Fotbal international (vechiul subiect)

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Vizitator » Joi Ian 10, 2002 6:19 am

WOOHOO!!!!! A REVENIT MIRELA!!!!

MAI BLINK-ULE!!! Ti-a revenit gagica!!!!!!!!!!!! Esti bucuros??

Unde fusesei Mirel-o?
Vizitator

Mesajde Mirela » Joi Ian 10, 2002 8:12 pm

[B]WOOHOO!!!!! A REVENIT MIRELA!!!!
serois?cand?unde fu?.....

Unde fusesei Mirel-o?
A.m-au rapit IRA B.m-am rusinat
C.i was playing "hard to get" D.il inselam pe Blink cu altu'....

aceasta intrebare valoreaza £1000.gandeste-te bine si da-mi raspunsl final......esti sigur?esti absolut sigur?raspuns final?.......

hai sa mai intreb o data(ca sa nu fiu offtopic)cum s-a terminat meciul cu chelsea de aseara?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Vizitator » Vin Ian 11, 2002 2:28 am

D! D! RASPUNSUL ESTE D!!!! DA DOAMNA SA FIE D!!!!!!

..poate, poate auzim INSFARSIT si noi o telenovela p-aici pe forum ca este cam prea plictisitor! :D

MIRELA! MIRELA! MIRELA! MIRELA!
Vizitator

hmmm

Mesajde Aragorn » Vin Ian 11, 2002 12:08 pm

Telenovela????
Hmmm icearca Acasa TV... sau poate TVR 2....:confused:
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 11, 2002 4:00 pm

Adearate Anonim..vezi ca acum sunt moderator si pe fotbal...si itzi sterg posturile legate de Mirela & je ! Daca vrei telenovele pe forum...intra la...Gaseste-tzi perechea ! Acum fie vorba intre noi....eu cred..ca tu te-ai indragostit de Mirela...si o tot batzi la cap !
..................
Pe Mirela..o salut..si ma bucur ca a revenit printre noi !
..................
In rest...astept cu nerabdare sa-i vad maine pe Newcastle (am uitat cu cine joaca)....iar Duminica ....Arsenal vs. Liverpool.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Ian 11, 2002 9:56 pm

[quote]Initial trimis de Adevaratul Anonim
[B]D! D! RASPUNSUL ESTE D!!!! DA DOAMNA SA FIE D!!!!!!

..poate, poate auzim INSFARSIT si noi o telenovela p-aici pe forum ca este cam prea plictisitor! :D

bai,telenovele la postul de FOTBAL???!!
SACRILEGIU!!ar trebui sa fii DEPORTAT...la barfe online.....cu lelea tanta si cu tzatza gherghina impreuna!!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Vizitator » Sâm Ian 12, 2002 6:28 am

...dar, mie imi place sa va zgandaresc pe voi ... in plus, nu sunt un barfist!!!!

... In plus, chiar daca imi place numele Mirela, eu cred ca nu trebuie sa interferez in viata unui cuplu (Blink-ul si Mirel-o). :D Oricum, mie imi plac Italiencele.
Vizitator

Mesajde Mirela » Sâm Ian 12, 2002 8:09 pm

mai ano,
da sa stii ca mirela e destul de italian.cunosc un tip jumate irlandez jumate italian caruia i-am zis sa-mi zica pe adevaratul meu nume si nu pe porecla si a exclamat uimit:b but it's italian--mirella!la care eu dragut: non e vero-e rumano.e si scrive con un solo "elle"(l).
cel putin italienii sunt singurii(de fapt mai sunt s spaniolii)care-l pot pronunta corect si nu mairela sau marela.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Vizitator » Dum Ian 13, 2002 5:10 am

este adevarat, numele Mirella exista si in italiana numai ca este foarte rar. Eu cunoscut numai o fata care se cheama Mirella. Draguta foc :)
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 13, 2002 8:18 am

Da..da....tachinati-va copii !
Eu va anuntz ca sunt bucuros deoarece Newcastle i-a batut cu 3-1 pe Leeds...si pentru 1 zi...sunt locul 1 ! Am vazut meciul live pe B1TV !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Ian 13, 2002 7:00 pm

[quote]Initial trimis de Blink 1 82
[B]Da..da....tachinati-va copii !
Eu va anuntz ca sunt bucuros deoarece Newcastle i-a batut cu 3-1 pe Leeds...si pentru 1 zi...sunt locul 1

si eu te anunt ca a fost un joc super murdar....dar newcastle parca merita sa bata,mai ales dupa faultul lui mills,care m-a facut sa ma intreb unde e fairplay-ul cu care te laudai atat in meciurile engleze.....
si O.G.-ul(autogolul) lui duberry(parc'asa se scrie...)m-a impresionat...daca era in poarta adversa,ar fi fost un gol frumos cu capul...
cine crezi ca a fost omul meciului?

ano' si eu am unoscut o italianca pe nume mirella.eu eram monitoare,ea era eleva si m-a injurat in fata,nestiind ca pot vorbi italiana,fara sa aiba nici un motiv.dupa doua zile a plecat acasa,cica nu-i placea programul scolii de vara si era tratata rau si de profesori,si de monitori.de fapt majoritatea italiencelor pe care le-am cunoscut au fost mai mult decat imposibile
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 13, 2002 8:20 pm

N-a fost un joc urat...a fost unul tipic britanic. Nu stiu sa zic..cine a fost omul meciului. Mie mi-a placut de Craig Bellamy.

Astept..astazi..Arsenal vs. Liverpool ! Sper sa am parte de un spectacol agreabil ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Ian 14, 2002 4:52 pm

Si Arsenal si Liberpool joaca un joc frumos si spectacular, chiar daca sunt echipe englezesti. Au si valoare tehnica.

Mirela, ai avut nenoroc. Italiencele au mult mai multa clasa decat Romancele. Iti spun asta din experienta personala, dupa ce am intalnit foarte multe Romance si ITalience. Sa-ti spun adevarulm Romancele nici macar nu se compara cu Italiencele.
Vizitator

Mesajde Mirela » Lun Ian 14, 2002 8:59 pm

[quote]Initial trimis de Adevaratul Anonim
[B]Si Arsenal si Liberpool joaca un joc frumos si spectacular, chiar daca sunt echipe englezesti. Au si valoare tehnica.

Mirela, ai avut nenoroc.
si de ca ma rog?si de unde atata noroc?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 15, 2002 12:47 am

A fost fumos meciul ! Chiar mi-a placut !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Ian 17, 2002 8:18 am

Mirel-o, ai avut nenoroc fiidnca ai intalnit ITalience cum mi-ai descris tu. Iti asigur ca majoritatea care le-am intalnit eu sunt finute, frumoase, cu caracter, puternice,etc,etc,etc,etc. Nimeni nu se compara cu Italiencele.

Imi pare rau ca n-am vazut meciul. Imi aduc aminte, cand ma uitam la fotbalul englezesc, Liverpool-Arsenal era totimpul ceva frumos. Imi placea si Liverpool-Manchester U.. De fapt, aproape toate partidele Liverpoolui erau spectaculare.

Cum joaca Anelka la Liverpool? Milan Baros a jucat macar cateva minute ? cica el ar fi Niculae al Cehilor.
Vizitator

faza tare...

Mesajde Mirela » Joi Ian 17, 2002 8:23 pm

cum se numeshte echipa englezeasca care a luat bataie de 11 ori consecutiv (inclusiv aseara parca...)??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

faza tare...

Mesajde Mirela » Joi Ian 17, 2002 8:24 pm

cum se numeshte echipa englezeasca care a luat bataie de 11 consecutiv (inclusiv aseara parca...)??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 18, 2002 2:23 pm

nu stiu ! cum se numeste ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 19, 2002 6:27 pm

Nu uitatzi ca pe 25 ianuarie..sunt tragerile la sortzi pentru grupele preliminarii EURO 2004 Portugalia !!! Cu Romania..cap de serie !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Ian 21, 2002 7:24 pm

[quote]Initial trimis de Blink 1 82
[B]nu stiu ! cum se numeste ?

nu-mi aduc aminte,ceva cu N...norwich parca,da'nu pot sa zic ca sunt sigura....mi s-aparut ceva tare sa iei bataie de 11 ori la rand....

vazui un meci de curand.....anglia-irlanda-----echipe feminina.sa stii ca joaca destul de mishto tipele....si lupta e pana in nimutul 90!!si au si mult tupeu....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 31, 2002 6:17 pm

Va recomand sa va uitatzi pe Eurosport la Cupa Africii ! Fotbal de cea mai inalta calitate. Aseara a fost drama in Grupa B ! In 10 minute s-a schimbat complet situatzia. Burchina Faso conducea cu 1-0 Ghana. Africa de Sud conducea cu 3-1 Marocul. La aceste scoruri se califica Burchina Faso. Apoi a egalat Ghana...si se califica Marocul. Pe final au inscris din nou Ghana...si la acest scor erau ei calificatzi.
Pana la urma s-au calificat Africa de Sud si Ghana...dupa meciuri dramatice !

Nu ratatzi sferturile de finala...care incep in acest week end !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Ian 31, 2002 10:14 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Va recomand sa va uitatzi pe Eurosport la Cupa Africii!!

ti-am zis...ma bucur ca in sfarsit imi dai dreptate...

am observat ca e cam tacut pe aici fara anomimu'....mi-e cam dor de replidcile lui sarcastice....crezi ca l-a mancat lupul???

asaaaa...intrebare-intrebare(a fost aseara la "Who Wants to be a Millionaire" si credeam ca stiu,dar m-am inselat): which english soccer team is known as "Tractor Boys"??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Vizitator » Vin Feb 01, 2002 5:25 am

Deci, pana la urma, admiteti ca simtiti lipsa mea!!! Stiam eu Mirel-o ca nu poti tu sa traiesti fara mine... eh da.... nu multe femei pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu te ingrijora, este normal ;)

Imi pare rau ca nu pot vedea Cupa Africii, cred ca este destul de interesanta. Au echipe bune.
Vizitator

Mesajde Mirela » Vin Feb 01, 2002 3:33 pm

Imi pare rau ca nu pot vedea Cupa Africii, cred ca este destul de interesanta. Au echipe bune.

da'nu e chiar asa greu--tot ce iti trebe' e eurosportul...

mai baiete,tu esti bufonul reginei si datoria ta este sa ma amuzi.si cum nu am pe cineva mai priceput--cum sa ma pot lipsi de tine?

da sa stii ca daca nu te inregistrezi nu te mai invrednicesc nici macar cu o privire...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Vizitator » Sâm Feb 02, 2002 7:11 am

Initial trimis de mirela2001

da sa stii ca daca nu te inregistrezi nu te mai invrednicesc nici macar cu o privire...

nici daca incept sa dansez si sa fac un strip tease pentru tine.....? ;)

N-am Eurosport-ul, nu-l pot primi aici in Nord America. Dar, am auzit ca o sa-l avem peste vre-o sase luni...cand Cupa Africii va fi deja terminata!

Vrei sa zici ca tu esti o regina si eu un bufon? oooooooookay... dar.. Blink-ul ce este? *se scarpina in cap in nedumerire*
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 02, 2002 4:20 pm

Bai....terminatzi cu prostiile pe acest subiect !
Moderatorule de la SPORT....de ce nu itzi faci datoria ???? Eu de'abia astept sa preiau moderarea acestui forum de fotbal !

Pana una alta...Mirela si admiratorul sau care nu se inregistraza..primesc avertisment din partea mea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Feb 02, 2002 11:37 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Bai....terminatzi cu prostiile pe acest subiect !
Moderatorule de la SPORT....de ce nu itzi faci datoria ???? Eu de'abia astept sa preiau moderarea acestui forum de fotbal !

Pana una alta...Mirela si admiratorul sau care nu se inregistraza..primesc avertisment din partea mea !

Nu este vina Mirelei, eu sunt ala care incepe totimpul aceste subiecte. N-o certa pe ea.

;)
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 03, 2002 1:02 am

Pai nu mai polua forumul de fotbal..cu asa ceva ! Hai pe generalitatzi...deschidem acolo un subiect..si aberam dupa pofta inimii..totzi 3 ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Feb 03, 2002 5:18 am

deschide un nou thread, trage-o pe Mirela de par ca sa intre in topicul ala, mai adu inca vre-o 10 fete frumoase si voi fi fericit!

:D
Vizitator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal International