Connect-R cu Marijuana cu............AndreEa

Connect-R cu Marijuana cu............AndreEa

Mesajde Sunshine » Lun Iul 18, 2005 8:19 pm

ieri era televizoru pe atomic si SURPRIZA !! am avut un soc sa`l vad pe ConnectR cantand cu Andreea antonescu..de fapt nu trebuia sa ma mire dupa reveirea in fortza a trupei racla cu o piesa copiata dupa Twista.
Ce mi`a atras atentia..mai tineti minte ce spunea connectr intr`o piesa in care se lua de prostitutia muzicala "stau si ma gandesc ca nu stiu ce star pop e pe primu loc la supt de lolipop" etc etc
si despre Andre :dir: "frumoasele cosanzene dar ma voi molipsi de prostii si voi face pe piese pleonasme asa ca voi apela la cele 2 bambine etc etc"
~g
hmmmmmmm
Sunshine I want you in my life again
Sunshine
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Lun Iul 18, 2005 11:22 pm

asta e un exemplu ca rimele nu sunt facute cu o intentie...sunt facute pur si simplu pentru a avea o rima ;)
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Maeditus » Lun Iul 18, 2005 11:25 pm

aaaaaa, da nu i-ai vazut cantand impreuna la RMA 05 ? si inca stai asa, ca c m-a frapat a fost nu ca connectR o ardea cu/pe andreEa p scena, ci versul initial al minunatei marijjuana, care probabil a tradus versetul lui lil kim d p piesa cu aguillera: "uite ceva c nu inteleg..."
lil kim: "here;s something i don't uinderstand"
Maeditus
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Iul 19, 2005 3:34 pm

:) :) :)
la acelasi lucru ma gandeam eu acum cateva zile cand ascultam intamplator bucata mai veche a lui connect'r de care zicea sunshine... numai ca pe mine nu m-a socat deloc colaborarea... A-)
usualflow
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Iul 19, 2005 3:42 pm

:aplauze1: :hump: :banana: :aplauze2:
usualflow
Junior Member

Mesajde matzaa » Vin Iul 22, 2005 10:53 pm

in primul raaand...RACLA NU AU COPIAT MEL DE LA TWISTA..au cerut drepturile de autor de la casa de productie si le-au obtinut..ca sa vezi.si au mai bagat ei ceva prin ansamblu..si tot melodia asta e cred ca cea mai comerciala de pe noul album..anyway..sa revenim..am asc si eu asta cu antoneasca..si cred ca connectR..s-a facut de cacao cu ''colaborarea'' asta..si marijuana aia habar nu are sa cante sau sa repuiasca..in orice caz nu m-a lamurit ce vrea sa demonstreze.si antoneasca..aaaa...no comment
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Iul 30, 2005 11:23 pm

e super tare melodia...nu ma ashteptam k AndreEA sa scoata asha ceva.Clipul n-am avu inca ocazia sa-l vad,ca nu sunt in Romania momentan :D
Titina
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Iul 30, 2005 11:58 pm

matzaa ~p spune drept...tie iti place cum arata Connect-R de fapt...nu ? hai recunoaste ... ca e mishto asa ca tip...e chiar sexy ~p
Lasa vrajelile .... cu drepturi de autor...cu nebunii...cu alte melodii mai putin comerciale ... esti pe dinafara ! Connect-R s-a facut de ras de cand s-a bagat in RACLA ... in loc sa se ridice a coborat ! ce face acum cu Antoneasca nu mi se pare deosebit avand in vedere ca si ei au o melodie cu ea pe album ... probabil e vorba de chestii impuse de ROTON !
ah ...si ...by the way...matzaa ... nu au schimbat absolut nimic la negativul de la 2 in 1 ... nimic !! au facut niste versuri si cam atat !
Titina...tu exagerezi ... probabil iti dai seama ! Asta e !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Titina » Dum Iul 31, 2005 12:11 am

nu exagerez...de fapt da,poate exagerez cand spun ca e super tare...vreau sa zic doar ca mie-mi place f mult melodia.Ceva deosebit fatza de altele nu prea are,da' pe moment imi place foarte mult.
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Iul 31, 2005 12:13 am

N'am avut rabdare sa ascult mai mult de juma de minut.
kahlan
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iul 31, 2005 12:15 am

vai kit k@tzy ... inseamna ca ai ratat partea maretzului Connect-R ...ca sa nu mai zis de Marijuana aia :P be more patient next time ! :D
i'm missing every part
Dia

Mesajde kahlan » Dum Iul 31, 2005 12:40 am

ejti cam masochista nu crezi?:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iul 31, 2005 12:51 am

Ba da :D and i'm lovin it !! hai k suntem offtopic :P
i'm missing every part
Dia

Am facut un efort sa o ascult...sucks!

Mesajde Sydney » Dum Iul 31, 2005 6:41 am

connectR a zis joia trecuta la concertul din Under ceva de gen : "Va dau cu pace ca Ceausescu/Si sa imi ba p*** in Andreea Antonesc/Acum le spun sutelor de fani/Mi-am luat si eu niste bani",desi mi se pare o afirmatie cam dubioasa,da` ma rog...

Ce sa zic..."te ia ma-ta in bratze si iti zice bravo mama....".Plm,inca imi mai place connectR.Eu sper ca asta a fost doar o scapare si ca nu se mai repeta.Parca era hh pt fani nu pt bani.Dia are dreptate,de cand a venit la RACLA parca mai mult a scazut.Macar sa se opreasca acum si sa incepa sa creasca!

PS: Titina,oare de ce nu ma mira ca tie iti place piesa! :hades:

PAX!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iul 31, 2005 2:05 pm

Daca a zis asa s-a facut de kkt ... macar sa accepte ce-a facut ... greseste omu o data ... greseste de 2 ori ..cu Antoneasca sunt deja la a 2-a abatare ! oricum...nu e vorba de colaborare in sine ....ci de bucata lui din piesa...care e penibila! Cam asta face el de la o vreme " isi ia niste bani " ... ca in rest nu misca nimic ! Sydney ... e hh pt bani 200% la Connect-R ... asta e ...face it :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Sydney » Dum Iul 31, 2005 2:33 pm

Ai dreptate,din pacate!Prima piesa cu AndreEA e ascultabila,dar partea lui Connect-R pe a 2-a piesa este jalnica(ca toata piesa defapt).Pacat...poate mult mai mult!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde rap_t_one » Dum Iul 31, 2005 9:11 pm

da ...parka aud si acum ... "connect-r din gigantzii " si stuff like deat ... da mai conteaza ...avem un nou hit pe care vor dansa fetele vara asta ... ce-mi place ... este k trupele astea incep sa ma dezamgeasca din ce in ce mai mult ... la inceput cand am auzit racla cu connect r ..am zis ... cool bomba... cand am auzit albumu ... ce sa zic ... sub asteptari ... ce sa zic ... si negativu la asta cu AndreEA ...imi seamana a plus 2 vino la mamaia :n: niceeeeeeeeeeeeeeeee :eat: :n: cooool
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

andre reloaded?

Mesajde usualflow » Mar Aug 02, 2005 7:48 pm

:nesigur: ...connect-r din gigantzii, veritasaga, r.a.c.l.a. si... andre? :blink: :??:
usualflow
Junior Member

Mesajde Antighin » Mar Aug 02, 2005 8:51 pm

inca nu am ascultat melodia dar...de abia astept mai ales k e sucks....revin cu vesti
Antighin
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Aug 03, 2005 12:26 am

pai da, noua formula andre respecta acelasi criteriu: o persoana blonda si o persoana cu coditze (breads). Nu? :)
usualflow
Junior Member

Mesajde Preacuviosu » Dum Aug 28, 2005 2:55 pm

Super tare piesa. Ma mir k Marijuana a reusit sa knte toate versurile,fie ele p cd-u. Hei bitch nu ti-ar strik neste lecitina ceva. Dak n-ati vazut-o la MTV atunci ati pierdut cel mai tare show d la Stan si Bran incoace. Kt despre Connect R era d asteptat. Pana la urma si colegul lui d trupa a avut o escapada amoroasa cu Guta regele poooooli. M-astept k in curand Racla sa scoata un album cu care sa concureze la cel mai bun dance-pop-o-manele al anului.
Preacuviosu
Junior Member

Mesajde WeedMan » Dum Aug 28, 2005 7:59 pm

Mah mie nu-mi place cum canta ConnectR, nu-mi place cum canta marijuana, si nu-mi place nici cum canta ailalta.....asha ca melodia asta mi se pare potrivita intr-un "Concurs de antiTalente". Cat despre faza cu banii sau cu casa de discuri...i just don`t give a fuck...poa sa moara de foame cantand underground sau sa mearga in ML cantand manele, tot in categoria muzii proaste o sa ramana.
WeedMan
Junior Member

Mesajde Preacuviosu » Mie Aug 31, 2005 10:21 am

M agandeam sa fac si eu feat cu Bambi si cu Marijuana k doar ela moda.Nush dak ai remarkt, omule iarba, k versurile mariei nu au nici un fel d sens si nici o logik.K sa nu mai zic d faptul k nici n-au rima.Oamenii d acest gen ar trebui inchisi undeva intr-o colivie cu crocodili.Si knd zic oamenii d acest gen ma mai refer si la 1Q Sapro, Fizz sau alte oratanii.
Preacuviosu
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop