Un punct de vedere (chestii simpatice primite pe mail)

bancuri de toate felurile. se servesc calde

O seara banala

Mesajde nbm » Vin Feb 04, 2005 11:47 am

El si ea se uita la televizor.

Ce gandeste el:
„Bine ca mi-au facut semnalizarea, ca ma oprea dracu’ politia si-mi lua talonul. Zicea ca mi-a strans si franele, placutele sunt noi, cu frana nu mai am probleme anu’ asta. Cutia e rezolvata, mi-a ridicat masca, nu mai are joc deloc pe spate. Mai tre’ sa-i dau doua milioane, sa-mi schimbe cauciucurile pe fata, ca n-are rost sa-i reglez unghiul pana nu schimb cauciucurile. Dupa ce le fac si p-astea, nu mai bag nici un ban in ea“.

Ce gandeste ea, in timpul asta:
„Nu scoate o vorba. Cred ca e nefericit cu mine. Oare relatia noastra chiar merge sau ma amagesc singura? O sa ne luam? O sa avem copii? De copii nu zice nimic, de cate ori aduc vorba ori nu raspunde, ori schimba repede subiectul. Pana la un punct l-am inteles, dar mai departe...“.

Ce gandeste el in continuare:
„Bine-ar fi sa ramana Mihaita Plesan la Craiova, ca altfel nu stiu cum scapam de retrogradare. A venit si Papi, deci e bine. Numa’ sa nu se-apuce iar de trantit meciuri. Oricum, suntem subtiri, in loc sa-l aduca inapoi pe Gane l-au adus pe petarda aia de la Dinamo. Nici Rada n-a mai venit. Timisoara si-a facut trupa, la Otelul baga indianu’ bani, am ramas noi, Iasiu’ si Brasovu’ ciuca batailor. Poate, totusi, cade Bacau’ si scapam“.

Ce gandeste ea, in timpul asta:
„E incruntat, nimic nu-i place. Oare sunt prea grasa? Tot imi zice sa ma duc la sala. O sa ma duc! Da’ cand sa mai am timp si de sala? Am vazut eu cum i se scurg ochii dupa toate scobitorile, toate proastele. Daca ma iubeste, sa ma ia asa cum sunt. Ce, eu i-am zis ceva ca are burta? El de ce nu merge la sala, ca are timp mai mult ca mine?“.

Ce gandeste el mai departe:
„I-am facut ca la balamuc. Mare bulan am avut, io cu careu, sa-l prind pe fraierul ala de Andrei cu full de asi. Credea ca merg la cacialma si-a cerut ca bou’. Il duc odata cu masina acasa si-i arat: „Ba, vezi cauciucul ala de pe dreapta? Mi l-a dat un fraier care avea full de asi“.

Ce gandeste ea:
„E clar ca asa nu mai poate continua. Trebuie sa dam cartile pe fata“.

A doua zi dimineata. El: „Ce faci, iubito?“.
Ea, seaca: „Bine“.
El: „Ai ceva?“.
Ea: „N-am nimic“.
El: „Ba ai“.
Ea: „Da, am. Relatia noastra nu merge“.
El ramane perplex.
Ea, in gandul ei: „Deci, aveam dreptate!“.
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Rugaciunea Celor Stresati

Mesajde nbm » Vin Feb 04, 2005 5:35 pm

Doamne, da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba si curajul de le schimba pe acelea pe care nu le accept.
Da-mi intelepciunea de a ascunde bine cadavrele celor pe care i-am omorit azi fiindca m-au scos foarte tare din sarite.
Ajuta-ma sa fiu atent la bataturile picioarelor pe care calc azi, fiindca ar putea fi legate de fundurile pe care trebuie sa le pup miine.
Ajuta-ma sa dau 100% din ce-i mai bun in mine la serviciu dupa cum urmeaza:
luni 12%, marti 23%, miercuri 40%, joi 20% si vineri 5%.
Si, Doamne, cind am o zi cu adevarat proasta la serviciu si cei din jur ma enerveaza ingrozitor, te rog ajuta-ma sa-mi amintesc ca pentru a ma incrunta trebuie sa folosesc 42 de muschi, pe cind ca sa pot ridica degetul mijlociu de la mina si sa-i invit sa.......... ., folosesc numai 4.

AMIN!
nbm

Mesajde nodingat » Vin Feb 04, 2005 7:18 pm

Te-ai gandit vreodata ce ar fi daca marile firme ar produce prezervative? Prezervative Nike: Just do it. Prezervative Pepsi: Ask for more. Prezervative Visa: Nu iesi din casa fara el. Prezervative Yahoo: Do you Yahoo? Prezervative Duracell: Care dureaza, dureaza, dureaza... Prezervative Red Bull: Iti da aaaaaaaaripi. Prezervative Nokia: Connecting people. Prezervative L'Oreal: Pentru ca merit. Prezervative Samsung: Everyone is invited. Prezervative Dove: Cu 1/4 crema hidratanta. Prezervative Cif: Fara frecare. Prezervative Bona: Mai alb, mai stralucitor, mai curat. Prezervative Carlsberg: Probabil, cel mai bun prezervativ din lume. Prezervative Always Ultra: cu aripioare. Prezervative Santal : gust si armonie intr-o singura cutie!

http://www.atac-online.ro/paparazzi/foto/gyorfi/
nodingat

robinete

Mesajde nbm » Vin Feb 04, 2005 7:29 pm

or fi facute si la Urbis?
nbm

Mesajde h0va » Sâm Feb 05, 2005 1:12 pm

?!
h0va

Mesajde nbm » Lun Feb 07, 2005 1:27 pm

semnul international al casniciei
nbm

Mesajde Nanuka » Mie Feb 09, 2005 8:22 am

Suck in no more~p
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde gaga » Mie Feb 09, 2005 2:24 pm

semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mie Feb 09, 2005 2:31 pm

aaa, io crez ca fane face discriminari, shi mie mi-a trimis treaba aia da' supt o prezentare mult mai najpa. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

reclamele de la super bowl

Mesajde nbm » Mie Feb 09, 2005 3:13 pm

nbm

Mesajde nbm » Vin Feb 11, 2005 1:34 pm

Oportunitatile nu trebuie ratate
nbm

Mesajde nodingat » Sâm Feb 12, 2005 9:04 pm

nodingat

reclama

Mesajde nbm » Lun Feb 14, 2005 5:47 pm

cel mai bun produs
nbm

Mesajde 2peu » Lun Feb 14, 2005 6:36 pm

"Tupac is the best rapper of all time"
2peu
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 14, 2005 9:18 pm

What is the difference between girls aged:

8, 18, 28, 38, 48, 58, 68?

At 8 - You take her to bed and tell her a story.

At 18 - You tell her a story and take her to bed.

At 28 - You don't need to tell her a story to take her to bed.

At 38 - She tells you a story and takes you to bed.

At 48 - You tell her a story to avoid going to bed.

At 58 - You stay in bed to avoid her story.

At 68 - If you take her to bed, that'll be a story!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 14, 2005 9:20 pm

continuarea pozelor:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 14, 2005 9:24 pm

continuarea pozelor :
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde nodingat » Mar Feb 15, 2005 1:02 am

Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii?
Raspuns: Moartea printesei Diana!
Intrebare: Cum dreak????
Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un roman care foloseste tehnologia lu' Bill Gates iar tu o citesti pe o clona de IBM care folosesc chipuri taivaneze, cu monitor corean, asamblate de muncitori din Banglades intr-o fabrica din Singapore, transportata cu vapoare de indieni...
nodingat

Mesajde Djinn » Mar Feb 15, 2005 2:32 pm

Dictionar explicativ

ARHITECT = cineva care n-a fost destul de barbat ca sa devina inginer, dar nici destul de gay ca sa se faca designer vestimentar.
BANCHER = cineva care iti imprumuta umbrela lui cand afara e soare si apoi ti-o cere cand incepe sa ploua.
BOY SCOUT = un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit imbracat ca un copil.
CONSULTANT = cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta.
DIPLOMAT = cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul.
ECONOMIST = un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri nu s-a intamplat azi.
PRIETEN = definitia unei persoane de sex opus care are acel 'Nu stiu-ce' care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea.
PROGRAMATOR = cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai intr-un fel pe care nu-l intelegi.
PSIHOLOG = cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie frumoasa intra in incapere.
STATISTICIAN = cineva care e bun la cifre dar nu are pic de personalitate ca sa fie inginer.
PREOT = cineva caruia toti ii spun 'parinte', in afara de copiii lui, care ii spun 'domnule'.
DRAGOSTE (LOVE) = cuvant din 4 litere, 2 vocale, 2 consoane si 2 idioti.
DANS = Frustrarea verticala a unei dorinte orizontale.
DURERE DE CAP = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei.
INTELECTUAL = cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex.
NIMFOMANA = termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii place mai mult sexul decat lui.
MUNCA IN ECHIPA = posibilitatea de a da vina pe altii.
USOR = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat.
INDIFERENTA = atitudine adoptata de o femeie catre un barbat care n-o intereseaza; interpretata de barbat ca 'se lasa greu'.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nodingat » Mar Feb 15, 2005 3:28 pm

Subject: Incredibil

Este un premiu numit dupa Stella Liebeck - de 81 ani -care a dat in judecata McDonalds pentru ca si-a varsat in poala o ceasca de cafea si a castigat 2.9 milioane $... E cunoscut faptul ca americanii se dau in judecata pentru orice
rahat, dar astea depasesc intelegerea umana. Cel de pe primul loc e pur si simplu un scenariu SF ...

Cititi si va minunati.
-Locul 5 - Kathleen Robertson, Austin, Texas, a primit o despagubire
de 780.000 de dolari. Ea si-a fracturat glezna intr-un magazin de mobila, dupa ce s-a impiedicat de un baietel care alerga prin magazin. Verdictul tribunalului i-a surprins pe proprietarii magazinului avand in vedere ca boracul era chiar copilul doamnei Robertson!

- La egalitate pe locul 5 este si Carl Truman de 19 ani care a
castigat 74.000$ si cheltuieli pentru ingrijiri medicale, dupa ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mana lui. El se bagase pe sub masina ca sa fure rotile masinii, iar vecinul care era la volan, nu l-a vazut si a plecat din parcare ...

- Tot pe locul 5 se afla Terrence Dickson din Bristol
Pennsylvania, care dupa ce a spart o casa a vrut sa iasa prin garaj, dar usa acestuia era stricata si usa de acces in casa se inchisese automat in urma lui. Proprietarii erau in vacanta, asa ca hotul-minune a ramas inchis 8 zile in garaj, hranindu-se doar cu o lada de Pepsi si un sac de mancare pentru caini.
El a dat in judecata casa de asigurari a proprietarului pentru ca situatia i-a cauzat stres si a castigat 500.000$

-Locul 4 - E ocupat de Jerry Williams din Little Rock Arkansas, care
a fost muscat de cur de cainele vecinului, care era legat si in curtea respectivului vecin. El nu a castigat decat 14.500$ pentru ca juriul a considerat ca dl Williams a provocat "un pic" acest incident, sarind gardul si tragand cu o pusca cu alice in caine ...

- Locul 3 - Apartine don'soarei Amber Carson din Lancaster Pennsylvania, care a alunecat pe o balta de sifon intr-un restaurant si si-a rupt noada.Treaba e ca balta fusese facuta chiar de don'soara, care aruncase un pahar cu sifon in capul prietenului ei, si probabil ratase...
A castigat 113,500 $.

- Locul 2 - Kara Walton din Claymont Delaware a incercat sa intre pe geamul unei toalete de la un club de noapte pentru a nu plati 3.5$ la intrare,a alunecat si si-a spart doi dinti. A dat in judecata clubul si a castigat 12.000 $ si cheltuielile stomatologice.

- Locul 1 si coronita - Merv Grazinski din Oklahoma City, a cumparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada a fixat viteza pe automat si s-a
dus in spate sa-si faca o cafea... Rulota a iesit bineinteles de pe autostrada si a cazut in sant. El a dat in judecata compania care a fabricat rulota pentru ca nu au specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge...
A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare...
nodingat

