dmxcd scrie:daca pt o compilatzie sta 2 ani si nici macar nu face el toate piesele
tocmai asta e ma ca nu face el toate piesele si asteapta sa le trimita respectivii!!! si asculta mai bine 'Get Ready' ca sa te prinzi de ce se ia de el...
PacE
dmxcd scrie:daca pt o compilatzie sta 2 ani si nici macar nu face el toate piesele
dmxcd scrie:pai da ma da de unde stii ca aia nu le-au trimis deja.....
dmxcd scrie:sau ca nimeni nu e interesat de aceasta compilatzie si nu se trimit piese???......se gasesc deja oameni care dau piese pe net si sunt destul de bune...dar probabil daca nimeni nu a auzit de ei nu sunt luatzi in seama, si se asteapta kombat si altzii sa trimita ei piese, ca deah...de ei s-a mai auzit.....poola mea acum,,,,intelegetzi ce vretzi
neamtzu scrie:gabi mai are de lucrat la flow si la dictia in engleza (sincer n-am inteles nimic din strofa in engleza). De subiect mi-e mila sa vorbesc.
n3aGabitz scrie:Am atasat promoul oficial al compilatiei...in cateva zile e online si compilatia.
http://www.napalm-dob.com/Napalm/Fu-Ad.jpg
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator