Trupa cu cel mai mare potentzial din subteran
63 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
NEVINOVAT
desi as fi preferat sa mint cand spun asta ... dar bitum rece sunt decat 2
imi sunt prieteni si cred ca e normal (atata timp cat imi si plac cum canta) sa ma laud cu ei (ce daca sunt singurul ... !?!!!?!!...pe forum)
si stai linistit ca nu am nimic cu decret ca doar si la mine sunt intre favoriti(ctcistii) (de la noi)... am avut o impresie intr-o seara tarzie si mi s-a parut suspect iar el mi-a raspuns frumos si discutia s-a incheiat .tu de ce sari asa?
prim'enemy
---
"...">prim'enemy
desi as fi preferat sa mint cand spun asta ... dar bitum rece sunt decat 2
imi sunt prieteni si cred ca e normal (atata timp cat imi si plac cum canta) sa ma laud cu ei (ce daca sunt singurul ... !?!!!?!!...pe forum)
si stai linistit ca nu am nimic cu decret ca doar si la mine sunt intre favoriti(ctcistii) (de la noi)... am avut o impresie intr-o seara tarzie si mi s-a parut suspect iar el mi-a raspuns frumos si discutia s-a incheiat .tu de ce sari asa?
prim'enemy
---
"...">prim'enemy
- primoenemy
- Junior Member
cand ai un caz tre sa ai si probe...
bitumrece
este trupa cu cel mai mare potential din subteran ... lol
offtopic
atat din punct de vedere cat si istoric hmmm :)
daca ar fi fost sa zic ceva naspa de ctc ma abtineam>dece ?simplu...
odata,acum ceva timp m-au adoptat (si am crescut) cu ei si nu-s genul sa dau in cap si pe la spate (as fi spus la tel.sau pe fata cand ne vedeam) dar ma rog ...unii nu aveau cum sa stie asta (cum ai fi tu...) dar ei (ctc) cred ca stiu asta ...
cat despre minus cred ca n ar fi spus absolut nimic din moment ce se cunosc de atata timp (dinaintea adoptiei mele)
ce vremuri!!!!of of of ...
si din 2-3 fani bitumrece sau cati sunt , daca unul intra si posteaza aici acum e "suspect direct de apartenenta la bitumrece"?
si de aici rezulta ca ceilalti fani ctc,veritas,raku,vexx si altii sunt suspecti directi la apartenentele formatiilor(mc-ilor) respective(respectivi)?
si chiar crezi ca doar veritas ctc raku si vexx sunt preferatii tuturor
se pare ca te poti insela...
macar unu tot ti-a dovedit asta...(thanx primoenemy)
si yo sunt fericit :) ce p*** mea
"simt in psihic o mina de pix pusa pe scris ce simt"
http://www.bitumrece.as.ro
este trupa cu cel mai mare potential din subteran ... lol
offtopic
atat din punct de vedere cat si istoric hmmm :)
daca ar fi fost sa zic ceva naspa de ctc ma abtineam>dece ?simplu...
odata,acum ceva timp m-au adoptat (si am crescut) cu ei si nu-s genul sa dau in cap si pe la spate (as fi spus la tel.sau pe fata cand ne vedeam) dar ma rog ...unii nu aveau cum sa stie asta (cum ai fi tu...) dar ei (ctc) cred ca stiu asta ...
cat despre minus cred ca n ar fi spus absolut nimic din moment ce se cunosc de atata timp (dinaintea adoptiei mele)
ce vremuri!!!!of of of ...
si din 2-3 fani bitumrece sau cati sunt , daca unul intra si posteaza aici acum e "suspect direct de apartenenta la bitumrece"?
si de aici rezulta ca ceilalti fani ctc,veritas,raku,vexx si altii sunt suspecti directi la apartenentele formatiilor(mc-ilor) respective(respectivi)?
si chiar crezi ca doar veritas ctc raku si vexx sunt preferatii tuturor
se pare ca te poti insela...
macar unu tot ti-a dovedit asta...(thanx primoenemy)
si yo sunt fericit :) ce p*** mea
"simt in psihic o mina de pix pusa pe scris ce simt"
http://www.bitumrece.as.ro
- Endogen
- Junior Member
Cea mai tare trupa...
Dupa mine, KST-276 sunt cei mai tari din subteran, shi pot ajunge shi mai buni. Au un potentzial foarte buna, shi o colectzie de Mcii de invidiat.
Ca Mc aparte, il remarc pe Kombat shi Pe CoNNector, ultimu, care a cantat asa de bine cu Pow melodia Representing, caci chiar am crezut ca a fost produsa de vreun negru prin Bronx. No shitting.
