K-gula & Confusion in Big Mamou
Sambata, 21 ianuarie 2006, cu incepere de la ora 21.00, K'nConfusion va invita in Big Mamou (vis-a-vis de Tribunalul Bucuresti) pentru un nou concert live.
Intrarea: 5 RON
K'n'Confusion, live in Big Mamou, 21 ian
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
K'n'Confusion, live in Big Mamou, 21 ian
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- KOndamnatu
- Junior Member
Ne vedem p-acolo! 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
eu inteleg ca din bucurie mare se deschid threadurile de genul asta, dar ganditi-va shi la amaratii de la dreacu-n praznic (cum ar fi in Cluj
) care stau sa creape de ciuda ca nu pot lua parte la desfasurarea ostilitatilor
si mai puneti si afisul, ca sa fie treaba sigura
K-gu, mai deplaseaza-te shi prin tara, ca stii tu, Ardealul e fruncea 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Ca de obicei,prezent in linia intai!:D A fost bine de tot,atmosfera incinsa si la propriu si la figurat,alea...Am avut o mica dezamagire,totusi..."Langa tine" ma asteptam sa sune mult mai tare...dar lasand la o parte refrenul de la "Langa tine",care nu a iesit cum a fost gandit,concertul a fost de la foarte bine in sus!Ne vedem la urmatorul! 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1