Cati dintre voi au mers sau merg la Sex shopuri? Si cati si cumpara din ce e pe acolo...
Eu sincer consider interesant numai lenjeriile intime pt femei...restu nope...
Sex Shop
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Tocmai azi am fost la un sex shop, care defapt ii se zice aici Stag Shop, si am luat o piese de lenjerie intima pt partenera destul de misto (Joao eu nu cred ca gasesti lenjerii misto de sex in alta parte decat la Sex Shop).
Am ramas surprins ca la magazinul asta erau peste 25 de modele de pizde si guri artificiale pt masturbare :confused:
Am ramas surprins ca la magazinul asta erau peste 25 de modele de pizde si guri artificiale pt masturbare :confused:
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
aragorn nu mai fi asa surprins
Eu sunt vanzator online si merg pe multe situri online printre care si ebay vorba aia vand ieftin si cumpar scump.
Am functionat pt un scurt timp si ca un asa zis sex shop vanzand din astea de masturbare pt tipi.
Ai fi surprins cate modele de fapt sunt de la papusi , la inele , la vagine care vibreaza si alte chestii, si cata cerere e pt asa ceva.
Am functionat pt un scurt timp si ca un asa zis sex shop vanzand din astea de masturbare pt tipi.
Ai fi surprins cate modele de fapt sunt de la papusi , la inele , la vagine care vibreaza si alte chestii, si cata cerere e pt asa ceva.
-
Mr Teo - Junior Member
Si eu tot la fel ca si Aragorn ... pentru lenjeria intru in sex-shopuri
Sunt super... si cred ca e un fetish al meu ... da' o femeie care are o lenjerie super-sexy si provocatoare e de 1000 de ori mai frumoasa !!!
Sunt super... si cred ca e un fetish al meu ... da' o femeie care are o lenjerie super-sexy si provocatoare e de 1000 de ori mai frumoasa !!!
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la vechi: Totul despre Sex