ptr baieti: a fost greu sa va convingeti prietena sa stea ..la anal? va placut?
ptr fete: va place sexul anal? etc.
hai bagati mare
anal (relatii heterosexuale)
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Da, NeaGabitz, a fost foarte greu. Pot zice extraordinar de greu, chiar. Drept urmare - nu am reusit sa o conving. Dar, pe cai grele se ajunge la stele... asa ca mai incerc
Daca nu, asta e... ma duc la bagaboante
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
partenera mea era deja lucrata acolo....
deci treaba as fost mult mai usoara dar ,acum nu mai vrea.
nuam facut un timp indelungat si acum nu mai vrea
dar sper sa o conving dupa ce iau un gel pt sex anal
de e nu vrea?zice ca o am prea groasa
deci treaba as fost mult mai usoara dar ,acum nu mai vrea.
nuam facut un timp indelungat si acum nu mai vrea
dar sper sa o conving dupa ce iau un gel pt sex anal
de e nu vrea?zice ca o am prea groasa
- lotus
- Junior Member
Eu am facut sex anal de dragul partenerului meu, care isi dorea foarte mult acest lucru. Sicer, recunosc ca pentru mine a fost realmente un chin. As putea sa fac ceva sa fie cumva mai placut?
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
- Cruela
- Junior Member
merge
da, nu e ushor sa itzi convingi partenera, dar incet-incet reusheshti ;-) . problema e sa shtii ce shi cum, ca altfel o faci de cateva ori shi o lashi cu sekele, de nu mai pune botu' veci pururi :p din cate tzin io minte subiectu' asta s'o mai discutat pe forum, shi erau acolo o gramada de pareri shi sfaturi pertinente...
dar revenind la subiect, daca shtii cum sa o faci atunci placerea e de partea amandoura, asta cica e demonstrat shtiintzific :p deci totul consta in tehnica, pregatire, etc ... spor ;-)
dar revenind la subiect, daca shtii cum sa o faci atunci placerea e de partea amandoura, asta cica e demonstrat shtiintzific :p deci totul consta in tehnica, pregatire, etc ... spor ;-)
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la vechi: Totul despre Sex