Rap European

Rapul cel mai klumea se face in...

Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Mai 24, 2003 11:00 pm

United Kingdom
2
29%
France
2
29%
Romania
1
14%
Germany
2
29%

Voturi totale : 7

Mesajde HABEEB » Dum Aug 13, 2006 4:56 pm

degeaba asculti piesa daca nu intelegi versurile.. mesajul vine dupa aia :D
si dap.. de aia nu ascult rap nemtzesc danez portughez etc.. in afara de engleza/franceza/italiana nu cunosc alta limba straineza
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

go go deutsch rap!

Mesajde dan83euthanesia » Mar Aug 15, 2006 12:55 am

nu inteleg ce tot ii laudati pe rapperii nemti ... nu cred ca intelege germana mai mult de o zecime din cei ce au postat aici ... cu toate ca am 2 ani de germana tot nu pricep nimic ... asa ca bafta cu hip hopul german ...DEGEABA ASCULTI PIESA DACA NU INTELEGI MESAJUL

pai evident ca nu pricepi nimik cand inveti germana aici in romania! iti dau un sfat! apucate de engleza si invato bine! germana nu e limba de predat! si in nici un caz de acesti numiti profesori de germana din romania! si daca nu cunosti artistii si hip hopul german de cand a inceput el degeaba asculti 2-3 piese si constati ca nu-ti plac! dar sunt convins ca nu ai ascultat piesele care trebuiau! de multe ori poti asculta si armonia si technica in piesele astea! nu tre sa intelegi mesaju! ia cauta tu AZAD - eines tages ft Cassandra Steen sa vezi!
dan83euthanesia
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hip-Hop