de Arthemis » Joi Ian 19, 2006 9:49 pm
cretzule, acum ti-am citit si eu primul post cu atentie.
ce te face sa crezi ca in anii 30-40 se face sex intr-o singura pozitie, daca vezi in filme domnisoare finutze care sug pula cu umbreluta-n mana sa nu le arda soarele asta nu inseamna ca se intampla si in realitate...mereu a depins de personalitatea fiecaruia si de mediul in care a fost crescut, educat etc, da, erau femei care considerau ca sexul este facut doar pentru placerea barbatilor, dar asta se intampla la tara...unde Tusa Veta ii spunea lu' fi-sa "ca-i rushine!" si de aici ideea aia cu sexul intr-o singura pozitie... DAR din fericire lucrurile stateau altfel...femeile deja treceau printr-o mica revolutie din punct de vedere sexual si deja incepeau sa pretinda placere...si uimitor, au observat si barbatii ca sexul e mai placut cand femeia nu sta ca scandura...
deci io zic sa nu te mai framanti, sa dormi linistit noaptea, ca si peste 30-40 de ani tot acelasi sex o sa fie, tot aceleasi gauri... nu stiu tu peste 30-40 de ani cat o sa mai ai parte de ele, dar iti garantez ca vor ramane aceleasi....
I've got PMS and a gun, don't push it!