p.s : si mie mi se pare un lucru bun colaborarea asta

pentru curaj ,pentru schimbari ,pentru pantalonii aia scurti albi cu floriele roso, pentru continuare cu discontinuitate da evolutie. rock it on! e vara e soare ,imi propun sa urmaresc urmatoarele aparitii ca sa nu ma treesc ca citesc in ziare dupa.
faza e k nu am auzit nimik ... si nici un afis nimic ... pana mea ..oricum ...au venit parazitii am fost ... nu ma asteptam sa mai fie un eveniment asa curand ... dami si mie detalii ... ca sa imi fie ciuda la maxim 
what the fuck are you doing? nu te mai vede omul cu carul de ani si nici pe catalin. unde va ascundeti?
multam fain diana pt ajutorul acordat pe timpul cat nu am putut intra si foarte mult respect celor ce se intereseaza si apreciaza. peace!
)
si numai eu stiu cat am lucrat la camerele respective........ asta este. ideea este ca cei de acolo sa nu ramana cu parerea de rau si sa mearga mai departe. eu am plecat mult mai departe.
de pe 17 octombrie apare albumul in magazine...si cam la 2 saptamani dupa aparitie urmeaza o super lansare si dupa aia o serie intreaga de concerte! 

eu am plecat mult mai departe

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator