A auzit careva de label-uri de hip-hop ?
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
A auzit careva de label-uri de hip-hop ?
Doar din curiozitate ... cati dintre cei care navigati pe-aici aveti idee de label-urile de hip-hop independente( Avangard, Hades ...)
si ce fac ele ... am auzit ca s-au apucat ei sa recladeasca hip-hop-ul underground ... asa, pe puterile lor, .... ca sa arate, chipurile, intregii lumi ca se poate ....
... am mai auzit ca se tot chinuiesc ei acolo si scot albume pe care le vand pe sume derizorii pe internet .... in cateva zeci de exemplare....
... bah, astia din ce cacat traiesc .... ?...
unii au cica serviciu& shit ... si isi dedica tot timpul unei pasiuni .... pentru genul ala de muzica ... aaaa... cum dracu' ii zicea ... hop-hip ... ???!!! ... ceva in genul asta ....
... vroiam sa stiu si eu daca a mai auzit care de ei ....
.............. mi-a dat unu' din' ala, ca voi asa, cu pantaloni largi ...niste adrese ....
http://WWW.Avangard.Miuzic.go.ro
http://www.Hades.records.go.ro
...
.... eu cred ca sunt niste naivi ...
Chupakabra
si ce fac ele ... am auzit ca s-au apucat ei sa recladeasca hip-hop-ul underground ... asa, pe puterile lor, .... ca sa arate, chipurile, intregii lumi ca se poate ....
... am mai auzit ca se tot chinuiesc ei acolo si scot albume pe care le vand pe sume derizorii pe internet .... in cateva zeci de exemplare....
... bah, astia din ce cacat traiesc .... ?...
unii au cica serviciu& shit ... si isi dedica tot timpul unei pasiuni .... pentru genul ala de muzica ... aaaa... cum dracu' ii zicea ... hop-hip ... ???!!! ... ceva in genul asta ....
... vroiam sa stiu si eu daca a mai auzit care de ei ....
.............. mi-a dat unu' din' ala, ca voi asa, cu pantaloni largi ...niste adrese ....
http://WWW.Avangard.Miuzic.go.ro
http://www.Hades.records.go.ro
...
.... eu cred ca sunt niste naivi ...
Chupakabra
- Avangard Stuff
De Hades stiam de pe aici... de Avangard acum aflu.
Este un lucru f bun... dar ma indoiesc de tot... cum de altfel ma indoiesc de toate lucrurile din tara asta. Mentalitatea este de tot rahatul... eram in Blue Bar prin mai si se "lansau" niste baieti... nu mai stiu cum le zicea la trupa... nu sunau rau deloc si era de laudat faptul ca se luptau sa faca ceva ... evident in public s-au gasit niste "meseriasi" care sa faca comentarii de genul" uite ma inca o trupa" sau "ce pewla mea vor si astia"... asa ca...treaba suna cam astfel: stam noi linistiti si sa ne bucuram la cate un "remake original" oferit de cate vreo trupa consacrata deja... iar cei care se zbat si fac chiar piese originale sunt condamnati la anonimat.
Este un lucru f bun... dar ma indoiesc de tot... cum de altfel ma indoiesc de toate lucrurile din tara asta. Mentalitatea este de tot rahatul... eram in Blue Bar prin mai si se "lansau" niste baieti... nu mai stiu cum le zicea la trupa... nu sunau rau deloc si era de laudat faptul ca se luptau sa faca ceva ... evident in public s-au gasit niste "meseriasi" care sa faca comentarii de genul" uite ma inca o trupa" sau "ce pewla mea vor si astia"... asa ca...treaba suna cam astfel: stam noi linistiti si sa ne bucuram la cate un "remake original" oferit de cate vreo trupa consacrata deja... iar cei care se zbat si fac chiar piese originale sunt condamnati la anonimat.
- s0undm4k3r
- Junior Member
poate ai treaba si te retinem ba...
auzi ba...AVANGARD....nu prea avem nevoie de impresionisti d-astia pe forum. iti voi raspunde politicos prin DA, am auzit de ei toti de pe forum..daca nu ma insel, si unii dintre noi ii mai cunoastem si personal pe cei de la avangard si hades. Deci data viitoare cand mai vrei sa faci pe desteptu cu aere d-astea infecte in care imi vine sa imi bag pula dar ma abtin ..gandeste-te de doua ori inainte.
-
n3aGabitz - Junior Member
mi-a dat unu' din' ala, ca voi asa, cu pantaloni largi ...niste adrese
ce bine ca zici chestia asta pe forum,ca daca auzeam asa ceva in fatza atunci iti spargeam fatza,fii sigur.
tu cine esti?omul care are ca hobby promovarea dance-ului sau esti rocker si te-au calcat pe cap aia cu pantaloni largi?
eu cred ca sunt niste naivi
naiv esti tu bah .. hmm ,nu realizezi?mai citeste o data ce ai scris.
P.S. nu in toata ziua ploua.
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
cum naiba sa fie rocker cand mi-a recomandat albumele solo ale lui roc raida si ale altor componenti X-ecutioners????
eu zic sa cititi cu atentie ce a scris.
eu zic sa cititi cu atentie ce a scris.
- s0undm4k3r
- Junior Member
a-npulea
N-am mai vorbit de ceva timp pe forumul asta de rap shi m-am gandit s-o fac acumah ca sa nu decad in pasivitate verbala.Ashadar in legatura cu label-urile independente cred ca ar trebui sa fie promovate intr-un anumit fel,sa se gaseasca o persoana mai rasarita asha care sa-i scoatah din anonimat(dar astah nu inseamnah neaparat sa devina comerciali) sa se faca auziti nu numai in Bucuresti ci shi in restu' tzarii.Acuma sa trec la alta problema mai...spinoasa de data asta in legatura cu tzanku alah care shi-a dat aere shi avea bashini pah kap shi zicea ca trupele shi artishtii de la labelurile astea under n-au din ce trai:yo cred ca in momentooh alah in care a zis toate astea nu era lucid cred ca era in transah de la atatah m*** luata in toate modurile originale shi kiar mai mult de atat posibile din toate directziile.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Hmm... logic ... am auzit de ambele... si daca nu ma insel, nici tu, Chupakabra, nu esti prea strain de ele. Dar, cu reprezentanti de genul tau, nu cred ca vor ajunge departe... Totushi, nu suntem ultimii fraieri pe aici pe forum... daca vrei unii, du-te si cauta pe google. Anyway, e cam aiurea treaba cu ... ei ce scot din asta? ce pretentie ai sa scoti cand faci hh ca un hobby si ILEGAL dpdv comercial ca sa zic asa... E adevarat ca unele trupe MERITA sa fie mediatizate, si e pacat ca nu sunt, dar... asta e...
Una peste alta, word up pt ambele case de prod. si doua peste alta... termina pls cu ironiile!
Hai pace!
Una peste alta, word up pt ambele case de prod. si doua peste alta... termina pls cu ironiile!
Hai pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
U all better realize .......
Salut!
In primul rand , vreau sa multumesc celor care s-au obosit sa deschida acest topic, si , mai mult, celor care, desi poate nu stiau de Avangard sau Hades, sa dea un click pe link-uri
Pentru cei care nu si-au dat seama ... era EVIDENT faptul ca sunt de la Avangard (user : Avangard stuff, url -ul(http://www.avangard.miuzic.go.ro) era atasat la detalii utilizator .......
......... Asaa.... acum sa revin la cei care au postat ......
Nu pot sa trag decat o singura concluzie : E GRAV!!!....
CEea ce am postat eu a fost voit hiperexagerat, pentru ca nu-mi sta deloc in caracter sa ma exprim in maniera asta .... DAR lumea asa vede toata treaba asta din exterior .... lumea are o parere aiurea despre hip-hop si ascultatorii acestui gen ... cred ca intr-un fel, pe buna dreptate ... de ce ? .... pai uitati-va si voi un pic ...chiar daca as fi fost unul care n-are nici o treaba cu hh, maniera in care mi s-a raspuns a fost ...... cel putin brutala .... ( "daca auzeam asa ceva in fatza atunci iti spargeam fatza,fii sigur "........ da' game , chiar m-ai facut curios in privinta unei eventuale intalniri ......
..."sa faci pe desteptu cu aere d-astea infecte in care imi vine sa imi bag pula " - nEA GRABITZ
..."era in transah de la atatah m*** luata in toate modurile originale shi kiar mai mult de atat posibile din toate directziile." -SADOX...
"in legatura cu tzanku alah care shi-a dat aere shi avea bashini pah kap shi zicea ca trupele shi artishtii de la labelurile astea under n-au din ce trai:yo cred ca in momentooh alah in care a zis toate astea nu era lucid ".... ... daca crezi ca se castiga ceva din chestiile astea , te invit printre noi .... iti dam si tie jumate ........ oricum , inca se mai practica sistemul :" las' ca ia tovarasu meu albumu' , si -l fac si eu mp3 , si gata ... am fost socat sa vad pe http://www.hip-hop.ro , la statiscile intrebarii '' ce v-ati dori de la acest site ?" ca un procent incredibil da mare au raspuns " Mai multa muzica gratis! "......... inchid paranteza ... am cules niste exemple )
ce sa zic ... tot asa .....peste vreo 2-3 ani o sa aud ceva de genul " bai, da' de ce n-au scos aia nimic, nu s-au mai facut concerte .... ca imi placeau , asa ...... si aia de ce s-au dat pe comercial .... ca bagau mai marfa inainte .........
....pE FINAL ... nu prea am timp sa stau prea mult ... iar imi inchid astia telef-ul dup'aia ......
Pentru cei care stiau mai mult sau mai putin de noi si de Hades ...
ar fi bine sa ne sustineti si mai departe ... pentru ignoranti , & toti bagaretzii care n-au de reprezentat decat propria umbra sau imaginea penibila din oglinda .... sper din toata inima sa va treziti ...... ( mai ascultati si voi niste autentici - Krs-one , Gangstarr, Rakim ..... si trageti cu urechea la ce zic ......) ...Merita !
Asa, si pentru ca tot sunt aici, ..... sa va aduc aminte ca nu exista reclama pozitiva sau negativa ... exista doar reclama ... deci mizez pe faptul ca imi veti usura mult misiunea de a face label-urile mai cunoscute ... site-ul Avangard va fi disponibil si in varianta " http://www.avangardmiuzic.RO" in curand .....
Pace !
Chupakabra - Avangard
In primul rand , vreau sa multumesc celor care s-au obosit sa deschida acest topic, si , mai mult, celor care, desi poate nu stiau de Avangard sau Hades, sa dea un click pe link-uri
Pentru cei care nu si-au dat seama ... era EVIDENT faptul ca sunt de la Avangard (user : Avangard stuff, url -ul(http://www.avangard.miuzic.go.ro) era atasat la detalii utilizator .......
......... Asaa.... acum sa revin la cei care au postat ......
Nu pot sa trag decat o singura concluzie : E GRAV!!!....
CEea ce am postat eu a fost voit hiperexagerat, pentru ca nu-mi sta deloc in caracter sa ma exprim in maniera asta .... DAR lumea asa vede toata treaba asta din exterior .... lumea are o parere aiurea despre hip-hop si ascultatorii acestui gen ... cred ca intr-un fel, pe buna dreptate ... de ce ? .... pai uitati-va si voi un pic ...chiar daca as fi fost unul care n-are nici o treaba cu hh, maniera in care mi s-a raspuns a fost ...... cel putin brutala .... ( "daca auzeam asa ceva in fatza atunci iti spargeam fatza,fii sigur "........ da' game , chiar m-ai facut curios in privinta unei eventuale intalniri ......
..."sa faci pe desteptu cu aere d-astea infecte in care imi vine sa imi bag pula " - nEA GRABITZ
..."era in transah de la atatah m*** luata in toate modurile originale shi kiar mai mult de atat posibile din toate directziile." -SADOX...
"in legatura cu tzanku alah care shi-a dat aere shi avea bashini pah kap shi zicea ca trupele shi artishtii de la labelurile astea under n-au din ce trai:yo cred ca in momentooh alah in care a zis toate astea nu era lucid ".... ... daca crezi ca se castiga ceva din chestiile astea , te invit printre noi .... iti dam si tie jumate ........ oricum , inca se mai practica sistemul :" las' ca ia tovarasu meu albumu' , si -l fac si eu mp3 , si gata ... am fost socat sa vad pe http://www.hip-hop.ro , la statiscile intrebarii '' ce v-ati dori de la acest site ?" ca un procent incredibil da mare au raspuns " Mai multa muzica gratis! "......... inchid paranteza ... am cules niste exemple )
ce sa zic ... tot asa .....peste vreo 2-3 ani o sa aud ceva de genul " bai, da' de ce n-au scos aia nimic, nu s-au mai facut concerte .... ca imi placeau , asa ...... si aia de ce s-au dat pe comercial .... ca bagau mai marfa inainte .........
....pE FINAL ... nu prea am timp sa stau prea mult ... iar imi inchid astia telef-ul dup'aia ......
Pentru cei care stiau mai mult sau mai putin de noi si de Hades ...
ar fi bine sa ne sustineti si mai departe ... pentru ignoranti , & toti bagaretzii care n-au de reprezentat decat propria umbra sau imaginea penibila din oglinda .... sper din toata inima sa va treziti ...... ( mai ascultati si voi niste autentici - Krs-one , Gangstarr, Rakim ..... si trageti cu urechea la ce zic ......) ...Merita !
Asa, si pentru ca tot sunt aici, ..... sa va aduc aminte ca nu exista reclama pozitiva sau negativa ... exista doar reclama ... deci mizez pe faptul ca imi veti usura mult misiunea de a face label-urile mai cunoscute ... site-ul Avangard va fi disponibil si in varianta " http://www.avangardmiuzic.RO" in curand .....
Pace !
Chupakabra - Avangard
- Avangard Stuff
bah Avangard Stuff nu-ti da aere din astea si nu ne privi ca pe ultimii fraieri,daca ti-am raspuns "brutal" e pentru ca ai formulat prima ta postare in maniera ultimului manelist de la coltul strazii.
am auzit si de avangard si de hades dar daca insisti fata oricum ti-o sparg ,fii sigur.Deci daca ai ceva de spus sau vorbesti normal sau te ....mati, intelegi nu?
P.S.iti multumesc pentru ca-mi multumesti,daca situatia e grava nu e nevoie sa o agravezi si mai mult cu postari din astea.
am auzit si de avangard si de hades dar daca insisti fata oricum ti-o sparg ,fii sigur.Deci daca ai ceva de spus sau vorbesti normal sau te ....mati, intelegi nu?
P.S.iti multumesc pentru ca-mi multumesti,daca situatia e grava nu e nevoie sa o agravezi si mai mult cu postari din astea.
[b]™[/B]
-
Initial trimis de Da_Game
bah Avangard Stuff nu-ti da aere din astea si nu ne privi ca pe ultimii fraieri,daca ti-am raspuns "brutal" e pentru ca ai formulat prima ta postare in maniera ultimului manelist de la coltul strazii.
.... Sper ca nimeni de pe-aici nu asociaza imaginea Hip-hop-ului cu cei ca tine ... imi inspiri mila ......
Chupakabra (OPC)
- Avangard Stuff
...
ba muie, cand nu stia nici pula mea de voi (OPC) Rap-Arena va PROMOVA pe net (da acelasi site care ia ajutat pe Anexa1 si altii). Se pare ca esti incostient sau ai uitat de asta, de aici si rasplata "nea grabitz". Cred ca daca ar citii Ez ce ai zis ti-ar da o mare palma....nesimtitule. Hai te rog besi de aici....daca vrei sa faci o treaba serioasa fao, dar nu venii aici sa deschizi post-uri idioate. Puteai sa iti inpui punctul de vedere altfel si nu asa. Asa cum ai scris asa ti-a raspuns lumea, nu iti place...invata sa fii mai politicos pe viitor....
-
Mda...
Avangard... eu zic nu mai posta pe forumul asta! Eu nu apreciez oamenii care spun ca au 6 gloante in revolver cand ei nu au bani de arma (Adevarapper cu Aria53), oameni care fac piese pe care spun ce flow au dar ies de pe beat! Poola mea! nu sunt eu cel care sa-i judec! Da nu mai judecati nici voi pe altii! Poola mea! Cat despre ala care are poza cu Ja Rule sub nick (Da_Game) itzi dai seama ce rapper e! Ia zi frate, de Jah Rule ai auzit? Probabil ca nu! Asta e! RAP-ARENA, e site bun dar RAP-ARENA forum este cel mai mare kkt!
Pace Avangard, Pace Hades, Pace Conditii Grele, Pace Gianinny, Pace Urban (si omul meu Gnom)
restu? MUIE SI SACAZ
Pace Avangard, Pace Hades, Pace Conditii Grele, Pace Gianinny, Pace Urban (si omul meu Gnom)
restu? MUIE SI SACAZ
Skee-Lo RULEZ!
-
m0l0z - Junior Member
bah Avangard Stuff sau chupakabra,nu fi muist,daca n3aGabitz respecta orice artist din motiv ca incearca sa miste ceva atunci iti zic ca eu am alta parere despre aia ca tine,underman ,sweet si altii.Ziceai ceva despre sondajul tau si "Mai multa muzica gratis!"
sa fiu sincer 95% din ceea ce faceti voi e de gen:nu ascult nici daca imi platesti ,intelegi ce zic?Sa-ti dau un exemplu? regula d 3 simpla,ce-i aia bah?incearca sa asculti doar negativu',iti dai seama ca si copii cu "hip-hop e-jay" ar face ceva mai tare.
Ce imagine imi asociezi ma doare in pula,sau vrei sa tip "frate esti cel mai tare" si tu sa-mi dai cu pace si sa visam impreuna ca reprezentam hip-hop_ul?
stii ce-i pozitiv in toata chestia asta?ca dupa ce va ascult realizez si mai mult cat de jos sunteti in comparatie cu altii, pe care nu-i prea consideram pana sa fi dat de voi.
P.S.sa te legi de avatar sau semnatura e un gest disperat.
<< peace >>
aah,am uitat sa-ti zic: "ce bine ca zici chestia asta pe forum,ca daca auzeam asa ceva in fatza atunci iti spargeam fatza,fii sigur."
glumeam bah,dar vad ca "astia" de la Avangard mai curand vand 100 de "discuri" pe an decat sa se prinda la gluma.
"Bafta" O.P.C.
sa fiu sincer 95% din ceea ce faceti voi e de gen:nu ascult nici daca imi platesti ,intelegi ce zic?Sa-ti dau un exemplu? regula d 3 simpla,ce-i aia bah?incearca sa asculti doar negativu',iti dai seama ca si copii cu "hip-hop e-jay" ar face ceva mai tare.
Ce imagine imi asociezi ma doare in pula,sau vrei sa tip "frate esti cel mai tare" si tu sa-mi dai cu pace si sa visam impreuna ca reprezentam hip-hop_ul?
stii ce-i pozitiv in toata chestia asta?ca dupa ce va ascult realizez si mai mult cat de jos sunteti in comparatie cu altii, pe care nu-i prea consideram pana sa fi dat de voi.
P.S.sa te legi de avatar sau semnatura e un gest disperat.
<< peace >>
aah,am uitat sa-ti zic: "ce bine ca zici chestia asta pe forum,ca daca auzeam asa ceva in fatza atunci iti spargeam fatza,fii sigur."
glumeam bah,dar vad ca "astia" de la Avangard mai curand vand 100 de "discuri" pe an decat sa se prinda la gluma.
"Bafta" O.P.C.
[b]™[/B]
-
Cum spuneam ... e grav!
Asa...
Da Game : Au anuntat astia ceata la meteo si acum te simti in elementul tau ....
Regula de 3 simpla e semnata Interventii Lirice, nu OPC!... Negativul e facut de Dj Undoo (in editor-deci fara multitrack...oricum cred ca nu stii nici acum care cu ce se mananca), cand tu nici nu stiai ce-i ala cinel...
OPC e un crew, de fapt, pentru ca acum sunt si grafferii de la opc .... si te asigur ca n-ai avut cum sa asculti materiale noi ...de la noi ... oricum, te-ar fi bagat mai mult in ceata, pentru ca nu asociem expresii de gen :" keep it real !" cu impuscaturi si injuraturi gratuite ........ se cam bat cap in cap ...
Nea Gabitz... offfff....Hai ca ma obosesc sa te lamuresc si pe tine ... tu predici despre politetzuri ... pleaseeeeeeeee!
Cand exista opc, tu inca nu te bucurai ca-ti poti citi mailurile ...
... nu mai esti moderator ...? nu ma mira ..... te aprinzi cam repede...
exercitiu : aduna cat de multa ura poti ... si pune-o intr-o injuratura tareeeee (vad ca ai facut un hobby din asta ....) ....asaaa.... acum fugi repede la oglinda, si scuip-o idiotului care se uita mirat la tine .......
... Gata ? Te-ai descarcat ?
Repeta figura de fiecare data cand o sa ai chef sa postezi .
Pentru da Game .... metoda e aceeasi , dar se utilizeaza un pistol .... vezi sa nu te bata mami ca i-ai spart oglinda ...
Aaah... Shutupayouface!
Ha-hahahahhaaaaaa!
Pace Moloz .... de oameni ca tine avem nevoie sa-i pocaim pe-astia .....
Chupakabra .... Boo!
Da Game : Au anuntat astia ceata la meteo si acum te simti in elementul tau ....
Regula de 3 simpla e semnata Interventii Lirice, nu OPC!... Negativul e facut de Dj Undoo (in editor-deci fara multitrack...oricum cred ca nu stii nici acum care cu ce se mananca), cand tu nici nu stiai ce-i ala cinel...
OPC e un crew, de fapt, pentru ca acum sunt si grafferii de la opc .... si te asigur ca n-ai avut cum sa asculti materiale noi ...de la noi ... oricum, te-ar fi bagat mai mult in ceata, pentru ca nu asociem expresii de gen :" keep it real !" cu impuscaturi si injuraturi gratuite ........ se cam bat cap in cap ...
Nea Gabitz... offfff....Hai ca ma obosesc sa te lamuresc si pe tine ... tu predici despre politetzuri ... pleaseeeeeeeee!
Cand exista opc, tu inca nu te bucurai ca-ti poti citi mailurile ...
... nu mai esti moderator ...? nu ma mira ..... te aprinzi cam repede...
exercitiu : aduna cat de multa ura poti ... si pune-o intr-o injuratura tareeeee (vad ca ai facut un hobby din asta ....) ....asaaa.... acum fugi repede la oglinda, si scuip-o idiotului care se uita mirat la tine .......
... Gata ? Te-ai descarcat ?
Repeta figura de fiecare data cand o sa ai chef sa postezi .
Pentru da Game .... metoda e aceeasi , dar se utilizeaza un pistol .... vezi sa nu te bata mami ca i-ai spart oglinda ...
Aaah... Shutupayouface!
Ha-hahahahhaaaaaa!
Pace Moloz .... de oameni ca tine avem nevoie sa-i pocaim pe-astia .....
Chupakabra .... Boo!
- Avangard Stuff
bah chupakapra vorbeam in general de Avangard,mai bine zis de majoritatea "artistilor" de acolo.
reformulez: ma doare-n penis de tot ce ai tu de zis
Ce imagine imi asociezi ma doare in pula
reformulez: ma doare-n penis de tot ce ai tu de zis
[b]™[/B]
-
bai Murder pINK...
Bah Da_Lame , tie cine-ti plateste net-ul ? banuiesc ca e destul de nasol s-o arzi tot timpul pa net,din plictiseala, dand cu pliscul in stanga si-n dreapta, crezand ca asta inseamna ca esti "in stereo" ...si comentand din vizuina .... cand n-ai avut tangente decat cu "borcanul "...de muraturi, ... n-ai tinut in viata ta un mic in mana, dar "te caci asupra ta" dupa indelungi chinuri, la sectiunea de battle ... Bah RAPandula , lasa-i pe altii sa-si faca treaba ... si daca vrei intr-adevar sa te faci util miscarii , te las sa ne ajuti : incearca sa te abtii sa mai infectezi forumul asta cu puroiul tau mental .... renunta la haine largi si toate alea, arunca-ti toate casetele piratate, si stai departe de tastatura .... si cand n-ai somn intra pe http://www.loosers.com ... cauta aia noi membri ... e concurenta mare, sunt multi pe loc, dar tu ai sanse ....
ia vezi ,cat poti sa-ti tii buzele lipite una de alta?!!
Ia tine tu post negru de la postat pe forumul asta un pic .... sa vezi ce bine te simti dup-aia ... o sa ai mintea mai limpede ... in timpul asta , ti-am zis, mai asculta si tu niste Krs-one, guru,titani d'astia ... cauta versurile cu google ... le asculti cu textele-n fata (ca sa fii sigur ca le-au tradus aia cum trebuie)...si dup'o saptamana sa vezi ca n-o sa mai lasi dare de cretinism chiar atat de evidente in urma ta...
Daca se mai regaseste careva in cele de mai sus, va recomand acelasi tratament ....
TREZIREA, BAAAAAA!
Hip-Hop-ul e o CULTURA, nu un nr de circ cu clowni ...
Chupakabra .OPC. Avangard.
Si inca ceva : pentru toti carora va place cum suna cuvantul asta "hip-hop", intrati pe http://www.aghh.ro si veti gasi acolo o definitie adecvata , aliniat cu aliniat ... va recomand sa o cititi ...
http://www.avangard.miuzic.go.ro
"Motherfuckers better realize, now is the time to self-actualize
We have found evidence that hip hops standard 85 rpm when increased by a
number as least half the rate of it's standard or decreased at ¥ of it's
speed may be a determining factor in heightening consciousness.
Studies show that when a given norm is changed in the face of the
unchanging, the remaining contradictions will parallel the truth.
Equate rhyme with reason, Sun with season
Our cyclical relationship to phenomenon has encouraged scholars to erase the
centers of periods, thus symbolizing the non-linear character of cause and
effect
Reject mediocrity!
Your current frequencies of understanding outweigh that which as been given
for you to understand.
The current standard is the equivalent of an adolescent restricted to the
diet of an infant.
The rapidly changing body would acquire dysfunctional and deformative
symptoms and could not properly mature on a diet of apple sauce and crushed
pears
Light years are interchangeable with years of living in darkness.
The role of darkness is not to be seen as, or equated with, Ignorance, but
with the unknown, and the mysteries of the unseen."(Saul Williams-Coded Language)
ia vezi ,cat poti sa-ti tii buzele lipite una de alta?!!
Ia tine tu post negru de la postat pe forumul asta un pic .... sa vezi ce bine te simti dup-aia ... o sa ai mintea mai limpede ... in timpul asta , ti-am zis, mai asculta si tu niste Krs-one, guru,titani d'astia ... cauta versurile cu google ... le asculti cu textele-n fata (ca sa fii sigur ca le-au tradus aia cum trebuie)...si dup'o saptamana sa vezi ca n-o sa mai lasi dare de cretinism chiar atat de evidente in urma ta...
Daca se mai regaseste careva in cele de mai sus, va recomand acelasi tratament ....
TREZIREA, BAAAAAA!
Hip-Hop-ul e o CULTURA, nu un nr de circ cu clowni ...
Chupakabra .OPC. Avangard.
Si inca ceva : pentru toti carora va place cum suna cuvantul asta "hip-hop", intrati pe http://www.aghh.ro si veti gasi acolo o definitie adecvata , aliniat cu aliniat ... va recomand sa o cititi ...
http://www.avangard.miuzic.go.ro
"Motherfuckers better realize, now is the time to self-actualize
We have found evidence that hip hops standard 85 rpm when increased by a
number as least half the rate of it's standard or decreased at ¥ of it's
speed may be a determining factor in heightening consciousness.
Studies show that when a given norm is changed in the face of the
unchanging, the remaining contradictions will parallel the truth.
Equate rhyme with reason, Sun with season
Our cyclical relationship to phenomenon has encouraged scholars to erase the
centers of periods, thus symbolizing the non-linear character of cause and
effect
Reject mediocrity!
Your current frequencies of understanding outweigh that which as been given
for you to understand.
The current standard is the equivalent of an adolescent restricted to the
diet of an infant.
The rapidly changing body would acquire dysfunctional and deformative
symptoms and could not properly mature on a diet of apple sauce and crushed
pears
Light years are interchangeable with years of living in darkness.
The role of darkness is not to be seen as, or equated with, Ignorance, but
with the unknown, and the mysteries of the unseen."(Saul Williams-Coded Language)
- Avangard Stuff
....
moloz: uita-te mai bine tinere.....ala care si-a bagat mana o sa-si ia palme...fuckin haterz
avangard: scuteste-ma ba lake cu ce ai ascultat tu...hip hop, ca eu eram mic...si etc. numai cocalari mai intervin cu fraze de genul asta. piss off...
avangard: scuteste-ma ba lake cu ce ai ascultat tu...hip hop, ca eu eram mic...si etc. numai cocalari mai intervin cu fraze de genul asta. piss off...
-
AVANGARD se vede ca esti nou pe aici.
Da am auzit Si de Hades si de Avangard,iar tu daca ai fi citit mai multe subiecte pe aici ti-ai fi dat seama imediat ca nu suntem(uni dintre noi) niste habarnisti care isi lasa pantaloni cat mai jos doar pt ca se poarta.
Crede-ma ca sunt la subiect cu tot ce se intampla in Unda' pt ca este genul meu preferat.Sunt mai multi ascultatori underground aici decat iti imaginezi tu si toti ar putea vb de la egal la egal cu tine AVANGARD.
Ceau
Da am auzit Si de Hades si de Avangard,iar tu daca ai fi citit mai multe subiecte pe aici ti-ai fi dat seama imediat ca nu suntem(uni dintre noi) niste habarnisti care isi lasa pantaloni cat mai jos doar pt ca se poarta.
Crede-ma ca sunt la subiect cu tot ce se intampla in Unda' pt ca este genul meu preferat.Sunt mai multi ascultatori underground aici decat iti imaginezi tu si toti ar putea vb de la egal la egal cu tine AVANGARD.
Ceau
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
bah chupakabra n-am tinut mic in mana pentru ca sunt constient ca n-as fi la nivel sa-l tin,prea multi se inghesuie sa-l tina strigand ca sunt mai tari decat Dre dar in realitate invadeaza piata cu cacat pe care-l numesc hip-hop,cocalari ca tine am mai vazut.
<< peace >>
<< peace >>
[b]™[/B]
-
Ce facetzi voi aici e ca shi cum ai lua Viagra ca sa fie laba mai satisfacatoare...voi chiar n-avetzi un barometru care sa va indice ca atzi depashit orice limita bunului simtz? Alta treaba n-avetzi decat sa o ardetzi ca atotshtiutori care vin sa ishi impartasheasca imensa cultura shi genialitate in gandire fatza de proshtii ashtia de muritori? Voi cred k v-atzi certa maine shi pe zodii, ca "aaaa, tu eshti capricorn, voi capricornii n-avetzi treaba cu hip-hop-ul", sau "ba,mie mi se rupe cornu' de ce credetzi voi despre berbeci". WAKE UP GUYZ!!!
Era o faza pe joe cartoon cu gerbil "I'm hoping someday you'll grow out of this shit, be more mature a little, but i doubt it....."
D'asta n-are ursu coada.....ca il pandesc mancatorii ca sa i-o haleasca....
shi ah, un mic vers de pe o piesa de-a mea, care asemenea altora vor ramane manuscrise, shi nu vor aparea niciodata, pentru ca spre deosebire de altzii eu imi cunosc limitele :
"Multzi se strang in haite, totzi shtiu, totzi cunosc, totzi trag sfori/Dar ca shi carligele de rufe, sunt simplii atarnatori"
Era o faza pe joe cartoon cu gerbil "I'm hoping someday you'll grow out of this shit, be more mature a little, but i doubt it....."
D'asta n-are ursu coada.....ca il pandesc mancatorii ca sa i-o haleasca....
shi ah, un mic vers de pe o piesa de-a mea, care asemenea altora vor ramane manuscrise, shi nu vor aparea niciodata, pentru ca spre deosebire de altzii eu imi cunosc limitele :
"Multzi se strang in haite, totzi shtiu, totzi cunosc, totzi trag sfori/Dar ca shi carligele de rufe, sunt simplii atarnatori"
-
cutuma© - Mesaje: 3047
aha
Chupa... ajunge...
nea gabitz... daca ai fi fost putin atent, ai fi observat ca prima postare a lui Chupa era intentionat la misto, pentru a scoate samanta de scandal din unii... te-ai enervat degeaba, nu avea nici o treaba cu tine... si multumim pentru promovarea facuta pentru OPC pe site-ul tau... la momentul potrivit OPC-ul va arata ca s-a meritat. Si felicitari pt record deal si pt albumul care urmeaza sa apara. ma indoiesc ca va ajunge si pe aici, dar poate...
Trebuie sa recunosc... nu sunt rapper adevarat, pentru ca nu am pantaloni largi pe mine. am renuntat si la boxeri, pt ca ma iritam la genunchi...
ma bucur ca sunteti familiarizati cu label-urile romanesti de Hiphop (mai sunt si altele care speram ca se vor impune...), si ca sunteti chiar prieteni cu unii dintre ei.
ma bucur ca unii dintre voi se declara underground si-si baga p**a in comercial, si ca altii se declara comercial si-si baga p**a in underground
ma bucur ca sunteti gata sa spargeti fetele celor care au tupeul sa va conteste autoritatea in materie de
ma bucur ca dati dovada de o buna cunoastere a fenomenului Hiphop, si a ceea ce inseamna sa „fii Hiphop“
ma bucur ca mi-ati dat ocazia sa vad ca nu este important cat asculti, ci cat intelegi
ma bucur ca exista acest forum si pot sa ma bucur de existenta lui
ma bucur ca apreciati fenomenul underground si-l sprijiniti
ma bucur ca faceti judecata de valoare inainte de a asculta ceva
ma bucur ca ati auzit de „artistii“ avangard, hades, rebel, loop etc. si de ce au facut ei sau ce intentioneaza si faca
ma bucur ca-mi dati motive serioase sa ma intreb de ce fac ce fac...
ma bucur ca „sprijiniti miscarea“
ma bucur ca voi faceti parte din miscare, si voi „reprezentati“ ceea ce unii numesc miscare
ma bucur ca ma bucur
astept promisiunile de p**a, de spart fata... si aruncatul cu noroi
nea gabitz... daca ai fi fost putin atent, ai fi observat ca prima postare a lui Chupa era intentionat la misto, pentru a scoate samanta de scandal din unii... te-ai enervat degeaba, nu avea nici o treaba cu tine... si multumim pentru promovarea facuta pentru OPC pe site-ul tau... la momentul potrivit OPC-ul va arata ca s-a meritat. Si felicitari pt record deal si pt albumul care urmeaza sa apara. ma indoiesc ca va ajunge si pe aici, dar poate...
Trebuie sa recunosc... nu sunt rapper adevarat, pentru ca nu am pantaloni largi pe mine. am renuntat si la boxeri, pt ca ma iritam la genunchi...
ma bucur ca sunteti familiarizati cu label-urile romanesti de Hiphop (mai sunt si altele care speram ca se vor impune...), si ca sunteti chiar prieteni cu unii dintre ei.
ma bucur ca unii dintre voi se declara underground si-si baga p**a in comercial, si ca altii se declara comercial si-si baga p**a in underground
ma bucur ca sunteti gata sa spargeti fetele celor care au tupeul sa va conteste autoritatea in materie de
ma bucur ca dati dovada de o buna cunoastere a fenomenului Hiphop, si a ceea ce inseamna sa „fii Hiphop“
ma bucur ca mi-ati dat ocazia sa vad ca nu este important cat asculti, ci cat intelegi
ma bucur ca exista acest forum si pot sa ma bucur de existenta lui
ma bucur ca apreciati fenomenul underground si-l sprijiniti
ma bucur ca faceti judecata de valoare inainte de a asculta ceva
ma bucur ca ati auzit de „artistii“ avangard, hades, rebel, loop etc. si de ce au facut ei sau ce intentioneaza si faca
ma bucur ca-mi dati motive serioase sa ma intreb de ce fac ce fac...
ma bucur ca „sprijiniti miscarea“
ma bucur ca voi faceti parte din miscare, si voi „reprezentati“ ceea ce unii numesc miscare
ma bucur ca ma bucur
astept promisiunile de p**a, de spart fata... si aruncatul cu noroi
- zodiak
- Junior Member
...
zodiak!!!!! ce faci bro!!!!! man long time....no chat...or whatever!! omu' meu, OPC a meritat sa-i pun pe site in primul rand ptr relatia care o am cu niki (underman), si in al doilea rand ca EZ e amic cu mine. insa, cu toate ca am gustat ca a fost o gluma, mie personal nu imi place tonul ala sarcastic care l-a abordat chu'...mai ales aici pe forumul asta unde 95% din cei care scriu cunosc toate label-urile independete...sau cel putin Hades, Urban..etc. Si nu ai cum sa stii de unul si sa nu stii si de celalalt. Deci, ma deranjat pur si simplul tonului...nu mi sa parut nimic funny. Pe urma a venit sa faca gura si mai mare. Sa procedeze asa pe forum la Avangard (nu cred ca ii permite ez) aici nu sunt idioti.
in rest? tu ce mai faci? peace
in rest? tu ce mai faci? peace
-
albumu meu
iti raspund aici legat de albumu meu deoarece nu vreau sa raspund offtopic acolo...sau sa vb in alt topic (iar) de albumu meu. Deci, albumul se va numii "Intre Doua Lumi" si o sa iasa in Romania la anul in 2004 (probabil vara). Albumul este in romana, dar o sa fie cel putin o singura piesa in care dau in engleza (oricum pe album am engleza in mai multe locuri si din partea invitatilor de pe el). Ce mi-am propus este sa dau si in franceza insa nu stiu daca voi reusii tinand cont de numarul mare de piese care le am propuse ptr album deja, asteapta-te cam la 18 piese pe album....asta fara interludii. Oricum banuiesc ca piesa cu K-gula o sa iti placa cel mai mult, tinand cont de preferintele tale....asta nu inseamna ca nu o sa iti placa tot' albumul....e f. personal, dur...intr-un stil inedit.
cam asta ar fii de spus,
salut
cam asta ar fii de spus,
salut
- zodiak
- Junior Member
Impresie gresita!!!
Unii oameni care au postat pe aici au o impresie gresita despre AVANGARD.Nu vreau s ama bag in seama aiurea dar ma simp implicat in discutite pt k e vorba de AVANGARD MIUZIC!Oamenii acest label dintotdeauna a sprijinit miscarea prin tot ce a putut:
1.Au facut un site de specialitate;
2.Au construit un studio din bani muciti sau primiti de pe la parinti,fiecare dupa posibilitati(nici unul dintre membrii AVANGARD nu e copil de bani gata);
3.Au promovat trupe din unda-ul romanesc:adn CriptiK;u.s.m etc
4.Au avut,au si vor avea in continuare sprijinul unor rap-eri grei din tara noastra(plus colaborari cu acestia).....
.....Si exemplele pot continua
Nu mi sa parut deloc ironic primul post avngard stuff.Daca unii asa lau inteles e treaba lor!Pace pentru ei!e dreptul lor sal inteleaga cum vor!DAR FAZA CU LABELUL AVANGARD E DE CACAT!Cand o s afaceti si voi cel putin cat au facut oamenii de aici atunci puteti sa vb "ironic" despre noi!
NU MA INTERESEAZA discutiile gen:"o sati sparg fatza!".Sunt niste chestii imfime.Il bati pe unu si ce rezolvi????Poate imi raspunde cineva care gandeste ceva!
PACE PENTRU TOTI!
P.S.
ACA CINEVA SE SIMTE CU MUSCA PE CACIULA E TREABA LUI!
PEACE&BIG UP 4 MY MUSIC HIP-HOP!!!!!
1.Au facut un site de specialitate;
2.Au construit un studio din bani muciti sau primiti de pe la parinti,fiecare dupa posibilitati(nici unul dintre membrii AVANGARD nu e copil de bani gata);
3.Au promovat trupe din unda-ul romanesc:adn CriptiK;u.s.m etc
4.Au avut,au si vor avea in continuare sprijinul unor rap-eri grei din tara noastra(plus colaborari cu acestia).....
.....Si exemplele pot continua
Nu mi sa parut deloc ironic primul post avngard stuff.Daca unii asa lau inteles e treaba lor!Pace pentru ei!e dreptul lor sal inteleaga cum vor!DAR FAZA CU LABELUL AVANGARD E DE CACAT!Cand o s afaceti si voi cel putin cat au facut oamenii de aici atunci puteti sa vb "ironic" despre noi!
NU MA INTERESEAZA discutiile gen:"o sati sparg fatza!".Sunt niste chestii imfime.Il bati pe unu si ce rezolvi????Poate imi raspunde cineva care gandeste ceva!
PACE PENTRU TOTI!
P.S.

PEACE&BIG UP 4 MY MUSIC HIP-HOP!!!!!
- zosteru
- Junior Member
cel mai grosolan offtopic existent la moment
zosteru sa stii ca-ti sparg fatza
))
P.S. ????

P.S. ????
[b]™[/B]
-
re:........
Nu bah,ma cheama Mike
) (tyson) ascult doar Ja Murda,sunt criminal adevarat,omor cocalarii,beau doar sange de manelisti/lari, va sparg fatza la toti etc etc (ti-am citit cumva gandul?) ...poate n-ai observat dar glumeam si daca nu te-ai prrrrr trebe sa fii destept foc foc la fel ca "ala" ce a deschis threadul asta deampulea care din start era condamnat s-o ia razna.
Cand numarul ascultatorilor de hh in tara asta e 0,01% din populatie si hh abia respira mai apar p'aici mari reprezentati ai marlor label-uri care incearca sa-si ridice auditoriumul prin threaduri din astea,de,oricum sunt multimiliardari,ce le pasa lor de simplii ascultatori neascultatori.
pace

Cand numarul ascultatorilor de hh in tara asta e 0,01% din populatie si hh abia respira mai apar p'aici mari reprezentati ai marlor label-uri care incearca sa-si ridice auditoriumul prin threaduri din astea,de,oricum sunt multimiliardari,ce le pasa lor de simplii ascultatori neascultatori.
pace
[b]™[/B]
-
tre'sa inchei!!!
.....din aia 0.01% majoritatea se cearta inutil pe net si fac de cacat imaginea miscarii!!!!
Ma vad nevoit sa inchei discutiile cu voi pt ca nam chef sa discut cu oameni care nu merita!!!(care este....)
Va salut respectuos!poate faceti chestii de acestea inutile si pe alte posturi!!!bafta in continuare!pa pa!!
Ma vad nevoit sa inchei discutiile cu voi pt ca nam chef sa discut cu oameni care nu merita!!!(care este....)
Va salut respectuos!poate faceti chestii de acestea inutile si pe alte posturi!!!bafta in continuare!pa pa!!
- zosteru
- Junior Member
30 mesaje
• Pagina 1 din 1