Sex... fara prejudecati
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sex... fara prejudecati
Cat sinteti dispusi sa dati intr-o partida de sex ,ati facut vreodata sex fara prejudecati,v-ati uimit partenerul(a) daca da ,cum si care a fost reactia partenerului(ei)?
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Re: Sex... fara prejudecati
Cel mai bine e ca din cind in cind fiecare sa vina cu ceva nou .. o pozitie, o tehnica , o idee .. iar prejudecatile nu isi au locul intr-o partida de sex pentru ca nu fac decit sa limiteze placerea.. in definitiv fiecare dintre noi este diferit, iar fara experimente nu ajungem sa ne cunoastem cu adevarat
o.O
- o.O
- Junior Member
Sexu' fara prejudecati e ca dragostea fara prezervativ
Pana acum pe forumu' asta a fost folosit, pentru desemnarea actului in culpa, de 1235 de ori cuvantul 'sex'. Nici odata amor, futai, frecush, coit etc. Si voi vorbiti de SEX FARA PREJUDECATI !? Jeasus, mintei copilului ii merge des burta...
- dinu
- Junior Member
Re: Sexu' fara prejudecati e ca dragostea fara prezervativ
Initial trimis de dinu
Pana acum pe forumu' asta a fost folosit, pentru desemnarea actului in culpa, de 1235 de ori cuvantul 'sex'. Nici odata amor, futai, frecush, coit etc. Si voi vorbiti de SEX FARA PREJUDECATI !? Jeasus, mintei copilului ii merge des burta...
Ce zici, cum ar fi sunat mai bine "frecush fara prejudecatzi" sau "coit fara prejudecatzi" ?
- Sioux
- Junior Member
Atata timp cat se intelege despre ce este vorba ce conteaza cum il numesti? Credeam ca altul era scopul acestui topic.
Cat despre sex fara prejudecati..... s-ar putea sa para ciudat dar este aproape IMPOSIBIL sa existe asa ceva. Ganditi-va putin si veti vedea ca asa e.
Cat despre sex fara prejudecati..... s-ar putea sa para ciudat dar este aproape IMPOSIBIL sa existe asa ceva. Ganditi-va putin si veti vedea ca asa e.
- AnjinSan
- Junior Member
Initial trimis de dinu
Dinule din cate stiu eu, forumul se cheama Totul despre Sex, asa ca de ce sa folosesti sinonime cand nu e cazul?
Poate numa faptul ca "faci dragoste" sa fie diferit de sex, dar atat...
Ca eu nu cred ca pe fotbal de exemplu incepem sa bagam sinonime la sportul rege...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
ati facut vreodata sex fara prejudecati,v-ati uimit partenerul(a) daca da ,cum
de dragul cresterii audientei si ratingului, opiniile feminine sunt cele mai asteptate. cum s-ar zice, nu intrebi ceva fara sa zici ca eu asa si pe dincolo.
eo, pe fiecare partenera incerc sa o uimesc cu ceva. cu unele imi iese din plin, in fatza altora cad drept prea conformist. depinde de experienta in domeniu a fiecarui partener. daca ii arati unei virgine pula, o shochezi, alteia cu prea multi parteneri la activ ...
acu', gheata pe sfarcuri, clitoris, sex oral, anal, scatofililie, necrofilie, samd. daca-mi place de ea, oriunde merge, nu-i prea departe.
porcule de dinu, ce te bagi daca nu ai opinie?! si inca ceva: la mine in cartier, sex nu e sinonim cu futai!
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
Initial trimis de as xxl
[B]
de dragul cresterii audientei si ratingului, opiniile feminine sunt cele mai asteptate. cum s-ar zice, nu intrebi ceva fara sa zici ca eu asa si pe dincolo.
Ai mare dreptate,as xxl,deci...
Sint adepta sex-ului bun si sa ne simtim cat mai bine unul cu altul,imi amintesc o faza ,eram acasa la fostul meu prieten care tocmai se certase cu ai lui si ca sa-l calmez si sa-l fac sa uite de ei ,ii facusem un sttriptisse pe scaun ,cu gemete si miscari cit mai sexy,(nu mai spun ca tocmai purtam lenjeria cea noua de dantele alba si sexy)un joc destul de erotic ,care il facuse sa uite de orice si sa se gindeasca numai la mine ,restul va imaginati,o partida de sex,din care nu ramase nici un mm neatins.(nu mai zic de a lui ce fata au facut ,nici nu indrazneau sa intre peste noi ,sa ne 'deranjeze'', dar nici eu sa mai ies).
Din acea zi ,in schimb, a inceput sa ma iubeasca si mai mult si eram pentru el o ''comoara''.
- ROBAKITA
- Junior Member
Initial trimis de dinu
imi arati o poza cu doua balabuste si un dildo (btw, asta stii ce e ?) si dup-aia pe una cu un catzel - (cum spuneam, la mine in cartier asta se numeste bestialitate si nu futai)
totusi, eu sunt pe faza, tu ce vrei sa zici ?
ps. esti sigur ca se scrie "Nici_odata" ?
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
Re: Re: Sexu' fara prejudecati e ca dragostea fara prezervativ
Initial trimis de as xxl
ps. esti sigur ca se scrie "Nici_odata" ?
Nu. Se scrie nici o data.
- dinu
- Junior Member
pai sexul tre' sa fie fara prejudecati
Daca ai prejudecati in sex, mai bine nu-l mai faci. D-aia a aparut kama-sutra, tao love , etc.
Prejudecatile tin de educatia noastra pt ca unii sint super puritani...dar de la revolutia sexuala si de la Woodstock nu se mai pune problema. Si se pare ca daca nu mai sint prejudecati si relatiile merg mai bine, pt ca mereu poti improviza ca sa fie cite o noutate si sa nu intervina rutina.
Am intilnit femei la 40 de ani incintate ca au renuntat la prejudecati si acum se simt f bine!
Prejudecatile tin de educatia noastra pt ca unii sint super puritani...dar de la revolutia sexuala si de la Woodstock nu se mai pune problema. Si se pare ca daca nu mai sint prejudecati si relatiile merg mai bine, pt ca mereu poti improviza ca sa fie cite o noutate si sa nu intervina rutina.

Am intilnit femei la 40 de ani incintate ca au renuntat la prejudecati si acum se simt f bine!
- sabian
- Junior Member
In primul rand, Joao are dreptate - fiecare trebuie sa aiba un complex mititel acolo... Insa tocmai de asta probabil ar trbui sa ne dorim ca sexul sa fie fara prejudecati - numai asa ar insemna ca nu mai avem complexe, ca nu ne mai deranjeaza nimic. Sex fara prejudecati insa nu prea exista in Romania, unde inca mai este acea mentalitate comunista... Insa lucrurile par ca o iau pe calea cea buna si in ceva timp poate vom putea afirma ca exista si in romania sex fara prejudecati. Asa cum zicea cineva care a postat aici - ar fi de asteptat parerile femeilor...
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
...
Prejudecatile despre care vorbiti voi cred ca au dreppt cauza mentalitatea de 2 lei insuflata de societatea in care traiam........desi in ultimul timp se vede ca lume a inceput sa gandeasca mai sanatos si la noi......sexul inca e un subiect tabu....si asta ne determina sa avem retzineri in a face sex fara rushine...fals pudism.....si nu avem decat de pierdut......a face sex nu e nici o rushine,nici o ilegalitate........atat timp cat o facem cu cap si din placere............ce sa ne mai inpiedicam de conceptii uzate si valabile in vremuri de mult apuse............?
Curajul de a ne exprima liber ideile este cu adevarat o virtute..
- sharina``
- Junior Member
Sharina`` vad ca ai raspuns la subiect mai mult prin teorie,dar nu am citit nici o fapta,asa ca...''ceea ce spunem noi e de 2 lei'' de ce nu ne uimesti putin cu experienta ta si mai ales cu l-ai uimit pe prietenul tau la o partida fara prejudecati?:con: :rolleyes: :p
- ROBAKITA
- Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la vechi: Totul despre Sex