Sexu Oral Este Sau Nu O Rusine?
proxtu...
offtopic
imi cer scuze:(
poate mi s-a parut ca te vad peste tot:)
oricum...sa zicem ca-mi retrag spusele
imi cer scuze:(
poate mi s-a parut ca te vad peste tot:)
oricum...sa zicem ca-mi retrag spusele
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
Inimi&Cutite, atunci cand spune ca aia care nu practica sex oral sunt mai curati, se refera la curatenie spirituala. Acum eu nu prea inteleg ce legatura are sexul cu curatenia sufleteasca. Ca daca ai facut sex normal inainte de maritis, dupa legea traditionala, atunci oricum esti damnata. Nu mai are nici o importanta daca mai faci si sex oral sau nu.
A face sex oral nu e nici o umilinta si nici nu e ceva "necurat". Tu esti o tipa care oricum vad ca are mari inhibitii fata de sex in general. In mod normal nu ar trebui sa ti se para organele genitale urate. In fine, probabil ca ai fost si crescuta in aceasta doctrina, ca orice e legat de sex este ceva murdar. Si in fond e optiunea ta si a prietenului tau daca faceti sau nu sex oral.
A face sex oral nu e nici o umilinta si nici nu e ceva "necurat". Tu esti o tipa care oricum vad ca are mari inhibitii fata de sex in general. In mod normal nu ar trebui sa ti se para organele genitale urate. In fine, probabil ca ai fost si crescuta in aceasta doctrina, ca orice e legat de sex este ceva murdar. Si in fond e optiunea ta si a prietenului tau daca faceti sau nu sex oral.
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
e rusine sa faci si sa spui. daca faci ca iubesti e alta. am facut-o doar cu omul pe care am simtit ca il iubesc din inima...e una sa faci sex oral ca o completare la a face dragoste si alta sa o faci oricand,cu oricine
Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
-
Akyta - Junior Member
...sa se cuk demodatii cu pluta...
ce tot se invarta in jurul cozii.....
nu e o crima...
m-am saturat de astai...
sunt nasoli rau...
ce tot se invarta in jurul cozii.....
nu e o crima...
m-am saturat de astai...
sunt nasoli rau...

-
^Dark_Angel^ - Junior Member
Akyta scrie:e rusine sa faci si sa spui.
.. deci "shhhh" taci din gura, mergi pe burta ca poate nu se prinde nimeni c-ai facut-o... Prima lectie.
Akyta scrie:daca faci ca iubesti e alta. am facut-o doar cu omul pe care am simtit ca il iubesc din inima...e una sa faci sex oral ca o completare la a face dragoste si alta sa o faci oricand,cu oricine
Asadar (ca deci nu se mai poate..) ai facut-o si ai si spus-o, dar la tine nu se aplica treaba cu "e rusinos sa spui si sa faci.." Am inteles.
Eu am o singura curiozitate.. suntem in 2005???
Bun.
Nu inteleg de ce dumnezeului se mai pune aceasta intrebare... De ce nu poate fiecare om sa faca ce are chef in casa lui, in patu` lui, fara sa se ridice unu` si altu` sa stabileasca de capu` lui ce e bine si ce nu...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Adevarul este ca...actul in sine nu este o rusine atata timp cat partenerul nu se lauda pe la prieteni si cunoscuti.De ce sa nu recunosc...am un partener de doi ani de zile cu care fac de toate....Haideti fiti cinstiti ca ca place sa faceti asa ceva doar ca este un licru prea intim despre care se discuta (sau nu) cu delicatete.In prima faza el m-a satisfacut.....iar dupa un timp mi s-a parut curioasa experienta si a meritat sa incerc.Asa ca asta nu inseamna ca oricare altul mi-ar aparea in cale s-ar bucura de asa ceva....doar cu partenerul meau si atat.Unde este iubire sunt si senzatii tari 

- delly-angeleyes
- Junior Member
Consider ca sexul fara sex oral este doar.....reproducere, deci cei care il practica sunt niste animale
)))

- maximian26
- Junior Member
Este o rusine doar gandul ca sexul oral ar putea fi o rusine 
Serios vorbind,n-ar trebui sa se aduca in discutie rusinea cand vine vorba de sex.
De ce?
Pentru ca sexul,ca si multe alte activitati umane,reprezinta o forma de satisfacere a propriilor cerinte fizice,iar intensitatea senzatiilor acestor cerinte difera functie de sexul practicat.

Serios vorbind,n-ar trebui sa se aduca in discutie rusinea cand vine vorba de sex.
De ce?
Pentru ca sexul,ca si multe alte activitati umane,reprezinta o forma de satisfacere a propriilor cerinte fizice,iar intensitatea senzatiilor acestor cerinte difera functie de sexul practicat.
Your Kiss is my command.
[font=Book Antiqua]Incubus online.[/font]
[font=Book Antiqua]Incubus online.[/font]
-
M@le - Junior Member
fiecare cu parerea lui.pt unii e o rusine pt cei ce nu il practica,iar pt altii nu e nici o rusine,pt cei ce il practica.in cazul meu nu e nici o rusine,eu il practic si imi place,mai ales cand imi vad iubitul foarte excitat,si ne provoaca placere foarte mare amandurora.
- baby blues
- Junior Member
sexul este o activitate prin care organismul uman isi sadisface anumite nevoi. ca si in cazul mancarii. de aceea cred ca nu ar trebuii sa fie o rusine o asemenea discutie
mi se pare ok sexul oral atata timp cat ambii parteneri sunt de acord
mi se pare ok sexul oral atata timp cat ambii parteneri sunt de acord
"Pe buzele ei mi se naste sufletul." (L. Blaga)
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
-
blue_wing - Junior Member
mahhhhhhhhhhhhhhhhh...ma oftic aici imediat...cei care barfesc sexul oral ori nu au facut niciodata(ca nu au avut cui)..ori nu li s-a facut niciodata...si eu ziceam ca e o prostie...inainte sa imi incep viatza sexuala....dar acum mi se pare ok.....eventual unu sau una care a facut si nu i-a placut sa comenteze...nu cei care nu stiu cu ce se manca...apropo cand ai un prieten stabil....ajungi sa o faci fara sa vrei...ca nu mai sti ce lucruri noi sa faci si cum sa il satisfaci mai mult....deci va rog.....nu mai ganditzi cu capul bunicii ca nici ea nu a fost sfanta.....
-
crisu` - Junior Member
de ce rusine?.... daca accepti macar de curiozitate..
de ce mizerie?... daca nu stii ce inseamna sexul oral...
face parte din actul sexual, dar nu este obligatoriu
e placut, dar nu este o obsesie...
daca vine de la sine in timpul cunoasterii sexuale sau pe parcursul actului sexual e OK!!
de ce mizerie?... daca nu stii ce inseamna sexul oral...
face parte din actul sexual, dar nu este obligatoriu
e placut, dar nu este o obsesie...
daca vine de la sine in timpul cunoasterii sexuale sau pe parcursul actului sexual e OK!!
-
bnapoleon - Junior Member
simone scrie:Cum sa nu, se cunoaste dupa mimica fetei.
seriooooooooos??????
ia iesi tu afara din casa si plimba'te pe strada si spune'mi tu mie cate persoane pe langa care treci au facut sex oral azi noapte!fa'le si poze ca sa vad si io mimica fetei! sau ar trebui sa ma uit io in oglinda dimineata dupa o noapte de sex.....a.....stai.....m'am uitat.....nu se vede nici o diferenta.....in afara de faptu ca zambesc fara sa vreau!!!!

jesus, chill out....

Smile, life is f***ing beautiful!!!
-
Devlynn - Junior Member
Devlynn scrie:seriooooooooos??????
ia iesi tu afara din casa si plimba'te pe strada si spune'mi tu mie cate persoane pe langa care treci au facut sex oral azi noapte!fa'le si poze ca sa vad si io mimica fetei! sau ar trebui sa ma uit io in oglinda dimineata dupa o noapte de sex.....a.....stai.....m'am uitat.....nu se vede nici o diferenta.....in afara de faptu ca zambesc fara sa vreau!!!!![]()
jesus, chill out....
Opa, te enervasi ;e
Nu te supara asa rau ca nu ai de ce. Am fost un pic glumet si un pic ironic.

- simone
- Junior Member
bine,mei! da' atunci cand esti ironic da si tu de inteles, cumva....k sa priceapa lumea!si sa nu se ia de tine....
da' gandeste'te dc ar fi fost unu care ar fi zis ca tine si sa vb serios!nu faceai si tu la fel???
bine ca esti de'al nostru!

da' gandeste'te dc ar fi fost unu care ar fi zis ca tine si sa vb serios!nu faceai si tu la fel???

Smile, life is f***ing beautiful!!!
-
Devlynn - Junior Member
simone, regulamentul forumului interzice quote la postul anterior. poti cota duar partial din acesta daca tii neaparat.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
atunci cand vine de la sine, asha cum a spus shi bnapoleon, shi sunt amandoi de acord, nu are de ce sa te faca sa tesimtzi aiurea, sau sa itzi fie rushine, este ceva normal,:moon:
Shi ca sa fii sigur ca miroshi bine...potzi incerca asta shi sub dush
:banana:
Shi ca sa fii sigur ca miroshi bine...potzi incerca asta shi sub dush

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
goldheart scrie:A inghitii sau nu?......................................
bai tata, ce esti tu ma placa zgariata, de repeti acelasi lucru pe unde vezi un subiect cu sex oral?
Lasa

- simone
- Junior Member
sexul oral e super marfa...dar sa inghiti sperma partenerului e cel mai nasol lucru...nu am incercat niciodata s-o inghit si nici n-o sa incerc...numai cand simti cum miroase si ti se face rau....nu e deloc o rusine...din pct meu de vedere e super belea
- R.IORDAN
- Junior Member
deci iar nu mai stiu daca am raspuns la acest subiect, cert e ca da, sunt de acord, si nu, nu mi se pare scarbos sa-nghitz. asa face fetili politicoase, da? si ca sa ne fie clar, fetili care nu face, n-are 7 ani de acasa:))
...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
Înapoi la vechi: Totul despre Sex