Bitza - Sinuciderea unui inger

Care dintre albume vi se pare mai bun ?

Sevraj
5
26%
Sinuciderea unui inger
14
74%

Voturi totale : 19

Mesajde dan83euthanesia » Dum Aug 07, 2005 12:02 pm

da!!! am cuparat almbele albume original! albumu Sevraj e mult mai tare!! totusi pe albumu actual sunt citeva piese bune dar sevraj va ramine cel mai tare album lu bitza!
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde usualflow » Sâm Aug 13, 2005 8:37 pm

Nu ma pot pronuntza in ceea ce priveste albumul, pentru ca nu l-am ascultat. In schimb am remarcat reorchestrarea foarte reusita a temei folosite pt. piesa "sinuciderea unui inger"...
... numai ca nu e specificat nimic legat de provenientza ei in booklet-ul albumului! Ar fi fost frumos daca aparea acolo scris ca s-a folosit o tema muzicala preluata de la The Roots, bucata ce sta drept suport instrumental pt piesa "Let It Go" de la JazzyFatNastees, de pe albumul Once And Future.... :/
Nu de altceva, dar multi o sa spuna ca e ciordeala...
usualflow
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Lun Aug 15, 2005 2:07 pm

me-julie scrie:..oricum suna bine mel cu vanessa - take me slow

indeed suna bine, dar nu inteleg cum o dat bitza de vanessa aia de la `doishland sucht den superstar`..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Se vede ca nu e in aria lui de acoperire stilu pe care il incearca

Mesajde mihnea » Joi Sep 08, 2005 9:32 am

IN afara de piesa cu deliric in care deliric e cel care canta ,restu slab de tot.Nu canta cu suflet , nu stiu fratilor da puii mei nu pleci de la cantat manele si dupa aia te begi pe underground cu a facut omuletu asta.Ar fi fost bine pt el sa ramna pe refrene ca acolo suna cat de cat bine. Da na ca orice om vrea sa faca bani si tot tinmpu se gasesc si oameni sa-l asculte a facut-o si pe asta. MIe personal mi se pare un "raper" cu juma de norma care nu are ce cauta pe scena cu nume ca deliric si altii de genu lui, si cu texte si impresii de intelectual ca pe albumu asta.Mia bine facea featuri cu bug mafia si altii ca ei.
mihnea
Junior Member

Mesajde Hasis99 » Sâm Oct 15, 2005 11:01 am

mihnea scrie:IN afara de piesa cu deliric in care deliric e cel care canta ,restu slab de tot.Nu canta cu suflet , nu stiu fratilor da puii mei nu pleci de la cantat manele si dupa aia te begi pe underground cu a facut omuletu asta.Ar fi fost bine pt el sa ramna pe refrene ca acolo suna cat de cat bine. Da na ca orice om vrea sa faca bani si tot tinmpu se gasesc si oameni sa-l asculte a facut-o si pe asta. MIe personal mi se pare un "raper" cu juma de norma care nu are ce cauta pe scena cu nume ca deliric si altii de genu lui, si cu texte si impresii de intelectual ca pe albumu asta.Mia bine facea featuri cu bug mafia si altii ca ei.

Imi place pt tau de vedere...stiu oameni care nu au avut norocu de a iesi pe piata dar care matura pe jos cu Bitza...de la Ro-mania la hip e lung drumu...dar Romania e tara tuturor posibilitatilor...tata asculta d-astea cu foaie verde din totdeauna dar nu-l vad sa asculte Parazitii sau Mafia never sau nici macar pe mine...o sa-i fac o piesa sa-l injur sa vedem ce zice...
Si oameni de talia lu Deliric nu ar trebui sa se bage cu Bitza...pe Mafia ii inteleg sau Parazitii ca astia sunt comerciali... dar pe CTC care sunt cel mai bun produs al undergroundu-lui romanesc nu-i inteleg...repet sunt sute de tipi care ar trebui sa fie in locul lui dar norocu' nu prinde la oricine...
Hasis99
Junior Member

Mesajde Reshad » Mie Feb 08, 2006 10:05 am

Noroc pentru toti ca albumul CTC`istiilor - Dificultati Tehnice a fost finalizat cu mult inainte sa se lipeasca ideea de bitza, altfel poate dadea o limba`ntrun fund sa apara si el... sper pentru binele meu personal si al tuturor care sustin CTC`u sa nu figureze nume josnice precum Bitza pe viitorul album CTC...
Reshad
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hip-Hop