Povesti sau ...

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Povesti sau ...

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 27, 2002 2:08 pm

chiar intamplari adevarate...daca cineva cunoaste din propria experienta sau nu povesti interesante sa le scrie mai jos...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Povesti sau ...

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 27, 2002 2:20 pm

Hai ca incep eu cu o intamplare adevarata care mi s-a intamplat chiar mie:
Acum vreo 2-3 ani parca, chiulisem de la scoala sa merg cu prietena acasa sa o facem. Totul o decurs normal, am ajuns acasa la ea, am inceput, iar timp de vreo 30-40 de minute o fost totul ok. Dupa aia cand eram si noi tocmai mai aprinsi si chiar in mijlocul actului suna cineva la usa. Ghici cine era? Era mama ei care a venit mai devreme de la lucru ca era ziua fratelui ei (a maicasii). Noi care eram chiar in mijlocul actului (goi pusca) ce draq sa facem ca nu puteam sa o tinem pe aia la usa 10 ore...asa ca eu mi-am luat hainele si m-am bagat repede in baie, iar ea si-a luat repede niste pantaloni si bluza si o plecat sa-i deschida lu maicasa. Tu bine si frumos pana aici, ca masa ne fiind chiar proasta si-a dat seama ca ceva e in neregula sau iesit din cumun. Fata mea nu a avut altceva mai bun e facut decat sa inceapa sa planga si sa zica ca nu a facut nimik. La faza aia eu n-am avut ce face, ma imbrac, ies din baie, si ma duc in camera mare sa incep sa o vrajesc pe maicasa. Incep eu acolo sa zic vrajeli ca nu s-a intamplat nimik, ca eu am intrat la ea doar ca imi trebuia la baie, ca aveam probleme cu stomacul, etc. si pana la urma chiar o mers si maicasa na mai zis nimik si ne-a lasat in pace :)
Faza mai naspa a fost ca dupa a mai durat vreo luna-doua pana prietena a mai fost deacord sa mergem la ea sa o facem...(ca la mine era mai greu ca maicamea era la ore neclare, nefixe acasa)

Astept si alte povesti sau intamplari adevarate...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Mai 15, 2002 4:01 am

Nimeni nua re povesti frumoase de prin tabere (legate de sex, normal) sau de oriunde? Nu-mi vine sa cred...subiectul asta e deschis de mult si nimeni nu a avut curajul sa scrie ceva (normal ca in afara de mine ;))
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

da

Mesajde Joao » Joi Mai 16, 2002 9:51 pm

deci prima seara in care voi avea timp,iti voi spune niste chestii de mi s-au intamplat mie,si mai spun si ceva trucuri de preludiu,dar n-am prea mai avut timp ........
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

faze ciudate si de kko!

Mesajde Joao » Sâm Mai 18, 2002 12:33 pm

cea mai ciudata faza de mi s-a intamplat mie:
nu am reusit sa folosesc trei prezervative la rand!
primul,era prea mic,eu, sa-l pun in graba ca eram amandoi excitati,l-am pus cand nu eram prea intarit........
cand s-a intarit bine,ma strangea de mi s-a taiat! I-am zis,l-am dat jos si am pus altul! Asta era prea larg,imi iesea........i-am spus dinnou si l-am pus si pe al treilea care m-a strans!
S-a ofticat tipa!(toate schimbarile au avut loc in circa 5 minute!)
Imi zicea,ba vere daca terminasi,nici o problema,zi-mi ca asa e si o facem dinnou! Ba vere,ce-ai,cum dreacu sa termin de 3 ori in 5 minute! A,nu,ma minti!Ba nu!dupa vreo 10 minute de cearta,stupida,s-a imbracat si a vrut sa plec!
Eu eram disperat,aveam o erectie majora si voiam sa termin!
ea nimic,ca nu suporta mincinosii,ca nu m-am maturizat,etc!
dupa vreo 30 de min de vorbe suave si scuze,explicatii,am inceput un preludiu lung si pana la urma s-a terminat cu bine!(si pt mine si pt ea!)
Dar va atentionez si pe voiu sa aveti grija ce dreacu de condoame luati! de atunci nu ma mai bag decat la durex!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Înapoi la vechi: Totul despre Sex