raku e dupa parerea mea viitorul in hip hopu romanesc.interludiu pt studiu lectye de hip hop si ce inseamna muzica asta.Si cand o ardea in morometzii versurile lui erau marfa(kosovo) da in ultimu timp a inceput sa mai scoata capu si pe scene nu amplasate underground.E bine astfel sa mai stye si lumea ca mai sunt mc de calitate in romania in afara de cheloo si ombladon ca mafia sunt dusi de mult.(daca in 2004 invety ca in hip hop se folosesc platane si nu sunete scoase pe calc e clar si sa mai umble si pe la logica unor versuri ca lasa mult de dorit).
sa ma lafai in mecca,
nadragii mei sa stea lejer in clk
cu banii din tygareta sa imi fiu luat si eu coca
FIND SEFU UNEI CASE PE NUME PROIECT CU STELE ,SA IL PRODUC PE RAKU NU ROMANESTY MANELE
oricum yolo' e super atat ca persoana cat si ca MC. si face trupa buna cu raku, am mai zis-o si o sa o repet.
ca zice-n versurile sale/ ca e rapid, si le-au luat doi ani sa.... album zale! :o Si ca odata cand treceam pe strada i-am zis "wazap" si nu m-a bagat in seama; si ca n-a avut buget la "VINO" ...........sa ma vezi mama!
, o sa-ti dea adminu' ban
, ca am auzit ca aici unu-ntreba de un fast food Japan-raku , eu mi-am pierdut dalmatianu' si era si bolnav saracu'..... iar pentru DEEANIRA: "Hai ma c-am luat bacuuu!!!