Racla feat. Dee-2in1
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
a scos mai demult Rimaru cu Gutza o melodie.. se numea "Am pistol si celular"

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
aham.. pricep... heh
dar daca totzi "fanii" se duc pe kazza/dc++/etc si iau albumul de acolo nici nu e de mirare ca rimaru baga featuringuri cu gutza
parerea mea... heh
dar daca totzi "fanii" se duc pe kazza/dc++/etc si iau albumul de acolo nici nu e de mirare ca rimaru baga featuringuri cu gutza

parerea mea... heh
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
copii... si-a gasit cine sa fie lupul moralist...
Dia scrie: Si mie imi pare rau pentru ca Verita au acceptat colaborarea! Mare pacat! Auziti la ei pe "Casa de copii" (citat ) :
"Sfatu final : daca vrei sa imiti pe cineva si sa o faci bine, ia-ti inima-n dinti si imita-te pe tine "
piesa cu veritasaga e ceva mai veche... de prin 2003; la fel si "casa de copii"... care e de fapt "o copie" de pe "electroshok", al carei negativ insusi e <<o copie xeroxata de 'nshpe mii ori shapte... >> prea multi artisti au folosit acelasi sample... ne-am plictisit!
cine inghite toate povestile astea cu "sampling total", cover-uri si drepturi de autor? vorbesti despre artisti care au (sau nu) probleme de originalitate legate de tehnica sau flow si tu "bagi" la milimentru ca twista? lasa-neeee.... [-(
jalnique... lasa ca daca sunt bani sunt si fani. nici o problema. sa fiti sanatosi.
...dupa cum spuneam, "hip-hop dalmatians"...

O mare escrocherie... o afacere murdara, asta vad acum cand spun "r.a.c.l.a." ... regret ca s-a evaporat tot respectul pe care il purtam candva acestui nume, s-au dus vremurile cand strangeam bani pentru a-mi cumpara albume racla in original, vremurile in care credeam ca rimaru e un om "fain" si in care imi parea rau pt. decizia lui connect-R de a parasi Veritasaga ... S-a terminat. Over. Fin. Caput.
- usualflow
- Junior Member
asta e raspunsul care l-am primit de la rimaru cand am comentat "casa de copii"
"dade
Se pare ca nu te-ai prins ca pe "Casa de copii" ne luam de cei care-i copiaza pe Vexx, Puya, Cheloo, Mafia, Raku etc. si nu de artistii antementionati, lucru precizat si pe coperta albumului. Probabil ca nu ai DEXteritate in original daca n-ai inteles asta.
Oricum... Tone down the language! "
asa o fi da tot :bleah:
"dade
Se pare ca nu te-ai prins ca pe "Casa de copii" ne luam de cei care-i copiaza pe Vexx, Puya, Cheloo, Mafia, Raku etc. si nu de artistii antementionati, lucru precizat si pe coperta albumului. Probabil ca nu ai DEXteritate in original daca n-ai inteles asta.
Oricum... Tone down the language! "
asa o fi da tot :bleah:
- Dade
- Junior Member
Hey...downlodati mircu si vorbiti acolo despre probleme gramaticale si politetzuri gen "ce mai faci " ...se intoarce si moderatorul din "concediu medical" in curand!
Anyway...i don't give a shit pe explicatiile lui Rimaru referitor la "casa de copii"
eu sunt inca la faza in care caut "unda`" pe albumul RACLA ... poate cer eu prea mult!
Anyway...i don't give a shit pe explicatiile lui Rimaru referitor la "casa de copii"

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052

i'm missing every part
i'm missing every part
-
Mi-a trezit interes mai degraba avatarul (esti tu acolo? ma indoiesc). Oricum caldura unei voci bune nu se cauta la Simplu, poate ar trebui sa mai asculti ceva muzica. Cat despre RACLA, cred ca nici nu merita sa mai discutam despre formatia asta. Pa si pusi!
ps: ce figura enigmatica ai in poza din profil. intotdeauna esti asa ganditoare?
ps: ce figura enigmatica ai in poza din profil. intotdeauna esti asa ganditoare?
-
hardbeat - Junior Member
Exista o voce buna in formatia aia..iti spun sigur..scepticii nu recunosc! Muzica ascult diversa si foarte buna...si sunt mandra de preferinte si de ce am in playlist...iti pot arata oricand si sunt sigura ca nu ma voi face de ras ! Poza nu este a mea...exista in profil o poza a mea..daca te-ai uita la profil...ironia in " ma indoiesc" ma face sa cred ca ti se pare ca ma ascund in spatele unei poze cu o fata frumoasa...nu ma ascund...poza mea e disponibila pt toata lumea ! Daca nu merita RACLA sa discutam...de ce te mai agiti si te iei de mine ? nu te inteleg la faza asta! parea ca le iei apararea! it was my point exactly...nu merita sa discutam...am dat reply pentru ca eram vizata ! preferam doar "pa" ca formula de incheiere :p
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia scrie: Pe albumul Simplu caut caldura unei voci bune...
eu zic ca tu duci lipsa de sex dia.. heh.. te consolezi cu niste muzica de kkt.. trist trist
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
;a Din cate am citit pe forumu asta (nu am avut rabdarea sa citesc tot) am inteles asa: R.A.C.L.A a scos o noua melodie (am ascultat-o da va zic ce se intelege de aici) care are si un videoclip aparent invizibil (nimeni nu l-a vazut dar e).Melodia este copiata dupa alte melodii nigga (nu dau nume si detalii ca nu e problema mea) si are un featuring cu Gutza (probabil live la nunta lu` Mutu altfel nu vad cum). Plus mai apare un individ misterios dasta rasta care se dovedeste a fi Connect -R. Intre timp unii se iau la cearta si apar si niste complimente (labar, nefututa, bla bla bla bla) :fuck:
Acum sa zic io ce lipseste aici: Jose Armando cand se indragosteste de fratiso care e de fapt masa si Wu Tang Clan taindu-se in sabii cu bodyguarzii lu Becali la concert (playback) a lu Adrian Copilu Minune. [-(
Hai sa fim seriosi. Threadul asta avea un subiect si uite ce a iesit.
Melodia e marpha si merita ascultata (si videoclipul e mijto si bine realizat)
Acum sa zic io ce lipseste aici: Jose Armando cand se indragosteste de fratiso care e de fapt masa si Wu Tang Clan taindu-se in sabii cu bodyguarzii lu Becali la concert (playback) a lu Adrian Copilu Minune. [-(
Hai sa fim seriosi. Threadul asta avea un subiect si uite ce a iesit.
Melodia e marpha si merita ascultata (si videoclipul e mijto si bine realizat)
-
WeedMan - Junior Member
HABEEB daca iti zic de ce duci tu lipsa te superi rau...exista si varianta : nu o sa intelegi...avand in vedere lipsa pe care o duci
dar mi-esti tare indiferent! te-as intreba ce cauti tu in muzica : beat , sound , versuri , voci...da nu ma intereseaza...ca am destule motive sa rad...nu trebuie sa mai rad si de tine
WeedMan..din telenovela asta ai inteles ceva gresit : featuringul cu Gutza nu are loc pe melodia care da titlul threadului...individul cu rasta este de fapt un individ cu cozi ( cica s-ar numi breads cozile alea) ...fara nici o legatura cu rasta! In rest...sunt de acord cu tine pana la ultima propozitie.....unde intram in dezacord ! Subiectul threadului a deviat din simplul motiv ca oamenii fara argumente clare si concrete s-au luat de calitati ale userului care a postat inaintea lor...doar asa...ca sa scrie si ei ! ce mama dracu..e democratie...da-i drumu HABEEB !
Si ajungem la : melodia e marpha si merita ascultata .... aici zic eu : melodia originala e superba si merita ascultat
si cam atat...ca e pierdere de vreme ...si vorba lu hardbeat...nu se merita!

WeedMan..din telenovela asta ai inteles ceva gresit : featuringul cu Gutza nu are loc pe melodia care da titlul threadului...individul cu rasta este de fapt un individ cu cozi ( cica s-ar numi breads cozile alea) ...fara nici o legatura cu rasta! In rest...sunt de acord cu tine pana la ultima propozitie.....unde intram in dezacord ! Subiectul threadului a deviat din simplul motiv ca oamenii fara argumente clare si concrete s-au luat de calitati ale userului care a postat inaintea lor...doar asa...ca sa scrie si ei ! ce mama dracu..e democratie...da-i drumu HABEEB !
Si ajungem la : melodia e marpha si merita ascultata .... aici zic eu : melodia originala e superba si merita ascultat

i'm missing every part
i'm missing every part
-
cozile lui Connect-R nu sunt dreadlocks.
in alta ordine de idei, piesa nu imi place deloc, nici nu se compara cu melodiile vechi de la R.A.C.L.A. Pacat. Eu nu vad o schimbare in bine. Inca nu am ascultat albumul, dar daca toate piesele de pe el seamana cu acest single am impresia ca o sa ma dezamageasca rau de tot.
ps - apropos, mie imi pare ca in videoclip Rimaru seamana destul de mult cu unul din aia de la 3trei Sud Est mai ales ca s-a cam ingrasat in ultima vreme. voi ce ziceti ?
in alta ordine de idei, piesa nu imi place deloc, nici nu se compara cu melodiile vechi de la R.A.C.L.A. Pacat. Eu nu vad o schimbare in bine. Inca nu am ascultat albumul, dar daca toate piesele de pe el seamana cu acest single am impresia ca o sa ma dezamageasca rau de tot.
ps - apropos, mie imi pare ca in videoclip Rimaru seamana destul de mult cu unul din aia de la 3trei Sud Est mai ales ca s-a cam ingrasat in ultima vreme. voi ce ziceti ?

-
whatever - Mesaje: 2848
He he he Clubul stilistilor numitzi frizeri saluta Japp Share Free
. Sincer nu ma intereseaza cum se numesc cozile sau cum e albumu. Eu am zis ce se intelege din tot threadul asta si parerea mea. Si daca vreti sa va atacati forumul asta are si o sectiune de battle.
P.S.: faza cu Gutza era o gluma dar se pare ca unii fani infocati ai maestrului lautar s-au aprins.

P.S.: faza cu Gutza era o gluma dar se pare ca unii fani infocati ai maestrului lautar s-au aprins.
-
WeedMan - Junior Member
Pai si eu mi-am zis parerea. Mare pacat de schimbarea intervenita pentru R.A.C.L.A. Imi pare ca au luat-o in jos de cand trupa a ramas fara Demo, care a facut multe dintre cele mai faine piese de la ei (Templul Suferintei, Vis Ucigas, Meloterapie La Nervoticul Anxios, etc) Oricum, tot nu pricep cum o formatie care a scos Rap-Sodia Efectului Defectului sau Cei Care Te Calca Pe Cap a ajuns sa faca acuma piese ca 2 in 1 (cu toate ca doar Rimaru a ramas inca de la inceput - si textele sale erau complet diferite pana la Plus Infinit[inclusiv])
asta e, ramane de vazut daca o sa fie un comeback in viitorul apropiat, desi la modul cum merg lucrurile ma indoiesc.
asta e, ramane de vazut daca o sa fie un comeback in viitorul apropiat, desi la modul cum merg lucrurile ma indoiesc.
-
whatever - Mesaje: 2848
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3