Un punct de vedere (chestii simpatice primite pe mail)

bancuri de toate felurile. se servesc calde

Mesajde weed13 » Sâm Noi 12, 2005 4:16 pm

:D
zececaractere
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
weed13

Mesajde nbm » Lun Noi 14, 2005 3:21 pm

pescuit in Rusia
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

bune de git....

Mesajde nbm » Lun Noi 14, 2005 6:12 pm

nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa :D
nbm

Mesajde baixinho© » Lun Noi 14, 2005 11:23 pm

deci este un e-mail "trimis" de o husky celui care a contribuit la crearea ei.

Draga fost tata,

Afla despre mine ca sunt bine, sanatoasa, am inceput deja sa-mi pierd dintzishorii de lapte shi ma mandresc cu 2 perechi coltzi noi noutzi, care sunt inca mici shi din aceasta cauza nu mai reushesc sa rup chiar tot in cale.
Sunt fetitza cuminte, in general, dar imi plac papucii shi hanoracul favorit al actualei stapane, pe care l-am facut harcea parcea ca e tare gustos. In rest, imi place sa-mi plimb castronashele prin casa, ala de apa. Chiar il vars inainte, ca imi place cum tzipa "mama" adoptiva cand vede. :)
Sunt o mica furacioasa, nu scapa nimic comestibil care e lasat la voia intamplarii pe coltzuri de mese, dulapuri. Chiar shi necomestibilele sunt bune, mai ales mouse-pad-urile, yummy yummy.
Ma cam plictisesc eu in timpul zilei, cand, de obicei, dorm, ca sa am putere seara sa fac agitatzie prin casa. Mi-ash dori un fratzior sau o surioara shi deja am convins-o pe stapana sa-mi ia shi mie un pet viu. Cred ca o pisicutza ar fi numai buna :D. Dar mi-e frica sa nu ne dea pe totzi 3 afara "mama" adoptiva :D
In rest, inca fac pishulic in casa, am locurile mele favorite. Afara nu-mi place sa fac. Inca nu shtiu de ce.
Aaaa shi am alergat prin parc alaltaieri. Nu prea imi dau drumul din lesa cand ma scot afara la plimbare. Doar daca am pe cine alerga :(. Shi ash vrea sa alerg mai mult, dar pana shi eu shtiu ca ma intorc inapoi doar daca imi vine cheful. Asha ca ii alerg pe ei prin casa, sau asha, singurica, de nebuna, fac ture dintr-un coltz intr-altul.
Ce sa-tzi mai spun? Imi plac bomboanele mentos de fructe shi ma omor dupa oase, am baut shi pepsi dupa ce-am latrat la bule, am baut shi bere, shi cafea, dar asta pe la inceput, ca ma serveam direct din pahare. Acum nu vor sa mai imi dea :((
Cam atat acum, o sa-tzi trimit poze cu mine cand va avea bunavointza stapana sa le scaneze. Poate mai imi face shi unele noi, ca in alea vechi is mai micutza.

Te pupic pe botic,
Iris
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde weed13 » Mar Noi 15, 2005 12:28 pm

multe culori minunate in concursuri de acelasi fel!
weed13

Mesajde nbm » Mar Noi 15, 2005 8:31 pm

evolutie...
nbm

Mesajde Daimon » Mie Noi 16, 2005 5:18 pm

dedicatzie pt toti Ctzenii:D
Daimon

Mesajde older » Mie Noi 16, 2005 6:41 pm

asta nu-i simpatica deloc, dar trebuie sa v-o arat in caz ca nu o stie careva :D

http://www.alshamil.org/snake.htm
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde older » Joi Noi 17, 2005 12:29 pm

1. The sport of choice for the urban poor is BASKETBALL. 2. The sport of choice for maintenance level employees is BOWLING. 3. The sport of choice for front-line workers is FOOTBALL. 4. The sport of choice for supervisors is BASEBALL. 5. The sport of choice for middle management is TENNIS. 6. The sport of choice for corporate officers is GOLF. AMAZING CONCLUSION: The higher you are in the corporate structure, the smaller your balls become.
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

educatie

Mesajde nbm » Joi Noi 17, 2005 4:21 pm

cum se formeaza tinerii :D

pies: older, ai tras cu ochiu pe la bancuri si venishi sa postezi aciulea? :D
nbm

Mesajde older » Joi Noi 17, 2005 4:47 pm

offtopic... enbiemule, sorry daca s-a intamplat o asemenea nenorocire :D azi am primit chestia aia, ce-i drept pe YM si nu m-am mai uitat si pe la bancuri sa vad daca e; sterge-l daca vrei

ontopic nu mai am deocamdata :D

leitar edit:auleu, scortoasa ma mai crezi ~p
older

Mesajde nbm » Joi Noi 17, 2005 5:16 pm

ma glumeam si io, nu tre s-o iei chiar asha :D
nbm

Din jurnalul unei blonde...

Mesajde nbm » Joi Noi 17, 2005 9:23 pm

7 ianuarie 2005. Uraaaa! Sunt fericita. M-a luat prresedintele la el la Cotroceni. Bine ca nu m-a intrebat de ce am fost corigenta la liceu si ce faceam in cele 100 de zile in care am chiulit de la scoala in clasa a XII-a! Cred ca l-am dat gata cand i-am spus ca am terminat "Dreptul" la Facultatea Crestina "Dimitrie Cantemir", ca se uita in decolteul meu de nu-si mai lua ochii. Seara, m-a invitat la Golden Blitz.

22 martie 2005. Cred ca o sa raman fara pagini in pasaport, de cate stampile mi-au pus astia, in ultimul timp. Am vazut Chisinaul, Kievul, am facut cumparaturi pe Fifsaveniu, ne-am intalnit si cu sefii Frantei, Jac si Rac, ne-a primit si nemtii, la Berlin, si acum mi-a zis sefu' ca ma ia si pe mine si pe umflata de Saftoaica, cu el, in Irak. Ce-i nasol ca cica n-au astia, la Armata, minijupe de camuflaj, sa-i las paf pa americani.

La sfarsitul programului, am luat masa, cu totii, la Golden Blitz. Iar m-a injurat Cocos ca am ajuns tarziu acasa.

28 martie 2005. Nenorocire! A primit sefu' telefon, in avion, ca a rapit araboii patru ziaristi romani. Da-i dracu, bine le face, ca prea se baga in viata oamenilor. Ce bine ar fi sa fie intre ei Cristoiu si CTPeu, ca ai naibii, nu-i dau pace lu' sefu' nici o clipa. Dupa ce am aterizat, a zis sefu' ca ar fi bine sa ne linistim si sa bem ceva la Golden Blitz.

18 aprilie 2005. Mamaaaa! Ce tampita am fost! M-am dus la Turcescu si m-am facut de cacat. Am confundat Norvegia cu Danemarca si am spus ca Norvegia are presedinte, in loc sa zic ca Danemarca. Si ce daca Norvegia nu e in Consiliul Europei, ce, parca Daciana a stiut ce inseamna NATO? De suparare, l-am luat pa sefu' si am mers la Golden Blitz. Cand am ajuns acasa, Cocos nu mi-a zis nimic, ca m-a vazut sucarita.

26 mai 2005. S-au intors copiii, in tara, din Irak. Ce lovitura le-a dat sefu'. A pus totul la cale asa cum trebuia.

I-a adus nevatamati. Isi musca Tariceanu mainile de oftica ca el n-a facut nimic. Seara, sefu' ne-a invitat la Golden Blitz, impreuna cu trei ziaristi. Le-a zis sefu' o poanta cu licuricii, de-am lesinat de ras. Imi pare rau ca am uitat-o, ca mi-ar fi placut s-o trec in jurnal.

8 august 2005. I-a dat-o sefu' lu' Tariceanu, in bot, rau de tot. I-a zis de grupurile de interese. Cred ca, pana la urma, Calin o sa-si dea demisia. Si scapa sefu' si de sistemul ticalosit. Eu i-am spus ca i-am vazut la "El Capitan", pa Patriciu, cu Tariceanu, pa Boroianu si venise si Rosca cu Zexe. Si cand ma gandesc cat l-a mai ajutat Rosca, in dosarul Flota... Am plecat tarziu si n-am mai ajuns la Golden Blitz.

15 septembrie 2005. Ce misto! Mai m-a luat sefu' o data. In America. S-a intalnit cu toti barosanii americani. Am auzit ca Bus era foarte ocupat si n-a putut sa se vada cu sefu'. In schimb, s-a intalnit cu romanii din exil. Numa unu si unu. Toti mi-a sarutat mana. Ce boieri! Sefu' a facut o gluma pe care n-am inteles-o, dar la care a ras numa cativa. Cand m-a prezentat oamenilor a zis "Uitati-o si pe blonda de la Golden Blitz". Nu stiu ce-o fi vrut sa spuna cu asta. Din cat mi-aduc aminte de la engleza, "golden" cred ca are legatura cu goldeanu. Da' blitz, naiba stie.

3 octombrie 2005. Mi-au zis astia de la serviciu ca vine gripa aviara. Am inteles ca se moare pe capete. Sper sa nu pateasca si Cocos al meu ceva. N-a vrut sa ma ia sefu' la cea de-a 13-a vizita pe Podul de la Maracineni, dar mi-a promis ca imi termina si mie podul de la mine de acasa, de la Berca, pana de ziua mea. Si cand mi-aduc aminte de Plescoiu' meu natal... Ce carnati buni erau pe timpuri. Astia din ziua de azi nu mai are nici un gust. Seara, mi-a facut sefu' cinste, la Golden Blitz.

21 octombrie 2005. Mi s-a facut lehamite. De cand au scris jigodiile alea de la Evenimentu' de Cocos, de Bitner, de Petrache si Besciu, parca se uita sefu' cu alti ochi la mine. Cred ca el spera sa nu se afle ca au avut contracte si cu Primaria. E tare suparat.

I-am spus ca-mi dau demisia si a zis sa ma mai gandesc. Oricum, eu nu mai suport situatia asta. Nu mai am trai nici cu Cocos, ca zice ca din cauza mea i se-ntampla toate astea. Sefu' zicea ca Patriciu e in spatele astora de la Evenimentu'. Da' am inteles de la astia de la servicii, ca urmeaza sa-i dea la cap lu' Patriciu cu un raport ONU sau NATO. Tot in Evenimentu'. Dracu mai intelege ceva. Cred c-o sa-mi dau demisia si din PNL, sa-i vezi pa liberali ce-o sa mai sufere. Si s-ar putea sa se rupa partidul in mai multe aripi. Nu mai sunt liberalii care au fost. Dac-ar vedea Maniu si Bratianu ce se intampla azi, cred ca nu stiu ce le-ar face. De acum inainte o sa merg cu Cocos la Golden Blitz, sa vezi ce ochi o sa mai faca sefu'.
nbm

fundal terifiant...

Mesajde nbm » Vin Noi 18, 2005 5:51 pm

... la o poza de familie :D
nbm

Mesajde Sydney » Vin Noi 18, 2005 6:16 pm

Oferta de munca :D
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

wedding quotes

Mesajde nbm » Vin Noi 18, 2005 6:26 pm

cu dedicatzie pt shaki ca tot zice ca am ceva cu casatoriile ~p
nbm

Mesajde older » Mie Noi 23, 2005 9:03 pm

older

Mesajde old lord » Joi Noi 24, 2005 10:20 pm

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde nbm » Vin Noi 25, 2005 9:24 pm

Adevarul despre Chippendales... :D
nbm

Mesajde Wild Rose » Dum Noi 27, 2005 9:02 pm

happy thanksgiving A-)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Noi 30, 2005 10:38 pm

Diverse cheshtii...
indescifrabil
cubu

Mesajde nodingat » Vin Dec 02, 2005 2:48 pm

nodingat

uniforma nou pt angajatele din banci

Mesajde nbm » Mar Dec 06, 2005 7:27 pm

v-ar placea sa va serveasca cineva costumat asha?? :D
nbm

Mesajde sin ella » Mar Dec 06, 2005 8:18 pm

vi s-a stricat mouse-ul? :zambet: nici o problema.

edit: trebuie sa deschideti atasamentul.
............................
sin ella

Mesajde stefan » Mar Dec 06, 2005 9:25 pm

Fix după două luni, vin şi io cu contradedicaţie :D. Şi cu menţiunea că nenea ăla a uitat de í¤í¤sí¤pulla.

nbm scrie:cu dedicatzie pt forumistii plecatzi in tzara celor enshpe mii de lacuri :D
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde older » Mie Dec 07, 2005 10:35 am

older

sfat pentru dimineata de revelion

Mesajde nbm » Mie Dec 07, 2005 11:51 am

NU CONTEAZA CUM AJUNGI ACASA......

DAR MUSAI SA RESPECTI REGULILE DE CIRCULATIE !

pies: stefan, pozele alea ie facute de matale?
nbm

Mesajde nbm » Vin Dec 09, 2005 5:17 pm

arta??... :D
nbm

Mesajde weed13 » Sâm Dec 10, 2005 4:57 pm

12345678910
weed13

Mesajde cr3tz » Dum Dec 11, 2005 12:11 pm

enjoy people :*
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Bancuri