to be or not to be

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

to be or not to be

Mesajde flaviusica » Vin Noi 14, 2003 9:38 pm

okk.... am shi yo o intrebare (vitala, de altfel)... si aceasta intrebare suna cam asha: cand pui frana la vrajeala(cuvant perimat moral si spiritual )?? adica, tu vrei sa fii cu o tipa, dar ea nu zice nici NU, nici da. ce faci? continui? dar daca ea are deja un prieten despre care ti-a spus ca o iubeste, dar nu a spus daca shi ea il iubeste? acu', daca tu dai ca prostu' inainte risti sa o plictisesti, dar daca ea nu ar vrea ca tu sa continui sa-i faci curte{ } ti-ar spune "ba, lasa-ma in pace ca il iubesc pa ala" sau "daca nu ma lasi in pace il pun pa preten sa-ti rupa capu' ". intrebarea e daca sa renuntzi sau nu
flaviusica
Junior Member

Mesajde proXtu » Sâm Noi 15, 2003 3:10 pm

pai logic ca nu renuntzi. in general prin perseverentza obtzii cam tot ce vrei de la o fata :p ... shi mult calm, ca sa n'o faci sa reactzioneze cum nu tzi'ai dori ;-)
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

4213

Mesajde baixinho© » Dum Noi 16, 2003 1:02 pm

mai flaviusica, vezi, mai baiatule, ca geme tara asta de fete. in plus, 52 la suta din populatia globului este reprezentata de femei, deci ai de unde alege. este adevarat ca unele sunt lesbiene, dar chiar si asa, pe mine nu m-ar deranja. ca o concluzie, fa abstractie de acea individa si cauta altceva. daca nu te lasa corasonu - continua, da' vezi ca o sa te intzepi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la vechi: Totul despre Sex