Cati ascultati underground dintre voi?

Ce va place mai mult?

Underground romanesc
35
59%
Underground strain
24
41%

Voturi totale : 59

Oameni de kkt

Mesajde I-ball » Lun Iul 26, 2004 9:33 pm

Eu sunt 100% pt rapul romanesc autentic(underground). Totusi cel francez ma atinge la "corazon" fara sa-l inteleg macar(imi vine sa plang de ciuda ca nu stiu o boaba de franca). Rapul german nu imi place cum suna ;t Totusi nu asta m-a determinat sa scriu chestia asta ci scarba pt ce au ajuns sa asculte cei care se declara "hip-hopperi". Acu mi-e rusine sa mai spun ca ascult Parazitii pt a nu fi bagat in aceeasi oala cu inaptzii care au dat-o pe Ombladon desi cu cateva zile in urma urlau in fatza scarii "OOOOOOhhh viatza meaaa!!!". Ce kkt sa mai zic ... Acu sper macar Underground Rap-ul sa ramana neatins de impuritatile umane reprezentate de manelisti si gangsta-rapperi.
I-ball
Junior Member

Mesajde IrC » Lun Iul 26, 2004 10:10 pm

Am inceput si eu sa ascult under romanesc.Concluzie:Veritasaga, ce mai buna trupa din under.Oricum si celelalte trupe, artisti, imi plac.Cunosc eu de astia care se dau mari ascultatori de rap si fredoneaza manele pe strada.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde I-ball » Mar Iul 27, 2004 9:00 pm

Frate am citit postu lu IrC din 21.07 si am constatat ca nu sunt singurul care se confrunta cu lipsa materiei prime ... Totusi cred ca ar exista si o cale si pt noi ajtia cu netu varza :)) O colaborare adik schimburi de materiale. Spre exemplu io nu am auzit nimic de la Vertasaga in schimb imi plac Ghetto Dacii si Da'Hood, so ...
I-ball
Junior Member

Mesajde IrC » Mar Iul 27, 2004 9:04 pm

Eu am facut rost de under romanesc de la AdevaRapper(merci ink o data).Dak vrei iti dau si tie.Plec pe intai.Dak vrei ne intalnim pana atunci, sau peste 3 sapt.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
IrC
Junior Member

Mesajde I-ball » Mie Iul 28, 2004 9:05 pm

IrC scrie:Eu am facut rost de under romanesc de la AdevaRapper(merci ink o data).Dak vrei iti dau si tie.Plec pe intai.Dak vrei ne intalnim pana atunci, sau peste 3 sapt.
pace

Mah din pct meu de vedere ne putem intalni oricand... Acu sunt in vacanta :)) Toata chestia e sa poti si tu .. si sa stabilim un pct de intalnire si o ora. Io stau prin Crangasi ... Dak e ne putem intani Vineri sau Sambata depinde ... de cum vrei sa imi dai muzica. Daca e sa iti aduc io blancuri sau whatever ... Da-mi un semn. Oricum putem vb pe Messenger sau Mirc ca aici e cam nashpa. Salz
I-ball
Junior Member

Mesajde IrC » Mie Iul 28, 2004 10:03 pm

Ti-am dat un semn.Ti-am dat un pm.Vezi, k nu se da quote, la postul anterior.Mai vb.noi.Te caut eu.
pace
Si k sa fiu si on topic, spun k si Ctc merita ascultati.
Inteligente
Rime
Compun
IrC
Junior Member

Mesajde Flash aka Shady » Joi Iul 29, 2004 3:44 pm

Mah yo nu inteleg de ce dracu aveti reactii de genu: Aaa frate e comercial deci e naspa !
Va ofticati ca a ajuns mai bine decat cei din underground!
De exemplu Eminem , majoritatea spun ca e naspa ca a ajuns comercial!
V-a tampit chestia asta cu undergroundu-l.
A avut ocazia si a rupt!
That's all I got to say! That's my word!
Flash aka Shady
Junior Member

Mesajde Onu@Pac » Joi Iul 29, 2004 3:45 pm

Intelegeti-l si pe Flash .. E o doar un fan inrait a lui EMinem .. L-ar pupa si in cur dupa cum posteaza despre ell.. INtelegeti-l
I was born not to make it , but i did
Onu@Pac
Junior Member

Mesajde Flash aka Shady » Joi Iul 29, 2004 3:46 pm

Mah agariciule , taci in pola mea ca nu numai de Eminem se spune si de altii , doar am dat un exemplu . Da , sunt fan inrait si ce?
Flash aka Shady
Junior Member

Mesajde Flash aka Shady » Joi Iul 29, 2004 3:48 pm

Mai frate taci dracu ca nu numai de Eminem se spune , se spune si de alti rapperi, doar am dat exemplu. Da , sunt fan inrait si ce-i cu asta?
Flash aka Shady
Junior Member

Mesajde Onu@Pac » Joi Iul 29, 2004 4:11 pm

Sa revenim la subiect .. Ascult in mare parte undergroundu` romanesc si de asta o sa votez pentru underground romanesc ... Da nu sunt departe nici de undergroundu` strain
I was born not to make it , but i did
Onu@Pac
Junior Member

Mesajde NewDetails » Joi Iul 29, 2004 5:54 pm

bai Wanted.scuze ptr intarziere ... acum mi-am gasit postul.
anyway zi-mi ce albume te intereseaza ...sa vad daca le am ...

de unde fac rost ?pai de pe net si de la oameni interesati de hh(astia putini care seamana destul de mult cu voi) ; oricum ideea e sa vrei ...restul vine de la sine ,cica.

chantonbabylon.thx ptr completare...imi pare bine ca mai asculta si altii underground. ~y
NewDetails
Junior Member

Mesajde IrC » Joi Iul 29, 2004 8:49 pm

Nu o sa votez, k underground strain nu prea am ascultat.Ascult mai mult underground romanesc.
pace
Inteligente
Rime
Compun
IrC
Junior Member

Mesajde mogg » Joi Aug 12, 2004 7:23 pm

Ambele merg dar parca underu' nostru e mai tare.
mogg
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Joi Aug 12, 2004 9:59 pm

o mica propunere: ascultati, asa, de curiozitate, Criss Blaziny, mi se pare foarte interesant prin stilul lui...hai sa-i spun detasat...
Dak va rugati de Kombat, s-ar putea sa faceti rost de primul album...care e foarte "spectaculos" (cum a spus Kombat)...
A! Si dak aveti mare noroc ascultati al doilea album, nu stiu daca a aparut, eu de-abia il astept!

Si mai merita ascultati USM.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Dzeu » Vin Aug 20, 2004 9:44 pm

La underground recomand:
-Immortal Tehnique-unu' dintre cei mai buni
-Talib Kweli
-Sadat X
-O.C.
-Common
-Ill Bill
-Non Phixion
-7L and Esoteric
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Dum Aug 29, 2004 3:50 am

Unda' romanesc cat incape.De afara mai putin,dar am ceva idee si acolo.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Subsemnata` » Mar Sep 07, 2004 4:20 pm

Pey..ascult mai mult unda' romanesc
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
Subsemnata`
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Sep 08, 2004 11:25 pm

ascult... underground. romanesc si strain. genuri? de la drumandbass, IDM si chillout la breakbeat si rap. ce anume? cam tot ce imi pica in mana. din undergroundul romanesc prefer rockul alternativ si rapul.
usualflow
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Sep 09, 2004 5:14 pm

usualflow, sper k atunci cand zici rock alternativ nu te referi la mizeria aia de gen muzical copiat din vest si care e o combinatie de rock si rap. io ca rock (alternativ) din ro prefer AB4 si Luna Amara.
in rest, Raku rules!
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde usualflow » Dum Sep 12, 2004 11:10 pm

Asassinu sincer nu stiu la ce "mizerie" te referi... oricum, ai gusturi bune din cate observ... cu toate ca AB4 nu mai e de multa vreme underground...parerea mea. :) De la noi ascult multe chestii, de majoritatea nici nu s-a prea auzit... e firesc, daca tot vorbim de underground... :)
usualflow
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Sep 13, 2004 12:46 am

usualflow, ai dreptate, ab4 nu prea mai sunt under. De la Luna Amara pot sa zic ca Mara e ceva deosebit...putini pot sa inteleaga piesa.
Cand zic "mizerii" ma refer la acele formatii de pusti gen Sum 41, ale caror nume recunosc ca nici nu le stiu, dar le-am auzit muzica....in general numi place combinatia de rap cu rock....luate separat, amandoua genurile sunt bune.parerea mea;)
cum am mai zis, imi place f tare Nimeni Altu...
Asassinu
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Lun Sep 13, 2004 3:51 pm

[quote="Asassinu"]in general numi place combinatia de rap cu rock....luate separat, amandoua genurile sunt bune.parerea mea]

