Il Calcio Seria A & B

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde lupisor » Mie Mai 08, 2002 6:42 am

Initial trimis de B-O-B-O
Lasatimi-l pe Mutu si va asigur un loc in cupa Uefa...asa sunau cuvintele antrenorului lui verona in decembrie cand juve vreia sa-l cumpere pe Mutu.
Iata insa ca acum Verona a retrogradat in B, incredibil dar adevarat. Asa ca acum in loc de cei 15 mil de dolari pe care putea sa ii primeasca pe Mutu verona ar trebuii sa fie bucuroasa daca primeste jumate din suma.

Juventus vroia sa dea 20 de milioane + un jucator in iarna. Acuma, suma vehiculata este 15 milioane.

Mutu a jucat excellent sezonul asta. A fost cel mai bun sezon al lui. PAcat pentru Verona, nu meritau sa mearga in B dar nici Brescia sau Piacenza meritau. Au facut multe greseli, au pierdut multe meciuri in ultimele minute...

Oricum, sper ca Mutu sa nu mearga la Juventus. Ar fi naspa pentru el.
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 3:38 pm

Parma a batut pe Juve cu 1-0 shi a castigat Cupa Italiei cu scorul general de 2-2(tur-retur)...juve nu a reusit eventul...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aragorn » Dum Mai 12, 2002 10:56 pm

Norocul Parmei ca o dat gol in minutu 93 la Juve acasa...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 12, 2002 11:59 pm

Nakata parca a marcat nu?
MiG29

Mesajde Aragorn » Lun Mai 13, 2002 4:10 am

Da, el a marcat... dar sincer nu inteleg de ce Juve n-a jucat mai calumea sa fac dubla? cum a facut si Ajax si Sporting in weekendul asta...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 13, 2002 11:03 pm

Pai Sporting shtiu k a batut cu 1-0(Jardel) da a fost cam controversat golu ala(se pare k era offside).de ajax nu stiu...a avut cu Utrecht parca ,nu?
MiG29

Mesajde Bagheera » Lun Mai 13, 2002 11:08 pm

Ajax a castigat cu 3-2 in fata lui Utrecht in prelungiri cu un gol de aur. Mi-a placut de Chivu aseara la Procesul etapei care era f. bucuros ca au reusit sa egaleze la scorul de 2-1 pt Utrecht dintr-un gol marcat din offside pe care nu l-a vazut arbitrul. :)
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mai 14, 2002 12:18 am

Nu am vazut meciu....din pacate...am vazut in schimb Parma -juve...
MiG29

Mesajde costasilviu » Mie Mai 15, 2002 3:43 pm

Pai Juve nici n-a vrut eventul, fratilor, n-ati vazut ca a jucat cu echipa a doua?
Pentru cei ce se indoiesc ca se stia ca Juve e campioana inca cu vreo patru etape inainte, le propun siteurile ziarelor italiene de pe atunci! L-i s-a spus: campionatul, dar nu cupa! Sunt paranoic, ziceti? Ma rog! Finalul de campionat a fost SPECTACULOS! Dar la Roma au plecat 30.000 de suporteri din Milano. La inceputul meciului, toata echipa, in loc sa ii salute, a plecat privirea cand a intrat pe teren! De ce? Pentru ca sa poata spune Saachi seara, pe Mediaset: "daca voi mimati surpriza ca Juve a castigat campionatul, am s-o mimez si eu!", de au ramas aia fara glas vreo juma de ora! Lacrimile lui Ronaldo? hahahaha!
Care pariaza ca Italia nu trece de grupe, ha?
costasilviu

Mesajde agar » Joi Mar 06, 2003 8:00 pm

FORZA LAZIO!!!
Revelatia sezonului in Italia.SUPER MANCINI!!!.
Corradi si Claudio Lopez au rupt totul la inceputul sezonului...
Viitoarea castigatoare a cupei UEFA!!!
i'm staying at the door of the earth...
showing you the mystery that covers
the univers ...
agar
Junior Member

3191

Mesajde baixinho© » Dum Sep 14, 2003 12:07 pm

n-am stiut unde sa postez, asa ca m-am bagat in seama aici.

FOTBAL-ITALIA-INCIDENTE / Incidente intre suporteri inaintea meciului Sampdoria - Lazio
LIVORNO, 14 sep (MEDIAFAX) - Douí£ persoane au fost rí£nite, simbí£tí£, inainte de partida Sampdoria - Lazio Roma, din etapa a II-a a campionatului italian, informeazí£ AFP, care citeazí£ surse din cadrul Politiei.
Cele douí£ persoane, in virstí£ de 64 si respectiv 20 de ani, au fost transportate la spital, dupí£ ce mai multi fani ai echipei Lazio au aruncat cu pietre asupra lor, in gara Livorno. De asemenea, alte persoane au fost rí£nite usor.
Suporterii, care se aflau intr-un tren express cu destinatia Genova, au blocat convoiul dupí£ ce au tras semnalul de alarmí£ si au lansat obiecte asupra cí£lí£torilor aflati in gara Livorno.
Actiunea fanilor echipei romane a necesitat interventia Politiei Feroviare.
Partida Sampdoria - Lazio s-a incheiat cu scorul de 1-2.

---------------------------------------

asa e, ma, foca, a pierdut SuperSamp sau minte astia de la Mediafax?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

chivu - primul meci in il calcio

Mesajde eyewitness » Mar Sep 16, 2003 1:36 pm

dupa roma-brescia 5-0 ,intr-un interviu acordat presei italiene capello, antrenorul romei, l-a elogiat pe chivu pentru golul reusit si evolutia buna de ansamblu la primul meci in il calcio. de asemeni capello a apreciat ca jucatoru nostru i-a oferit lui carew posibilitatea de a transforma un penalty. nevazand meciul afirmatia asta nu am inteles-o prea bine...
eyewitness

Anterior

Înapoi la Fotbal International