Breakdance!

Breakdance!

Mesajde Sunshine » Dum Noi 20, 2005 1:01 pm

:dir: Eu vreau sa va intreb daca practicati sau macar ati incercat acest stil de dans..vad ca nu exista nici un subforum pt Break pe Hip`hop pacat..ar trebui sa avem pt toate cele 4 elemente ;)
Ma gandeam sa ma inscriu la scoala de dans a lu` cerebel poate invatz ceva de pe acolo..bine nu vreau sa ma invart in cap ..vreau ceva ushor tinand cont ca sunt fata si nu am prea mare rezistentza
Pt cei care ati invatzat singuri acasa..cum ati facut? de unde v`ati inspirat..
puteti sa recomandati cateva videoclipuri?
cam multe intrebari i know
Sunshine I want you in my life again
Sunshine
Junior Member

Mesajde Neddy » Lun Noi 21, 2005 4:42 pm

cauta pe net site-urile romanesti de breakdance si acolo ai tot ce itzi trebuie
insa breadance-ul este un sport foarte greu iar rezultatele se vad dupa multe luni de munca asidua ;trebuie sa zii cont de accidentari care sunt foarte dese si uneori fatale
eu am invatat singur , de pe net dar m-am lasat pt. ca nu am mai avut timp si pt. ca nu aveam nici un pic de sustinere(aici conteaza foarte mult orasul si gashca)
succes
Neddy
Junior Member

Mesajde Bboy-SBt » Lun Dec 12, 2005 2:23 pm

Sunshine fato...cel mai tare site pt bboys/bgirls e http://www.bboyworld.com ...tre sa te inregistrezi pe forum si acolo o sa gasesti toate clipurile din lume...fara vrajeala..acolo se posteaza clipurile cele mai tari de la mondiale si alte campionate si battle-uri...si o sa vezi si fete care rup la break. ==D
Neddy breaku' nu e un sport e un stil de dans
Bboyin' rulzz...!!!...Hip Hop 4 'eva...!!!
Bboy-SBt
Junior Member

Mesajde Neddy » Lun Dec 12, 2005 11:12 pm

Intr-adevar break-dance-ul este un stil de dans , dar multzi breakeri au spus ca este si un sport extrem , si dupa parerea mea breakerii (cu experientza) sunt adevarati gimnasti
Neddy
Junior Member

Mesajde Bboy-SBt » Dum Dec 18, 2005 11:30 pm

Neddy..uite exact asta nu trebuie sa fie breakerii...nu tre sa fie vazuti ca gimnasti...trupa Simplu a stricat imaginea breakului de la noi...oricum adevaratii breakeri...si aici ma refer la breakeri de afara..oameni care danseaza de 10-20 de ani...si care apar pe la mondiale si d'astea...ei toti au zis ca diferentza dintre un breaker bun si un fost gimnast care s-a apucat de break (sunt multzi de ashtia) este STILUL...gimnastii baga numai Power Moves si la dans propriu zis nu le prea au...n-au "style"
oricum tre sa fii breaker ca sa intelegi ca lumea notiunile de style si power
Bboy-SBt
Junior Member

Mesajde HABEEB » Lun Dec 19, 2005 8:12 am

simplu...mmmmm... nu au binevoit sa moara aia ?!
breakdance la greu si versuri gen ai plecat, in cur te iubesc, pe tine ma slobozesc.. ffs
oricum pt mine breakdance`ul e sport extrem.. mai bine beau bere..
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde Neddy » Lun Dec 19, 2005 11:38 pm

da B-boy sbt, intr-adevar ai zis-o bine , dar sa stii ca eu cunosc notiunile de style si power pt ca am practicat si m-am informat foarte bine
oricum eu am zis asa din cauza ca mie imi place foarte mult stilul power (fiecare cu cel doare)
mie de la Simplu imi place cel mai mult de Francezu si Omu negru , sunt dupa parerea mea printre cei mai buni b-boy's de la noi , si nici nu se afiseaza ca ceilaltzi din trupa
atunci cand eram in tema mai bine cu breaku' stiu ca cel mai bun b-boy era unul din Arad (am uitat cum ii zice) si dansa cu Moon Walkers
Neddy
Junior Member

Mesajde Bboy-SBt » Mie Dec 21, 2005 3:08 pm

HABEEB llooll :)
Neddy ..intr-adevar Francezu si Omu negru sunt cei mai buni bboy de la Simplu..insa nu sunt sub nici o forma cei mai buni din tara...Cipri si Titel de la Moon Walkers sunt pe acolo...mai erau intr-o vreme PDE din Alba...Simplu nu au luat niciodata locul 1 pe tara...de la 3 in jos...oricum acum nici acolo nu mai sunt...au scazut mult in forma
power e bine sa dai pt ca place la lume...dar pe un bboy adevarat il impresionezi mai mult cu un stil frumos..pt ca sunt mii de bboy care dau combinaii de genul flyer-airtrack-90 si nah....toti sunt la fel
Bboy-SBt
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop