akcent sunt cea mai tare trupa de baieti din Romania
Eu ii ador pe toti baietii de la Akcent
Daca sunte-ti de aceasi parere scrieti-mi pe adresa:
akcent_oana@personal.ro
Akcent are the best
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
cum s-ar simti oare baietii astia 4 daca ar sti ca au fani care habar n-au sa ortografieze corect o fraza?("sunte-ti "---penibil..cati ani ai, draga oana? 9??? ) ....le-ar pasa? oare?
mda...asa ziceam si eu
"Akcent are the best".....cum vine asta?
La ce sunt cei mai buni? Muzica nu fac, versuri nu fac, coregrafie nu fac, mushchi nu au...... :p
Sa imi explice careva de ce "Akcent are the best" , ca eu nu pricep.
Oricum....asa formatie, asa fani...
Sincer.
mda...asa ziceam si eu
"Akcent are the best".....cum vine asta?
La ce sunt cei mai buni? Muzica nu fac, versuri nu fac, coregrafie nu fac, mushchi nu au...... :p
Sa imi explice careva de ce "Akcent are the best" , ca eu nu pricep.
Oricum....asa formatie, asa fani...
Sincer.
- usualflow
- Junior Member
cum am zis si in postul de pe celalalt thread...asta au vrut asta au obtinut...adulatzia gradinitzelor!!!
) akcent are the best pt k apar la TV sunt "celebri" si noua fetitelor cu coditze ne place cum fac ei frumos pe sticla...ei E visu` nostru!
"sunte-m" de pareri diferite oana...si nu ti-a raspuns nici o alta obsedata akcent aici...upssss...or fi ramas fara fane ???
saracii!!!
) akcent are the best pt k apar la TV sunt "celebri" si noua fetitelor cu coditze ne place cum fac ei frumos pe sticla...ei E visu` nostru!
"sunte-m" de pareri diferite oana...si nu ti-a raspuns nici o alta obsedata akcent aici...upssss...or fi ramas fara fane ???
saracii!!! like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
auzi Diano.. tu te iei de iubirile mele?? :lol: Ei e cocutzele mele!! ;D Io m`am indragostit de ei mah, au niste muschi... mereu ma chinui sa inteleg cum au reusit sa arate asa de seXosi!!! iti zisei maica k ii visez in fiecare noapte?? M`o inebunit bruneta aiiaaa seeexxxxyyy !! Imi place ft mult k ei e formatie adevarata, ei canta live !!!
- - - - - - - -
acum serios... spune`mi si mie ce ti`ar putea placea la ei k precum a spus si Piciulika... n`au nimic! voce nu, look nu, muschi nu... NIMIC!! nu cred ca sunt prea dura cand ii critic, pur si simplu spun adevarul!
hurts doesn`t it?
- - - - - - - -
acum serios... spune`mi si mie ce ti`ar putea placea la ei k precum a spus si Piciulika... n`au nimic! voce nu, look nu, muschi nu... NIMIC!! nu cred ca sunt prea dura cand ii critic, pur si simplu spun adevarul!
hurts doesn`t it?indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
nu au talent si au niste figuri;f
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
-

thebrat - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1