66&mark-cei mai corupti
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pot sa ma uit pe harta buc.si iti spun pe unde e,dar nu acum ca mi-e lene.
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
-
IrC - Junior Member
Nu apare pe harta la index.M-am uitat.Clipul iti place, k am inteles k detesti mel?
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
Update pe pagina oficiala BabyGirl ( http://www.babygirl.ro )
A fost adaugat atat la player cat si la download un nou promo-mp3: Esti cu mine, o colaborare 66 si Marc cu BabyGirl, melodie ce se regaseste pe ultimul album al baietilor, "Salajean din nou pe harta".
Cu respect,
DannyMix
A fost adaugat atat la player cat si la download un nou promo-mp3: Esti cu mine, o colaborare 66 si Marc cu BabyGirl, melodie ce se regaseste pe ultimul album al baietilor, "Salajean din nou pe harta".
Cu respect,
DannyMix
Prima comunitate din Romania dedicata productiei audio sub toate aspectele - Home Recording
http://www.homerecording.ro
-
DannyMix - Junior Member
Este Salajan . A fost greseala mea. Scuze.
Prima comunitate din Romania dedicata productiei audio sub toate aspectele - Home Recording
-
DannyMix - Junior Member
Lemi, ai dreptate, in legatura cu Mark, ala.E varza rau tipul.Nu are cum sa se afirme in S.U.A, si a venit la noi sa faca si el rap.Jalnic.
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
Tiger 1 e rapper?E varza.Vor sa isi faca si ei cariera aici, k acolo, in state, nu au nici cea mai mica sansa.Cate rebuturi primim in tara....
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
grupa romana cu stilul bone thugs
"dc toti gangsterii se iau dupa 2pac, eazy, dre si snoop?
pentru ca e usor
dc nu avem in tara trupa care canta gangsta in stilul bone thugs harmony?
pentru ca e greu si nu cred ca vom apuca sa vedem asa ceva in romania"
NEDDY am avut o grupa in romania care facea stilul lu bone thugz! Se numeau ROYALA MARE "soldati zig zag"sie era grupa lu Don Baxter ,Dizzy ,Tigae si a lu Chuco!!! Si pina azi mi se pare cel mai tare album facut in ROMANIA!!pe bune e cel mai bun mixat cd in romania si baietzii au un stil marfa! Mai ales pe piesa "tirfe,soldati zig zag si nici o lacrima in plus" MARFAAAAA ramine cel mai tare cd in romania!Din pacat sau certat baietzi de la ROYALA MARE asa ca a ramas numai Baxter si Chuco inpreuna...
pentru ca e usor
dc nu avem in tara trupa care canta gangsta in stilul bone thugs harmony?
pentru ca e greu si nu cred ca vom apuca sa vedem asa ceva in romania"
NEDDY am avut o grupa in romania care facea stilul lu bone thugz! Se numeau ROYALA MARE "soldati zig zag"sie era grupa lu Don Baxter ,Dizzy ,Tigae si a lu Chuco!!! Si pina azi mi se pare cel mai tare album facut in ROMANIA!!pe bune e cel mai bun mixat cd in romania si baietzii au un stil marfa! Mai ales pe piesa "tirfe,soldati zig zag si nici o lacrima in plus" MARFAAAAA ramine cel mai tare cd in romania!Din pacat sau certat baietzi de la ROYALA MARE asa ca a ramas numai Baxter si Chuco inpreuna...
- dan83euthanesia
- Junior Member
da ai dreptate
intr-adevar bai dan83euthanesia cam ai dreptate ,cam ala era stilul celor de la bone thugs dar problema care ma suparat pe mine este urmatoarea :
atunci cand au aparut au zis ca ei au inventat acest stil , adik stilul zig zag
ceea ce e de cacat
oricum ceea ce a scos baxter acuma nu prea mai seamana cu ce dadea in soldatii zig zag
aaaa si un alt gangsta MC care imi place foarte mult este WC de la West Side Connection e super bun,are dictie ,are flow,are tehnica si versuri
e mult mai bun decat Ice cube si Mack 10
daca nu il stiti ascultati-l
atunci cand au aparut au zis ca ei au inventat acest stil , adik stilul zig zag
ceea ce e de cacat
oricum ceea ce a scos baxter acuma nu prea mai seamana cu ce dadea in soldatii zig zag
aaaa si un alt gangsta MC care imi place foarte mult este WC de la West Side Connection e super bun,are dictie ,are flow,are tehnica si versuri
e mult mai bun decat Ice cube si Mack 10
daca nu il stiti ascultati-l
-
Neddy - Junior Member
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2