Matrimoniale: Baieti cauta fete!

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Matrimoniale: Baieti cauta fete!

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Oct 06, 2003 11:42 am

Cuvint de inceput

Dupa numararea voturile din sondaj (12-4), am decis sa incerc si un subiect cu matrimoniale. Vreau sa va atrag atentia, ca nu tolerez caterinca pe aceste subiecte, deci seriozitate maxima!
Si nu veniti cu posturi de genul asta, ca vi le sterg:

"Ai fost vrodata violata? Daca nu, cauta-ma si o sa fi"

:o

Si nu uitati de moderator! Ca si el este om, barbat, si cam neglijat in ultimul timp..adica sexual am vrut sa zic..intelegeti voi...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Oct 08, 2003 7:17 am

Hai sa sparg eu gheata:

Om de afaceri, inalt, dragut, cauta femeia visurilor. Ar trebui sa fie:
incintatoare, sofisticata, stilata, senzuala, apetisanta, nonconformista, cu simtul umorului, manierata, serioasa, par lung si sa iubeasca viata buna! Maxim 30 de ani!

Sponsorizez si fotomodele, modele, etc!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Oct 08, 2003 7:24 pm

tanar viril, atragator si cat se poate de bogat, caut tanara domnisoara pt relatie bazata doar pe sex vaginal/anal/oral .
de prefarat ca dansa sa detina masurile 95-63-95 (imi plac femeile generoase) si o gura cuprinzatoare .
nu conteaza culoarea parului, dar vreau sa fie epilata .

multumesc, si rog seriozitate!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 12, 2003 12:01 am

Ete p@#$ oricum ce caut eu nu se gaseste asha ca nu mai pun nici un anuntz!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dinu » Dum Oct 12, 2003 12:35 am

Eu o caut pe fata care am vazut-o astazi, cumpara kebab in piatza Moghiorosh... Bruneta, inalta, subtirica, cu par lung si buze frumoase, douaj'ceva de anisori neimpliniti. Si are si doi, ochi albastri... Daca o cunoaste cineva, sa i se faca mila de un biet indragostit.
dinu
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 12, 2003 12:46 am

Era tipa aia care comandase un kebab fara usturoi? ca daca era aia m-am indragostit si eu:)
Love2Fly
Junior Member

aiight ... sa vedem poate sare careva...

Mesajde Alds|hc_ » Mar Oct 21, 2003 10:38 am

Mascul tanar, inalt, simpatic, constitutie atletica cu un inceput de burta, la gradinitza eram gigolo, bruten/shaten, oki verzi, par usor cretz, par pa piept si pa picoare, idependent financiar

caut

o domnisoara draguta, simpatica, bunoaca, cu tzatze si fund obraznic (si atunci cand ii naked). suPtirica, atletica, corp beton, buna la suflet (evil ones keep out), desteapta, sa ii placa sa faca sex, sa faca de mancare si sa nu aiba probleme in a spala haine (pulovere, tricouri, ciorapi, chilotzi, etc..). Sa fie capabila sa poate o cearta cu mine sau macar o discutie inteligenta in contradictoriu si sa fie si romantica. Deasemenea sa fie predispusa sa joace cateva ore bune de star craft in retea. Sa nu se uite la telenovele, "stupize stupize", "din dragoste" si "iarta-ma" cand is io prezent.

pasiunea de a face de mancare, sex si a spala haine este un avantaj. ;)

Thanks!
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
Alds|hc_
Junior Member

Mesajde Floriris » Dum Noi 09, 2003 4:45 pm

Caut fata care sa asculte rock (preferabil si IRIS), pana in 17 ani.Sa urasca manelele, si pe cei care le fac.
Cam atat.... apropo, sunt un romantic incurabil :rolleyes: :D :D
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Dum Noi 16, 2003 1:46 pm

caut fata care sa nu asculte rock (doar evanescence),sai placa sa danseze si sa pozeze (pt ca mie`mi place sa desenez). :j
Chrysilla
Junior Member

Re: aiight ... sa vedem poate sare careva...

Mesajde Nanuka » Lun Noi 17, 2003 6:44 am

Initial trimis de Alds|hc_
Mascul tanar, inalt, simpatic, constitutie atletica cu un inceput de burta, la gradinitza eram gigolo, bruten/shaten, oki verzi, par usor cretz, par pa piept si pa picoare, idependent financiar

caut

o domnisoara draguta, simpatica, bunoaca, cu tzatze si fund obraznic (si atunci cand ii naked). suPtirica, atletica, corp beton, buna la suflet (evil ones keep out), desteapta, sa ii placa sa faca sex, sa faca de mancare si sa nu aiba probleme in a spala haine (pulovere, tricouri, ciorapi, chilotzi, etc..). Sa fie capabila sa poate o cearta cu mine sau macar o discutie inteligenta in contradictoriu si sa fie si romantica. Deasemenea sa fie predispusa sa joace cateva ore bune de star craft in retea. Sa nu se uite la telenovele, "stupize stupize", "din dragoste" si "iarta-ma" cand is io prezent.

pasiunea de a face de mancare, sex si a spala haine este un avantaj. ;)

Thanks!

Hmm auzi draga tu te crezi in secolul trecut??..N-ai auzit inca de masina de spalat si roboate de bucatarie??

Cam multe pretentzii ai de la o femeie...dar tu ce-i oferi ei??..

Wake up suntem in secolul 21 ..tehnologia a avansat ..in caz ca nu stiai..faza cu femeia la bucatarie si spalat chilotzii a trecut de multt...

In locul tau m-as duce si-as da jos din burta la o sala de gim..si-as lasa figurile de trei lei pt ca nu mai merge...si sa fie proasta aia care te-ar contacta.....

tarane.
Nanuka

Mesajde Chrysilla » Lun Noi 17, 2003 12:15 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Hai sa sparg eu gheata:

Om de afaceri, inalt, dragut, cauta femeia visurilor. Ar trebui sa fie:
incintatoare, sofisticata, stilata, senzuala, apetisanta, nonconformista, cu simtul umorului, manierata, serioasa, par lung si sa iubeasca viata buna! Maxim 30 de ani!

Sponsorizez si fotomodele, modele, etc!

ok in afara de par lung si eu corespund (si`s si modesta ;m ) Ma vrei,Alec?
Chrysilla
Junior Member

da eu cu shini raman?

Mesajde KaradashKa » Mar Noi 25, 2003 2:51 pm

na ca te vreau eu...
am un pat bun cu saltea din paie...
da' si izlazu comunal ii bun, nu?
te asptept sa ma cauti ca ti vreau rau de tot...
:sperm:
am o junca frumoasa :cow: , am o casa pi pamant solida...;a
hai ni luam! ;D
Baga-mi-ash coarnele!
KaradashKa
Junior Member

Mesajde Mark1 » Vin Noi 28, 2003 9:40 am

Spirit aventurier, imi plac calatoriile. Sunt tandru, optimist si viabil financiar:silly: Nu ma pot lega de nimeni dar am foarte multi prieteni.

Am pus acest anunt sa nu se oboseasca cineva sa ma bage in seama...

:a
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Noi 28, 2003 2:34 pm

Caut fata dragutza, desteapta, usoara! Eu sunt la fel , mai putzin dragutz! de fapt, sunt de o uratzenie ciudata, nu sunt foarte urat, uneori ash putea trece drept frumos!:O
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Înapoi la vechi: Totul despre Sex