Mesajde Wild Rose » Mar Feb 15, 2005 4:21 pm

Demult, undeva pe pamant s-au adunat toate calitatile si simturile
omenesti.
Cand Plictiseala a cascat pentru a treia oara, Nebunia,nebunatica ca intotdeauna, a propus: "Hai sa ne jucam de-a v-ati scunselea!" Intriga
si-a ridicat ispitita sprancenele, iar Curiozitatea, neputand sa se
retina, a intrebat: "V-ati ascunselea? Ce mai este si aceasta? Este
oare vreun joc?"
Nebunia a explicat ca-si va acoperi ochii si va numara pana la un
milion, in timp ce toti ceilalti se vor ascunde, iar cand numaratoarea
va lua sfarsit, primul ce va fi gasit ii va lua locul si astfel
jocul va continua...
Entuziasmul a luat-o la dans pe Euforie, iar Bucuria a executat
intr-atat de multe tumbe, incat chiar si Indoiala s-a lasat convinsa,
ba mai mult, chiar si Apatia cea mereu bosumflata si neinteresata...
insa nu toti au acceptat sa ia parte la aceasta activitate;
Adevarul a preferat sa nu se ascunda: "De ce sa ma ascund, daca pana la urma tot voi fi descoperit?" Aroganta a considerat acest joc ridicol (ceea ce o deranja mai mult era faptul ca ideea nu-i apartinuse), iar Lasitatea a preferat sa nu indrazneasca.
Unu, doi, trei, a inceput Nebunia sa numere. Prima care s-a ascuns a fost Lenea, care, ca intotdeauna, s-a culcat in spatele celei mai
apropiate pietre.
Credinta s-a inaltat spre cer, iar Invidia s-a ascuns in umbra
Triumfului, care, prin propriile sale forte, a ajuns in coroana celui
mai inalt copac.
Generozitatea aproape ca nu reusea sa se ascunda, fiecare loc pe care il cauta parand sa fie mai potrivit pentru un prieten de-al ei decat
pentru sine. Un lac de cristal? Locul ideal pentru Frumusete!
Scorbura unui copac? Locul perfect pentru Rusine! Zborul unui fluture? Minunat pentru Voluptuozitate! Rafala unui vant? Locul magnific pentru Libertate! In sfarsit s-a ascuns intr-o raza de soare. Egoismul, dimpotriva, si-a gasit un loc convenabil chiar de la inceput, insa numai pentru el! Miciuna s-a ascuns la fundul oceanului (adevarata minciuna in
realitate s-a ascuns dupa curcubeu!), iar Pasiunea si Dorinta in
craterul unui vulcan. Neatentia... pur si simplu a uitat unde s-a
ascuns... dar aceasta nu este atat de important! Cand Nebunia a ajuns
la 999.999, Dragostea nu isi gasise inca o ascunzatoare^ pentru ca fusese atat de ocupata ... pana cand a observat o tufa de trandafir, si, profund
impresionata, s-a ascuns intre flori. "Un milion!" a numarat Nebunia si a inceput sa caute. Prima pe care a gasit-o a fost Lenea, la numai trei pasi. Dupa aceasta Credinta a fost auzita discutand cu Dumnezeu despre teologie, iar Pasiunea si cu Dorul au fost vazuti facand vulcanul sa vibreze. intr-o secunda, ea a gasit-o pe Invidie, deci nu a fost greu de dedus unde se ascundea Triumful. Egoismul nici nu a trebuit sa fie cautat, caci a iesit singur la iveala, dintr-un cuib de viespi. Mergand atat de mult, i s-a facut sete, si venind inspre lac, a descoperit-o pe Frumusete. Cu indoiala a fost si mai usor, caci aceasta sta cocotata pe un gard, ne putand decide unde sa se ascunda.
Astfel i-a gasit pe toti, Talentul - in iarba tanara, Frica - intr-o pestera intunecata, Minciuna - in spatele curcubeului (iarasi o
minciuna... Era totusi la fundul oceanului...), chiar si pe
Neatentie, care a uitat pur si simplu de joaca.
Numai Dragostea nu putea fi gasita. Nebunia o cautase in fiecare tufaris, fiecare raulet, pe piscurile muntilor, si, cand era aproape gata sa renunte, a zarit tufa de trandafiri infloriti... Cu un tepus ea a inceput sa indeparteze crengutele ghimpoase, cand deodata auzi un strigat ascutit: spinii au impuns ochii Dragostei. Nebunia nu stia ce sa mai faca pentru a-si cere iertare, a plans, a rugat, a implorat si chiar s-a oferit sa-i fie ajutor si indrumator.
Incepand cu acea zi DRAGOSTEA E OARBA SI NEBUNIA O INSOTESTE MEREU.
---
Wild Rose
Junior Member

litera P

Mesajde nbm » Mar Feb 15, 2005 6:52 pm

- Cum te numesti, Domnule ?
- Petru Potopeanu
- Si ce lucrezi ?
- Prepar pesti pentru pulverizat.
- Bine, dar ce anume operatii faci ?
- Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi.
- Dar de ce vorbesti numai cu "P"?
- Poftim ?
- De ce vorbesti numai cu "P"?
- Pentru ca pot pronunta pe P perfect perceptibil
- Ei, asta e acum ! Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi.
- Primesc.
- Pe cit ?
- Pun prinsoare pe patru poli !
- S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ?
- Peste, pastravi, plachie, potirnici, prepar piftie piperata, pirjoale, pastrama, papricas, papanas, porumbei, pui pane.
- Si ce vin bei ?
- Pinot, pelin, porto.
- Si ce desert ?
- Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale, piersici.
- Dar inghetata obisnuesti ?
- Putin profiterole, parfait ( parve..).
- Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
- Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri.
- Dar vara ?
- Pescuiesc.
- Si iarna ?
- Patinez.
- Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie cu litera "P"?
- Pot
- Asta nu o mai cred. Spune-o !

POEZIA POETULUI PETRU POTOPEANU:
"Prin pustiuri, peste pietre,
Pasari, pilcuri pribegesc,
Parasindu-si puii proprii
Pe pamintul parintesc.
Prima pasare, pilotul,
Plescaia puternic pliscul,
Patina privind pamintul,
Pajistea, padurea, pliscul."

- Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat ?
- Paraschiva papusico, pentru prinz prepara putin patrunjel pe potirnichi. Pa!/
- Vad ca am pierdut.
- Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului.
- Platesc.
- Pune paralele pe portofel./
- Inca o intrebare.
- Poftim?
- Ce adresa ai matale ?
- Prelungirea Popa Petre 4, parter, plecind prin Pingari, peste pod.
nbm

Mesajde Djinn » Mie Feb 16, 2005 3:11 pm

From a strictly mathematical viewpoint it goes like this:

What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%? Ever wonder about those people who say they are giving more than 100%? We have all been to those meetings where someone wants you to give over 100%. How about achieving 103%? What makes up 100% in life?

Here's a little mathematical formula that might help you answer these questions:

If:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z is represented as:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26.

Then:

H-A-R-D-W-O-R-K
8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%

and

K-N-O-W-L-E-D-G-E
11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96%

But,

A-T-T-I-T-U-D-E
1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%

And,

B-U-L-L-S-H-I-T
2+21+12+12+19+8+9+20 = 103%

AND, look how far ass kissing will take you.

A-S-S-K-I-S-S-I-N-G
1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118%

So, one can conclude with mathematical certainty that While Hard work and Knowledge will get you close, and Attitude will get you there, it's the Bullshit and Ass kissing that will put you over the top!

:D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde stefan » Mie Feb 16, 2005 4:33 pm

Una scurta:

Ce e femeia? Norocul omului.
Atunci ce e barbatul? Omul care-si f**e norocul.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Trinnity » Mie Feb 16, 2005 8:55 pm

din ciclul poze de sa-ti bati copchii pe care nu-i ai...
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde Trinnity » Mie Feb 16, 2005 9:44 pm

revenim cu prospaturi din acelasi ciclu...
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde nbm » Joi Feb 17, 2005 2:11 pm

stimati locatari...
nbm

Apropo de recentul film Trianon...

Mesajde nbm » Joi Feb 17, 2005 5:17 pm

Cind pe-aici veni Attila
Sa ne ia pamint cu sila,
Calarind pe-un falnic cal,
El trecu si prin Ardeal.
Ajungind la Tisa mare
Si-oparindu-se la c**ie
Cobori sa fac-o baie.
Insa cind iesi la mal,
p**a haine, p**a cal!
Ei, si-atunci poti sa mai zici
Ca n-au fost romani aici?
nbm

Mesajde nodingat » Vin Feb 18, 2005 11:54 am

nodingat

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Bancuri