SIDA sau jocul cu viatza...

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

SIDA sau jocul cu viatza...

Mesajde Love2Fly » Mie Dec 18, 2002 8:37 pm

Ochii inca imi poarta urmele lacrimilor varsate, mintea inca imi pastreaza imaginea lui, sufletul inca mai crede ca e langa mine, imi ridic ochii catre cer si-mi spun: "Doamne! asa va fi mereu?". A trecut un an decand el, cel mai bun amic a trecut in nefiintza din cauza acestei boli nemiloase numita atat de simplu S.I.D.A. Imi amintesc si acum prima zi de scoala cand ne vedeam pentru prima oara si incepeam sa deslusim impreuna tainele alfabetului, azi toate astea sunt amintiri, imagini din trecut, lacrimi si suferintza. Dealungul vremii am devenit amici buni, mergeam la petreceri, mergeam cu prietenele noastre la film, etc....insa totul s-a sfarsit pt el anul trecut pe 18.12.2001 din cauza infectarii lui cu HIV(care a declansat SIDA) in urma cu cativa ani. Anul asta ar fi implinit 21 de ani. Am crezut ca celor apropiati mie nu li se poate intampla, am crezut ca stiim sa ne ferim, am crezut...dar suntem din lut facutzi si in pamant ne intoarcem cu totii.
Am deschis acest subiect in memoria celui care a fost Alex D. dar si pentru ca forumul "Totul despre sex" avea nevoie si de un astfel de subiect. Am tot citit si rascitit ce s-a scris pe acest forum despre metode de contraceptie si aproape nu-mi vine sa cred ochilor. Din ce in ce mai multe persoane nu folosesc prezervativul in relatiile sexuale pe care le au. Se folosesc, citez: "pilule anticonceptionale", "spirala de argint (???)" sau mai stiu eu ce..... insa din ce in ce mai rar prezervativul. Oare puteti avea incredere oarba in persoana iubita? caci asa a facut si el...fata care l-a infectat(impreuna cu care a stat 2 ani!) era cu un an mai mare ca el si nimeni nu a stiut de unde a luat ea SIDA(si nimeni nu va stii niciodata...caci ea a luat secretul in pamant cu ea).
Ma puteti condamna, imi puteti spune ca sunt fraier, ca prezervativul scade din placerea actului sexual, ca.....etc.....insa eu va spun: Merita cateva minute de placere o viatza de om?.....:(

p.s: Dumnezeu sa te odihneasca Alex!:(
Love2Fly
Junior Member

Bravo

Mesajde Florin Hi-Q » Joi Dec 19, 2002 2:04 am

Love2Fly, iti multumesc pentru ca ai deschis acest subiect!

Felicitari si, nu uitati, protejati-va!
Florin Hi-Q
Junior Member

Mda....

Mesajde Love2Fly » Joi Dec 19, 2002 7:32 pm

Florine esti primul care e de aceeiasi parere cu mine....sa vedem cati or mai fi....insa stii cum e faza? Toata lumea nu crede pana nu simte pe propria-i piele cum e sa pierzi pe cineva din aceasta cauza stupida!
p.s: Ar fi interesant sa vad ce crede ALIN despre acest subiect, o sa ma injure(iar) ? sau o sa fie de acord?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde afra » Sâm Dec 21, 2002 7:54 pm

Din pacate, putinii oameni care se protejeaza o fac impotriva unei sarcini nedorite.Dar si acestia sunt pe cale de disparitie datorita pilulelor sau altor metode contraceptive.Dar si mai putini se protejeaza impotriva bolilor. Oare inconstienta sa fie de vina? Cat despre lipsa de informatie nici nu se pune problema: la orice colt de strada se dau pliante, se fac campanii, etc ,toate avand acelasi mesaj: "PROTEJATI-VA CU PREZERVATIV ".
afra
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Dec 30, 2002 9:27 pm

Eu am facut-o cu prezervativ 6 luni dupa care am trecut, adika partenera la pilula...si pot sa zic ca nu avem probleme si nu o sa avem vreodata...

E riscant dar uneori merita...daca stii cand sa risti normal...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Înapoi la vechi: Totul despre Sex