Rap European

Rapul cel mai klumea se face in...

Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Mai 24, 2003 11:00 pm

United Kingdom
2
29%
France
2
29%
Romania
1
14%
Germany
2
29%

Voturi totale : 7

Mesajde adalexandru » Mie Apr 14, 2004 11:54 pm

italienii au hip-hop? :confused:
inafara de ce le baga michelle de la sotto inteso altceva in italiana nu cred sa fi auzit ..
adalexandru
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Apr 15, 2004 7:59 am

hh german am auzit putin sinu mi-a placut, rap de la Englezi n-am azuit (cel putin nu cred)

Imi place destul de mult ra[ul francez, mai ales IAM, dar sincer cel mai mult tot cel romanesc imi place, cel care-l consider bun, problema e ca la francezi sunt multi buni, in schimb ce la romani, ii numeri pe degete , parerea mea
Dany_S
Junior Member

Mesajde Avangard Stuff » Mie Apr 28, 2004 12:40 am

Promoe a scos un album solo nou -nout...........
Astept sa fac rost e el zilele astea .......
Cautati-l , ca merita!
Avangard Stuff

Mesajde MonsterSnatch » Joi Apr 29, 2004 12:57 am

Avangard Stuff scrie:Promoe a scos un album solo nou -nout..........

Long Distance Runner ii zice si e sexXxcelent! ;-)
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

bag cucu in rapu francez

Mesajde SEFU_SCARII » Vin Mai 07, 2004 10:35 am

sa va zic ceva, rapu francez e de caca, din multimea de artisti, toti vb despre aceeasi lucru: sunt in incinta mea, n-am bani, fac un car jacking, si tot asa...plictisitor.
de 7 ani vorbesc franceza si am prieteni rapperi francezi, si toati sunt de acord ca nu este diversificare ca in Germania sau Romania de exemplu.(gangsta rapu la ei nu prea exista), si sa mor eu au toti aceeasi beat monoton...
Daca e sa ascultati un rapper francez : BOOBA
cred ca in Romania se face un rap mai de calitate pentru ca acolo un rapper tre sa fie bun de tot sa-l placa lumea.
SEFU_SCARII
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Vin Mai 14, 2004 7:25 am

"sunt in incinta mea, n-am bani, fac un car jacking, si tot asa...plictisitor"

Hai bah ca stim ca tzie iti plac,nu o mai da in diverse :p
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

the streets

Mesajde whatever » Sâm Mai 15, 2004 12:07 am

the streets sunt mai mult garage decat rap, dar oricum suna tare bine.

pe data de 18 mai am auzit ca se lanseaza al doilea album The Streets, care se cheama "Grand Don't Come for Free" si care are 11 piese. Sunt curios sa vad daca a ramas stilul de la "Original Pirate Material" sau daca Mike Skinner a trecut inapoi la muzica electronica(ceea ce facea inainte de proiectul The Streets)
whatever

Mesajde RoLaNd2 » Lun Mai 17, 2004 3:36 pm

Rapu german ii cel mai tare
Kool savas sau Sido
Nu stiu daca ati auzit de Aggro Berlin
XCei mai tari tar prefartu meu ii Kool Savas
Rapu francez ii nashpa si rapu roman....mai un ´decat rapu francez

peace
RoLaNd2
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Lun Mai 17, 2004 3:49 pm

RoLaNd2 scrie:Rapu german ii cel mai tare [...]

..numai un pustan de 15 ani fara habar de hh putea sa scoata asa ceva. Aggro Berlin sunt niste patetici. anyway.. crezi ce vrei si asculta ce vrei.
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mar Mai 18, 2004 11:02 am

Imi pare rau pt. tine pustiule dar hh francez este cu mult deasupra celui german (cate trupe germane au colobarat cu nume mari din hh american si cate de la francezi?). Prin asta nu zic ca nu-mi place cel german dar francezii le dau clasa.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Mie Mai 19, 2004 7:50 pm

trebuia sa spui acolo RoLaNd2 "parerea mea este: ....." si ce ai zis tu...ok te iti respectam parerea si placerea dar nu prea o impartasim... ;), eu as putea spune chiar ca parerea ta e proasta!...in rest peace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde RoLaNd2 » Mar Iun 01, 2004 8:57 am

Bine mah MonsterSnatch
Asi fii io pushti dar io stiu despre ce vorbesc
Ai inteles???
O fost greseala meaca am inceput asha
da pararea mea este ca germanii is mai buni decat francezii
Cati din germania au colaborat cu americanii?
De exemplu Raptile cu Xibit
sau Kool Savas cu Lumidee sau cu Royce Da 5^9
sau Sammy deLuxe cu Cristina Milian
Numa tu astea nu lestii
innfine
peace
RoLaNd2
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Lun Sep 06, 2004 12:50 pm

..cine a auzit de Kasta?! Am primit astazi albumul Trehmernye Rifmy din 2003 si la prima ascultare pot spune ca suna chiar decent. La linkul urmator gasiti si o aparitie live a formatiei: Nashi Ludy.
Tot din Ucraina am mai ascultat niste artisti al caror nume nu-l pot transcrie din chirilice.. dar chiar nu dorm baietii din Kiev si fac kestii fayne. mai multe detalii gasiti pe hip-hop.ru
Stie careva si alte formatii din est care ar merita ascultate?!
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Mar Sep 14, 2004 2:59 pm

In germania se fac citeva piese bune dar in general hip hopul este de trei lei! Inafara de astia kool savas , samy deluxe si raptile sunt numai kktzi in business care fac rime de 3 lei...cind ii vad la televizor rid de eii ca fac bani cu copii mici care se bucura cind aud ca face unu rap pe melodia lu r.kelly...si singurul care chiar a facut colaboratie buna a fost kool savas cu lumidee...ok si raptile! Dar inafara de eii doi toate colaboratiile aici sunt de kkt! Pt ca astia din america vin aici si "rapari" ii trag pe eii in studiouri fara sa stiu astia din america cu cine fac colaboratie...Samy Deluxe nu a facut remixu ala cu Christina Milian si-a bagat numai vocea lui de kkt pe trackul ala!ei sau intilnit numai o data la un chartshow...dre ce au voie sa faca asta? Pt ca sunt la acelasi case de discuri ca aia din amerika! De exemplu daca esti la Universal(germany) ai voie sa furi melodii de la universal(u.s.a.) Kkt mare...
Hip Hopul francuzesc e cel mai tare la negative si incet incet isi dau si americanii seama...method man,redman,elephant man,beyonce,wu tang sunt astia care au facut deja colaboratii acolo ssi o sa urmeaza mai multi..negativele sunt cele mai bune din europa....
Hip Hopul romanesc :-/ in primul rind pot sa zic ca este la un nivel maiiiiiiiiiiiiiiiiiii inalt decit hip hopul din germania de 3 lei...singura chestie care poate ca nu i-mi place la el este ca furi toti negative de peste tot...b.u.g. fura , La Familia fura etc.numai don baxter mi se pare ca i-si face negativele singur sau fura fara sa ne dam seama;-) Asta ari fi singurul punct de critica! Dar este hip hop bun cu texte bune si ideii frumoase....inca o data nu asi putea sa zic ca unu este mai bun decit altu(inafara de hh german care este definitiv cel mai prost) dar hh francez are negative bune si hh romanesc are texte si mc buni...asta e parerea mea si stiu despre ce vb. Ca ascult toate 3 hip hopuri!
Despre U.K. Hh nu vb. Pt ca nu prea ascult si nici nu am auzit de chestia asta chiar am si o ura pe totul ce vine de la insula aia trista unde ploua mereu...stiu citeva Gruppe dar pt. Mine astea nu sunt hh ce fac eii.
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Joi Sep 16, 2004 3:22 pm

dan83euthanesia scrie:In germania se fac citeva piese bune dar in general hip hopul este de trei lei! Inafara de astia kool savas , samy deluxe si raptile sunt numai kktzi in business care fac rime de 3 lei...

..noroc ca nu exista numai samy, kool si raptile. nici in romania nu e la fiecare colt un ombladon, un deceneu sau un praetor. exista in tara lui hitler mc care stiu sa dea la microfon - poate ii vei auzi si tu candva...
..dar in principiu intr-adevar calitatea muzicii in germania este sub orice critica.
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Joi Sep 16, 2004 5:47 pm

Pai unde sunt aia?? Am auzit multi! Din stuttgart,frankfurt,berlin sau hamburg si cam toti fac stilul asta de 3 lei adica :"am bani , masini , curve si pistoale mama ce tare sunt" sau au inceput sa faca toti "flex" adica stilul lu twista! Nu e nimeni aici care nu copiaza ceva..peste toti numai prosti care nici nu au idei sa faca negative.fac negative cu samplez si din prostia lor fac si bani cu kktul ala..sunt citiva care fac chestii bune dar sunt putin! Si eu am zis numai ca pe piatza in moment e numai kkt.pe toti poti sa te kaki! Pe sido,agroo berlin,tomekk,eko fresh...nici nam chef sa ii scriu pe toti aici..salut...ps:ramin la concluzia asta ca in rominia sunt multi mai buni
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Vin Ian 07, 2005 10:59 pm

A auzit cineva de Marchelo din Serbia ? Omul ala da super marpha, am albumul lui De Facto... are un flow de invidiat..

Shi din Anglia... Phi Life cypher sunt peste 80% din totzi rapperii din lume.. a ascultat cineva ?
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Mar Ian 18, 2005 6:08 pm

frantza si romania
ze latins, oricum
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde hardbeat » Mie Feb 02, 2005 4:14 pm

sunt buni ze latins da' nordicii vin tare din urma. de FRONDA ce ziceti?
hardbeat
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Joi Feb 03, 2005 12:35 pm

hardbeat scrie:nordicii vin tare din urma. de FRONDA ce ziceti?

..absolut de acord! zici de albumul rullar fram de la fronda?!
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde Neddy » Joi Feb 03, 2005 1:58 pm

clar ca francezii sunt cei mai buni din europa
se pisha pe totzi , au negative, au flow , au dictzie foarte buna si ce este cel mai interesant este ca nu injura foarte mult (din cauza ca in limba franceza sunt foarte putzine injuraturi)
si romanii sunt buni , pacat ca nu sunt promovati si peste hotare (mai avem de asteptat)
Neddy
Junior Member

Mesajde gage » Joi Feb 03, 2005 11:18 pm

hh frantuzesc ruleaza da si englezii au ceva de spus in hh european si oricum au un stil unic.
gage
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Joi Apr 20, 2006 6:52 pm

Cine cunoaste Looptroop poate baga urechea si pe pagina de la Gatas Parlament unde gasiti mp3-uri mocca +video/etc.. un video misteaux de tot cu Promoe (incl. subtitrari) gasiti aici.
enjoy
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Bravo ma!

Mesajde Cueball » Joi Iun 15, 2006 6:49 pm

RoLaNd2 scrie:Rapu german ii cel mai tare
Kool savas sau Sido
XCei mai tari tar prefartu meu ii Kool Savas
Rapu francez ii nashpa si rapu roman....mai un ´decat rapu francez

peace

Is total de acord cu tine.La ora actuala rapu german ii cel mai de calitate.Aggro face legea acolo.Si cum sa nu aud de ei ma! Is cei mai tari.In special Fler, Sido,B-Tight si bineinteles...G-Hot!
Das ist Die Ansage!
Imi place ca stii ce vorbesti ma! ;)
Cueball
Junior Member

german rap!

Mesajde dan83euthanesia » Joi Iun 15, 2006 9:53 pm

aggro ist schrott man! habt keine ahnung! Kool Savas & Optik Army und Azad mit Bozz Musik plus 3P , Bass Sultan Hengzt und sie Berlin Underground Szene!!

aggro e varza ma! numai Sido are ceva haios ! Fler e un Fake ! Kool Savas & Azad sunt cei mai tari! mai ales Savas! 3-P mit ILLz e marfa!!!! in rest Fler e un Fake lafel ca Dj Tomekk si toti nashparlii de wanna be's!
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde incoherent » Lun Iun 19, 2006 11:54 am

de ce e closed? votam si eu frantza... NTM in primul rand !!
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

cateva music-videos germania!

Mesajde dan83euthanesia » Lun Iun 19, 2006 4:32 pm

dan83euthanesia
Junior Member

german rap rullzzz

Mesajde KillaVideos » Mar Iun 20, 2006 6:26 am

parerea mea Bushido e cel mai tare...
mai mult pt simplu fapt ca a plecat de la aggro berlin...
http://rapidshare.de/files/23559595/Bushido__Eko_Fresh__Saad__Chakuza__D_Bo__DJ_Stickle__Billy_-_Nemesis.mpg.html (un video cu bushido)
KillaVideos
Junior Member

Mesajde Malakai » Mie Iun 21, 2006 12:46 am

Fratilor parerea mea este ca bushido este cel mai bun ...pentru convingere ascultati melodia lui "Bushido feat. Sonny B. & Saad - Nie Ein Rapper" melodia asta chiar daca stii germana chiar daca nu stii are ceva care te face sa o asculti chiar daca ai ascultat-o de zece mii de ori
Malakai
Junior Member

Mesajde ion_km5 » Lun Aug 07, 2006 2:55 am

nu inteleg ce tot ii laudati pe rapperii nemti ... nu cred ca intelege germana mai mult de o zecime din cei ce au postat aici ... cu toate ca am 2 ani de germana tot nu pricep nimic ... asa ca bafta cu hip hopul german ...DEGEABA ASCULTI PIESA DACA NU INTELEGI MESAJUL
ion_km5
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop