Fotbal international (vechiul subiect)
mersic,ano'...da sa stii ca eu is de vina,ca eu te-am "chemat" inapoi.....;h
nu mai stiu ce se mai intampla in fotbalul international...astia nu mai dau nimic pe la tv,nu mai am nici Eurosportul.....now i understand the pain some people from N/A(care nu s-au inregistrat inca :u )feel.....
nu mai stiu ce se mai intampla in fotbalul international...astia nu mai dau nimic pe la tv,nu mai am nici Eurosportul.....now i understand the pain some people from N/A(care nu s-au inregistrat inca :u )feel.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
super saturatzie
M-am plictisit de fotbal ! 5 meciuri LIVE in acest week end pe B 1 !!
Leeds-Liverpool 0-4 ! R U kidding me ?
Mi-a placut finalul de la Fiorentina-Roma....cum erau sa castige fiorentinii in ultima secunda !!!!
La Lazio-Milan....nici nu m-am mai uitat de plictisit ce eram de fotbal !
La meciurile de pe B1...s-au mai adaugat si cele 2 sferturi de finala din Cupa Africii ,transmise de asemenea LIVE de Eurosport.....si anume Africa de Sud - Mali 0- 2 (frumos golul 2 al celor din Mali) si Nigeria-Ghana...care am refuzat sa-l mai urmaresc.
Maine...ma asteapta celelalte 2 sferturi din Cupa Africii....Egipt vs. Camerun....si al doilea l-am uitat....pt. ca am prea multe in cap..si nu mai fac fatza !
Leeds-Liverpool 0-4 ! R U kidding me ?
Mi-a placut finalul de la Fiorentina-Roma....cum erau sa castige fiorentinii in ultima secunda !!!!
La Lazio-Milan....nici nu m-am mai uitat de plictisit ce eram de fotbal !
La meciurile de pe B1...s-au mai adaugat si cele 2 sferturi de finala din Cupa Africii ,transmise de asemenea LIVE de Eurosport.....si anume Africa de Sud - Mali 0- 2 (frumos golul 2 al celor din Mali) si Nigeria-Ghana...care am refuzat sa-l mai urmaresc.
Maine...ma asteapta celelalte 2 sferturi din Cupa Africii....Egipt vs. Camerun....si al doilea l-am uitat....pt. ca am prea multe in cap..si nu mai fac fatza !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de mirela2001
mersic,ano'...da sa stii ca eu is de vina,ca eu te-am "chemat" inapoi.....;h
ehhhhhhhh da, femeile sunt de vina pentru orice chestie rea pe lumea asta!!!!! (Nu stiu daca stii o anumita Eva.....!!!!! )
Am vazut putin de la Sud Africa-Mali (au aratat meciul pe un canal frantuzesc) dar nu m-am uitat fiidnca dupa ce vezi Serie A...restul ti se pare meciuri de amatori!!!

Nu, serios, jocul era cam plicticos....
Fiorentina-Roma a fost un joc frumos. Fiorentina are un trident foarte interesant cu Nuno Gomes si Adriano in fata (CE GOL A LUI ADRIANO!!!!!!! ) si cu Morfeo in spatele lor. Ultima ocazie a jocului a fost a lui Morfeo. Fiti atenti la cest jucator: tanar, tehnic, agresiv, inteligent! Trebuie numai sa matureze mai mult.
Intr-un alt joc, Mutu a fost considerat din nou cel mai bun jucator a partidei (Verona-Atalanta). El este jucator cu cea mai multa clasa di Serie A.
P.S. Mirel-o, tu te-ai indragostit de mine dar inca cauti sa te lupti cu tine insuti. Admite ca nu poti trai fara mine!!!!!!!

