17.11.2005 in Expirat concert K-gula and Confusion
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
17.11.2005 in Expirat concert K-gula and Confusion
Pt mai multe detalii vizitati http://www.k-gula-confusion.home.ro sectiunea "Live"
- adebissi_ro
- Junior Member
numa' ma intristez cand aud d'astea
bine ca yo's in Cluju lu' talpa iute
Dia, trimite-mi tu recenzii de la fatza locului 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
I`ll be there...Dia,sper sa ne vedem,chiar vreau sa te cunosc! 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
A fost foarte tare,frate.A fost atmosfera tare,ceva cunoscutzi,m-am simtzit bine.Cine nu a venit a ratat un concert tare.Acum imi dau seama de un lucru..nu e foarte indicat sa tzopai daca ai bocanci pentru ca te dor picioarele ca dracu dupa o juma` de ora...plus ca m-am intors pe jos acasa.Oricum,a meritat.
PS: Dia,cred ca te-am vazut p-acolo,da` eu-s mai timid de fel si nu am putut sa ma bag in seama....poate data viiotare!
PS: Dia,cred ca te-am vazut p-acolo,da` eu-s mai timid de fel si nu am putut sa ma bag in seama....poate data viiotare!

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Ah...Sydney...ai fost si tu ?
Hmm....eu nu te-am vazut! Am fost inconjurata de baieti super mishto ...si multi... si nu m-am mai uitat dupa tine
Foarte tare concertu...dar deja m-am obisnuit ... nu m-a luat prin surprindere ...asa a fost mereu...! Plus ca a fost ceva gen adunare Fanclub acolo ... si am revazut oameni dragi

Foarte tare concertu...dar deja m-am obisnuit ... nu m-a luat prin surprindere ...asa a fost mereu...! Plus ca a fost ceva gen adunare Fanclub acolo ... si am revazut oameni dragi

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Dia scrie:Ah...Sydney...ai fost si tu ?Hmm....eu nu te-am vazut! Am fost inconjurata de baieti super mishto ...si multi... si nu m-am mai uitat dupa tine
![]()
Am observat....era p-acolo pe langa tine,la un momen`dat,unu cu sapca si tricou negru...la prima vedere parea enervant...mi-a lasat o prima impresie proasta!

-
Sydney - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1