cinematic tape (promo)

cinematic tape (promo)

Mesajde AudioCassette » Mie Oct 07, 2009 2:10 pm

proiectul cinematic la care lucrez din decembrie 2008, e un vis mai vechi dar pe care l-am tot pus pe on hold din diferite motive si acum se materializeaza in sfarsit - am 7 piese cam gata, inregistrate la DAW studio dintr-un total de 13 + intro/outro planuite, atat cu instrumentale proprii cat si produse de altii din ro si worldwide.

am pus cap la cap si un promo pentru proiect. pentru ca albumu final se vrea ceva conceptual, si promo-ul e pe aceeasi linie.
contine chestii inregistrate, dar care n-o sa faca parte din produsul final. le-am pus in formatul asta pentru ca, dupa mine, mixtape-uri/promo-uri/preview-uri de genul asta reusesc intr-un fel sa completeze atmosfera produsului final.

deci:
cinematic tape contine 3piese, un intro, un outro, 2 asa-zise skit-uri, coperti fata/spate, tracklist cu detalii despre piese, sample-uri, producatori si un m3u.

tracklist :
1. intro
2. cinematic #2
3. inside a dream
4. sperante
5. where is chester desmond
6. asta-i altceva
7. music (outro)

link de dwld :
http://www.megaupload.com/?d=Y4CDB1JW

cam atat :)
mie mi-a facut placere sa asez materialul asta, sper sa va faca si voua placere sa-l ascultati.. si ca de obicei orice comentarii is binevenite.
serus :)
AudioCassette
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop