caut sponsor potent si bun la pat! cu bani multi multi multi multi

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Mesajde Game Over » Lun Aug 11, 2003 12:31 am

LOOOOL
Pizde mai proaste ca astea doua nu am vazut in viatza mea.
Ba voi de unde dreaq ati mai aparut ?! de pe animal planet ?!

ba soprano mai eshti admin ? da-le ma ban la astea doua putze, ... au shi ele o pasarica acolo shi'ishi dau in pene pe acilea.
Mars la cotet curve proaste ce sunteti.
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 1:03 am

zici de alea ca sunt proaste...dar tu cum esti ? ha , ha...Sopra admin ! nu vezi ca e banat ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Aug 11, 2003 2:36 am

Initial trimis de Game Over
LOOOOL
Pizde mai proaste ca astea doua nu am vazut in viatza mea.
Ba voi de unde dreaq ati mai aparut ?! de pe animal planet ?!

ba soprano mai eshti admin ? da-le ma ban la astea doua putze, ... au shi ele o pasarica acolo shi'ishi dau in pene pe acilea.
Mars la cotet curve proaste ce sunteti.

In locul tau as tace ...ca esti 0
Pute pamantul de retarzi ca tine........nu mi-e de mirare sa fii vreun cartierist bubos ...care miroase a transpiratzie...si tot ce face e sa-si piarda vremea pe la salile de internet....

Nu dau doi lei pe tine ....asa ca guraa...

Mars la cotetz sa-i spui lu mata aia curva si proasta...
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 11, 2003 11:00 am

Nanuk - ban 7 zile
(imi pare rau....dar pe forumul fanclub nu ne luam de mame,tati,frati,surori...si tot ceea ce reprezinta familie. daca vrei sa il injuri pe Game Over...injura-l pe el...nu aduce vorba despre familia sa)

Game Over...potoleste-te si tu...sa nu o urmezi....si potoliti-va cu totii.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Game Over » Lun Aug 11, 2003 11:38 am

Te simti cu musca pe ciubota aia de creier, huh ?
nici macar nu am dat vre-un nume shi te-ai simtit lezata in orgoliul tau de 'fata mare in urechi", tat eshti proasta, stai jos mai putza, ca iti pute gura de la supt prea multe falusuri.
Cartierista e ma-ta care te-a facut cu creierul ala retard intre picioare acolo unde crezi ca ai shi tu ceva cu care potzi sa faci ceva ca in rest nu cred ca te mai duce mintea shi la altceva. Nici de curva nu cred ca eshti buna. Shi nu mai deschide gura ca poluezi atmosfera.
Shi am net acasa, te oftici ?!

peseu: Moshu nu vazui ma ca Sopra e banat, shi nici nu ma intereseaza, era vb in general de admini shi nu neaparat de soprano (nu vazushi ca intrebai ?!), so ... ban me if u feel that

later edit: moshule eu nu am cum sa fiu proasta :D, in cel mai rau caz poate doar prost .
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Lun Aug 11, 2003 11:12 pm

Bah terminatule (misto nick ti-ai ales), am ramas pro"cur" impresionata de un ase mascul feroce (durule!) ca tine si as vrea sa te cunosc. Voi fi umila ta servitoare (ca doar voua, astora duri va place ca fumeia sa va serveasca), ase ca-ti voi servi pizda pe nas de cite ori vei deskide pliscu, sa nu zici ca nu-ti da fumeia de mincare si te lasa sa mori de foame. Ce zici, batem palma? :D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

lipsii din forum shi peste ce dadui...

Mesajde curly » Lun Aug 11, 2003 11:15 pm

vine una shi zice ca ar vrea un sfat.....de fapt,fata voia sa se laude ca unuia ii fute banii shi altora shtremeleagul.......da' mishto reactziile!cei mai multzi erau cu huo!!......proshtii!totzi se puneau in pielea boului ce i se pun coarne sistematic;pana cand eyewitness(salutare,man!) facu ce fac cei care se simt stapani pe ei------se gandi ca poate e o paine de mancat,adica sa intre in clubul(select?) al acelora ce-i dau la buci proastei de deschise threadul(evident,virtual,ca tot suntem pe net)

ashadar vazuram cui ii e frica ca-l insheala muierea shi cui ii sta mintea la cum sa futa muierile alora de le e frica
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Aug 12, 2003 7:22 am

Bah, a-ti cam deviat de la subiect aici! Unde-i creata, ca si-a gasit sponsorul...
Nicholas_Alex
Junior Member

Re: caut sponsor potent si bun la pat! cu bani multi multi multi multi

Mesajde JJBond » Mie Aug 20, 2003 4:54 pm

primul sfat: ganditi pozitiv!

exista barbati bine, educati, politicosi, cu bani si chiar buni la pat care nu primesc suficient acasa. Pentru ei o amanta e ceva foarte important.

Exista fete care ar face-o cu placere cu astfel de barbati mai ales daca ies si niste bani buni, tipul e discret, finut si face treaba buna.

cine nu crede, sa ma caute. Ii fac cunostinta cu doi-trei barbati super-cool.
JJBond
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 20, 2003 5:05 pm

bre nea 007 adica sa o fut bine de sa-i sara orgasmu in tavan si sa-i mai dau si bani. hai nea ca aberezi. ea sa-mi dea bani eventual.
eyewitness

fara complicatii

Mesajde JJBond » Mie Aug 20, 2003 5:10 pm

Oculare,

Banul dat inseamna liniste si pentru tine si pentru ea. O sa intelegi cand o sa te faci mare si nevasta o sa fie cu ochii pe tine ca pe butelie. Asculta la mosu.

In rest, esti un simpatic. I-a o bere de-aici.
JJBond
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 20, 2003 5:32 pm

auzi nea cand o sa te faci de vro 3000 posturi pe aici atunci o sa-ti permit , poate ,sa mi te adresezi cu oculare pana atunci mai joaca-te cu lopatelele si galetuca prin nisip.

cand o sa fii mare si cu bani o sa fie poate prea tarziu sa fii roberto cordacio adica sa ai si bani si pula. dar mai stii astia din agenturili straine alde jeimshi si bonzi or fi mai deosebiti.

cu berea e mai dificil , cu minorii beau mai rar.
eyewitness

SMERS

Mesajde JJBond » Mie Aug 20, 2003 5:52 pm

3000 de posturi? suma indica un adolescent gras, cu cosuri, putza mica si mii de frustrari. Si cum nu ai talent de hacker te desfasori pe forum. Ok

Femeia, e chestia aia de care cand te apropii iti intoarce spatele. Remember?
JJBond
Junior Member

2823

Mesajde baixinho© » Joi Aug 21, 2003 5:18 pm

nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
iar virgula intre subiect si predicat e chestia aia care demonstreaza analfabetismul. parerea mea ©

evident, multumesc pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la vechi: Totul despre Sex