- Vizitator
Re: super saturatzie
[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]M-am plictisit de fotbal ! 5 meciuri LIVE in acest week end pe B 1 !!
un'le mai vezi si p'astea??ca eu n-am mai vazut un meci de la cap la coada de mai mult de'o saptamana...
ps:eva is my middle name and making trouble is my game.....so come right in,or get the f*** out,but if you join the game you gotta make me proud!!!
she shoots,she scores,the crowd goes wild!!!!!.....
[B]M-am plictisit de fotbal ! 5 meciuri LIVE in acest week end pe B 1 !!
un'le mai vezi si p'astea??ca eu n-am mai vazut un meci de la cap la coada de mai mult de'o saptamana...
ps:eva is my middle name and making trouble is my game.....so come right in,or get the f*** out,but if you join the game you gotta make me proud!!!
she shoots,she scores,the crowd goes wild!!!!!.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
oooh...ca mi-am adus aminte....spirite incinse aseara,casnd celtic a terminat 1-1 cu rangers.meci interesant,plin de faze tari,cateva faulturi pur si simplu outrageous,dar comentat in..irlandeza!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Ador comentatorii britanici ! Accentul lor,cum ridica vocea la fazele periculoase..etc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
comentatorii britanici sunt foarte buni, au clasa...totusi, cei mai tari comentaroti din lume sunt Sud Americanii... Au o pasiune asa de mare cand comenteaza!!!!!!!!!!!!!!!!!
"FALTA!!! FALTA!!! TIRO LIBRE!!!!!!!!! "
Mirel-o, acuma visezi ca joci fotbal? Vezi ca daca sunt eu in poarta faci numai 86 de goluri, ce crezi tu?!?!?
"FALTA!!! FALTA!!! TIRO LIBRE!!!!!!!!! "

Mirel-o, acuma visezi ca joci fotbal? Vezi ca daca sunt eu in poarta faci numai 86 de goluri, ce crezi tu?!?!?
- Vizitator
Da....sunt fantastici sud americanii. Dar tot nu se compara cu Ilie Dobre. Ilie Dobre si cand e mingea pe la jumatea terenului....comenteaza cam si cum ar fi faza deosebit de periculoasa !
Si nu mai zic ca striga gol...2 minute in continuu.
Si nu mai zic ca striga gol...2 minute in continuu.
-
si mai e un comentator francez...pe miment imi scapa numele.are un accent lyonez tare dragut,comenteaza tare de parca n-ar avea microfon in fata si cand e o faza mai "periculoasa"urla si se entuziasmeaza ca aduce spectetorii de la tv exact in atmosfera de pe teren.de cateva ori pe Tv5-Europe dadea faze din tribuna lui,cum sare in sus la fazele tari,cum se plimba prin camarutza aia cu microfonul dupa el...haios rau de tot...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
am auzit ca saptamana viitoare e meci Romania-Franta...sa-mi comentatzi si mie meciul(moshule,u're in harge of that!!).apropo,pe ce canale il dau oare?poate reusesc sa le prind online...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de mirela2001
am auzit ca saptamana viitoare e meci Romania-Franta...sa-mi comentatzi si mie meciul(moshule,u're in harge of that!!).apropo,pe ce canale il dau oare?poate reusesc sa le prind online...
Il arata pe TF1 (Télé France 1). Poate o sa-l dea si pe Eurosport fiidnca este o partida importanta...vezi situ programul lor...
Mirel-o, dar tu nu crezi ca esti in urma cu nick name-ul tau? Vezi ca suntem in 2002

- Vizitator
Mirel-o, dar tu nu crezi ca esti in urma cu nick name-ul tau? Vezi ca suntem in 2002
~
de ce 2001 tre' sa insemne neaparat anul 2001???