Complet de acord cu tine.Cand aud ca linkin park e rock innebunesc.Parca ar fi un boyband gen backstreet boys care "urla" pe refren.
Si mie imi place Nimeni Altu',dar din cate am inteles a luat o pauza parca.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Sep 13, 2004 7:27 pm

Mi-a soptit o pasarica un secret: Nimeni Altu' are un album si e unul din cele mai tari facute vreodata in Romania.
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Sep 13, 2004 9:39 pm

Ce??? Nimeni Altu are album? Mama, interesant. Adeva, te rog io frumos sa revii cu informatii ca ma intereseaza chestia asta. Cand a aparut si de unde se poate lua? Se gaseste in magazine?
Asassinu
Junior Member

Mesajde artz93 » Vin Sep 17, 2004 9:38 am

Wanted scrie:o simpla intrebare ce`ti place tie la underground`u romanesc?intelegi ceva?te regasesti prin melodiile alea?eu nu cred!!

scuze ca am bagat doua posturi unu` dupa altu` \/ peace to y`all motha`fuckers

so:

ce faci,pustiu,n-ai treaba?

te-am intrebat eu pe tine de ce asculti si ce intelegi?

da,intr-adevar,nu te-am intrebat,si asta nu pentru ca imi era prea frica sa descopar nivelul IQ-ului tau.

dar ce te face sa crezi ca nu inteleg ceva si ca nu ma regasesc?

am postat oare intr-atat incat sa fiu atat de usor de inteles?

vai,ce transparent sunt.....sau poate transpirat? i'll think about......

ca sa intelegi mai bine despre ce-i vorba,o sa iti dau un exemplu:

sa spunem ca tu zici ca-ti place arta contemporana,la care vine un reply si te intreaba:"ce **** mea intelegi tu din manifestarile contemporane,te reprezinta,te regasesti?"

REZOLVAREA: 1.reply-ul ar fi fost de la unul ca mine
2.stai si te intrebi:" de unde **** ta te cunoaste asta asa de bine si de ce nu ar exista unul ca tine care chiar sa stie ce vorbeste,de ce ii place ceva si pe care chiar poate nu-l intereseaza daca se recunoaste sau e recunoscut in muzica ce-o asculta?"

P.S. imi zice acum Raku la ureche "par primitivi protestantii":)

.....oare chiar sunt?

P.S.2: thx.pranx
artz93
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Sep 18, 2004 2:57 pm

Asassinu...din pacate doar atat shtiu si eu: Nimeni Altu' are un album care rupe si NU a fost facut in colaborare cu Rebel Music. Daca aflu mai multe, iti spun!
Bafta!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde toXatoo » Sâm Sep 18, 2004 8:22 pm

Respekt Underground romanesc !!! ASta ar trebui sa ascultam toti, sa-i promovam, poate o sa avem si noi in viitor o industrie subterana care sa poata fi vanduta pe piata si, hip-hopul o sa bata celelalte stiluri de muzik de kkt !!
Respekt Underground Romanesc
Pace.....
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 18, 2004 10:15 pm

daca underu va fi promovat cred io ca nu va mai fi under...
Asassinu
Junior Member

...

Mesajde Khabalew » Mar Sep 21, 2004 3:11 pm

Asassinu scrie:daca underu va fi promovat cred io ca nu va mai fi under...

Promovare nu inseamna neaparat clipuri pe Atomic... Si nici nu-i inteleg pe cei care-si leaga bolovani de picioare doar ca sa fie under. Din .ul meu de vdr, "fenomenul sub" ar trebui sa fie un rezultat si nicidecum un scop. In ceea ce priveste termenul (underground) si conotatiile sale, una e sa ai profit neglijabil (sau nul) de pe urma materialelor, alta e sa scoti bani din buzunar (nu neaparat al tau) ca sa inregistrezi intr-un garaj care se da studio. Cu alte cuvinte ne-ar prinde bine un label specializat gen Def Jux sau Ninjatune care sa PROMOVEZE underground-ul.

In legatura cu subiectul... underground-ul strain e mult mai diversificat si mai "lucrat" decat cel autohton... Motivul e evident.
Ca idee, ascult The Roots (albumele vechi), Aesop Rock, Blueprint, Buck 65, Cannibal Ox, Mr. Lif, Roots Manuva, DJ Vadim, Gang Starr, Saul Williams, Sage Francis, Anticon, Wu-Tang, Mos Def, Looptroop, Nya, Fugees, Krush, Dilated, C-Rayz Walz,
Jeru, Nas (Illmatic e clasic), Illogic, etc.
Dreams or reality? Better sleep on it...
Khabalew
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop