Cum sa-l(o) faci de bani

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Cum sa-l(o) faci de bani

Mesajde MissBugMafia » Sâm Aug 16, 2003 5:36 pm

Daca tot s-a deschis un subiect cu iubitu doar pe bani, is si eu curioasa cum se procedeaza.
Sunt pers. cu bani care nu arunca cu ei in vant....cu acele pers. cum se procedeaza? Eu inca nu am cunoscut un fraier atat de mare la care sa vina prietena si sa-i zica : "Azi imi tre 200$" si el sa`i dea. Totusi cum reusesc unele sa ii faca in halu asta de bani? Bineinteles..mai sunt baieti sau fete care la onomastici,aniversari fac cadouri mai scumpe, dar aia banuiesc ca nu se pune. Sau totul se rezuma la faptul ca stii ca are bani, ca te plimba cu bmw`u si cand iesiti in oras iti plateste si tie?

Sau se ia asa pe ocolite....... " Ce as vrea sa imi cumpar un telefon nou, dar..nu am bani deocamdata" si apoi sa astepti sa iti dea el...sau ea...?

Exista o multime de curve...ok...asta e... dar cel mai mult urasc curvele masculine.
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Dum Aug 17, 2003 12:47 pm

kestia asta e relativa...sunt si barbati/femei care daruiesc diferite lucruri din simplul fapt ca le face placere...

apoi ma e si alta varianta.daca vrei neaparat "sa-l storci de bani" trebuie sa te asiguri intai ca ai de unde..apoi mergi cu el printr-un magazin (nu mai multe ca ca il bagi in ceata) si probezi ceva.nu il admiri, nu spui ca iti place sa ca l-ai vrea ca nu ajuta la nimic.daca iti vine perfect fi sigura ca o sa-i faca placere sa te vada imbracata in respectivul articol de imbracaminte cand mai iesiti pe undeva...e chestie de mandrie la unii.

nu cred ca o sa te ajute la ceva ce ti-am spus pt ca nu toti barbatii sunt subtili :p
Superba Oana
Junior Member

Mesajde vali » Mar Aug 19, 2003 8:30 pm

sau metoda din vechime: i-o iei in gura si la jumatatea operatiei ii ceri bani :o
some people deserve to die
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Aug 20, 2003 9:22 am

Da...din astea dupa bani am gasit si eu o gramada. Ce-a mai nesimtita a fost una de facea striptease, jos la un bar in Piata Ovidiu. Mergeam cu ea pe strada si se oprea la magazine, se uita pe geam (era noapte) si zicea: Uite asa un palton as vrea si eu....Imi trebuiesc si mie niste ciorapi..etc, etc..

Eu ai raspundeam: lasa ca ne intilnim maine iar, si iti cumpar ce vrea inima ta, ca buna esti...*lol*
Sper ca nu trebuie sa zic ca nu am mai vazut-o de atunci. Oricum, era una dintre singurele fete pe care le-am intilnit, caruia ai placea sa inghita..*lol*

Dar pentru Oana mea de acum, as fii gata sa-i cumpar ceva, dar daca vine la mine cu "da-mi 200 de parai", imi cer scuze, si o iau la dreapta...:o

Dar daca vrei sa faci de bani o femeie, trebuie sa gasesti una fara picioara, cu bani, sa o satisfaci sexual...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 20, 2003 10:29 am

Initial trimis de Nicholas_Alex
trebuie sa o satisfaci sexual...

ceea ce nu e cazu tau ... :D
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Aug 20, 2003 10:35 am

Cum adica,bre eye-ule? Da-o dracu de treaba, ca pina si moshul poate satisface sexual o pitica fara picioare...:D
Nicholas_Alex
Junior Member

2805

Mesajde baixinho© » Mie Aug 20, 2003 10:41 am

selecteaza, foca, selecteaza
crezi ca daca isi bate maimuta in fata ei o satisface sexual? ma indoi.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Aug 20, 2003 10:42 am

Se poate...stiu femei care le place sa se uite cum barbatul isi bate maimuta...mai ales una pitica fara picioare, care nu a prea vazut pe viu asa show...va da-ti seama ce satisfacut ar fi moshul? Sa aiba audienta?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Aug 20, 2003 12:52 pm

dupa ce ca moshul practica violenta fata de animale in special fata de maimute mai e si narcisist?
o alta solutie de satisfacut: lick a pussy, it will make you brave
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde proXtu » Mie Oct 08, 2003 8:49 pm

mie mi se pare cam nashpa sa o faci pe bani ... fie ca eshti fata fie ca eshti baiat. nu prea vad care'i farmecu' sa i'o tragi uneia (sau unuia) cand shtii ca aia (ala) nu vrea nimic de la tine, decat sa termini cat mai repede shi sa te duci draq :D cred ca o bataie la maimutza (sau la pitpalac) e muuult mai excitanta decat o masturbare cu una (unul) care e mai rece decat manutza ta ... BRRR !! :-S
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Înapoi la vechi: Totul despre Sex