HadesRecords prezinta...

HadesRecords prezinta...

Mesajde sadox » Mie Aug 24, 2005 11:00 pm

Dagga feat Catalin (de la Coma)-Cum am crescut.A pus careva okii pe clip?Eu l-am vazut doar o singura data shi pot spune cu sinceritate ca mi-a plakut kiar m-a uns putzintel pe suflet.In special story-line-ul clipului e bine structurat fara discutzie.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde alionte » Joi Aug 25, 2005 9:20 am

Vezi ca il poti gasi pe DC++, eu deja il am , este un clip reusit, asteptam albumul dagga. :)
alionte
Junior Member

Mesajde zodiak » Lun Aug 29, 2005 10:49 am

daca intrati pe forumul de la hadesrecords (http://www.hadesrecords.com) o sa gasiti la download varianta oficiala a clipului, necenzurata.
piesa este extrasa de pe compilatia "Hades Records preia controlul"... cat despre albumul Dagga... rabdare :)
zodiak
Junior Member

Mesajde sadox » Mar Aug 30, 2005 12:59 pm

Pe mine m-a dezamagit modul in care se face distributzia la intercont in privintza compulatziei HadesRecords,asta pentru ca am comandat albumu pe site shi au trecut mai bine de 2 saptamani shi inka nu mi-a ajuns compilatzia acasa.Nu shtiu daca ceilatzi care atzi comandat compilatzia atzi avut asemenea probleme sau...macar sa ma lamureasca cineva cum pot intra shi yo in posesia compilatzie cat mai repede ca m-am saturat sa tot ashtept.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Romanian_Psycho » Joi Sep 01, 2005 1:09 pm

Eu m-am saturat sa tot comand compilatii pe net ... Din moment ce compilatia a aparut pe piatza, vreau sa o cumpar din magazin ... Asa k astept sa apara in magazine si in Timisoara ...
M.a.a.T.
Romanian_Psycho
Junior Member

Mesajde KOndamnatu » Lun Sep 05, 2005 9:44 am

sadox scrie:Pe mine m-a dezamagit modul in care se face distributzia la intercont in privintza compulatziei HadesRecords,asta pentru ca am comandat albumu pe site shi au trecut mai bine de 2 saptamani shi inka nu mi-a ajuns compilatzia acasa.Nu shtiu daca ceilatzi care atzi comandat compilatzia atzi avut asemenea probleme sau...macar sa ma lamureasca cineva cum pot intra shi yo in posesia compilatzie cat mai repede ca m-am saturat sa tot ashtept.

Raspunsul de la Intercont, m-a rugat Kombat sa-l pun:

Daca respectivul are adresa de mail ovi_cool2002@yahoo.com nu i-am expediat comanda intrucat nu ne-a raspuns la mailul de confirmare trimis catre el de 2 ori. Nu pot trimite un colet (care presupune totusi niste cheltuieli si un efort al personalului) fara o confirmare a intentiei de a cumpara si a numelui/adresei (care de multe ori este trecuta incomplet in formularul de comanda sau eronat)

La fiecare mesaj/comanda online eu cer o confirmare imediat dupa primire acestuia/acesteia si abia apoi se trece la etapa de procesare-expediere.

Daca despre acesta este vorba, va rog sa ii explicati dvs. situatia (tinand cont de faptul ca mailurile de la Intercont se pare ca nu obtin nici un raspuns).

Camelia Margarit
Marketing Officer
Intercont Music
KOndamnatu
Junior Member

Mesajde sadox » Lun Sep 05, 2005 10:29 am

Mie mi se pare destul de ciudata faza asta pentru ca mailu' meu este chiar ovi_cool2002@yahoo.com,insa n-am primit in casutza mea poshtala nici un mail pentru confirmare.Eventual am sa-i rog prin intermediul lui kombat sau a lui kondamnatu pe cei de la intercont sa-mi retrimita mailu' pentru confirmare pe o alta adresa de mail shi anume [email]x-ray@home.ro.[/email] Daca facetzi asta pentru mine v-ash fii super-recunoscator.PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Sep 05, 2005 11:08 am

Se poate sa fi primit mailul in Bulk ...pe-alea le verifici inainte sa le dai delete ? se intampla sa gasesti din greseala chestii importante si pe-acolo !!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde sadox » Mar Sep 06, 2005 12:42 pm

Multzam Dia pentru avertizare:) am verificat shi bulk-ul la mail da' n-am dat de nici un mail de la intercont.Sper sa "ma auda" cine trebuie pe postu asta shi sa-mi trimita mail.I-am trimis mail shi unei reprezentante intercont camelia margarit shi ashtept raspuns.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde KOndamnatu » Mar Sep 06, 2005 3:05 pm

A vorbit Kombat la Intercont si o sa-ti trimita inca o data pe mail confirmarea...
KOndamnatu
Junior Member

Mesajde sadox » Mie Sep 07, 2005 1:50 pm

Multzam kondamnat pentru ca m-ai inshtiintzat sper ca de data asta sa-mi ajunga cu succes confirmarea pe mail shi sa pot pune shi yo mana pe compilatzie.

P.S. Ramane sa-i fac o bere lu' kombat daca dau prin Bucureshti:).PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Sep 07, 2005 3:31 pm

salbutz..atat pot sa spun..imi place insa mult piesa lu' carbon..per ansamblu compilatzia asta e printre cele mai slabe dintre cele pe care le'am ascultat in decursul timpului..alaturi de sud still shi loop records..

nu ma bag la capitolul negative penca n'am calitatea necesara pt a comenta acest aspect, insa textele sunt lamentabile..

inca o data, felicitari Carbon..

ps: ashtept recenzia de pe 4elemente..

?!
h0va

Înapoi la Hip-Hop