Interviu cu K-Gula

Mesajde Dia » Dum Iul 17, 2005 10:36 am

A colaborat deja...ai citit o stire mai veche ! Piesa se numeste : " Daca pot sa zambesc grijile s-au dus" si este inclusa pe albumul Holograf ! Mai multe iti povesteste el... :)
p.s : si mie mi se pare un lucru bun colaborarea asta ==D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde loud_mouth441 » Lun Iul 18, 2005 1:26 pm

Nrk all! Stie cineva ce piesa are k-gula cu raku de a prestat-o la lansarea Zale si la Afront?O sa apara cumva pe "Schimbari"?
loud_mouth441
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Mie Iul 27, 2005 10:53 am

dadada ==D pentru curaj ,pentru schimbari ,pentru pantalonii aia scurti albi cu floriele roso, pentru continuare cu discontinuitate da evolutie. rock it on! e vara e soare ,imi propun sa urmaresc urmatoarele aparitii ca sa nu ma treesc ca citesc in ziare dupa.
change what you're sayin'/ don't change what you said
Quai D Orsay
Junior Member

Mesajde loud_mouth441 » Sâm Iul 30, 2005 4:40 am

macar sa ajung sa citesc in ziar de k-gula si totusi...dadada traiesc in romania, pentru toti bagatorii de seama care ma iau peste picior,pentru comentatori inutili plin de fitze intelectuo-masturbatoare,...Quai D Orsay fuck youreself nice and easy....dadada... ce ne-am face fara unu ca tine care sa scoata critici inteligente despre pantaloni albi cu floriele roso? Bai manelostar mind you're own stupidity!!!
don't let you're mind wonder,it might not come back!
loud_mouth441
Junior Member

K-gula ...

Mesajde rap_t_one » Dum Iul 31, 2005 10:33 pm

... spune-mi si mie ce-a fost cu craiova - pulp club ??? am vazut intamplator pozele pe un site 25h.ro ... ( club stuff ) si nu mi avenit sa cred ca am ratat asa ceva :(( faza e k nu am auzit nimik ... si nici un afis nimic ... pana mea ..oricum ...au venit parazitii am fost ... nu ma asteptam sa mai fie un eveniment asa curand ... dami si mie detalii ... ca sa imi fie ciuda la maxim :n:
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Joi Aug 04, 2005 1:04 pm

[quote="loud_mouth441"]masturbatoare,...Quai D Orsay fuck youreself nice and easy....dadada... ce ne-am face fara unu ca tine care sa scoata critici inteligente QUOTE]

ba coitza dreapta coitza stanga, multa pace, multa bere rece si cel putin o p888a calda ca sa ai ce stinge cu berea!
cat despre pantaloni,stiu,trebuia sa dau pe privat,tre sa ma tratez cu exprimarea in public a parerilor si senzatiilor.orcum dau si pa privat.
change what you're sayin'/ don't change what you said
Quai D Orsay
Junior Member

Mesajde gucitza » Joi Aug 04, 2005 1:11 pm

k-gula ce faci ? pe unde esti ? cu ce te ocupi ? de ce nu mai intrii? unde-ai disparut ?
:bounce: ;;)
:D
gucitza
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Aug 04, 2005 2:41 pm

Nu prea a avut acces la internet si a fost si destul de ocupat ... un concert cu Bitza in Costinesti in Ring , un concert cu trupa in Vama Veche si inca unu in Neptun parca...tot cu trupa! Videoclipul e gata ... in curand o sa apara...si...mai multe va spune el cand o sa aiba acces la net :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde gucitza » Joi Aug 04, 2005 3:06 pm

deci e la mare ? pai si...nu stii pe cand mai are concerte ..poate prindem si noi unu pe la mare ..sau pe undeva ....:mrgreen:
:bounce:
gucitza
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Aug 04, 2005 3:14 pm

Nu e la mare....e in Bucuresti si nu are nici un concert in viitorul apropiat :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde K-gula » Sâm Aug 13, 2005 10:30 am

pt Gyno:

da, am colaborat cu trupa Holograf, fiindca si eu am vazut cu ochi buni aceasta colaborare si s-a dovedit a fi una chiar foarte buna, deoarece toate radiourile din tara o difuzeaza si au cerut-o. pt mine este un pas foarte mare. este totusi vorba de trupa Holograf. sunt foarte multumit si mandru de aceasta colaborare.

pt loud_mouth441:

piesa cu Raku defapt pe album este feat ZALE, fiindca este produsa de ei. se numeste what the fuck si este inclusa pe albumul Schimbari.

pt Quai D Orsay:

neata alina :) what the fuck are you doing? nu te mai vede omul cu carul de ani si nici pe catalin. unde va ascundeti?

pt rap_t_one:

a fost un concert semnat Bitza & friends, neasteptat pregatit pe fuga ce a iesit bine. va mai fi unul in viitorul apropiat tot in pulp. mai multe detalii nu stiu sa iti dau.

in rest, dana, acum stii ce fac ;) multam fain diana pt ajutorul acordat pe timpul cat nu am putut intra si foarte mult respect celor ce se intereseaza si apreciaza. peace!
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde sadox » Sâm Aug 13, 2005 10:53 pm

K-gulla am shi o nelamurire:pe cand iese albumu' tau Skimbari,daca nu-s prea indiscre:)?Ca vad ca se lasa destul de greu.Ashadar shi prin urmare abia ashtept sa aud shi yo piesa cu zale what the fuck.In rest numa bine!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde ckride » Dum Aug 21, 2005 12:40 am

Salut Costin :)

Tin in primul rand sa te felicit pentru colaborari, mi-a parut bine sa vad numele tau pe coperte, afise si nu in ultimul rand, tv. Multa multa bafta si inspiratie in continuare iti urez, astept atat albumul cat si alte colaborari reusite!

Imi pare rau ca n-am pastrat legatura, sper sa ne-auzim la o bautura data viitoare.

(Intrebari n-am, sper sa nu iau avertisment pentru offtopic :) )
ckride
Junior Member

Mesajde Dragosh » Joi Oct 06, 2005 10:13 pm

imi place videoclipul tau cu Undoo K-Gula.si melodia.
Dragosh
Junior Member

Pt. K-GULA

Mesajde Hasis99 » Vin Oct 07, 2005 3:59 pm

Poate nu mai sunt eu la curent si s-a spuns deja da' eu n-am auzit...cum a ramas cu iarba si cu garda? Te-au acuzat de crima organizata?(ha,ha...)
Ai facut treaba buna cu baietii de la CTC si cu Raparta and more...tine-o tot asa! Cum a ramas cu studio-ul de la urban?
Hasis99
Junior Member

Mesajde K-gula » Mar Oct 11, 2005 8:58 am

ce pot spune, este doar ca cineva acolo sus este cu ochii pe noi, iar mie la momentul acela, a fost nevoit sa imi dea o mare palma fiindca am vrut sa fac mai mult decat sa fumez. mereu am considerat ca M a fost lasata pe pamant cu un scop si nu acela de a fi comercializata, iar eu.........

ca sa raspund la intrebarea ta: totul s-a incheat in foarte mare liniste si pt faptul ca cel ce a incercat sa ma trimita dupa gratii nu era decat un simplu spargator de apartamente ce trebuia sa "dea" pe cineva, iar procurorul si-a dat seama de manevra + in momentul in care am fost arestat procurorul mi-a spus ca daca ar fi fost vorba despre heroina nici nu se uita la mine si as fi fost trimis imediat la mititica, asa fiind vorba de M nu vroia sa se incurce. pot spune ca palma ce am primit-o de la ceL de sus si-a atins scopul. repet si aici ce am mai afirmat in alte cazuri. nu este nimeni obligat sa fumeze, dar daca o va face, sa stie exact de ce o face.

in rest. multumesc foarte mult pt apreceieri si va stept in numar cat mai mare la lansarea albumului ce va fi anuntata din timp, fiindca veti avea ce vedea. cine a mai fost la concertele mele stie despre ce vorbesc, atata doar ca la, lansare totul va fi cu 70% peste ;)
K-gula

Mesajde o_tzestoasa » Mar Oct 11, 2005 9:14 am

ce-tzi poate zice o tzestoasa amarata, K-gu? Dkt k mi-a fost dooor de tine, era vremea sa fii iar pe sticla si clipu' e fainutz. jur pe carapacea mea sa iau albumu. Te tzuc!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde Hasis99 » Mar Oct 11, 2005 11:53 am

Mersi ca ai raspuns...si sunt de acord M. e lasata pentru fumat pt. starea aia...desi pt. unii e o mica afacere. Bine ca ai scapat si nu ai fost si tu un "exemplu" al puterii bratului legii...kkt
Asta e... omul se crede de neatins pana nu primeste o palma de la EL...mai bine mai devreme decat mai tarziu...
Tot nu mi-ai raspuns...studio-ul de la Urban a ars, nu? Ce s-antamplat cu el? Era asigurat?...sau a fost doar un zvon, desi nu cred...
Abia astept un show adevarat si sa sti ca avem pretentii de la tine...stim ca poti
Hasis99
Junior Member

Mesajde K-gula » Mar Oct 11, 2005 4:13 pm

sincer nu stiu cum si ce s-a intamplat la urban fiindca nu mai eram acolo de jumatate de an. imi pare foarte rau fiindca tocmai camera in care am lucrat eu a fost patita :( si numai eu stiu cat am lucrat la camerele respective........ asta este. ideea este ca cei de acolo sa nu ramana cu parerea de rau si sa mearga mai departe. eu am plecat mult mai departe. :)

multam fain broscuto
K-gula

Mesajde Hasis99 » Joi Oct 13, 2005 3:44 pm

si acum la ce label esti?...la Geaniny Munteanu?...cine a sponsorizat clipu?...pare destul de scump si e marpha...
Hasis99
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Oct 13, 2005 3:58 pm

La RUL...sub marca Roton ... n-a semnat nimic cu Gianiny din cate stiu eu ! De clip iti povesteste el...eu nu stiu :) de pe 17 octombrie apare albumul in magazine...si cam la 2 saptamani dupa aparitie urmeaza o super lansare si dupa aia o serie intreaga de concerte! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Hasis99 » Joi Oct 13, 2005 4:06 pm

Mersi de informatii...da cine sunt astia de la RUL ca sunt jmecheri...au scos si pe CTC...s-o tina tot asa...
Hasis99
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Oct 13, 2005 4:13 pm

Roton ... Roton Urban Label ... : " Este cel mai nou label powered by Roton. Trupele R.U.L sunt trupe de rock si hip-hop ce si-au dovedit deja valoarea prin vanzari si aparitii exceptionale, sau trupe ce promit foarte mult, desi sunt la inceput. Din 2005 muzica adevarata are noi aliati in R.U.L si artisii R.U.L : ARSSURA, DA HOOD, ZEBRE, DREAM TEAM, RACLA, NOCIV, K-GULA, ZALE

ANONIM SI PARAZITII in colaborare cu 20cmrecords.

LUNA AMARA SI BITZA in colaborare cu RebelMusic. "
O s-o tina ... si se tin si de promovare si de tot ce trebuie...ceea ce e super ok ! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde eyewitness » Joi Oct 13, 2005 6:00 pm

eu am plecat mult mai departe

te cred doctore, daca ai marfa buna e normal, te duceeee....departeeeee :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Hasis99 » Vin Oct 14, 2005 11:36 am

Ce sanse am ca artist necunoscut sa duc un demo facut intr-un studio home-made?...Stiu ca rationamentele comerciale primeaza dar cred ca nu am un stil prea under...sau daca nu la RUL la un alt label serios...dar care sa nu-mi impuna ce fac ei...de exemplu Anonim la Parazitii...
Hasis99
Junior Member

Mesajde gucitza » Lun Oct 17, 2005 2:03 pm

ce mah ??? adica de azi o sa gasesc albumu ? ia zii K ?? IS IT TRUE ? eu vreau autograf pe el ....:P si de la baietzii...in special de la jojo ....:P :D !!
gucitza
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Oct 17, 2005 2:40 pm

Asa ar trebui...de azi ! Mie asa mi-a spus ! O sa intre si el si o sa spuna ce si cum :) gucitza ... be careful cu Jojo ca nu vreau sa te vad batuta :P
i'm missing every part
Dia

Mesajde UnCopilutz » Mie Oct 19, 2005 11:19 pm

.....heh....
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Briatore » Vin Noi 04, 2005 4:14 am

oare sa fie vorba de acelasi JoJo pe care il stiu si eu .. u know ... hump alea alea :D

ce faceti fetele ... va distrati ?! :P

foarte frumos albumul ! Bravos ! Mare treaba au realizat toti baietii ...

asteptam cu nerabdare lansarea oficiala si sa inceapa la dreaq concertele :P

kiss kiss
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde gucitza » Joi Noi 10, 2005 4:59 pm

Dia...trebuie sa vb ca nu vreau sa fiu batuta !!! :P
nu vreau sa fiu off-topic, asa ca va anuntz : diseara la YO! interviu super special :
K-GULA, DJ UNDOO si CONFUSION...sper sa va uitatzi :)
gucitza
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop