Raku
106 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Zale + Dream Team joi in Griffins
fiti acolo pt un mare show
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
pana la vara sanatosi sa fim..in rest totul e posibil
p.s: afisul original al concertului se gaseste pe http://www.rebelmusic.ro

p.s: afisul original al concertului se gaseste pe http://www.rebelmusic.ro
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
Impiegat scrie:pai de unde ascultam si noi ce-ai ascultat tu Dade???
eu am piesa de pe compilatia primita la susha night... dar banuiesc ca "se gaseste". tre sa stii unde sa cauti. imi place mult de tot piesa... mai baga si paula seling un backing vocals superb acolo... ce sa mai, shlagar!

- usualflow
- Junior Member
to usualflow
Shi yo am ascultat piesa avem necazuri shi nush,dar daca e vorba de piesa asta nu am auzit-o pe paula in backing,ori se poate sa nu-mi fi ciulit yo urekile?Hmmm....??
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Oke,am sa-i akord castig de kauza lu' usualflow:)(ma resemnez),asta dupa ce-am analizat mai profund piesa ku nekazuri.Iar in ceea ce priveshte thumbnailu' cu raku,cum pot sa-mi descarc shi yo atashamentu ca la atached thumbnails nu apare nimik.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Dade, "uuuuuuu..."
) iti spune ceva, apropo de "avem necazuri"?
scuze, dar nu aveam cum altfel sa subliniez contributia paulei seling.
)

Enjoy!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- usualflow
- Junior Member
raku are cea mai buna tehnica.este peste cei cu care a colaborat si cu toate astea este cel mai necunoscut dintre ei.albumul lui 'in mediu vireg' este preferatul meu, cel putin de la noi, il tot ascult de juma de an si tot nu ma satur.
- rapbabe
- Junior Member
Raku
nu stiu sigur cum si-a ales Raku numele, sau la ce s-a gandit, dar am gasit unele semnificatii.
In primul rand, in japoneza Raku inseamna fericire, o stare de bine.
Tot o tehnica japoneza este raku, insa o tehnica de olarit foarte interesanta, care foloseste puterea focului.
raku este si un simbol folosit in tehnica Reiki de iluminare si vindecare(o arta ce se transmite de la maestru la elev), Raku fiind simbolul in forma de fulger folosit la sfarsitul acordajelor pentru a separa energiile Maestrului de cele ale elevului..
nu asta e important, esential este faptul ca Raku nu este un nume oarecare si as vrea sa stiu de unde vine cu adevarat...eu am gasit numai niste posibile semnificatii...
oare ce vrea sa transmita cu adevarat cantaretul prin numele sau???? :con:
In primul rand, in japoneza Raku inseamna fericire, o stare de bine.
Tot o tehnica japoneza este raku, insa o tehnica de olarit foarte interesanta, care foloseste puterea focului.
raku este si un simbol folosit in tehnica Reiki de iluminare si vindecare(o arta ce se transmite de la maestru la elev), Raku fiind simbolul in forma de fulger folosit la sfarsitul acordajelor pentru a separa energiile Maestrului de cele ale elevului..
nu asta e important, esential este faptul ca Raku nu este un nume oarecare si as vrea sa stiu de unde vine cu adevarat...eu am gasit numai niste posibile semnificatii...
oare ce vrea sa transmita cu adevarat cantaretul prin numele sau???? :con:
- CASTALIA
- Junior Member
oameni buni RAKU mi se pare unu dintre cei kre fac muzik cu versuri inteligente si al draq d tari...pakt k nu scote ceva mai des si el k e treaba treaba...veritasaga la fel ..de muzik astora chiar nu pot sa ma lipsesc.....pace
- ad0nis
- Junior Member
106 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4