Chiar daca sunt pe un forum pt subteran totusi insist sa intreb:
Ce parere aveti de cei de la MAFIA, baietii aia rai de dupa blocuri ?
parerea mea e ca sunt de kkt. Si bunica'mea canta mai bine si scrie versuri mai inteligente . De cand il au pe Swamp parca negativele suna mai bine.
oricum astept raspuns :bleah:
ce ziceti de negativele veritasaga
45 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
muffinass scrie:[...]
Deci, trecand peste toate cele...hai sa incepem alt subiect, si acela de 'ghiciti 'sample-ul' sau negativul':
deci sa incepem:
2. James Brown - It's a man's world
3. Motorpsycho - stalemate
4. Tchaikovksy - Spargatorul de nuci
13. Sunt mai mult ca sigur ca e ceva de portishead...da' nu stiu exact.
14. Romeo si julieta - nino rota
15. Requiem for a dream - clint mansell
16. metallica - ?
21. Portishead - To kill a dead man
am ceva adaugiri...
2 - James Brown si KRS One...
4 - e ok, Dance Of The Sugar - Plum Fairy (Tchaikovksy - Spargatorul de nuci)
5, 6 - Tudor Gheorghe
12 - Swollen Members
iar la 13 nu e portishead... e Gadys Knight, acelasi sample folosit si de Wu-Tang in piesa "Can It Be All So Simple" de pe primul lor album.
- usualflow
- Junior Member
Mie imi place foarte mult VeritaSaga, am shi plans la unele piese...
Voi zicetzi de negative ca-s furate...ei bine, eu am vazut asta shi la trupe mai cunoscute...de acelea de ce nu zicetzi nimic ?
Sincer, mie chiar imi plac baietzii...au talent ! ! !
Voi zicetzi de negative ca-s furate...ei bine, eu am vazut asta shi la trupe mai cunoscute...de acelea de ce nu zicetzi nimic ?
Sincer, mie chiar imi plac baietzii...au talent ! ! !
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
baaaaaaaaaaa
care pula me e atat de prost uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cum pula me poti sa zici ca piesa aia e romeo shi pizda aia proasta de juliata baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cacatule
de la nino rota
nui nici un nino rota bagamiah pula in vioara masii ba ignorantu draq shi afonuleeeeeeeeee
nu seamana deloc baaaaaaaaaaaaa
tzo dat voie mata sa te uiti la filmu cu romea tzociu shi palade julieta
PS: Pizzi ai un avatar de looser
daca aia e fatza ta e clar.... asha mori... adik prost
is nervos ca nu bagesc bucata aia
cum pula me poti sa zici ca piesa aia e romeo shi pizda aia proasta de juliata baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cacatule
de la nino rota
nui nici un nino rota bagamiah pula in vioara masii ba ignorantu draq shi afonuleeeeeeeeee
nu seamana deloc baaaaaaaaaaaaa
tzo dat voie mata sa te uiti la filmu cu romea tzociu shi palade julieta
PS: Pizzi ai un avatar de looser
daca aia e fatza ta e clar.... asha mori... adik prost
is nervos ca nu bagesc bucata aia
- xjkewlbloo
- Junior Member
shi .
inca o chestie......
pentru looserii care ascluta manele sau candy sau bugi mafia
hip hop de calitate fara sampling nu se face
daca nu faci sampling esti degeaba
esti la familia sau shtiu eu ce cacati de hi hoperi
- xjkewlbloo
- Junior Member
mah tata mah ce te-ai aprins... ;e !
ok ok, nu e nino rota cum au zis unii, dar macar puteai sa "faci lumina" cum s-ar zice, sa informezi lumea ca sample-ul e de la Schiller si a sa "Nocturne", nu doar sa sari asa pe toti peretii... degeaba... Adica sa fii constructiv.
Chill ca nu face bine la neuroni... lay low prietene, lay low...
ok ok, nu e nino rota cum au zis unii, dar macar puteai sa "faci lumina" cum s-ar zice, sa informezi lumea ca sample-ul e de la Schiller si a sa "Nocturne", nu doar sa sari asa pe toti peretii... degeaba... Adica sa fii constructiv.

Chill ca nu face bine la neuroni... lay low prietene, lay low...
- usualflow
- Junior Member
xjkewlbloo scrie:inca o chestie......
stai tu linistit baiete, ca si La Familia au samplat destul...exemple: "Tupeu de borfas" - 2pac f/ Outlawz - "Made figgaz", piese d p "Foame de bani" - samplaje din DMX si mai sunt....
in plus, nu-i baga p La Familia in aceeasi oala cu altii d prin Romania, ca totusi, au o anumita experienta in spate si cel putin Puya, cat il vezi d gangsta, afla ca are destula credibilitate si omu' stie c vorbeste (am avut ocazia sa stau la o discutie cu el si atunci mi-am skimbat si eu parerea despre el)....spre deosebire Mafia, care hmmm....ma cam abtin...
cat despre VeritaSaga, cred ca in primul rand conteaza versurile....sa vad eu p vreunu in Romania care sa le egaleze lirica

- Maeditus
- Junior Member
vreau si eu negativele !!!
muffinass scrie:Acum, nu sunt genul care sa-nceapa discutii, insa MULTE din negativele lor sunt luate de la alte melodii.
Am detectat multe melodii (portishead, romeo si julieta, requiem for a dream, tchaikovsky (sic?)) dar ma intrebam daca lumea a gasit si altele.
Hai salut
te rog am auzit ca ai negativele de la veritasaga...cum pot da si eu de tine?
am mare nevoie de negativul de la Ad litteram ft. Veritasaga- Unde !!! Il AI? zi-mi te rog cum pot da de tine.... mersi mult si p.s. id meu de YM de misionara69 iar email misionara69@yahoo.com
- misionara69
- Junior Member
Inca de la inceput cei care au facut hiphop au sample`uit. TOTI! Cu timpul ajungi sa produci singur sau cu ajutorul celor ce`s deja in paine... pe proprile resurse. Trupele ce sunt pe piata romaneasca din ziua de azi, la inceput si ei au sample`uit... dar au facut`o FARA bun simtz... au tras tot negativu, au luat si numele piesei si l`au tradus, chiar si album... nu dau exemple pentru ca toate trupele au facut treaba asta, acum insa au condintii... au ceva bani si s`au maturizat: ) astazi cine sample`uieste o face dar mai timid... in limita respectului pentru cel care aude, pentru ca oricum nu va asculta un manelar sau rock`er pe un hiphop`er ce numa si`a aruncat un link cu un album al lui pe internet. Cei care asculta new`comer`ii sunt deja formatzi cumva si stiu ce muzica se invarte afara... dupa toate astea veritasaga au negative frumoase si piese misto:)
- Reshad
- Junior Member
45 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2