hai sa ma bag si eu in discutie

Mesajde Aragorn » Mie Dec 19, 2001 7:15 am

Eu locuiesc in canada si al telkvizor vad numai meciuri din anglia si italia. Din Italia 3 pe weekend, toate in direct si din Anglia 2, unul in direct.
Parca Italia imi place mai mult mai ales cand il vad pe Mutu :) , ca a inceput sa joace mai bine, dar parca tot tine prea mult mingea.
In rest as vrea sa vad si Germania, dar din pacate momentan nu se poate.
De Olanda imi pare cel mai rau ca nu s-a calificat (normal ca dupa romania), si imi pare rau ca meritau 99% sa ia europeanu, numa ca o avut ghinion, asta e.
HAi ca va las sa nu va plictisesc.
Bogdan
Aragorn
Junior Member

Uitasem...

Mesajde Aragorn » Mie Dec 19, 2001 7:17 am

Mai vad si Champions League, martea si miercurea, si mai rar cupa Uefa... si inca ceva : Fan Bayern Munich :) si Ajax si parca eram mai de mult si al Barcelonei...
Aragorn
Junior Member

Re: SUNT COMPLET DE ACORD!!!!!!

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 11:32 am

Initial trimis de Robbyk
SUNT DE ACORD DAR POATE FI SHI ALTA!!!!!!!1
CE ZICETZI AR FI MIXSHTO DACA S-AR FACE UN TURNEU IN ROMANIA AL ECHIPELOR NECALIFICATE ROM...OLANDA...ALTELE

Asta ar fi perfect, o idee geniala. Ar fi Romania, Cehia, Olanda, Yugoslavia ( niste echipe puternice!). Dar cine ar mai fi?
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 11:34 am

Asa Blink-ule si Mirel-o! Poate va insurati pana la urma si ma invitati si pe mine la nunta! :)

Ati vorbit la telefon pana acum?
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 11:37 am

Arch-Angel, viziteaza http://www.extratime.com (clickeaza pe "europe" si dupa aia "Romanian Soccer"). Acolo sunt multi Romani din Canada, ca si noi.

Ce frumusete sa-l vezi pe Mutu jucand!!!!!! Are o tehnica super!

fotbalul italienesc este mai frumos decat ala german.
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 11:38 am

Initial trimis de Anonim
Arch-Angel, viziteaza http://www.extratime.com (clickeaza pe "europe" si dupa aia "Romanian Soccer"). Acolo sunt multi Romani din Canada, ca si noi.

Ce frumusete sa-l vezi pe Mutu jucand!!!!!! Are o tehnica super!

fotbalul italienesc este mai frumos decat ala german.

scuze, adresa este http://www.xtratime.com
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 20, 2001 10:07 am

Ce-o avea anonimul cu mine si cu Mirela ?????

Si eu sunt fericit..ca B1 transmite din Anglia....campionatul care imi place cel mai mult. Saptamana asta au fost 4 meciuri..1 decalat & 3 live. Sunt fan Manchester ! Dar imi plac si Newcastle...pe care anul viitor cred ca ii vom vedea in Champhions League !
( Ce frumos a fost Arsenal-Newcastle 1-3 !!! )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Dec 20, 2001 7:39 pm

Initial trimis de Blink 1 82
Ce-o avea anonimul cu mine si cu Mirela ?????

Si eu sunt fericit..ca B1 transmite din Anglia....campionatul care imi place cel mai mult. Saptamana asta au fost 4 meciuri..1 decalat & 3 live. Sunt fan Manchester ! Dar imi plac si Newcastle...pe care anul viitor cred ca ii vom vedea in Champhions League !
( Ce frumos a fost Arsenal-Newcastle 1-3 !!! )

ce vreau? Simplu! Sa va vad insurati! :D

De ce iti place campionatul Angliei?
Vizitator

pt. Anonim

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 21, 2001 10:59 am

1.baga-tzi si tu un nume...sa te recunoastem mai usor
2.de ce sa ne vezi insuratzi :D
3.campionatul Angliei imi place....pentru ca acolo chiar se lupta pentru un meci...pana in minutul 95....chiar daca o echipa este condusa cu 2-0 in minutul 87..nu renuntza la lupta
Mai imi place ca se joaca in fortza....ca se joaca cu mult fair-play....mai imi place publicul englez......etc
Asa ca...ma uit cu mare placere in fiecare week-end ...numai la B1 :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Vin Dec 21, 2001 4:31 pm

ca se lupta, este adevarat. Dar lipsa de tehnica ma face sa ma iau de par!! Eu iubesc fotbalul tehnic.

Pai, ce ai tu impotriva insuraturii?
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 23, 2001 10:10 am

Am zis eu ..ca am ceva imotriva insuratorii ?
..............................................

Cum itzi explici..ca..totusi echipele britanice (in speciale cele din Anglia) sunt la loc de frunte in Europa....si mereu le cam ciocanesc pe cele italiene sau spaniole ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Niculae accidentat pentru restul sezonului

Mesajde Aragorn » Dum Dec 23, 2001 5:29 pm

S-a acidentat aseara in meciul cu Vitoria Steubal, si are nevoie de operatie.
Nu va mai juca sezonul asta.
Asta e foarte nasol, pt ca acum nu stiu daca il mai vor echipele mari :(
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Dec 25, 2001 8:59 am

isi va reveni
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mar Dec 25, 2001 9:06 am

Pai atuncia pune mana pe telefon si sun-o! :)

Explicatie vine din faptul ca Englezii bag o multime de bani in fotbal. Iau antrenori buni, iau jucatori buni. Importeaza ceea ce este de mai bun si daca te uiti bine la jucatori si la antrenori vei vedea ca echipele engleze bune au antrenori si jucatori care nu sunt Englezi. Daca Englezii nu ar baga bani in prostie in fotbalul lor, acesta ar fi decedat de mult.

Echipele engleze pun in dificultate echipe italienesti fiindca aceste ultime au dificultati de vre-o 4-5 ani si fiindca stilul Englez este can greu pentru ITalieni fiindca ITalienii au dificultati cu echipele care joaca un fotbal agresiv si fisic. Dar, si asa, echipele italienesti sunt mai bune decat cele engleze. Oricum, pe echipele spaniole, Englezii nu le ciocanesc asa de usor, chiar aproape deloc. Spaniolele sunt mai bune.
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 27, 2001 10:07 am

Pai crezi ca am telefonul ei ?! :D

Despre fotbalul englez..ce sa zic ? Ai dreptate..dar mie tot imi place !
Oribilul Mosh
Junior Member

PENTRU MIRELA2001 !

Mesajde Vizitator » Joi Dec 27, 2001 10:25 am

Mirelooooooooo, trimite un mesaj personal pentru Blink-ul in care ii dai si numarul tau de telefon! Dai si e-mail-ul, numarul de ICQ, numele de AOL si MSN :)
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 31, 2001 7:11 pm

Da..da..anonime ! :hem:
.................................................

Imi place..ca in Premiere League..se joaca si pe 1 ianuarie. Si mai imi place ca transmit B1...chiar in prima zi a noului an..Leicester vs. Arsenal !

Pe 2 ianuarie,de asemenea live pe B1, meci derby...Manchester vs. Newcastle (de la 22:00)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Werde » Mar Ian 01, 2002 12:18 pm

Initial trimis de Blink 1 82
Da..da..anonime ! :hem:
.................................................

Imi place..ca in Premiere League..se joaca si pe 1 ianuarie. Si mai imi place ca transmit B1...chiar in prima zi a noului an..Leicester vs. Arsenal !

Pe 2 ianuarie,de asemenea live pe B1, meci derby...Manchester vs. Newcastle (de la 22:00)

Leceister- Arsenal o sa fie un meci de cacat, pt ca Leicester e o echipa de cacat, gata sa retrogradeze, iar Arsenal joaca fotbal cam din an in paste; un fel de Steaua, nu joaca, dar castiga.

Ai vazut Newcastle - Chelsea de saptamana trecuta? Ala meci. Imi place noul stil Chelsea (se aseamana destul de mult cu cel italian, dar e f eficient) singura problema pe care o au e lipsa de constanta. In afara de Arsenal (care n-au jucat nimic si au castigat), i-au batut pe toti pretendentii la titlu anul asta. care ziceai ca e echipa ta preferata din Premier L?
Werde
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 01, 2002 6:10 pm

De ce sa ne pronuntam inainte asupra unui meci ? In campionatul Angliei..nu conteaza ca esti echipa mica...

Ma..mie imi placea Manchester United...dar echipa de acum 2-3 ani..cu Andy Cole (care tocmai a plecat la Blackburn),cu York,cu Schmeichel..etc. Oricum..imi plac (nu la fel de mult) si la momentul actual.
Si mai imi plac Newcastle....de aceea astept cu nerabdare meciur de martzi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Werde » Joi Ian 03, 2002 3:05 am

Se pare ca mai avem de asteptat pana o sa vedem Arsenal-Leicester.
Noroc ca s-a jucat meciul cu Leeds. Intr-adevar au o echipa impresionanta; dupa aducerea lui Fowler, au, dupa parerea mea, prima sansa la titlu anul asta.
Sa vedem ce face Man U in seara asta.
Werde
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 05, 2002 12:31 am

N-a fost rau Man Unt vs. Newcastle !
Dar de ce e Beckham rezerva ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Ian 05, 2002 6:48 am

s-a certat cu Ferguson. In plus, aceasta a spus ca mijlocul lui Man. U. merge struna si nu vrea sa schimbe prea mult. Si are dreptate, de vre-o 5 jocuri Man. U. a invins convingator.
Vizitator

Mesajde Mirela » Mie Ian 09, 2002 11:07 pm

[quote]Initial trimis de Adevaratul Anonim
[B]s-a certat cu Ferguson. In plus, aceasta a spus ca mijlocul lui Man. U. merge struna si nu vrea sa schimbe prea mult. Si are dreptate, de vre-o 5 jocuri Man. U. a invins convingator.

si crezi ca o sa tina???

ps:fiica ratacitoare a revenit si promita sa nu mai fuga de "acasa" daca si altii se lasa de petit.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal International