RAPARTAmentu oficial:)
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
RAPARTAmentu oficial:)
Shi iata ca dupa o perioada destul de indelungata ash spune yo, Gnom shi Costel au reushit sa-shi "zugraveasca" propriul lor RAPARTAment.(imi place mult legatura dintre trupa shi bloc daca se intzelege:)).Fara sa am in mine nici cea mai mica doza de regrete sau sa fiu ipocrit pot zice cu mana pe inima ca acest album este destul de reushit pentru o trupa de genu RAPARTA:).Albumu asta l-am ashteptat "o groaza de vreme" dupa ce am ascultat un timp Buchetul de Flori.Piesa care m-a sensibilizat shi caracterizat cel mai mult a fost,este shi va fii Ana.Piesa cu k-gulla mi-a placut la fel shi am ramas putzin shokat dupa ce-am ascultat-o dar la urma urmei m-am gandit:"Asta-i viatza".In rest tot album e de 3xcaterinca:).Un mare BRAVO pentru Raparta pentru ca a fost shi va ramane una din trupele mele preferate,atata timp cat fac treaba sa se-nvarta pe disc.

Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
aia au treaba cu rapul la fel de mult ca si gutza.. ffs... caterinca e una... vezi parazitii... cind nu esti in stare sa faci o piesa misto si faci totul cu curul nu mai e caterinca.. e gunoi... k thx
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
Scuza-ma de reply dar nu cred ca trebuia sa zici kestii de genu' despre Raparta,din moment ce nu le cunoshti potentzialul in rap asha ca...A fost un album mult ashteptat shi nu shtiu ezac de ce trebuie k unii dintre noi sa ne pisham pe munca altora.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
un album foarte reusit , pe care l-am cumparat ORIGINAL din IDM cu 220.000 (ma doare-n pula catzi bani am dat pe el atata atimp cat merita totzi banii)
Habeeb din pacate este un rapper care sta in fatza calculatorului , si download-eaza piese la greu si isi da cu parerea dupa cum il duce capu'
din pacate , ca sa cunosti potentzialul unei trupe nu tre sa ii asculti doar albumul ci trebuie sa te mai duci si pe la concerte ; totzi rapperii adevarati stiu ca Raparta in concerte fac ravagii, si ca nu este o trupa care trebuie luata peste picior , bravo l-or ca au scos un album extraordinar
P.S.: Habeeb mai dute pe la concertele hip-hop underground si o sa vezi diferentza intre underground si mainstream
cand o sa realizezi ca underground-ul este locul cel mai frumos atunci potzi sa te consideri un ascultator de hip-hop adevarat
Habeeb din pacate este un rapper care sta in fatza calculatorului , si download-eaza piese la greu si isi da cu parerea dupa cum il duce capu'
din pacate , ca sa cunosti potentzialul unei trupe nu tre sa ii asculti doar albumul ci trebuie sa te mai duci si pe la concerte ; totzi rapperii adevarati stiu ca Raparta in concerte fac ravagii, si ca nu este o trupa care trebuie luata peste picior , bravo l-or ca au scos un album extraordinar
P.S.: Habeeb mai dute pe la concertele hip-hop underground si o sa vezi diferentza intre underground si mainstream
cand o sa realizezi ca underground-ul este locul cel mai frumos atunci potzi sa te consideri un ascultator de hip-hop adevarat
-
Neddy - Junior Member
sadox scrie:Scuza-ma de reply dar nu cred ca trebuia sa zici kestii de genu' despre Raparta,din moment ce nu le cunoshti potentzialul in rap asha ca...A fost un album mult ashteptat shi nu shtiu ezac de ce trebuie k unii dintre noi sa ne pisham pe munca altora.
exact.. nu le cunosc potentiatul... ei ar trebui sa ne arate mai mult decit un album mediocru dara ar dori sa arate ca au potential...
neddy.. am ascultat mai mult underground decit o vei face to vreodata.. ascult orice.. de la ripuri de pe cduri care circula din buzunar in buzunar gen braille (vezi attachment) si altii pina la super comercial gen g-unit si 50cent... am vazut concerte la yo.. parca au fost de 2 ori date faze live.. nu m`au impresionat cu nimic.. pina la ravagii.. pffff... ca sa nu ma zic ca indivizii nu pot lega 2 vorbe coerent.. pana mea
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
Ai argumentat foarte bine Neddy dar uite ca yo nu ma pot abtzine sa nu te completez:),in defavoarea lui Habeeb.Pai mai Habeeb sa afirmi faptul ca cei de la Raparta nu vorbesc coerent e ca shi cum ai zice ceva in genu' "Pruteanu este pe jumate incult" asha ca nu vreau sa fiu deloc rautacios dar nu ai dreptul sa-i judeci prematur,fara sa le cunoshti tehnica cu adevarat sau fara sa "Citeshti printre randuri",pana la urma asta vor shi ei sa spuna pe album:"Citeshte printre randuri" impreuna sau legat cum vrei s-o iei.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
ba deci Raparta rupe tot! albumul e tare, au stilul lor aparte, se tin de treaba si e clar ca e un pas inainte pt miscarea din romania. cine nu vede calitatile lor e treaba lui si poate nu merita sa le vada.
Hei Cu Raparta!!!
Hei Cu Raparta!!!
- Dade
- Junior Member
Acuma vreau sa shtiu shi yo pe bune unde i-ai vazut la tv,pe ce post?Yo recunosc ca i-am vazut doar o data pe sticla la YO la Mtv cand au dat interviu lu' Dox shi n-am vazut nici o hiba in vorbirea lor,ba mai mult, i-am vazut tot pe mtv in urma cu catziva ani cand erau in plina formare shi nici atunci nu mi-au parut incoerentzi in vorbire,Gnom daca nu ma inshel chiar a facut o mica demonstratzie cu un freestyle shi a dat al naibii de bine.Hai sa nu ne certam pe tema asta ca totushi in cazu asta fiecare trebuie sa ramana cu preferintzele sale.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1