compilatia de pe forum

vreti sa scoatem aceasta compilatie

da
22
88%
nu
3
12%

Voturi totale : 25

h3h3h3h3h3

Mesajde foxu » Mie Dec 31, 2003 2:38 pm

.....ideea lui decret e buna.....adica suna cam dur atak subreran
vendetta nu te supara ,dar sunt de aceeasi parere

pace
foxu
Junior Member

Mesajde Vendetta » Mie Dec 31, 2003 9:42 pm

man ... no problem ...

PACE
Vendetta
Junior Member

Mesajde Vendetta » Dum Ian 04, 2004 9:44 pm

gata ... atzi uita de compilatzie ... nu mai zice nimeni nimic ... ????????
Vendetta
Junior Member

nu uitati

Mesajde foxu » Lun Ian 05, 2004 8:58 am

nu uitati baieti ca data limita este31/01/2004........adica pana la sfarsitul lunii
pace
foxu
Junior Member

Re: nu uitati

Mesajde DZA » Lun Ian 05, 2004 3:07 pm

Initial trimis de foxu
nu uitati baieti ca data limita este31/01/2004........adica pana la sfarsitul lunii
pace

voi trimite si eu imediat ce termin.
DZA
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 05, 2004 3:59 pm

Pana la urma cum a ramas? Cate secunde canta fiecare (de cate ori loop2? Eu propun de 3 ori adica vreo 35 de secunde)

DZA, as putea sa trag si eu la tine la studio bucata mea?
PT detalii da-mi un PM cu informatii si nr tau de telefon
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Vendetta » Lun Ian 05, 2004 9:22 pm

pt Adeva - numarul de tel DZA - 0724152762 sau 0788456415 cu Alex.

eu cam in 2 saptamani plec la bucuresti sa imi trag bukata mea pt FCHHC si inca 1-2 "piese"

PACE
Vendetta
Junior Member

hi

Mesajde marius moga » Mie Ian 07, 2004 7:05 pm

care pula mea-i treaba pana la urma?
bag pula!
voi numai va certati! ce-o sa fie la lansare ? bataie?
pula mea! ziceti daca faceti ceva sau nu!
marius moga
Junior Member

Mesajde The Baby Girl » Mie Ian 07, 2004 7:38 pm

Initial trimis de Vendetta
ok sal allllllllllll ...

pt. foxu , man ma duc maine sa iau un blank, nu am ajuns azi ... cant cu tine , da' ce zici daca canta si Adeva pe aceeasi melodie , sa nu fie pe alta , sa fim totzi 3 pe ea ... (Parerea Mea) ... 3 strofe ... fiecare cate una ... da man , ne compui tu textul ... ca noi nu stim ... :) ... ok .. hai ca mai vb ...
P.S. Ai vb cu BabiGirl ... aaa... o cheama Simona .. uitasem ... PACE

Ma cheama BabyGirl si da...a vorbit cineva cu mine...Nu stiu cine, insa l-am rugat sa ma sune a doua zi pentru un raspuns si nu a facut-o...
Am vorbit oricum si cu Nea Gabitz care imi e prieten...Stie el raspunsul... Va multumesc pentru atentie...Bafta si succes la inregistrarile pentru compilatie...
The Baby Girl
Junior Member

Mesajde Vendetta » Mie Ian 07, 2004 10:18 pm

pt Baby Girl , eu te-am sunat , dar nu te-am mai sunat a 2 -a pt ca am vb cu foxu si a zis ca te suna el .... ,,, nu eu sunt de vina .

PACE
Vendetta
Junior Member

Mesajde marius moga » Joi Ian 08, 2004 5:50 am

bai copii!
de ce doar pana-n 31.01 se poate trimite?pula mea, daca e asa, atunci o sa trimit doar o piesa care-o fac sapt. viitoare.doar asta pt. ca celelalte mai vechi nu le trimit! in fine!
si apropo! pana la urma cine face comp. foxu sau vendetta?
in fine! eu va urez bafta la toti!
cete trupe sunt deja?as vrea sa stiu!
marius moga
Junior Member

:)

Mesajde foxu » Joi Ian 08, 2004 9:30 am

ma nene sa-ti zic o chestie compilatia asta o facem toti......tu,eu,vendetta,adeva.........toti participam la ea intelegi
foxu
Junior Member

Mesajde Vendetta » Joi Ian 08, 2004 10:22 pm

pt. foxu , am pus cd-ul azi la posta ... ai pe el Sound F , Acid , Vegas , Loop-ul , si 2 mel ale mele ..... cred ca peste 2 sapt ajung la bucuresti sa trag fchhc , 1-2 piese ..
Vendetta
Junior Member

pt vendetta

Mesajde foxu » Vin Ian 09, 2004 11:48 am

multam nene
pana acumcei care participa la compilatie sunt
1 foxu
2vendetta
3adeva rapper
4rap-t-one
5marius moga

mai astept baieti DATA LIMITA 31/01/2004
foxu
Junior Member

pt. foxu

Mesajde murdar » Vin Ian 09, 2004 8:15 pm

inainte eram marius moga si m-au ban.!
in fine! peste o sapt. iti trimit piesa!
murdar
Junior Member

Propuneri:

Mesajde AdevaRapper » Sâm Ian 10, 2004 10:40 pm

Am discutat cu mai multa lume despre aparitia pe aceasta compilatie si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac urmatoarele PROPUNERI:
1. Termenul de trimitere a demo-urilor sa se prelungeasca, deoarece in aceasta perioada, studentii au sesiune=examene=mult prea putin timp liber
2. Compilatia sa apara exclusiv pe internet (pe un site) si nu pe piata
AdevaRapper
Junior Member

Re: Re: Re: Re:...

Mesajde Avangard Stuff » Dum Ian 11, 2004 12:33 am

Initial trimis de Da_Game

CTC, Raparta, Dreamteam, Brigada Hades, Anexa 1[B]....(puncte/puncte)
aha,te intreb ce inseamna punctele aleea,hmm nu cumva inseamna O.P.C.?te roade rau invidia frate,sa-ti zic ceva,punctele alea nu prea exista fiindca se "zbat" de ani dezile insa degeaba..de ce oare?cat despre aceasta initiativa citeste ce ti-au raspuns altii mai sus si nu te "zbate"ascunzandu-te dupa nume ca ctc si raparta..penibil..cya zodiak of O.P.C.
PACe [/B]

Ladies and gentelmen .... iarasi s-a bagat in seama the one & only : " BOBO, THE CLOWN"!!!

BAh Da-Game, tu chiar ti-ai facut un hobby din a manca cacat? Pacat ca e iarna si nu-ti mai apar muste la coltul gurii sa te dea de gol ....

In primul rand, Zodiak incerca sa va atraga atentia sa nu visati prea mult ca o sa ajunga o astfel de compilatie pe piata ... nu de altceva, da' traim in Romania secolului 20 I.Hr.....
Apoi, ma-ntreb cat ai ascultat tu OPC, ca sa poti vorbi ... Noi lucram la un album acum care va rupe ceva capete garantat ... oricum, cred ca primul va fi al tau .....
Asadar, inainte de a arunca cu cacat cand te scarpini de purici, intai asculta/informeaza-te ceva mai consistent , dupa care poti trage concluzii .... si ar mai fi ceva : sunt tare curios asupra contributiei tale asupra hip-hop-ului ... As fi foarte fericit si te-as ierta pentru toate chiflele pe care le pui regulat pe forum , daca as sti ca macar cumperi albumele originale ....MACAR atat!

Sper sa se faca lumina in dovleacul tau mai devreme sau mai tarziu ....

Chupakabra.

Daca se poate prelungi termenul , poate trimitem si noi ceva ....
Avangard Stuff

Mesajde Lärägë » Dum Ian 11, 2004 1:36 am

Draga mamica a stimatului domnisor zodiak,nu cred ca cineva din astia care vor sa apara pe compilatie viseaza sa rupa piata(sa sparga capuli) sau sa se imbogateasca pe seama acestei initiative,OPC ha ha ha,e destul sa pronuntz acesta combinatie de litere si mor toti de ras,vezi,tu te superi ,zici ca improsc cu caca etc din simplul motiv ca-ti spun in fatza ceea ce cred despre boy band-ul vostru,nu te mira dar nu am auzit o lauda la adresa voastra(distrusi),deci cand se vorbeste despre opc (si tu,sau alt opc-ist, nu esti prezent..cred ca intelegi)alta treaba e cand in prezenta toti te apreciaza(lashi),gen frate ..esti tare..pace,in schmb te fut pe la spate,nu glumesc sau inventez,daca preferi asa fie si asa,bafta la album,sper sa aiba efectul mai sus descris si sa-mi schimbe parerea despre voi,cat despre albume..le am originale.
PACe
Lärägë

PT.FOXU

Mesajde murdar » Dum Ian 11, 2004 11:09 pm

BAI OMULE....! NICI NU STIU CUM SA-NCEP!IN FINE!
DACI,... NU C-AS AVEA CEVA CU VENDETTA, DAR I-AM AUZIT O PIESA , NU MAI STIU CUM SE CHEAMA, DAR DACA ASTFEL DE PIESE ARE COMPILATIA....... NU MA BAG! DE CI SA NU INTELEGI GRESIT, DAR SINCER AM CREZUT CA POATE MULT MAI MULT! SINCER! SI PE URMA AM VAZUT SI C-A SCRIS CA NEGATIVU' E DE VINA, CA,... PULA MEA! DA' DAO-N PULA DE TREABA. CUM A ZIS JEANINI(IMPRESARU' DE PA PARA) NU CONTEAZA NEGATIVU! POA' SA FIE DOAR TOBE. ATAT. VREM SA VEDEM CE POTI LA VERSURI! IN FINE , POATE GRESESC, POATE NU! DACA PUI CEVA PIESE DE-A TALE, SAU CINE MAI PARTICIPA AICI PE FORUM, DACA-MI PLAC MAI VB.! ASTEPT SA-MI SCRII!
CIAO!
murdar
Junior Member

Mesajde Vendetta » Lun Ian 12, 2004 11:49 pm

eu ma duc sambata la avangard sa trag bucata pt FCHHC si mai intrag inca o melodie (Elemente) ,

pt. Adeva , man mai merge ??? da-mi un PM

PACE
Vendetta
Junior Member

am incercat sa tac...

Mesajde zodiak » Mar Ian 13, 2004 2:49 pm

... dar degetele nu vor!

in primul rand - nea gabitz si decret, moderatori... scuze, dar chiar am incercat sa evit ce va urma

in al doilea rand, decret, nu am spus nimic de opc in postul de mai sus, deci mi-ai pus cuvinte in gura aiurea. nu cred ca ai ascultat ceva nou de la opc, sa-ti dai cu parerea despre ce face trupa asta in momentul de fata. eu spun ca cei trei MC sunt foarte buni. dupa sesiune te invit in studio sa-ti dai cu parerea, de data aceasta avizat.

in al treilea rand, special catre king clown aka Da_Gargara

ai albumele originale? ia uite ce spui tu despre compilatia LooP:

Initial trimis de Da_Game
E posibil so iau de pe net?Bagati un link daca e disponibila si pe net.

as fi vrut sa nu ma apuc sa aberez pe aici (pt ca asta fac, este in zadar, tu tot un vierme storcoshit ramai!), dar m-ai provocat

apoi... nu ai ascultat nimic nou de la opc, dar te-ai apucat sa mananci rahat aiurea. nu stiu cum suni tu ca mc, dj, producator, graffer sau ce kk-maka esti, poate esti chiar bun, dar infectia ta intelectuala imi repugna, asa ca nu-ti mai da cu parerea despre hip-hop pt ca n-ai cea mai mica idee. Acum o vreme, cineva a afirmat ca USM promite mult. Tu ai dat un raspuns pe masura abcesului tau neuronal - sunt underground, nu au nici o sansa, de rahat, deci...kk-maka. M-am saturat de labele triste care spun ca Mafia, Codu Penal, sau chiar Parazitii sunt de cacao si nu sunt hip hop pt ca sunt comerciali, m-am saturat si de aia care spun ca underground-ul e de kakao si nu are nici o sansa si peezda ma-sii. dragul meu avorton conceput dupa un goldenshower cu accente de coprofagie, afla ca in lumea asta sunt artisti care vand in draci si sunt respectati pentru muzica lor, chiar daca nu sunt comerciali - Massive Attack, Portishead, Deftones, DJ Premier and so on... asa cum sunt si artisti -comerciali- care sunt respectati si apreciati - Dr. Dre, Jay-Z, de exemplu.
La noi in tara, daca Hip-hop-ul nu va exista in mainstream, nu va exista in underground, si viceversa!
in Romania ar exista Hip-hop mult mai bun daca nu ar exista indivizi scapati in cap, ca tine!

OPC-ul nu este o trupa care sa iasa pe piata, si nici nu va iesi prea curand. Sunt alte trupe din underground care vor aparea la un moment dat. ar trebui sa intelegi, tu si alte cadavre care vor sa-si propage fecalele intelectuale prin masturbare verbala ca daca am ceva de spus, o fac, si nu ma ascund dupa alte nume. ma stiu si cu ctc, si cu raparta, si cu mai toata lumea, si nu ma roade invidia. Cam tot ce iese hip-hop in tara ajunge pe la urechile mele, si am invatat sa ma spal nu doar pe-afara, dar si inauntru, pentru a putea intelege lucrurile indiferent de cine au fost facute (adica, domnule papa-caca, pot sa ascult si raku, si mafia, si codu penal, si k-gula fara sa arunc cu noroi in ei).

de compilatie...
I-am ascultat si pe vendetta, si pe foxu, si pe adeva. nu mi-au cerut parerea, nu am insistat sa le-o ofer. DAR, am spus ca aceasta compilatie nu va iesi pe piata din alte motive. daca felinarul rosu din fata casei mamei tale ti-a blocat vederea, nu a fost vorba despre invidie, ci despre un fapt de drept. M-am interesat in privinta acestei compilatii, si mi s-a spus ca nu va iesi (asta nu inseamna ca nu se pot strange demo-uri!). Era partea aia cu uitati-va pe toate copertile parazitilor si alte alea.

Imi pare rau ca in hip-hop exista oameni ca tine. Daca tu suferi de mania persecutiei si te crezi un geniu neinteles, spune-mi si mie ce ai facut tu de cand ai inceput sa asculti rap? Nici macar bunul simt sa-ti cumperi LooP rec original nu l-ai avut!

once again, nea gabitz & decret, sorry 4 beeing so rude, but i had to!
zodiak
Junior Member

off-topic

Mesajde Lärägë » Mar Ian 13, 2004 6:14 pm

s-o iau(s-o cumpar)ai inteles gresit,nu am zis s-o descarc(gratis),cine stie despre ce vb a inteles.
lol.daca ma injuri crezi ca rezolvi ceva?te las,m-ai lamurit Mr zodiak MC of opc
PACe
Lärägë

lol

Mesajde DZA » Mar Ian 13, 2004 7:42 pm

zodiak, spunand ca tu cumperi numai materiale originale, e ca si cum ai recunoaste singur ca ai o cultura hip-hop limitata !
pirateria cateodata e cool..cum pm as face eu rost din Romania de nu stiu ce artist ug din Franta spre ex !? foarte greu

peace
DZA
Junior Member

Re: am incercat sa tac...SORRY PT INTERVENTIA CARE ESTE DIN NOU OFFTOPIC

Mesajde Lärägë » Mar Ian 13, 2004 9:59 pm

Initial trimis de zodiak
... dar degetele nu vor!

. Acum o vreme, cineva a afirmat ca USM promite mult. Tu ai dat un raspuns pe masura abcesului tau neuronal - sunt underground, nu au nici o sansa, de rahat, deci...kk-maka. M-am saturat de labele triste care spun ca Mafia, Codu Penal, sau chiar Parazitii sunt de cacao si nu sunt hip hop pt ca sunt comerciali, m-am saturat si de aia care spun ca underground-ul e de kakao si nu are nici o sansa si peezda ma-sii. dragul meu avorton conceput dupa un goldenshower cu accente de coprofagie, afla ca in lumea asta sunt artisti care vand in draci si sunt respectati pentru muzica lor, chiar daca nu sunt comerciali - Massive Attack, Portishead, Deftones, DJ Premier and so on... asa cum sunt si artisti -comerciali- care sunt respectati si apreciati - Dr. Dre, Jay-Z, de exemplu.

am zis io ceva de usm,underground ,comercial..frate..cred ca confunzi ceva..draga MC :)
Lärägë

Mesajde cutuma© » Mar Ian 13, 2004 10:10 pm

Zodiak, daca va ramane valabila itzi voi onora invitatzia, shi comentariile le voi face ulterior.

In rest, daca am trai intr-o tzara cu un hip hop dezvoltat, sau macar cu o industrie muzica bine pusa la punct, ne-am putea permite sa lansam tz-shpe mii de compilatzii, fie ele de kko sau nu, pentru ca publicul shi-ar permite sa faca diferentza, sa aprecieze calitatea shi sa renege kitch-ul. Pana una alta, s-ar putea sa ai dreptate in ce spui shi o aparitzie pe piatza a unor persoane nepregatite n-ar putea genera decat shi mai multa confuzie in randul maselor shi ar distorsiona shi mai mult imaginea generica asupra Hip-Hop-ului.....

Am sa vorbesc din punctul meu de vedere, deshi poate unii ar putea avea aceashi parere.....vezi tu, nu potzi sa faci gresheala sa afirmi ca totzi cei care VOR sa faca Hip-Hop VOR sa iasa shi pe piatza sau cine shtie ce. Eu unul am inceput sa cheltuiesc mai mult decat mi-ash dori bani pe ore de studio, shi asta doar pt ca imi place sa fac asta, pentru ca asta este modul meu de a imi atinge un echilibru, pt mine HH are un rol catarctic....shi nu cred k ma potzi acuza pentru acest lucru indiferent de cat de kkt ash suna...

Pax....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Ha-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mesajde Avangard Stuff » Mie Ian 14, 2004 12:54 am

Tu inca mai ai in cap in loc de neuroni taitei din supa primordiala... Bah Da_LAME ...

Nu stiu de unde-ai scos-o pe-aia cu Zodiak Mc, cand de fapt eu il stiam Dj ... asta arata cat de mult ai ascultat tu OPC , ... si cum ti s-a facut foame din nou ... cred ca tu ai hartie igienica in loc de servetele ...

Zodiak , oricum, nu cred ca stie ce-i aia " GoldenShower", da poate o sa ma obosesc sa-i arat la prima ocazie ....

Chupakabra
Avangard Stuff

off topic

Mesajde zodiak » Mie Ian 14, 2004 12:16 pm

ok... da_game, ai dreptate, te-am confundat la faza cu usm si alte-alea. scuze

dza. nu am spus ca eu am doar albume originale. ce am romanesc este original, iar de-afara doar cateva. cat despre cat de limitata este cultura mea muzicala... hmm.. whateva
zodiak
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 14, 2004 4:32 pm

Initial trimis de D€CR€T
Am sa vorbesc din punctul meu de vedere, deshi poate unii ar putea avea aceashi parere.....vezi tu, nu potzi sa faci gresheala sa afirmi ca totzi cei care VOR sa faca Hip-Hop VOR sa iasa shi pe piatza sau cine shtie ce. Eu unul am inceput sa cheltuiesc mai mult decat mi-ash dori bani pe ore de studio, shi asta doar pt ca imi place sa fac asta, pentru ca asta este modul meu de a imi atinge un echilibru, pt mine HH are un rol catarctic....shi nu cred k ma potzi acuza pentru acest lucru indiferent de cat de kkt ash suna...

Subscriu aproape integral (exceptand ideea cu banii de studio).

Ceea ce se discuta aici e ceva de genul: Sunt Kobe Bryant sau colegul lui, ma intreb oare cum au curajul pustii aia din curtea scolii sa joace baschet...oare nu-si dau seama ca jocul lor sucks?
AdevaRapper
Junior Member

MC zodiak..:)..a reactionat contrar asteptarilor.. :)

Mesajde Lärägë » Mie Ian 14, 2004 4:35 pm

Initial trimis de Avangard Stuff
Tu inca mai ai in cap in loc de neuroni taitei din supa primordiala... Bah Da_LAME ...

Nu stiu de unde-ai scos-o pe-aia cu Zodiak Mc, cand de fapt eu il stiam Dj ...
Chupakabra

.(punct) opc rulez !!
P.S. bah ciupakabra..

Foxu,nu prea am inteles,compilatia va aparea doar pe net?
Lärägë

eu n-am zis aia, ala n-a zis aia..tu noi voi

Mesajde DZA » Joi Ian 15, 2004 1:04 am

ok, rectific: zodiak nu are o cultura muzicala limitata pt ca el cumpara toate albumele romanesti originale! n-am inteles bine imi pare rau

pace
DZA
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop