Ultima vara??
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ultima vara??
De ce oare nu am auzit nicaieri piesa "Ultima vara" anul asta?? Mie imi place foarte mult. Este produsa tot la Roton... Cred ca ar suna bine cantata in noua formula. Nu?
- nitronico
- Junior Member
Hmmm
Initial trimis de nitronico
De ce oare nu am auzit nicaieri piesa "Ultima vara" anul asta?? Mie imi place foarte mult. Este produsa tot la Roton... Cred ca ar suna bine cantata in noua formula. Nu?
Uite.. iti promit ca am sa ii intreb pe baieti .. in seara asta .. si am sa iti dau un raspuns .. deoarece ei sustin un concert in Bacau ( orasul de unde sunt eu ) si sper sa ma vad cu ei !
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
interesant raspuns ne-ai dat Andrei ....
anyway.. si mie imi place mult piesa Ultima Vara ...pakat ca nu mai e difuzata..dar de obicei asha se itnampla... anyway.. eu o am mp3 si o ascult cand am kef...
nu cred ca ar suna prea bine in noua formula.....
anyway.. si mie imi place mult piesa Ultima Vara ...pakat ca nu mai e difuzata..dar de obicei asha se itnampla... anyway.. eu o am mp3 si o ascult cand am kef...
nu cred ca ar suna prea bine in noua formula.....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Raspuns
Andra uite ca va ofer si raspunsul : Melodia nu prea a prins la public si vor face alte piese care sa fie mult mai bine structurate .. sunet/versuri!
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1