"Daca poti vreau"

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

"Daca poti vreau"

Mesajde basstard » Mar Mar 25, 2003 2:07 pm

Oare nu asta ne dorim noi barbatii sa auzim de la o femeie (sa mai spun frumoasa?), daca se poate in primele 5 minute dupa ce am facut cunostinta?

Din pacate foarte putine femei fac asta. Ele sunt educate/obisnuite sa mergem noi la ele si sa le spunem "Daca vrei, pot". Si de ce nu o facem? De idioti (a se citi de teama de a fi refuzati). Si ute asa ele raman nf (pana se gaseste un lake flausat dar care are tupeul sa faca primul pas) iar noi ramanem nf pana se gaseste o disperata...

Aceasta teorie e cam general valabila:
- pt trecerea de la o strangere de mana la o invitatie in oras
- pt trecerea de la un pupic pe obraz la un sarut
- pt trecerea de la "no bine ceau" la "daca te descalti poti sa vii in pat langa mine"
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Mar 26, 2003 4:53 am

Ok 90% de acord cu tine, dar care e scopu' threadului?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Mar 26, 2003 5:45 am

Scopul? Sa aud si alte pareri.
SI cum nu se prea aud :D... sterge-l

Offtopic: Cate mesaje trebue sa am postate ca sa pot edita un mesaj si mai tarziu de 180 min de la postare? Vreau sa sterg partea finala din mesaj si nu poci.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Mar 26, 2003 5:53 am

Eu o sa mai las ceva timp subiectul...
Trebuie sa fii moderator pe forumul respectiv sa poti modifica...zi mie exact ce vrei sters si se rezolva...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Mar 26, 2003 6:33 am

Ultimul paragraf, ala cu "Nu ma intelegeti gresit....." ca e de macho isftin (la un second look over it)
Merci
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: "Daca poti vreau"

Mesajde o.O » Mie Mar 26, 2003 8:21 pm

Initial trimis de Bassplayer

Oare nu asta ne dorim noi barbatii sa auzim de la o femeie (sa mai spun frumoasa?), daca se poate in primele 5 minute dupa ce am facut cunostinta?

Din pacate foarte putine femei fac asta. Ele sunt educate/obisnuite sa mergem noi la ele si sa le spunem "Daca vrei, pot". Si de ce nu o facem? De idioti (a se citi de teama de a fi refuzati). Si ute asa ele raman nf (pana se gaseste un lake flausat dar care are tupeul sa faca primul pas) iar noi ramanem nf pana se gaseste o disperata...

Aceasta teorie e cam general valabila:
- pt trecerea de la o strangere de mana la o invitatie in oras
- pt trecerea de la un pupic pe obraz la un sarut
- pt trecerea de la "no bine ceau" la "daca te descalti poti sa vii in pat langa mine"

Nu ma intelegeti gresit, am folosit "noi barbatii" ca sa nu dau impresia ca fac pe macho/desteptul/ce vreti voi. Cum am obrazul gros, in majoritatea cazurilor nu am probleme in a face primul pas, dar uneori ezit si eu? De ce? De Demostene Botez ( a se citi "de bou")

grow up.. "tupeul" de care zici tu vine din experienta.. deci daca te "fortezi" sa faci urmatorul pas, vei vedea ca la un moment dat devine ceva natural.. e ok sa atingi femeia.. e ok sa o atingi intii intr-un punct neutru (ex: spate) iar apoi sa treci in zone din ce in ce mai sensibile, atita timp cit o faci intr-un mod natural.. sarutul vine si el la momentul potrivit (vezi cind ai toata atentia ei, cind casca ochii mari, cind incepe sa rida la aproape orice zici tu , chiar daca nu era o gluma foarte buna ).. iar despre pasul final, trebuie sa o faci sa te vrea in asa hal incit sa nu poata sa-si ia miinile de pe tine.. asta o poti face in mai multe moduri .. fie esti cald/rece (adica alternezi momente de tandrete cu momente de aparenta indiferenta).. fie folosesti aluzii foarte fine, cuvinte interpretabile, si povesti care sa o duca cu gindul la sex, si , in special, la sex cu tine .. fie inventezi altceva ;D

si ca sa-ti lamuresc dilema.. de ce nu actioneaza majoritatea barbatilor? simplu.. pentru ca au fost indoctrinati sa se poarte ca niste domni.. si au auzit ei undeva (vezi TOATA media, parinti, prieteni la fel de varza) ca florile si cinele scumpe in oras duc la sex.. cind colo au efect exact opus :)
o.O
o.O
Junior Member

Re: Re: "Daca poti vreau"

Mesajde basstard » Joi Mar 27, 2003 6:11 pm

Initial trimis de o.O

grow up.. NEVER! La anii mei ar cam fi cazul dar sper sa nu o fac, sa raman copil tampit cat mai mult timp...it's so fucking fun "tupeul" de care zici tu vine din experienta.. nu neaparat deci daca te "fortezi" sa faci urmatorul pas, vei vedea ca la un moment dat devine ceva natural.. e ok sa atingi femeia.. e ok sa o atingi intii intr-un punct neutru (ex: spate) iar apoi sa treci in zone din ce in ce mai sensibile, atita timp cit o faci intr-un mod natural.. sarutul vine si el la momentul potrivit (vezi cind ai toata atentia ei, cind casca ochii mari, cind incepe sa rida la aproape orice zici tu , chiar daca nu era o gluma foarte buna ).. iar despre pasul final, trebuie sa o faci sa te vrea in asa hal incit sa nu poata sa-si ia miinile de pe tine.. asta o poti face in mai multe moduri .. fie esti cald/rece (adica alternezi momente de tandrete cu momente de aparenta indiferenta).. fie folosesti aluzii foarte fine, cuvinte interpretabile, si povesti care sa o duca cu gindul la sex, si , in special, la sex cu tine prea vorbesti tu din carti :D .. fie inventezi altceva am inventat dar pana nu imi dau astia patent (sau macar un amarat de cleste) nu va zic si voua ca imi furati inventia :D

si ca sa-ti lamuresc dilema.. de ce nu actioneaza majoritatea barbatilor? simplu.. pentru ca au fost indoctrinati sa se poarte ca niste domni.. si au auzit ei undeva (vezi TOATA media, parinti, prieteni la fel de varza) ca florile si cinele scumpe in oras duc la sex.. cind colo au efect exact opus :) Bravo! no asa da... gandesti bine
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: "Daca poti vreau"

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Mar 28, 2003 3:37 am

Si ute asa ele raman nf (pana se gaseste un lake flausat dar care are tupeul sa faca primul pas) iar noi ramanem nf pana se gaseste o disperata...
Si uite asa simt ca m-ai bagat in aceeasi oala cu tine. Incearca sa corectezi si sa spui ceva de genul: "iar unii dintre noi ramanem nf pana se gaseste o disperata..." <- probabil ca printre acei "unii" te numeri si tu. Nu iti doresc decat sa ai mult tupeu si succes cu caru, ca sa gasesti disperata de care ai nevoie.

un futut
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde basstard » Vin Mar 28, 2003 5:28 am

Nu te-am bagat in nici o oala, nu te mai ataca. Vorbeam la modul general, nu de tine sau de mine sau de x.
Merci de urari, n-am nevoie de o disperata......cum iti spuneam si ma repet, vorbeam la modul general.
Tupeu este .... se numeste chiar nesimtire la mine.
Succes? Merci, am. (nu sunt neam cu Brad Pitt.... dar am un motor cam cat un Tico de lat si de greu, mult crom, mult inox, => musca femelele. Do I need to say more? )
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Mar 28, 2003 1:50 pm

Vorbeam la modul general
Ok Bassplayer, am inteles... sunt o exceptie.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde basstard » Vin Mar 28, 2003 9:08 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Ok Bassplayer, am inteles... sunt o exceptie.

Sunt multe exceptii da' hai sa incerc sa iti isplic ce m-am mancat pe mine in cur sa deschid threadu asta:

Io is din Sibiu, un oras frumos de altfel, dar in 2 saptamani ai vazut tot ce se putea vedea in el. Si in plictiseala asta mare singura crasma in care ies e R'n'B - un club fainutz in care se tin si concerte, karaoke... bla bla.(mai am un motiv sa merg acolo, ospatarita joaca rolul de femela mea) In crasma asta vine lume destul de faina, la karaoke mai ales e f. populat. Eu stau de obicei pe un scaun de la bar intr-un loc de unde pot vedea tot barul (daca ieram o tara mai solid imi luam tricou negru si ziceam ca-s bodyguard - poate o luam si in freza pe tema asta) Ideea threadului deschis de mine mi-a venit in urma nenumaratelor nopti albe petrecute acolo, observand cam aceeasi lume facand aceleasi lucruri. In special "simpatiile" nascute acolo. 90% din masculii care ar fi agatat si ei ceva se cacau pe ei, se agitau in jurul femelei ca musca in jurul kk-tului si pana la urma ele mergeau acasa (in camin ca majoritatea erau studente) iar ei plecau la intalnirea cu Manuela. Patetic dar adevarat. Si ce m-am gandit io, hai sa filosofez pe forum pe tema asta.

Acu te-am lamurit ce trecea prin capul meu? (in afara de alizeul de primavara)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Mar 29, 2003 1:44 am

Acum inteleg unde bati... dar singurul lucru la care sunt de acord cu tine, este acela ca Sibiul e un oras frumos :). N-ai de unde sa stii daca tipele se duc acasa, doar nu cred ca le-ai urmarit... cat despre filosofatul pe tema asta, eu zic sa uiti de el si sa le "rezolvi" tu pe tipele alea care nu prea sunt bagate in seama... caci asta conteaza cel mai mult ;) (si mi se pare destul de usor sa faci asta... pentru ca odata ce ai iesit cu una si ele sunt colege, o sa ai parte de o reclama nebanuita, iar cum reclama e sufletul comertului... :sperm: ). Multa bafta si nu-i baga in seama pe acei 90% care se duc acasa la Manuela... ei exista pentru ca fara ei s-ar fute toti, peste tot... si s-ar lasa cu orgii care nu-si au locul.

a vorbit filosoful din mine :cool:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde afrodita » Lun Mar 31, 2003 3:04 pm

LooL, Sopra.Tin sa-i dau dreptate lui Bass.Adik de cate ori ma duceam in discoteca sau un bar ceva, cu gandul de a-mi face cunostinte noi printre masculi, se gaseau cativa care sa se chiorasca la mine, dar atat.Si unii dintre ei erau chiar simpatici,parea a fi ceva de capul lor, insa n-am apucat sa aflu asta vreodata din cauza ca le-a lipsit tupeul necesar ca sa se bage in seama.Uneori, cand aveam prea putin sange in alcool , ma bagam eu in seama, dar atunci cine dreq ar fi vrut una care mai avea un pic si cadea din picioare?:D Si iote asa, plecam frustrati acasa toti.
Btw: pe al meu l-am cunoscut pe net, dar si acum ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ne-am fi cunoscut intr-un bar ceva.El a zis ca nu ar fi avut tupeul sa se bage in seama cu mine, decat daca ar fi avut ceva la bord.Si ca el sunt foarte multi.Care vor dar nici macar nu incearca sa faca ceva.
Si ce ai draga impotriva orgiilor , ha?:rolleyes: :p
afrodita
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 03, 2003 10:34 am

Initial trimis de afrodita
cine dreq ar fi vrut una care mai avea un pic si cadea din picioare?:D

me, me! Pick me! (asta ca sa citez din magarul lui Shrek :B)

Adik de cate ori ma duceam in discoteca sau un bar ceva, cu gandul de a-mi face cunostinte noi printre masculi, se gaseau cativa care sa se chiorasca la mine, dar atat.

Inteleg ca erau unii care se chiorau la tine... si asta nu e chiar asa de rau (atata timp cat nu a fost doar imaginatie sau o impresie gresita); dar daca erau numai unii care se chiorau la tine si atata tot, nu crezi ca poate erau si probleme din partea ta? :cow: ... nefiind tipi care sa faca si mai mult decat sa se holbeze dupa tine :p

Si unii dintre ei erau chiar simpatici,parea a fi ceva de capul lor, insa n-am apucat sa aflu asta vreodata
Lasa regretele astea... ca nu-s taica-tau, sa-ncep sa-mi fac probleme ca ramai neconsolata ;)

pe al meu l-am cunoscut pe net, dar si acum ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ne-am fi cunoscut intr-un bar ceva.

Uneori sunt chiar interesante intalnirile astea de pe net, dar rareori se intampla sa ai noroc. E bine totusi ca se vede de la prima intalnire daca esti norocos sau nu... desi in general se lasa cu dezamagiri profunde si sechele pentru restul vietii (binenteles ca stiu din experientele traite de altii :D)

Si ce ai draga impotriva orgiilor , ha?:rolleyes: :p
Dimpotriva, chiar le promovez :o ... dar nu si atunci cand sunt loseri implicati in ele (aici fiecare are propria definitie pentru "loser").
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde afrodita » Joi Apr 03, 2003 11:23 am

Nu am stat sa ma gandesc prea mult daca problemele erau si de partea mea, pt ca nu am avut timp de filozofii.Iar la faza cu regretele nu m-ai nimerit.Nu regret nimic(in primul rand) si in al doilea rand am zis ca nu am apucat sa cunosc vreodata, doar ca sa intaresc spusele cuiva de mai sus, nu ca as regreta eu faptul ca aia nu s-au bagat in seama.Doh! Mey mai invatati sa cititi si printre randuri, nu luati mot-a-mot tot ce zic eu ca va ia cu dureri de cap.:rolleyes:
afrodita
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 03, 2003 1:19 pm

nu numai ca am citit printre randuri... dar am citit si prin randuri. Si da, te-am nimerit la faza cu regretele ;f

Nu shtiu de ce toate tipele sar de cur in sus cand le spui ca e posibil ca problema sa vina din partea lor... dar sunt sigur ca nu se pune problema in cazul tau, afrodita.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde afrodita » Joi Apr 03, 2003 5:19 pm

Sopra, nu am sarit de fund in sus, am zis doar ca nu am dat prea multa importanta si la vremea aia nu-mi trecea asa ceva prin cap:) Si chiar nu m-ai nimerit la regrete, pt ca nu am cum regreta ceva ce nu-mi doream in mod deosebit.Capisci?;)
afrodita
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 03, 2003 6:19 pm

afrodito?stii ce cred eu?ca esti futacioasa rau de tot!am vazut ca-ti pare rau ca n-ai facut-o cu doi!
ce mai stai la discutii cu retarzii astia de bass si sopra!is prieteni de-ai mei,iti zic eu,nu0s in stare de nimic!sunt zerouri!nulitai!nici macar nu l-i se mai scoala!nu ai vrea sa ne cunoastem mai bine? :D:D

hehehehe!parca vad ca iau ban!il simt!pluteste!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde afrodita » Joi Apr 03, 2003 10:41 pm

Nu sufar turnatorii...
P.S.:sunt futacioasa , dar cu tine nu as face-o nici sa-mi dai toata lumea la picioare...turnatorule...
afrodita
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 04, 2003 12:03 am

Initial trimis de SOD
ce mai stai la discutii cu retarzii astia de bass si sopra!is prieteni de-ai mei,iti zic eu,nu0s in stare de nimic!sunt zerouri!nulitai!nici macar nu l-i se mai scoala!
Nu ti-a placut cum te-am satisfacut ultima oara? Parca tu ai plecat primul acasa, pentru ca nu mai puteai (si asta nu mai departe de acum 4-5 zile), doh :rolleyes:... sau daca am prietena stabila care e in stare sa ma tina acasa, inseamna ca sunt o nulitate? :con:

a vremea aia nu-mi trecea asa ceva prin cap
Nu ma refeream la ce-ti trecea prin cap in trecut, ci la ce-ti trece prin cap in prezent ;)

sunt futacioasa
Ce pot sa zic, felicitari si ramai pe pozitii, pentru ca je "capisco" orice vrei tu sa exprimi, indiferent ca are sens au ba ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde vali » Vin Apr 04, 2003 12:24 am

Initial trimis de Aragorn
care e scopu' threadului?
some people deserve to die
vali

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 04, 2003 12:27 am

Initial trimis de vali

ignore him, he's with me :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Apr 04, 2003 3:48 am

Nu sufar turnatorii...
P.S.:sunt futacioasa , dar cu tine nu as face-o nici sa-mi dai toata lumea la picioare...turnatorule...

da cine a zis ca vreau s-o facem?CURVO !!!te-am intrebat daca vrei sa ne cunoastem mai bine!atata tot!evident ca tu te gandesti doar la pula!curios sunt daca esti chiar asa de buna cum te dai!probabil ca esti o d'aia complexata ca esti grasa,care suge pula la colegi in vestiar,la ora de sport!

a vremea aia nu-mi trecea asa ceva prin cap

normal,nu mi-ai supt-o mie!ca iti trecea prin cap ca si cum te-as fi tras prin teapa!CURVO!!!ai facut dara de pizda si aici si pe hanul ancutei!CURVO!!!

edit to de mine,adica de je ,nitel mai tarziu :se pare ca pe forumul asta ,putini sunt cei care au simtul umorului!o sa incerc sa fac glume a la vacanta mare,poate atunci voi fi inteles!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde afrodita » Vin Apr 04, 2003 6:39 am

Initial trimis de SOD

da cine a zis ca vreau s-o facem?CURVO !!!te-am intrebat daca vrei sa ne cunoastem mai bine!atata tot!evident ca tu te gandesti doar la pula!curios sunt daca esti chiar asa de buna cum te dai!probabil ca esti o d'aia complexata ca esti grasa,care suge pula la colegi in vestiar,la ora de sport!

Hmm..cine a zis?? Pai chestii ca "vrei sa fii amanta mea?" sau "dar sotie?" iti sunt cunoscute?..De apelativele tale ma doare la basca..ce pt tine inseamna curva pt altu' inseamna ceva mult mai misto, ceea ce tu nu ai sa-ntelegi vreodata...Nu cred ca are importanta cum arat , ci ceea ce fac si cum ma comport..Si pana acum nu cred ca am dat dovada de nesimtire...In plus thread-u' asta nu e "daca e curva afrodita sau nu", deci ceea ce zic eu nu are mare relevanta,decat doar asa, ca o parere...
A! La faza cu sportu' chiar ca ai dat-o-n bara: nu sufar nici sportul si nici sportivii...;)
afrodita
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Apr 04, 2003 11:46 am

duduie,esti dusa rau!ce amanta visezi tu?ce sotie?te-ai lovit la hipotalamus?
daca vrei,putem modifica numele,in cine e mai bagaboanta?afrodita sau afrodita?
si vacanta mare nu sunt sportivi!sunt doar niste comedianti de mana a opta!
cu riscul de a ma repeta,iti mai zic odata!duduie,esti dusa!

pa!vorbim peste doo saptamani!vezi sa te protejezi,da?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 04, 2003 1:02 pm

ce pt tine inseamna curva pt altu' inseamna ceva mult mai misto, ceea ce tu nu ai sa-ntelegi vreodata...
Te rog sa ma crezi ca intelege foarte bine :D

thread-u' asta nu e "daca e curva afrodita sau nu"
dar tinde sa devina

Initial trimis de SOD
evident ca tu te gandesti doar la pula!
e si mai evident ca tu te gandesti la pizda ;b. Nu la fel de mult ca mine... dar oricum, undeva p-aproape :)

Initial trimis de SOD
se pare ca pe forumul asta ,putini sunt cei care au simtul umorului!
Da, numai tu ;). Ce, iar te-au luat canadienii la pewla? (am vorbit la plural... nu pentru ca sunt mai multi ci pentru ca e respect la mijloc)

Initial trimis de SOD
vorbim peste doo saptamani!
daca stiam ca stai asa mult plecat, veneam aseara :(

over & out
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Apr 04, 2003 1:17 pm

de acei canadiei e vorba?hehehehehe!

bai soprano,nu pot pleca fara sa-ti urez traditionalul fute-le tu pe toate.asa ca iti urez acum : fute-le tu pe toate!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 04, 2003 1:28 pm

da, de fanii canadieni e vorba... acei canadieni care au poze cu vedete autohtone :p
Initial trimis de SOD
[B]fute-le tu pe toate! [/B]
merci, la fel :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde vali » Vin Apr 04, 2003 2:18 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
ignore him, he's with me :)

10x boss

SOD, sopra, dc nu ii propuneti fetii o chestie in 3 si o luati pe ocolite???
some people deserve to die
vali

Mesajde ROBAKITA » Mar Mai 27, 2003 9:58 pm

Revenid la subiectul propus de bass...,daca o femeie ar face primul pas ar zice ''unii'' ...''na si curva asta vrea sa i-o trag'',vezi de aia nu facem noi femeile primul pas,desi eu cam de multe ori sint cea care iau prima initiativa si intru in vorba cu cineva mai ales daca imi si place si nu-mi pasa de ce zic prietenii lui,dar in dicoteca niciodata nu am luat pe nimeni in serios,adik dupa o coversatie cu cineva in disco sa o continua acasa la el sau la mine,am cunoscut multe persoane in disco si chiar am avut si destul de lungi prietenii,asta depinde si de cel de linga tine,cit de ''intreg'' la minte e si de ''limpede'',unii nici numele nu si-l amintesc a 2 zi:)(numele fetei :D )
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Înapoi la vechi: Totul despre Sex