de ce 2001 tre' sa insemne neaparat anul 2001???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
ps.fii atent ce tre' sa faci:te duci frumos la inregistrare,iti pui nicku' A.A.si o parola...si dupa aia mai vorbim.(sau....nu te-ai inregistrat pana acum din cauza ca nu-ti poti aduce aminte parola???)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Eu de'abia azi am aflat ca e meci Romania-Franta. Cu Olimpiada asta...am uitat complet de fotbal.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu de'abia azi am aflat ca e meci Romania-Franta. Cu Olimpiada asta...am uitat complet de fotbal.
RUSINE!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
pt. Aliosha
Bai Domozina..a murit de vreo 5 ani ! Daca vrei o sa comenteze Coca Cosma Teoharie pt. tine !
-
OK..o sa comenteze pt. tine Coca Cosma Teoharie . Coca Cosma ai legatura :
" Buna ziua doamnelor si domnilor. Ne aflam pe stadionul 23 August din capitala,unde astazi echipa nationala a Romaniei sustine un examen foarte dificil in compania mult mai galonatei echipe a Frantei. Publicul spectator a venit in numar mare pentru a-si sustine favoritzii,profitand si de vremea superba de afara,o vreme faorte buna pentru fotbal. Dar sa prezentam cele doua formatzii. Echipa noastra in poarta cu Silviu Lung . jucatori de camp : Iovan,Rednic,Bumbescu,Andone,Ionutz Lupescu,Dorin Mateutz,Mihai Majaru,Marius Lacatus,Gheorghe Hagi si Victor Pitzurca................ "
" Buna ziua doamnelor si domnilor. Ne aflam pe stadionul 23 August din capitala,unde astazi echipa nationala a Romaniei sustine un examen foarte dificil in compania mult mai galonatei echipe a Frantei. Publicul spectator a venit in numar mare pentru a-si sustine favoritzii,profitand si de vremea superba de afara,o vreme faorte buna pentru fotbal. Dar sa prezentam cele doua formatzii. Echipa noastra in poarta cu Silviu Lung . jucatori de camp : Iovan,Rednic,Bumbescu,Andone,Ionutz Lupescu,Dorin Mateutz,Mihai Majaru,Marius Lacatus,Gheorghe Hagi si Victor Pitzurca................ "
-
Am vazut live pe frecventza Eurosportului Finala Cupei Africii...Cameroun-Senegal. Meci mediocru. Au batut leii galbeni la 11m. Nu am vazut in viatza mea niste penaltiuri executate mai prost !
Mi-au placut tricourile camerunezilor..care de fapt erau maieuri !
Mi-au placut tricourile camerunezilor..care de fapt erau maieuri !
-
si eu am vazut partial meciul.....jumate jumate cu finala la snooker:D .....ma bucur ca a castigat camerunul...
mda...nu a fost atat de impresionant cum ma asteptam,nici macar penalty-urile...dar trebuie sa recunosc ca a fost un meci destul de "dramatic".
mda...nu a fost atat de impresionant cum ma asteptam,nici macar penalty-urile...dar trebuie sa recunosc ca a fost un meci destul de "dramatic".
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Incepe fotbalul de calitate.....Champhions League !
In Romania se transmit :
Deportivo - Juventus
Liverpool - Galatasaray
In Romania se transmit :
Deportivo - Juventus
Liverpool - Galatasaray
-
dezamagire totala...SuperDEPO a luat bataie de la Barí§a..
cu 3-2 parca...pe 17 e meci Barcelona-Real Madrid.si astia nu-l dau pe nicaieri...
mai stie cineva care mai e clasamentu'in liga spaniola???

mai stie cineva care mai e clasamentu'in liga spaniola???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Am uitat complet ca azi e Champhions League ! Mi-am adus aminte cand mai erau 5 minute din Juventus-Deportivo..care s-a incheiat pana la urma cu 0-0 ! Un egal pretios scos de gruparea din Galitzia.
-
aseara fu Galatasaray vs.Liverpool.era 0-0 la pauza....cum s-o terminat?tot aseara fu Man.U cu...Nantes??nici asta nu stiu cum o fo',ca se uitau tantile colege la soap-operas....ce le-as mai interzice!!!
pe 17,Barcelona-Real Madrid(am un intreg proiect la spaniola pe baza meciului asta...)
pe 17,Barcelona-Real Madrid(am un intreg proiect la spaniola pe baza meciului asta...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Manchester a batut cu 5-1..dupa ce a fost condusa cu 1-0 !
Barca si-a luat-o cu 3-0 pe Stadio Olimpico de la AS ROMA ..iar Bayern a batut cu 1-0 (cred) pe Boavista.
In numai cateva ore..ma asteapta Super Depo-Juventus ! In cea mai echilibrata grupa a UEFA Champhions League...unde dupa 3 mecirui toate cele 4 echipe se afla la egalitate cu 4 puncte (1 victorie,1 egal,1 infrangere).
Sper ca gruparea din Galitzia sa se impuna fara probleme..si astfel sa ia un serios avantaj pentru calificarea in sferturi !
Barca si-a luat-o cu 3-0 pe Stadio Olimpico de la AS ROMA ..iar Bayern a batut cu 1-0 (cred) pe Boavista.
In numai cateva ore..ma asteapta Super Depo-Juventus ! In cea mai echilibrata grupa a UEFA Champhions League...unde dupa 3 mecirui toate cele 4 echipe se afla la egalitate cu 4 puncte (1 victorie,1 egal,1 infrangere).
Sper ca gruparea din Galitzia sa se impuna fara probleme..si astfel sa ia un serios avantaj pentru calificarea in sferturi !
-
Înapoi la Fotbal International