Ca Mc aparte, il remarc pe Kombat shi Pe CoNNector, ultimu, care a cantat asa de bine cu Pow melodia Representing, caci chiar am crezut ca a fost produsa de vreun negru prin Bronx. No shitting.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Endogen, de ce vorbesti in necunostintza de cauza? Chevin a batut un apropo la o fraza a lui Primo de pe alt thread. Documenteaza-te inainte de a raspunde rautacios. Apropo....de unde sloboz cu pene de rinocer pot sa purchasez un album ceva al trupei Bitum Rece (suntetzi rude cu sarmalele reci btw?)....m-atzi facut curios....
P.S. am facut o promisiune shi ma zbat din greu sa tzin cont de ea....unele posturi sunt f. hilare...
P.S. am facut o promisiune shi ma zbat din greu sa tzin cont de ea....unele posturi sunt f. hilare...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
este Site...
Ie un site cu Bitum Rece pe net. Acolo sunt niste melodii faine. Nu stiu exact adresa, dar daca te duci pe Google shi cautzi ceva de genu "Bitum rece - HIp-Hop", probabil ca vei gasi.
Tocmai am observat ca Endogen are siteul cu Bitum rece in semnatura. Cred ca shi face parte din trupa.
Pentru Endogen: Noroc, suntetzi tari!!! Sa mai scoatezi ceva nou.
Tocmai am observat ca Endogen are siteul cu Bitum rece in semnatura. Cred ca shi face parte din trupa.
Pentru Endogen: Noroc, suntetzi tari!!! Sa mai scoatezi ceva nou.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
1: Grav ce ati inteles voi... D-aia nu inghit net-ul - mimica e ireproductibila, tonul de multe ori nu este perceput drept caterinca.
2: Era CATERIIIIIIIIIIIIIIIIINCA, fratilor!!!!!!!!!!!!! Ce conteaza daca esti sau nu de la BR? Ce conteaza ca aluia ii place CTC sau aluilalt alta trupa? Important e sa postam ca dementii, nerezolvand ABSOLUT nimic, sa mearga reclamele si banii sa vina. Nu???!?!?!?!?!
Ati observat ca de la o vreme rar mai intalnesti oameni care sa fie de acord cu altii pe forumuri? Hmmm...Dubios, nu gasiti. Parca ne intalnim aici sa ne certam, gen: "Bai am chef de scandal...Intru pe forum la fanclub, arunc si io vreo doua cuvinte aiurea si gata - se umple topicul". Lasati-o-n p@*a mea de treaba....
...P.S. Oricum grav rau clipul Mafiei...In fine, incepe sa se faca hip-hop. Uzzi - strofa ogreasca ca intotdeauna...
"...tu esti un criminal legal/Da, asta esti tu, un criminal legal..."
-----?????????????
"I'm pissed like a bathroom..." - Rockness Monsta
2: Era CATERIIIIIIIIIIIIIIIIINCA, fratilor!!!!!!!!!!!!! Ce conteaza daca esti sau nu de la BR? Ce conteaza ca aluia ii place CTC sau aluilalt alta trupa? Important e sa postam ca dementii, nerezolvand ABSOLUT nimic, sa mearga reclamele si banii sa vina. Nu???!?!?!?!?!
Ati observat ca de la o vreme rar mai intalnesti oameni care sa fie de acord cu altii pe forumuri? Hmmm...Dubios, nu gasiti. Parca ne intalnim aici sa ne certam, gen: "Bai am chef de scandal...Intru pe forum la fanclub, arunc si io vreo doua cuvinte aiurea si gata - se umple topicul". Lasati-o-n p@*a mea de treaba....
...P.S. Oricum grav rau clipul Mafiei...In fine, incepe sa se faca hip-hop. Uzzi - strofa ogreasca ca intotdeauna...
"...tu esti un criminal legal/Da, asta esti tu, un criminal legal..."
-----?????????????
"I'm pissed like a bathroom..." - Rockness Monsta
- Chevin Shunca
- Junior Member
Si daca tot veni vorba de talente shi de trupe cu potentzial mai ridikat este practic shi teoretik imposibil sa trec cu vederea peste CTC,raku,raparta,kombat care sunt destul de reprezentativi pentru scena hh under de la noi.In rest mai ar fi trupe in curs de afirmare shi desfashurare dar pe care le-am omis ...sau nu le shtiu ......da orikum yo zik ca-i bine ashah.Ashtept sa vad ceva fi in kontinuare!.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Trupe cu cel mai mare potential ar fi:CTC, Veritasaga si dintre artisti Raku.
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
-
IrC - Junior Member
CTC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diseara merg la concertu lor... marfa rau... abia astept sa vad cum presteaza...
feels like flying...
-
sharky_b03 - Junior Member
mah eu din cate am ascultat mi s-au parut foarte buni si Raparta desi nu pot spune ca sunt 100% necomerciali si 100% underground dar oricum... As avea si eu o intrebare: cate albume au scos pana acuma si as vrea si eu numele lor si anul aparitiei dak se poate. Bafta in continuare!
- I-ball
- Junior Member
Eu stiu ca au scos asa:
->"Proiect-U, din Ambitie": Un album in vechea formula, de 4 (mai multe informatii la http://www.hiphopkulture.go.ro sau .net) pe care putina lume il are (din pacate nu si eu si nu stiu cum pot face rost de el), dar despre care cineva de incredere a spus ca ar fi "genial"
->in rest doar diverse piese (cele mai multe foarte bune) si promouri care prevestesc noul album in formula Gnom si Costel, album promis ca va aparea "vara asta".
Sper k macar "toamna asta" sa apara, pentru ca multa lume il asteapta cu interes
->"Proiect-U, din Ambitie": Un album in vechea formula, de 4 (mai multe informatii la http://www.hiphopkulture.go.ro sau .net) pe care putina lume il are (din pacate nu si eu si nu stiu cum pot face rost de el), dar despre care cineva de incredere a spus ca ar fi "genial"
->in rest doar diverse piese (cele mai multe foarte bune) si promouri care prevestesc noul album in formula Gnom si Costel, album promis ca va aparea "vara asta".
Sper k macar "toamna asta" sa apara, pentru ca multa lume il asteapta cu interes
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
mersi pt raspuns si aceeasi intrebare si pt CTC ca nici de ei nu stiu prea multe din pacate. Adik albume aparute pana acum, si site uri unde gasesc informatii despre ei (cand s-au format, cine sunt ... chestii de-astea) sau dak stii din cultura ta generala
am incredere in tine 

- I-ball
- Junior Member
CTC-ul a aparut pe mai multe compilatzii gen Marpha IV (parca), Real Hip Hop, plus albume Racla (Patratul Roshu), K-gula (Visuri in intuneric).
In 2001 aparea Facem Records I scos de VD shi Dj Paul, care strangea laolalta cei mai valoroshi artistii HH din Ro. Continuarea acestei compilatzii a fost Facem Records II, care s-a bucurat la randu-i de mare succes.
In 2002 scoteau alaturi de Cedry2k un EP, foarte bine primit la vremea respectiva. Ep-ul a fost lansat odata cu albumul Raku pe care CTC-ul avea o piesa, iar VD produsese vreo 2 negative.
Anul asta se preconizeaza aparitzia primului album al trupei, album care va asigur ca va RUPE! shi care este gata de ceva vreme, intarzierea datei aparitziei sale fiind independenta de vointza trupei.
In 2001 aparea Facem Records I scos de VD shi Dj Paul, care strangea laolalta cei mai valoroshi artistii HH din Ro. Continuarea acestei compilatzii a fost Facem Records II, care s-a bucurat la randu-i de mare succes.
In 2002 scoteau alaturi de Cedry2k un EP, foarte bine primit la vremea respectiva. Ep-ul a fost lansat odata cu albumul Raku pe care CTC-ul avea o piesa, iar VD produsese vreo 2 negative.
Anul asta se preconizeaza aparitzia primului album al trupei, album care va asigur ca va RUPE! shi care este gata de ceva vreme, intarzierea datei aparitziei sale fiind independenta de vointza trupei.
-
D€CR€T:"Anul asta se preconizeaza aparitzia primului album al trupei, album care va asigur ca va RUPE! shi care este gata de ceva vreme, intarzierea datei aparitziei sale fiind independenta de vointza trupei."
Eu sunt convins ca va rupe...dar oare anul asta?
Si ca sa completez spusele de mai sus, as mentiona ca in ultimul timp, CTC (Vlad Dobrescu, El Doktor si Deliric 1 + Dj Paul) si-a facut aparitia pe Loop Records cu piesa "CTC Prezinta" (dupa parerea multora cea mai buna piesa de pe compilatie) si pe Proiectul Verde @ Urban Records cu piesa "Original Verde", care beneficiaza si de un videoclip.
De asemenea, CTCistii au mai sustinut concerte, cele mai multe reusite, in capitala.
Eu sunt convins ca va rupe...dar oare anul asta?

Si ca sa completez spusele de mai sus, as mentiona ca in ultimul timp, CTC (Vlad Dobrescu, El Doktor si Deliric 1 + Dj Paul) si-a facut aparitia pe Loop Records cu piesa "CTC Prezinta" (dupa parerea multora cea mai buna piesa de pe compilatie) si pe Proiectul Verde @ Urban Records cu piesa "Original Verde", care beneficiaza si de un videoclip.
De asemenea, CTCistii au mai sustinut concerte, cele mai multe reusite, in capitala.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
intr-un fel ma bucur ca nu am pierdut prea multe de la C.T.C. pt ca am si eu 2 piese (original verde si C.T.C. prezinta si sunt beton amandoua. Asa mi s-a intamplat pana acum pt ca eu nu am inceput sa ascult underground serios decat de vreun an (acu am 17 ani) si am cam pierdut "the golden age" a rapului romanesc din 99-2000-2001 (sau cel putzin eu atunci cred ca a fost
) si am pierdut multe albume tari pe care inca le caut... ms mult pt informatii. Eu sunt axat mai mult pe stilul social-politic (exact ceea ce canta C.T.C.) si o sa le astept cu mult interes albumul (acum ca mi-atzi spus ca o sa iasa) alaturi de voi. 

- I-ball
- Junior Member
Mie cel mai mult imi place VeritaSaga si o consider cea mai buna trupa din unda' romanesc
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
-
Subsemnata` - Junior Member
da , sa sters mult.
deci revin. dupa parerea mea, in acest moment, trupa cu cel mai mare potential din subteran e formata dintr-un singur om, si anume jivago pe negativele lu dribbler. ar mai fi si ctc si inca cateva. da io cred ca paulica va rupe cu ce va scoate. parerea mea
deci revin. dupa parerea mea, in acest moment, trupa cu cel mai mare potential din subteran e formata dintr-un singur om, si anume jivago pe negativele lu dribbler. ar mai fi si ctc si inca cateva. da io cred ca paulica va rupe cu ce va scoate. parerea mea
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
ceva nou
Presimt ca vine puternik din urma ZALE care i-am vazut prin concerte ce le poate kapu(raku shi yolo sunt indestructibili pe plan liric) in nishte concerte shi cred ca efectuh este klar declarat,garantat:dupa parerea mea "se vor lua la tranta" cu greii subteranului de indata ce-o sa scoata primu lor album pe care-l ashtept fara rabdare pe zi ce trece.
P.S. Sper sa nu se mai iveasca vreun nene deshtept care sa shtearga threadurile shi posturile de pe forum ca sincer ma fuck cu nervii shi ma automutilez moral!
P.S. Sper sa nu se mai iveasca vreun nene deshtept care sa shtearga threadurile shi posturile de pe forum ca sincer ma fuck cu nervii shi ma automutilez moral!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
la Zale nu va mai fi vorba de underground. Va fi un album aparut sub sigla Rebel Music, pe piatza, cu clip, cu single shi cu tot ce vretzi. Nu confundati termenii....
-
shi totushi....
Nu cred yo ca are asha mare importantza ca zale sunt la rebel sau la x records ceea ce conteaza mai mult este calitatea muzicii pe care o fac shi nu prea-i vad yo pe ei sub aura comercialului,sau mai nou rebel reprezinta comercialul asta sa fie oare?La urma urmei shi CTC am auzit ca s-au aliat cu rebelu' la concertu lu bitza din Bucureshti shi pe ei nu-i vad sub nici o forma comerciali,sau....?
P.S. Fara ofensa ...nooh?:)
P.S. Fara ofensa ...nooh?:)
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Bahi oameni buni, voi va auziti vorbind?! Underground inseamna sa n-ai albume scoase la case de discuri, sa n-ai clipuri, etc. In momentul in care incepi sa scoti albume/clipuri, nu inseamna k faci muzica comerciala, inseamna k scoti capul, ca esti in "mainstream"..... E logic ca toti artistii talentati sa tinda spre asta.....
-
Poate se refereau k muzica e mai underground, k nu e asa de comerciala.
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
Ctc
Bah , voi macar ati ascultat Dificultati tehnice de la CTC ? si sa comparati cu lesinatii aia de la veritasaga ?? albumul original de la ctc nu il gasiti inca , asta a aparut pe net pt ca au fost ctc intr-un concert la cluj , sau iasi si au uitat acolo din gresala cd-ul cu viidotrul album (dificultati tehnice) si astia l`au luat si i`au dat drumu pe net . Ascultati unda' bun frate , cu veritasaga ajungeti la parnaie . CTC RULEAZA . Deliric1 scuipa cel mai bine din Romania sigur , daca vreti interviu cu el si istoria unda' romanesc , na link : http://www.4elemente.ro/Interviuri/deliric1.htm
- Infectu
- Junior Member
63 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3