sa ma lafai in mecca,
nadragii mei sa stea lejer in clk
cu banii din tygareta sa imi fiu luat si eu coca
FIND SEFU UNEI CASE PE NUME PROIECT CU STELE ,SA IL PRODUC PE RAKU NU ROMANESTY MANELE
mc dio scrie:raku!mai ,cu toate ca vad ca sunteti convinsi ca e cel mai tare mc. din romania,eu totusi zic ca nu-i asa!de ce ar fi?pentru ca pur si simplu a facut un album unda' si "l-a dat pe sub mana?" in fine!nu zic ca nu-mi place,dar nu in mod deosebit!
eu sunt de parere ca-n romania in curand,parazitii or sa pice,mafia la fel,pula mea!e romania!
nu ca mi-ar place mafia!dar....!
ombladon,eu zic ca-i cel mai tare deocamdata-n romania!
pa!
Asassinu scrie:nu prea e under raku....da e bun.
Ia gandestete un pic...e mai bun Raku ca Ombladon? Io zic ca nu.
Dade scrie:da, nu e roman ca zicea una pe un forum ca il cheama Jaques sau asa ceva. oricum raku nu ar fi acceptat sa fie in formatie cu unu care lu le are cu rap-ul.
deianira scrie:draga impiegat, in legatura cu bacu: e o vorba a mea care o cunosc doar cei care practica canotaj...ceea ce ma face sa cred...ca...ma cunosti...bai, am un singur gand pe forumurile astea: imi pun toti banii deoparte ca sa-i ingrop pe toti diletantii....atat am avut de spus (de data asta)...data viitoare trec la fapte, sa moara mama ce guritza spurcata am!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator