Salut !
Sunt Fu, un nume mai putin cunoscut consumatorilor de gen, iar 'Repulsii' e materialul din care am extras acest promo. Lucrul a durat mult mai mult decat ma asteptam, demarat in primavara anului trecut si finalizat tocmai acum.
Desi contine numai 6 trackuri, volumul de munca depusa este ridicat, am preferat ceva scurt, concis in dauna dizolvarii mesajului si ideilor intr-un playlist mult mai vast.
In mare, tematica pieselor este una inchisa iar lirica pe alocuri egocentrista expusa pe instrumentale de Seb, Wickedescu, Exile si Emzy. Ca si colaborari am ales 2 DJ : I-Gura the Doc (S.I.K) si DJ Grigo (Facem Records).
Tracklist:
01. Identitate
instrumental: Emzy / lirica, voce: Fu
02. Al Dreacu' feat. DJ Grigo
instrumental: Seb / lirica, voce: Fu / Cuts: DJ Grigo
03. Skit
voce: Fu, Ibra
04. Felie de tort feat. Seb & I-Gura the Doc
intrumental: Seb / lirica, voce: Fu / Cuts: I-Gura the Doc
05. REPulsii din Ego
instrumental: Wickedescu / lirica, voce: Fu
06. Musafirul
instrumental: Exile / lirica, voce: Fu
Mix si master: Mihai Petri / *exceptie track 04 - I-Gura the Doc
http://www.youtube.com/watch?v=jR0K2p7Sccc
PROMO Fu - Repulsii
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: PROMO Fu - Repulsii
salut! fanclub.ro iti ofera posibilitatea sa iti promovezi munca putin mai amplu, daca doresti.
poti crea o pagina personala "FU", cu o biografie, ce materiale/colaborari ai. eventual poze din concerte si o galerie de poze pt fanii tai.
deasemenea la pachet, putem face si un fanclub dedicat, unde sa se adune si cei care te cunosc,dar si cei care te vor cunoaste.
da-ne un semn si te ajutam imediat.
succes intre timp.
poti crea o pagina personala "FU", cu o biografie, ce materiale/colaborari ai. eventual poze din concerte si o galerie de poze pt fanii tai.
deasemenea la pachet, putem face si un fanclub dedicat, unde sa se adune si cei care te cunosc,dar si cei care te vor cunoaste.
da-ne un semn si te ajutam imediat.
succes intre timp.

ghionoiul: sunt câteva domenii în care românul este în mod caracteristic atașat de tradiție - ritul bisericesc, raporturile cu familia și aspectul paginilor web

-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
2 mesaje
• Pagina 1 din 1