Raku

Mesajde olteanu| » Vin Iul 16, 2004 4:55 am

\:/ raku e dupa parerea mea viitorul in hip hopu romanesc.interludiu pt studiu lectye de hip hop si ce inseamna muzica asta.Si cand o ardea in morometzii versurile lui erau marfa(kosovo) da in ultimu timp a inceput sa mai scoata capu si pe scene nu amplasate underground.E bine astfel sa mai stye si lumea ca mai sunt mc de calitate in romania in afara de cheloo si ombladon ca mafia sunt dusi de mult.(daca in 2004 invety ca in hip hop se folosesc platane si nu sunete scoase pe calc e clar si sa mai umble si pe la logica unor versuri ca lasa mult de dorit).
sa ma lafai in mecca,
nadragii mei sa stea lejer in clk
cu banii din tygareta sa imi fiu luat si eu coca
FIND SEFU UNEI CASE PE NUME PROIECT CU STELE ,SA IL PRODUC PE RAKU NU ROMANESTY MANELE
olteanu|
Junior Member

Mesajde ama » Mar Aug 24, 2004 2:40 pm

as vrea si eu albumul lui raku. daca-l vinde cineva original, dau si bani, nu e problema. daca il aveti mp3-uri, ma gasiti la alex@recreate.ro
ama
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mar Aug 24, 2004 11:19 pm

o intebare: am auzit ca albumu lu Raku s-a dat asa, prin prieteni...dar se gaseste undeva originalul ca si eu as vrea sa il cumpar?
adresa mea: vlad_2004x@yahoo.com
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Subsemnata` » Mar Sep 07, 2004 4:23 pm

Din greseala am pus si yo mana pe abumul Raku..si de atunci nu l-am mai lasat..melodiile preferate:Oricand si Seule solution
Te invit la dans..il stii pe tot? sau trecem la capitolul:faci bot?
Subsemnata`
Junior Member

:) ma bucur k e dinou activ shi acest Thread!

Mesajde piticstyle » Lun Sep 13, 2004 1:41 am

Asasinu` .. asha am auzit shi yo` k albumu a fo` dat prin prieteni shi kkturi ! oricum a ajuns la multe persoane! Original nu cred k`l gaseshti .. eventul tzil trimit eu prin posta! piticstyle@yahoo.com ! Despre piesa Raku feat. Bitza & Dj Dox-Tovarasilor ce parere avetzi? Mie mi se pare Ok! chiar Buna ... partea lu` Raku e super! Shi ink ceva .. poate o shtitzi poate nu , Raku si Yolo vor forma trupa Zale ( Zale Production) ceva de genu` ! shi pt cine shtie ! am zut k cineva zicea k la zut pe Raku intr`un interviu la B1 .. nu shtii .. are ceva facultatzi .. ce studii are? Dupa parerea mea e mai bun dekt Rimaru` , are versuri inteligente, bine gandite .. Promitator ! Respekt Raku,Veritasaga,CTC
piticstyle

Mesajde mc dio » Mie Sep 15, 2004 3:58 pm

raku!mai ,cu toate ca vad ca sunteti convinsi ca e cel mai tare mc. din romania,eu totusi zic ca nu-i asa!de ce ar fi?pentru ca pur si simplu a facut un album unda' si "l-a dat pe sub mana?" in fine!nu zic ca nu-mi place,dar nu in mod deosebit!
eu sunt de parere ca-n romania in curand,parazitii or sa pice,mafia la fel,pula mea!e romania!
nu ca mi-ar place mafia!dar....!
ombladon,eu zic ca-i cel mai tare deocamdata-n romania!
pa!
and fuck was the first word I've learn
mc dio
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mie Sep 15, 2004 5:23 pm

ezact, ombladon imi place mai mult ca raku....de ce sa ne luam doar dupa faptul ca e under sau nu, c onteaza valoarea pana la urma.
oricum, raku ramane unu dintre preferatii mei.
peace
Asassinu
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mie Sep 15, 2004 7:44 pm

Auzi,da voi chiar credeti ca cei care au spus ca e cel mai bun din Romania au spus-o pt ca el e Unda'?Ca a dat un album pe sub mana?Poate chiar e parerea lor,iar Raku mi se pare ca nu mai e " unda' " demult.Motivele le stiti si voi.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mie Sep 15, 2004 9:33 pm

nu prea e under raku....da e bun.
Ia gandestete un pic...e mai bun Raku ca Ombladon? Io zic ca nu.
Asassinu
Junior Member

Mesajde deianira » Joi Sep 16, 2004 1:22 pm

mc dio scrie:raku!mai ,cu toate ca vad ca sunteti convinsi ca e cel mai tare mc. din romania,eu totusi zic ca nu-i asa!de ce ar fi?pentru ca pur si simplu a facut un album unda' si "l-a dat pe sub mana?" in fine!nu zic ca nu-mi place,dar nu in mod deosebit!
eu sunt de parere ca-n romania in curand,parazitii or sa pice,mafia la fel,pula mea!e romania!
nu ca mi-ar place mafia!dar....!
ombladon,eu zic ca-i cel mai tare deocamdata-n romania!
pa!

lasa ca am vazut-o io pa una din sm care si-a tatuat raku pe brat la o saptamana dupa ce a ascultat prima oara albumu doar pt ca a auzit de la altii ca e cel mai bun... (asta se-ntampla acu un an)
respect pt tine ca ai alta preferintza si ca o sustii!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Sep 16, 2004 2:17 pm

Asassinu scrie:nu prea e under raku....da e bun.
Ia gandestete un pic...e mai bun Raku ca Ombladon? Io zic ca nu.

Una la mana...eu nu il consider pe Raku cel mai bun.E foarte bun,dar pt mine nu e cel mai bun.Si daca il consider mai bun decat Ombladon spun un mare DA.Spun asta pt ca asa cred eu nu pt ca unu e mai "Unda'" decat altu' pt ca nu e asa.Amandoi intra in aceeasi oala.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Sep 16, 2004 4:28 pm

ma, fiecare cu preferintele lui....
si mie imi place raku, am mai zis, dar nu cel mai mult.;)
peace
Asassinu
Junior Member

Mesajde toXatoo » Vin Sep 17, 2004 12:32 pm

Parerea mea e ca Raku este unul dintre putini emcee din Romania care au ceva de spus, si are un flow si un vocabular de invidiat pt oricine. Nu stiu daca intrarea lui in trupa Zale, alaturi de Yollo si christu a fost cea mai buna idee, eu kred ca raku da mai bine singur.
Imi pare rau ca unii rapperi romani fura negative de-afara. Ma roog, astai pentru cei care stiu !!!
Oricum RESPECT Raku !!! Sper sa te tii de treaba asta !
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde mc dio » Vin Sep 17, 2004 3:19 pm

mai,eu nu va inteleg!daca pe acest forum se spune despre o trupa ca-i unda',gata,sar toti in sus si sustin trupa cum ca-i cea mai tare,pentru simplu fapt ca-i underground.si daca stau sa ma gandesc mai bine,acum cred ca inteleg aia care se bat cu pumnu-n piept si zic:unda'! .... deci cei din unda' care raman in unda' eu zic ca-s 2 categorii:prima este ca raman pentru ca nu canta destul de bine si zic:bag pula-n cei de pe piata(invidie) si a doua categorie sunt acei incapatanati care spun:ce pula mea?eu raman in unda,imi respect numele de mc,daca sunt in unda prefer sa ma respecte 2-3 care apreciaza ca-s un unda(snobi)!
ei bine,partea proasta e ca nici una din cele 2 parti n-ar recunoaste niciodata ceea ce-am zis,si parca vad c-acum o sa se trezeasca cativa sa "sara" pe mine sa ma contrazica!
n-am zis nimic de cei care sunt sau au fost in unda si acum sunt pe piata!
and fuck was the first word I've learn
mc dio
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Vin Sep 17, 2004 4:21 pm

Nu mai sare nimeni sa te contrazica,ca s-a fumat deja de n ori subiectul asta pe forumu' asta.Apropos...aici e vorba de Raku(eventual de trupa Zale) nu de zici tu mai sus.Deci...
Raspopitu
Junior Member

so

Mesajde sadox » Lun Sep 20, 2004 11:31 am

Cat despre raku poate ca merita sa ma repet k sa zik ka pentru mine reprezinta "still" cel mai bun mc kiar daca ar mai fi altzii care pot intra lejer la koncurentza cu el gen deliric 1,l doc,sau vexx(kiar shi rimaru poate) dar dupa parerea mea ei nu dobandesk acel joc intelegent de rime specific pe care-l detzine raku,shi asta e singuru motiv pentru care raku va fi shi pe viitor in viziunea mea unul(kiar primul) dintre cei mai bine cotatzi mc's.Shi parca am intzeles ca toamna astah nushtiu cand o sa iasa albumu Zale. Shtie cineva ceva despre asta?.PAX!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Sep 20, 2004 3:58 pm

da, o sa iasa, desi as fi preferat sa iasa Raku, si nu Zale. Io acum nu zic ca Iolo o fi prost, da parca nu prea m-a impresiuonat pe melodiile pe care l-am auzit. Sa speram ca albumu Zale va fi bun, macar la fel de bun ca In Mediu Vitreg.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Dade » Lun Sep 20, 2004 8:40 pm

nici pe mine nu ma impresionat Yolo da tot o sa fie misto pt ca e si Raku pe acolo. nici nu stiu daca Yolo e roman?! poate stiti voi. abia astept sa vina albumul ala ca In Mediul Vitreg l-am ascultat de prea multe ori. bine ca nu m-am plictisit.
oricum Raku pt mine e cel mai bun mc chiar daca e in Zale.
bafta
Dade
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mar Sep 21, 2004 10:01 pm

Iolo nu e roman sigur...din cate am vazut io ar cam fi negru, dar parca dupa accent ar fi francez sau ceva???nush ce sa zic. Dar am auzit ca piesele noi vor fi bune, si partea lu Iolo.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Dade » Mie Sep 22, 2004 5:26 am

da, nu e roman ca zicea una pe un forum ca il cheama Jaques sau asa ceva. oricum raku nu ar fi acceptat sa fie in formatie cu unu care lu le are cu rap-ul.
da tu de unde afli cum o sa fie noile piese?? e vre-un site sau ai alte surse?
Dade
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mie Sep 22, 2004 2:34 pm

ma...am auzit din niste surse,...sper sa fie asa.
Asassinu
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Sep 22, 2004 2:53 pm

loale..yolo ie vecin de apartament cu raku..sta la cateva blocuri de mine..

ie super meseriash tipu'..cat despre raku' ce sa zic..ie cel mai bun MC de pe la noi..parerea mea..

acu' fo' luna l'am rugat pe carbon de la piratzi sa'mi faq shi mie rost de la raku de albumu' lui in orijinal (in mediu vitreg) ca'l aveam mp3 shi se auzea prost..a fost prompt raku shi in fo' 3 zile am primit albumu'..

?!
h0va

Mesajde usualflow » Joi Sep 23, 2004 1:53 pm

Dade scrie:da, nu e roman ca zicea una pe un forum ca il cheama Jaques sau asa ceva. oricum raku nu ar fi acceptat sa fie in formatie cu unu care lu le are cu rap-ul.

aia 'una' probabil ca eram eu... :D oricum yolo' e super atat ca persoana cat si ca MC. si face trupa buna cu raku, am mai zis-o si o sa o repet.

...cu toate ca raku se descurca si singur de sute de ori mai bine decat se descurca trupe intregi, crew-uri de pe la noi... nu dau nume, ca n-am nimic cu nimeni si nici nu vreau sa nasc polemici sau dispute. ideea e ca vorbim de nume sfinte, nimeni nu poate sa il conteste pe raku, pur si simplu n-ai cum sa nu vezi cata valoare are. si pana acum chiar nu am auzit pe nimeni care sa fi ascultat raku si sa spuna ca nu i-a placut. chiar ma bate curiozitatea sa aud ce argumente ar avea cineva care sa i se impotriveasca. :)
Prestatia din cadrul shusha night de la romexpo a fost ceva... ceva mai mult... Deci cuvantu' sus pt zale...
usualflow
Junior Member

Mesajde Dade » Joi Sep 23, 2004 6:37 pm

scuze ca ti-am zis "una". :))
am eu un prieten care la ascultat pe raku si a zis ca nu ii place. bine...el asculta mai mult la familia si bug. mai sunt si dastia care nu stiu ce inseamna un mc adevarat. da oricum parerile lor nu prea conteaza.
eu zic ca raku se poate compara si cu alti rapperi de afara.
apropo de shusha night...da si tu mai multe detalii. caut pe net si nu gasesc nici o poza, nici un articol nimic.
Dade
Junior Member

Pe Un Forum...

Mesajde Impiegat » Vin Sep 24, 2004 1:59 am

/////// _ /////////*&^$(%$$ """ Azdraiel2004 - eu il contest :U ca zice-n versurile sale/ ca e rapid, si le-au luat doi ani sa.... album zale! :o Si ca odata cand treceam pe strada i-am zis "wazap" si nu m-a bagat in seama; si ca n-a avut buget la "VINO" ...........sa ma vezi mama!

Panaitescu Pompilian - Bai impiegat :wazzup: , o sa-ti dea adminu' ban ~a , ca am auzit ca aici unu-ntreba de un fast food Japan-raku , eu mi-am pierdut dalmatianu' si era si bolnav saracu'..... iar pentru DEEANIRA: "Hai ma c-am luat bacuuu!!!

Azdraiel2004 - bai Panait, adminu' n-o sa-mi dea niciun ban, ca ma cunosc cu el ca Bruzli cu Tarzan si pentru raku frate, cand o sa-l prind la beatle, o sa-l rog frumos sa faca si cu mine ... unu.. si daca ma face dupa "aia" ma duc si- -ascult Compari Flou si citesc Shogunu

Pompilian -la maic iar, cec dis aut io
Stiti vreu dalmatian cu lantz cu Pantera Bleo??? .............."""

Impiegat: :sleep: yo :sleep: yo yo

?????????????????/////////////////////>*$$#&*^(&*%$ ortega design http/www.baraca.com/??L*&*^^chin_esse_zmile .
Impiegat
Junior Member

Mesajde deianira » Vin Sep 24, 2004 5:56 pm

draga impiegat, in legatura cu bacu: e o vorba a mea care o cunosc doar cei care practica canotaj...ceea ce ma face sa cred...ca...ma cunosti...bai, am un singur gand pe forumurile astea: imi pun toti banii deoparte ca sa-i ingrop pe toti diletantii....atat am avut de spus (de data asta)...data viitoare trec la fapte, sa moara mama ce guritza spurcata am!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mdeah

Mesajde piticstyle » Sâm Sep 25, 2004 3:53 pm

impiedikt ,impiegat cum tzi`o fi username`ul, totushi ce ai vrut sa zici ? cred k Raku e satul de bagatori d seama kre te iau cu checkeraut si kkturi,se pare k i`ai parut un aiurea ."Originalule" !Atata! sorry dak gresesc cu ceva.

http://www.hiphop-flava.com
piticstyle

Mesajde Impiegat » Sâm Sep 25, 2004 7:58 pm

deianira scrie:draga impiegat, in legatura cu bacu: e o vorba a mea care o cunosc doar cei care practica canotaj...ceea ce ma face sa cred...ca...ma cunosti...bai, am un singur gand pe forumurile astea: imi pun toti banii deoparte ca sa-i ingrop pe toti diletantii....atat am avut de spus (de data asta)...data viitoare trec la fapte, sa moara mama ce guritza spurcata am!

de gluma nu sti, de atacat nu te-am atacat, mesajul era clar o joaca, dar cu toate astea, ca m-ai facut curios: ... ia treci tu la fapte!
Impiegat
Junior Member

Mesajde Dade » Lun Sep 27, 2004 4:39 am

care a auzit zale - avem necazuri??
mi se pare super tare...chiar fara comentarii. abia astept albumul.
Dade
Junior Member

...

Mesajde Impiegat » Lun Sep 27, 2004 11:32 am

pai de unde ascultam si noi ce-ai ascultat tu Dade???
Impiegat
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop