Interviu cu K-Gula

Mesajde gucitza » Lun Apr 25, 2005 1:14 pm

buna k-gula.
1.am vazut intr-un interviu k lucrezi cu bitza la noul lui album...cum merg treburile? cam cand o sa iasa ..? da-mi si mie mai multe detalii, din intreior :) , ce potzi sa spui evident..
2.nu stiu dc ai vazut pm care ti l-am dat vineri sau nu mai stiu..in fine ..m-am intalnit cu tine chiar in ziua aia la metrou, aveai o geanta mare..si am vrut sa vin da chiar nu stiam ce sa itzi zic, mi-am facut eu cateva idei in cap da prostutza cum sunt, m-am rusinat :) si...si..si n-am mai venit :(
maybe next time...
gucitza
Junior Member

Mesajde Maeditus » Lun Apr 25, 2005 9:43 pm

intamplator , eram si eu p zona A-)

Edited by Dia : p.s : si chiar si eu eram! :) asta in caz ca l-ai vazut dupa amiaza!
pentru K : sorry ca ne-ai asteptat atat atunci :kiss:
Maeditus
Junior Member

Mesajde gucitza » Mar Apr 26, 2005 4:18 pm

ce-avetzi bre cu mine ? cum incerc sa vb si eu cu k apare ba sod , ba nu mai stiu cine..da se poate ? nu mai are omu voie sa aiba fani k voi ii luatzi la mishto... railor

Edited by Dia : e un post off-topic ...ca si cel de deasupra ta...al lui Maed ! Le tolerez deocamdata...astept insa pe PM sa imi spui unde si cand am fost rautaciosi : eu SOD si Maed ! Ok ? Daca asta ai inteles...bad luck! Noi nu glumeam....chiar eram acolo...! Chill` and relax...du-te si vorbeste cu el odata si gata...nu ne mai chinui cu incercarile astea de a ajunge la el la metrou...ok?
gucitza
Junior Member

Mesajde Onu@Pac » Vin Apr 29, 2005 6:23 pm

Mhm.. Deci sa inteleg ca numai ai nici o treaba cu Rimaru?!Adik certati sau alte chestii najpa ... !! Oricum melodia suna super :))
hai pa
I was born not to make it , but i did
Onu@Pac
Junior Member

Mesajde Onu@Pac » Sâm Apr 30, 2005 7:14 pm

Sal again...
Din cate vad threadu` asta ar suna mai bine "Intrebari cu K-Gula" :).
1.Poti sa ne dai si noua mai multe detalii despre albumu asta nou despre care vb??Cu cine colaborezi , alea alea.. :) cand va fi lansat , va aparea pe piata , etc...
2.Ce mai stii de Vexxatu`,Deceneu.O sa colaborezi cu ei ?Sper ca o sa poti sa raspunzi intrebarilor curand..
Cam atat.. Hai pa

Ah.`.. Si am uitat.. In ce melodii se leaga Rimaru de tine si de C.T.C. ?? Pls raspunde-mi ca ma intereseaza super mult.. PLS
I'm out `..

Edited by Dia : fara posturi consecutive te rog...data viitoare sa apesi butonu` magic : EDIT ... si ma declar multumita! ok?
Onu@Pac
Junior Member

Mesajde Onu@Pac » Sâm Apr 30, 2005 7:15 pm

Ah.`.. Si am uitat.. In ce melodii se leaga Rimaru de tine si de C.T.C. ?? Pls raspunde-mi ca ma intereseaza super mult.. PLS
I'm out `..
Onu@Pac
Junior Member

Mesajde Maeditus » Sâm Apr 30, 2005 9:15 pm

Onu@Pac scrie:.. In ce melodii se leaga Rimaru de tine si de C.T.C. ??

din c imi aduc acum aminte, o piesa ar fi "Saga culturii"
Maeditus
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Mai 04, 2005 8:52 am

1. pt guicitza. SOD este un foarte bun prieten :) deci nu s-a legat de mine. trebuia sa il anunt ceva si am uitat. deci eu sunt cel rau in cazul de fata. asa-i cata? oricum, thx pt. suport. ;)

2. pt. omu@pac. albumul K-gula & DJ Undoo, o sa se numeasca SCHIMBARI si veti vedea de ce. DIA STIE!!! :P feat-uringurile sunt cu BITZA, CTC, ZALE, RAPARTA, H8, STELLA. cu Vexx si Deceneu nu am avut cum sa colaborez fiindca dupa cum asa bine stiti, oamenii s-au lasat de foarte multa vreme.

la ultima intrebare ti-a raspuns Maeditus, dar sa punem punct acestui subiect. reclama gratuita nu fac ;) ne vedem la lansarea ce sper sa fie cat mai curand.

Peace.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde gucitza » Mie Mai 04, 2005 2:40 pm

atunci imi cer io scuze si lu dia ca nu am inteles corect...sorry si lui sod ca l-am bagat degeaba si ca sa nu fie un off-topic sa stii ca am urmarit premiile si mi-a placut momentu lui bitza cu tine si cu ceilaltzi baietzi..succes cu albumu si poate ne anuntzi pe noi cand va fii lansarea..
gucitza
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Mai 04, 2005 6:07 pm

eo, fana ta number one ( A-) ), doresc sa-ti comunic ca ar trebui sa mai dai si tu un semn de viata, nu d'alta dar numa' stie omu' nimic despre tine. deci, eo ti-am comunicat! :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde snuffy » Mie Mai 11, 2005 12:26 pm

sub ce nume va aparea albumul, adica k-gula & dj undoo, sau liric ? cand va aparea ? va aparea la rebel ? va fi tot asa mai rock, sau ceva de genu fii linistit ? si primul album, visuri in intuneric se putea cumpara numa pe caseta, sau si pe cd ? si eventual daca ai timp, ne dai si noua un featurile de la diucii, ca oricum il cam are toata lumea!
check this out:
www.hhvideo.go.ro
snuffy
Junior Member

Mesajde B-ZAR » Mie Mai 11, 2005 1:06 pm

~Salut K-Gula!

Shtii,abia acum am citit despre cum se va numi albumul tau :)...E funny ca shi eu intr-o luna,max. 2-ua lansez albumul care l-am numit tot "Schimbari" :)...Sper ca nu se supara nimeni...Au fost schimbari shi in viatza mea...De aia am ajuns la concluzia ca e cea mai buna varianta...Shi mai sper ca nu ne da mama lu' 2Pac in judecata:Changes :D...

Bine,bafta mare!...
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
B-ZAR
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Mai 11, 2005 2:12 pm

verry funny :) m-ai pus pe ganduri cu titul albumului tau si cu titlul albumului 2 Pac.

albumul va fii sub numele K-gula & Dj Undoo. LIRIC este de domeniul trecutului si in nici un caz nu am vrut ca piesa Fii linistit sa fie sub acea titulatura. oricum a trecut. nu va fii nici rock nici cum a fost fii linistit. se va gasi si pe CD si pe caseta. data exacta nu o stiu momentan. cand am sa am ceva concret am sa anunt.
K-gula

Mesajde KOndamnatu » Mie Mai 11, 2005 5:23 pm

Mie mi-a placut "Fii linistit"! :)
KOndamnatu
Junior Member

Mesajde B-ZAR » Mie Mai 11, 2005 6:13 pm

Crezi ca se supara cineva daca lansam albumele ambele cu acelashi nume?...Poate mai shi colaboram?...:)
Nu cred...Uite,Verita Saga au un album ca shi La Familia Punct Shi De La Capat...Deci,principalul e sa placa ascultatorilor,nu crezi?:)
Bine,maica-sa lu'2Pac nu cred ca se supara...
E posibila o colaborare intre noi?...
Daca da,vb pe privat despre asta...Shi,daca e nevoie de ceva material audio din partea mea...O sa-tzi trimit pe un mail...Ok?

Bafta!
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
B-ZAR
Junior Member

Mesajde HABEEB » Joi Mai 12, 2005 1:05 pm

geto boys si cypress hill au un album numit till death do us part.. la distanta de 10 ani insa... :D
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde kahlan » Joi Mai 12, 2005 1:17 pm

miss ya kgula ~) mai da shi tu un semn de viatza
kahlan
Junior Member

Mesajde RuFFy! » Vin Mai 13, 2005 3:28 pm

holla k-man :) , scoate schimbarile la suprafata sa le stie lumea :D . In rest take care ;)
RuFFy!
Junior Member

Mesajde vali » Dum Mai 15, 2005 8:09 am

kgula, te-am vazut odata in metrou stand de vorba cu unu cu pleata si jeaca de motor. esti prieten cu rockerii?
some people deserve to die
vali

Mesajde K-gula » Mie Mai 18, 2005 12:41 pm

Schimbari va iesii la suprafata doar in momentul lansarii albumului pe piata, mai devreme doar in concerte ;) si asa or sa fie multi pirati dupa lansare. toate la timpul lor.

da ma zoso. era unul vali. il stii? :P
K-gula

Mesajde monk » Joi Mai 19, 2005 10:16 am

vreun videoclip ceva la album ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gucitza » Lun Iun 06, 2005 2:03 pm

k-gula am fost vineri la zale si totzi credeam ca o sa urci si tu pe scena....fiindca te si vazusem p-acolo...dar dupa aia circulau niste zvonuri ca ai probleme cu gatu sau esti ragusit sau ceva de genu asta..e ceva adevarat?
gucitza
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Iun 06, 2005 3:24 pm

K-gula chiar a fost pe scena la Zale vineri :) scrie si pe http://www.roton.ro !
K-gula...am auzit ca ai joi concert in Expirat ...e adevarat ? Vreau sa vin sa te vad :P
Deci ... super concert K-gula joi 9 iunie in club Expirat ! Sper ca o sa veniti cat mai multi !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde icspatrat » Lun Iun 06, 2005 6:10 pm

da..e adevarat
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
icspatrat
Junior Member

Mesajde K-gula » Mar Iun 07, 2005 9:14 am

am fost, am cantat, multi nu m-au recunoscut (teapa lor) :P si da! joi in club Expirat concert K-gula and Confusion. Confusion fiind trupa cu care v-am tot amenintat ca am sa o formez. va garante ca nu vreti sub nici o forma sa ratati acest concert, care defapt va fi o repetitie cu public, pt lansarea albumului Schimbari. rusine celor ce il vor rata. intrarea este nesemnificativa. 400 mii lei. :)) glumeam. 50 mii. deci........ va astept pe toti ce vrei sa vedeti schimbarea. este posibil sa va placa ;)
K-gula

Mesajde sadox » Mar Iun 07, 2005 3:16 pm

Shi yo vreau sa nu ratez concertuh lu' k-gulla de pe 16 iunie dar de aici din vestuh salbatik e mai complicat sa ma teleportez la fatza lokului,eventual daca s-ar ivi vreo minune ca altfel....nu sunt shanse:).Shi in legatura cu schimbatuh infatzisharii domnului K-gulla:),l-am vazut pe mtv la YO in urma cu vreo cateva saptamani alaturi de CTC shi raku(chiar mi-a placut featuringu' lui cu CTC shi in special cel cu raku) shi era gata sa nu-l recunosc dupa fatza da' m-am prins de skema ca era inalt:)).
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde K-gula » Sâm Iun 18, 2005 11:01 am

pt cei ce au ratat concertul din Expirat, se anunta un alt concert in Big Mamu in data de 3 iulie. anuntuntati-va parintii, terminati-va examenele si ce mai aveti de facut pana la acea data si hai sa ne in"cantam". peace.
K-gula

Mesajde LoveVerde » Lun Iul 04, 2005 12:34 pm

Cand dam un basket? Ca sambata nu a vrut "sefu" ;k

See ya ... !
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
LoveVerde

Mesajde K-gula » Mar Iul 05, 2005 10:05 am

:) cand o sa mai fim prin preajma ;)
K-gula

Mesajde Gyno » Dum Iul 17, 2005 9:21 am

Noroc Costin.

Am citit in presa ca o sa colaborezi cu Holograf.
Ce ne poti spune despre asta?
Eu cel putin vad asta cu ochi buni.

Noroc
cu capu-n nori si picioarele pe pamant
Gyno
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop