compilatia de pe forum
124 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
hmmm...
nr1: ar trebui sa lasati treaba asta in mainile celor care se pricep. Nu toata lumea poate sa fie mc. sunt atatia care au o gramada de timp petrecut prin studiouri si prin concerte si care inca nu au iesit pe piata (poate tocmai pentru faptul ca trebuie sa mai exerseze).
nr2: din cate stiu eu, asa ceva nu se va face (ma refer la compilatia asta)
pace
nr2: din cate stiu eu, asa ceva nu se va face (ma refer la compilatia asta)
pace
- zodiak
- Junior Member
Re:...
Initial trimis de zodiak
nr1: ar trebui sa lasati treaba asta in mainile celor care se pricep. Nu toata lumea poate sa fie mc. sunt atatia care au o gramada de timp petrecut prin studiouri si prin concerte si care inca nu au iesit pe piata (poate tocmai pentru faptul ca trebuie sa mai exerseze).
pace
evident zodiak, cred ca d-aia trebuie sa trimiti si un demo...nici eu nu stiu prea multe despre proiect, dar e vorba de hip-hop, mai bine ai incerca sa ajuti daca poti, nu sa descurajezi cum ai facut tu cu post-ul asta...daca nu, cel mai bine ca de obicei e sa taci si sa-ti vezi de treaba.
peace out
- DZA
- Junior Member
Re: Re:...
Initial trimis de DZA
evident zodiak, cred ca d-aia trebuie sa trimiti si un demo...nici eu nu stiu prea multe despre proiect, dar e vorba de hip-hop, mai bine ai incerca sa ajuti daca poti, nu sa descurajezi cum ai facut tu cu post-ul asta...daca nu, cel mai bine ca de obicei e sa taci si sa-ti vezi de treaba.
peace out
descurajez deoarece consider ca pe piata (mainstream) ar trebui sa existe trupe care merita. vezi LooP Records de exemplu: CTC, Raparta, Dreamteam, Brigada Hades, Anexa 1.... sunt nume care se zbat de ani de zile, si in sfarsit au iesit pe un material. si vor mai iesi! Nu cred ca niste oameni care n-au intrat decat de 2-3 ori intr-un studio au ce cauta pe piata. este in detrimentul calitatii. vreti hip-hop adevarat pe tarabe, lasati-i pe cei care se pricep sa se ocupe. parerea mea. pentru hip hop!
- zodiak
- Junior Member
zodiak...
o sa ma abtzin sa nu injur, sa incep. de unde sti tu ca X nu se zbate de 3 ani sa faca ceva da n-a avut posibilitatea??? crezi ca totzi avem bani sa aruncam pe studio??? si bag mana in foc ca CEL PUTZNI 2 din cei care o sa dea pe comilatzia asta o sa se ridice la UNELE trupe pe care le-ai enumerat tu... iar daca tu crezi ca loop records e o 'reusita' a hip-hopului atunci ne ducem draq... oricum om trai si om vedea... cum draq ai vrea sa se remarce si ceilaltzi? habar n-ai cum o sa iasa si deja critici, nu se face asa, zic eu...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
again?
zodiak, in continuare multa subiectivitate.
poluarea mainstream-ului romanesc cu materiale proaste? asta era marea ta grija? n-are rost sa dezvolt ca sa-ti demonstrez ca esti ridicol.
uhm si pe ce te bazezi cand spui ca nu se va face compil, ai ghicit in stele?
haideti sa continuam, ignorand atotstiutori gen zodiak.
poluarea mainstream-ului romanesc cu materiale proaste? asta era marea ta grija? n-are rost sa dezvolt ca sa-ti demonstrez ca esti ridicol.
uhm si pe ce te bazezi cand spui ca nu se va face compil, ai ghicit in stele?

haideti sa continuam, ignorand atotstiutori gen zodiak.
- DZA
- Junior Member
zodiak ... man ... eu nu vad cu ce ii influentza noi pe CTC , Dreamteam , Zale .... si altzi ... eu zic putem sa incercam sa ne ridicam ... si poate ca unii dintre noi sunt f buni ... (eu am fost doar o data in sudio !!!)....
P.S. am facut un inceput ... asa cat de cat ... sa vad cum iese pentru piesa FCHHC - Atack Subteran
http://www.old-parazitii.as.ro/Vendetta-AtackSubteran.mepetrei
ascultati si voi ... sunt 4 versuri ... are 250kb
pt zodiak - PACE !!!
pt foxu' - man , eu trimit demo !!!
P.S. am facut un inceput ... asa cat de cat ... sa vad cum iese pentru piesa FCHHC - Atack Subteran
http://www.old-parazitii.as.ro/Vendetta-AtackSubteran.mepetrei
ascultati si voi ... sunt 4 versuri ... are 250kb
pt zodiak - PACE !!!
pt foxu' - man , eu trimit demo !!!
-
Vendetta - Junior Member
Re:hmmm
pai...
1)nu are rost sa va abtineti de la a ma injura... go for it.
2) Eu unul chiar consider ca rap-ul este (pe langa altele) muzica, si iti trebuie ceva antrenament pentru a ajunge sa iesi pe piata. Nu suntem in periada 93-95, au trecut 10 ani de atunci, si lucrurile s-au schimbat. oricum, eu va doresc sa fiti atat de buni incat sa meritati sa va cumpar de pe tarabe!
3) LooP records este cea mai buna compilatie care a iesit pe piata in ultimul timp... dar se putea si mai bine, intr-adevar... si ma acuzati pe mine ca m-apuc sa critic?!
4) de faza cu iesitu... sunt surse sigure... credeti-ma pe cuvant, iar daca nu, uitati-va pe copertile Parazitii/Cheloo/Sabotaj/LooP Rec/Pacha man si spuneti-mi ce au toate in comun...
multa bafta
pace
1)nu are rost sa va abtineti de la a ma injura... go for it.
2) Eu unul chiar consider ca rap-ul este (pe langa altele) muzica, si iti trebuie ceva antrenament pentru a ajunge sa iesi pe piata. Nu suntem in periada 93-95, au trecut 10 ani de atunci, si lucrurile s-au schimbat. oricum, eu va doresc sa fiti atat de buni incat sa meritati sa va cumpar de pe tarabe!
3) LooP records este cea mai buna compilatie care a iesit pe piata in ultimul timp... dar se putea si mai bine, intr-adevar... si ma acuzati pe mine ca m-apuc sa critic?!
4) de faza cu iesitu... sunt surse sigure... credeti-ma pe cuvant, iar daca nu, uitati-va pe copertile Parazitii/Cheloo/Sabotaj/LooP Rec/Pacha man si spuneti-mi ce au toate in comun...
multa bafta
pace
- zodiak
- Junior Member
Eu un sambure de adevar in ceea ce spune Zodiak, n-ar trebui sa saritzi totzi la gatul lui....totushi pentru mine Loop a fost o compilatzie slaba, asha cum vor fi multe alte produse anul asta, pentru k deh, la urma urmei, nu-mi place sa ma repet, dar sunt mult prea putzine trupe bune (shi OPC-ul nu e una dintre ele)
Pe mine unul nu ma intereseaza absolut deloc sa apar pe piatza, vroiam doar sa dau 12 masuri pe melodia aia comuna pt k am ceva de spus shi cam atat.....le voi trage zilele astea.....bafta celoc care vor mai mult....
Pe mine unul nu ma intereseaza absolut deloc sa apar pe piatza, vroiam doar sa dau 12 masuri pe melodia aia comuna pt k am ceva de spus shi cam atat.....le voi trage zilele astea.....bafta celoc care vor mai mult....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de D€CR€T
Eu un sambure de adevar in ceea ce spune Zodiak, n-ar trebui sa saritzi totzi la gatul lui
lol D€CR€T, faza e ca nimeni nu cred ca vrea mai mult..numai ca zodiak a inteles si prost ce se intampla aici .. oamenii vor sa faca ceva, indiferent unde iese (in vitrine sau pur si simplu pe net)..s-a ivit ocazia asta si s-a zis probabil..de ce nu?
ma pot ocupa eu de mix/master ca sa iasa totul ok...dati cate aprox 45secs fiecare (freestyle), deci de vreo 8 ori loop-ul care dureaza 5.379.
peace out
- DZA
- Junior Member
pt. DZA ... scurt -> acolo sunt doar 4 versuri , mie pe 45sec imi instra 16 versuri ... asta a fost mai mult un test ca mi-am luat un mic Shure BG 5.0 si vroiam sa testez ... orikum ... pe bucata asta de pe net e vocea naturala , fara nici un efect pe ea ... ok ... si faza cu mai hard-core ... man ... asta e stilul meu .. piesele alea 2 care le am pe net (http://www.old-parazitii.as.ro) cand am tras am cantat mai "agresiv" (defapt am cam tzipat pe la mic) ... stilul asta mi se para ca mi se potriveste ...
pt Zodik ... faza aia cu CTC , Zale ... ca ei ar trebui sa apara pe piatza ... putem sa dam un mail la Urban Records ... si daca vor sa trimita cd cu niste piese o sa fie si ei pe piatza ...!!! (PAREREA MEA)
vb mai tarziu !!! PACE & BIG UP...
P.S. ce ar fi sa intram totiz interesatza pe un canal pe mirc si sa vb si acolo despre compilatzie ... ce zicetzi ... ?
pt Zodik ... faza aia cu CTC , Zale ... ca ei ar trebui sa apara pe piatza ... putem sa dam un mail la Urban Records ... si daca vor sa trimita cd cu niste piese o sa fie si ei pe piatza ...!!! (PAREREA MEA)
vb mai tarziu !!! PACE & BIG UP...
P.S. ce ar fi sa intram totiz interesatza pe un canal pe mirc si sa vb si acolo despre compilatzie ... ce zicetzi ... ?
-
Vendetta - Junior Member
Pentru Zodiak: toti cei care postam aici purtam respect pentru trupe precum CTC sau Raparta si ne dorim ca ele sa iasa in fata. Ceea ce se intampla acum este incercarea unor oameni cu un hobby comun si aceeasi pasiune (Hip-Hopul) de a realiza un produs finit, pentru "a fi aratat la nepoti". Pentru majoritatea e ceva inedit si nu cred ca intentioneaza cineva sa iasa pe piata. Daca ar aparea albumul asta chiar si pe net, as fi multumit cu mine si cu colegii de pe fanclub.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: Re: Re:...
Initial trimis de zodiak
descurajez deoarece consider ca pe piata (mainstream) ar trebui sa existe [B]trupe care merita. vezi LooP Records de exemplu: CTC, Raparta, Dreamteam, Brigada Hades, Anexa 1.... sunt nume care se zbat de ani de zile, si in sfarsit au iesit pe un material. si vor mai iesi! Nu cred ca niste oameni care n-au intrat decat de 2-3 ori intr-un studio au ce cauta pe piata. este in detrimentul calitatii. vreti hip-hop adevarat pe tarabe, lasati-i pe cei care se pricep sa se ocupe. [/B]
CTC, Raparta, Dreamteam, Brigada Hades, Anexa 1....(puncte/puncte) aha,te intreb ce inseamna punctele aleea,hmm nu cumva inseamna O.P.C.?te roade rau invidia frate,sa-ti zic ceva,punctele alea nu prea exista fiindca se "zbat" de ani dezile insa degeaba..de ce oare?cat despre aceasta initiativa citeste ce ti-au raspuns altii mai sus si nu te "zbate"ascunzandu-te dupa nume ca ctc si raparta..penibil..cya zodiak of O.P.C.
PACe
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
Re: Re: Re: Re:...
Vendetta, o intalnire pe IRC e cam aiurea pt ca unii vor putea veni la o anumita ora, altii nu..cred ca cel mai bine e sa postam aici details ca sa vada toata lumea (interesata)
peace out
peace out
- DZA
- Junior Member
Pana la urma poate trimit si eu un demo.
Cel de pe Delikt m-i se pare ca e Subzero,dar nu bag mana in foc.
Ceau
Cel de pe Delikt m-i se pare ca e Subzero,dar nu bag mana in foc.
Ceau
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
nu va mai certati
bai fratilor de cate ori sa va spun ca daca ne certam nu o sa iese nimic
lasati-l pe om in pace ,daca el nu vrea sa participe treaba lui...nici voi nu suntgeti obligati...numai daca vreti
ZODIAK:omule daca nu vrei sa participi nu e treaba ta...dar lasa-i pe cei care vor sa-si urmeze drumul
NIMENI NU A IESIT VEDETA PESTE NOAPTE...TOTI AU TRECUT PRIN GREU SA AJUNGA LA BINE
VENDETTA:astept demmo-ul tau
astept de fapt de la toata lumea care vrea sa puna osul la bataie
DECRET:ai dreptate Loop este de tot kkt...cu mici exceptii(ctc raparta,anexa 1etc)
DATA LIMITA 31/01/2004
pace
lasati-l pe om in pace ,daca el nu vrea sa participe treaba lui...nici voi nu suntgeti obligati...numai daca vreti
ZODIAK:omule daca nu vrei sa participi nu e treaba ta...dar lasa-i pe cei care vor sa-si urmeze drumul
NIMENI NU A IESIT VEDETA PESTE NOAPTE...TOTI AU TRECUT PRIN GREU SA AJUNGA LA BINE
VENDETTA:astept demmo-ul tau
astept de fapt de la toata lumea care vrea sa puna osul la bataie
DECRET:ai dreptate Loop este de tot kkt...cu mici exceptii(ctc raparta,anexa 1etc)
DATA LIMITA 31/01/2004
pace
- foxu
- Junior Member
Raspopitu...mi-as dori sa apari si tu pe compilatie...
Cat despre "prezentatorul" ala , Decret are dreptate...Brugner
Cat despre "prezentatorul" ala , Decret are dreptate...Brugner
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
CATRE RASPOPITU
omule merita sa incerci oricum n-ai nimic de pierdut
CATRE VENDETTA:ce ziceai de babygirl...?
nu am fost atent ,dar acum citii toate mesajele voastre cu atentie .....o cunosti pe fata.....n-ar strica inca cineva care vrea sa puna osu' la bataie
daca vrea sa apara ,ia tu legatura cu ea si zii sa vb cu mine
ma gasitii la telefoanele0742698638(orange)sau0724982611(connex)precum si la adresele de e-mail foxxxu@yahoo.com(profesionala)saufoxxxy@k.ro(personala)
pace vezi ce zice fata
am vb si eu cu dj undoo pt 2 negative pt albumul meu solo
pana acum am 7piese o sa le ascultati
CATRE VENDETTA:ce ziceai de babygirl...?
nu am fost atent ,dar acum citii toate mesajele voastre cu atentie .....o cunosti pe fata.....n-ar strica inca cineva care vrea sa puna osu' la bataie
daca vrea sa apara ,ia tu legatura cu ea si zii sa vb cu mine
ma gasitii la telefoanele0742698638(orange)sau0724982611(connex)precum si la adresele de e-mail foxxxu@yahoo.com(profesionala)saufoxxxy@k.ro(personala)
pace vezi ce zice fata
am vb si eu cu dj undoo pt 2 negative pt albumul meu solo
pana acum am 7piese o sa le ascultati
- foxu
- Junior Member
pt Foxu ... man ... eu trimit cu sigurantza demo ... asa ... si de babygirl .... nu o cunosc .. da am ascultat niste piese ... si suna destul de bine ... man .. site-ul ei e http://www.babygirl.home.ro .. orikum o sun eu maine sa ii spun ... poate o intereseaza ...
sper ca intr-o saptamana sa imi pun si eu bakata pt FCHHC !!!
sper ca intr-o saptamana sa imi pun si eu bakata pt FCHHC !!!
-
Vendetta - Junior Member
ma duc luni sa cumpar un blank si iti fac cd-ul si la posta in pun luni daca fac cd-u' pana la 3. , ca nu am eu cd-rw , ma duc la un prieten ... orikum ... iti fac cd-ul ...
cine mai a compus pentru FCHHC - Atack Subteran , eu si Adeva am facut versurile ...
PEACE
cine mai a compus pentru FCHHC - Atack Subteran , eu si Adeva am facut versurile ...
PEACE
-
Vendetta - Junior Member
multam vendetta
vesti bune baieti
astazi am mai luat 7 negative (5 pentru albumul meu solo,2pentru compilatie)
catre VENDETTA:ce zici te bagi cu mine la un feat.?
catre ADEVARAPPER:tu te bagi pe cealalta piesa?
astept in continuare demmo de la voi
ACUM MAI NOU O SA PUTETI ASCULTA PIESELE MELE LA ADRESA:http://www.foxxxu.as.ro
pace
astazi am mai luat 7 negative (5 pentru albumul meu solo,2pentru compilatie)
catre VENDETTA:ce zici te bagi cu mine la un feat.?
catre ADEVARAPPER:tu te bagi pe cealalta piesa?
astept in continuare demmo de la voi
ACUM MAI NOU O SA PUTETI ASCULTA PIESELE MELE LA ADRESA:http://www.foxxxu.as.ro
pace
- foxu
- Junior Member
ok sal allllllllllll ...
pt. foxu , man ma duc maine sa iau un blank, nu am ajuns azi ... cant cu tine , da' ce zici daca canta si Adeva pe aceeasi melodie , sa nu fie pe alta , sa fim totzi 3 pe ea ... (Parerea Mea) ... 3 strofe ... fiecare cate una ... da man , ne compui tu textul ... ca noi nu stim ...
... ok .. hai ca mai vb ...
P.S. Ai vb cu BabiGirl ... aaa... o cheama Simona .. uitasem ... PACE
pt. foxu , man ma duc maine sa iau un blank, nu am ajuns azi ... cant cu tine , da' ce zici daca canta si Adeva pe aceeasi melodie , sa nu fie pe alta , sa fim totzi 3 pe ea ... (Parerea Mea) ... 3 strofe ... fiecare cate una ... da man , ne compui tu textul ... ca noi nu stim ...

P.S. Ai vb cu BabiGirl ... aaa... o cheama Simona .. uitasem ... PACE
-
Vendetta - Junior Member
Bah, am shi eu o mica propunere.....sincer de tot va zic, eu n-ash asculta o piesa care sa se numeasca Atack Subteran.....suna prea comun, eu propun ca piesa sa se numeasca "Fanclub.ro" pentru ca poola mea, pana la urma e transpunerea in ceva concret a ceea ce fiecare a incercat sa exprime pe forum pana acum,nu?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Sustin propunerea lui Decret,intr-adevar suna prea comun si fortat,cel putin asa mi se pare mie.Pana la urma trimit si yo un cd(cel putin sper).
Ceau,Prezon
Ceau,Prezon
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Mai avetzi loc?...
Pe negativ, ca poate trimit shi eu obucata. cat de lung tre sa fie oricum?
NU am prea fost demult pe forum, scuzatzi.
NU am prea fost demult pe forum, scuzatzi.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Pt Vendetta...eu zic ca,conteaza cat de cat titlul pt ca sincer daca o anumita melodie nu are un titlu care sa ma atraga nu o ascult daca primesc mai multe melodii noi.Adica titlu care sa ma atraga oarecum,titlu care sa nu para a fi ceva ce poate sa faca tot prostu.In fine mie Atack Subteran nu prea imi place,ma simt ca toti hh-eri unda' care spun toti acelasi lucru si care chiar nu merita ascultati(a nu se intelege gresit,nu ma consider cine stie ce,dar vreau sa cred ca pot sa zic ceva si ca merit sa fiu ascultat).
Numa bine
Numa bine
-
124 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5