compilatia de pe forum

vreti sa scoatem aceasta compilatie

da
22
88%
nu
3
12%

Voturi totale : 25

compilatia nu se va face

Mesajde foxu » Joi Ian 15, 2004 10:38 am

COMPILATIA NU SE VA FACE:in urma cu cateva zile am vb cu cineva care mi-a deschis ochii la realitate in timp ce eu visam cu ochii deschisi
PARAZITII,PACHA MAN,BITZA,DJ DOX -sunt persoanele carora eu personal le datorez mii de scuze,pt ca i-am bagat in cacatul asta si e datoria mea sa-i scot (ma roade constiinta)
in acelasi timp mii de scuze si multumiri gianiny munteanu pt ca m-a facut sa inteleg lucrurile la care eu am pus botu ca un copil ,
in cele din urma cum am mai spus compilatia nu se va scoate niciodata
DACA SUNTETI SUPARATI PE CINEVA TRE SA FITI SUPARATI PE MINE
DACA VRETI SA-I DATI LA MUIE CUIVA DATI-MI MIE ........EU SUNT VINOVAT PT CE S-A INTAMPLAT........NICI DE CUM CEI DE LA REBEL SI CEI DE ACOLO
mii de multumiri lui DJ DOX - stii el de ce
mii de scuze si voua pt ca v-am sa va puneti mari sperante in asa zisa "compilatia de pe forum"
GATA TOTUL S-A TERMINAT-sincre imi psre rau ca a iesit asa eu vream doar sa iesim din mocirla in care tot suntem
m-am lasat dus de nas si am facut mult rau multor persoane neavand intentia de-a o face.
in continuare i sa indeplinit dorinta lui adeva rapper ca aceasta compilatie sa fie doar pe net
MIIIIIII DE MULTUMIRI LUI GIANINY MUNTEANU PENTRU INTELEGERE(1 LA 10000000 SUNT CA TINE)
cineva mi-a zis ca din 100 pe persoane poate 1 e MC adevarat si a avut dreptate
cum am mai spus DACA SUNTETI SUPARATI PE CINEVA SI VRETI SA-I DATI LA MUIE CUIVA DATI-MI MIE EU SUNT VINOVAT SI EU IMI ASUM RASPUNDEREA PT CE SA INTAMPLAT
MII DE SCUZE LUI CHELLOO(stiu ca esti suparat pe mine ,dar daca nu ma intalnesti poti sa-mi trimiti 2(mai multi ) pumni prin fax ,o sa-i primesc cum trebiue
FOARTE USOR CE-I DE LA REBEL PUTEAU SA INTRE AICI SI SA NE DEA LA MUIE LA TOTI.........DAR N-AU FACUT-O.............ALTII O FACEAU(ERAU NUMELE LOR PUSE LA BATATIE SI AVEAU TOATE MOTIVELE S-O FACA............DE AICI REIESE CA NU EI SUNT VINOVATI PT CE S-A INTAMPLAT,SI CA N-AU NICI O LEGATURA
foxu
Junior Member

Asa...

Mesajde AdevaRapper » Joi Ian 15, 2004 10:43 pm

Foxu, imi pare rau, omule, daca ai crezut ca va iesi pe piata... Oricum, slava domnului ca nu e asa! Poate acum o sa intelegi diferenta dintre hobby (pasiune) si munca (pentru care trebuie sa-ti canalizezi toate fortele si actiunile), eu am inteles-o mai demult. Ceea ce vrem noi sa facem (cel putin eu si alti cativa) este ceea ce a spus DECRET mai devreme.
Acum, pentru cei care vor sa-si publice piesele (si care, bineinteles, vor fi judecate ca niste creatii ale unor FANI Hip-Hop si nimic mai mult), am infiintat
http://www.fchh.as.ro cont FTP unde puteti urca piese, dar NU IN FORMAT *.mp3, deoarece sunt sterse automat.
fanclub_hh@yahoo.com

Pentru parole, PM me!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

,,,,,Da ..... >?!< MAI SA FIE!!!

Mesajde rap_t_one » Sâm Ian 24, 2004 2:42 am

Serios, nu mai iese???
Pai ar fi trebuit sa iasa ???

Foxu esu shtiu ca distanta ne desparte dar chiar sunt shi eu curios unde ascult piesele tale ( tha real deal )!!!
Am citit cu atentie mesajele ......
Ma rog nimic nu s-a schimbat daca eu n-am mai postat de ceva tempo....
mai am o saptamana shi ies din sesiune .... 2 more exams to pass ..... adeva ... thx pt links de upload ... o sa urc shi eu ceva materie pe acolo cand o sa fie gata...... deocamdata ma limitez la Amoeba Proteus shi Iris germanica LOL :D
Pentru ceilalti : Vendetta am ascultat shi eu bucata (am zis bine?:D ) ta 1!!! merge !!! fo real....
Da_Shame tu de unde mananci mama .... din hambaru altora sau de la mami ??? Ai inteles ce am vrut sa expun cu metafora extrauterina dinainte??? Daca da ... ai ceva in cap!!! (ACU NU STA O NOAPTE SA TE GANDESHTI CE_AM VRUT SA ZIC !!! )

DEcret ....... Modereaza in continuare......... Word!!!
:o

Deci in scurt timp ceva sub marca RAP_T_ONE .... o sa schimb pseudoul de kelloo chiar daca are radacini logice ( FOXU SHTIE :D ) dar cheloo a zis ca doar el e "CUR MURDAR" ..... La figurat ....... plec ca maronesc scaunu'

MUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

...

Mesajde Hades » Sâm Ian 24, 2004 2:49 am

subiect inchis, se pare ca totu` a fost doar o tentativa... din pacate a esuat...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Anterior

Înapoi la Hip-Hop